We zijn ontzettend goed geholpen, er werd met ons meegedacht en onze vragen werden goed beantwoord. We hebben een hele mooie bank gekocht. Pieter bedankt voor je hulp hierbij!
We zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Seats & Sofas! Vanaf het moment dat we binnenkwamen, zijn we super goed geholpen. Het personeel was niet alleen vriendelijk, maar dacht ook echt... Toon meer
Wat een brutaliteit in de winkel door de verkoper . Heb nog niet eerder mee gemaakt heel erg dwingent en als hem nu niet mee neem ben ik gek en een bank hoef ik niet schoon te maken ? Volgens hem do... Toon meer
Vandaag zijn wij bij Seat & Sofas geweest voor de aankoop van een nieuwe bank, en we zijn ontzettend goed geholpen door Pieter. Vanaf het eerste moment was hij vriendelijk, geduldig en zeer behulpz... Toon meer
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Kanaaldijk-Noord 5, 5613 DH, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Mijn intentie was om gewoon te gaan kijken, niet te kopen. Maar de verkoper heeft ons zo goed geholpen en goed geluisterd naar ons, zodat uiteindelijk toch een bank gekocht kon worden voor een mooie prijs.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Fijne winkel, zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Ook erg behulpzaam en geduldig in het advies.
Heel erg blij met onze Sta op stoel!!

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Wij werden keurig geholpen en vriendelijk

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik ben zowel in Heerlen als in Eindhoven geweest en in beide vestigingen waren de medewerkers ontzettend behulpzaam. Ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en stonden me altijd vriendelijk te woord. Echt een fijne service en een prettige ervaring!

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Ik kom binnen en ik word meteen aangesproken, dat vond ik heel fijn. Van de 5 andere bankwinkels die ik heb bezocht, werd ik eindelijk begroet en is me hulp aangeboden. Ik werd heel goed geholpen en ik kreeg ook een mooie korting aangeboden. Ze denken echt met je mee! Daarnaast ben ik heel blij met de bank die ik heb uitgekozen, ze hadden een heel mooi assortiment.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Wij zijn op 2de kerstdag gaan kijken naar een nieuwe bank, we werden met open armen ontvangen en kregen goede instructies.
Tijdens onze ronde lopen kwamen ze geregeld vragen of ze konden helpen en of we vragen hadden.
Uiteindelijk kwamen we bij een mooie fijn zittende bank uit en werden we heel fijn geholpen met een luisterend oor.
Aangezien wij 4 zonen hebben moesten wij een stevige degelijke bank hebben 😅
We hebben samen tot een mooi bedrag kunnen komen en we hopen dat we nog vele jaren fijn kunnen genieten en zitten op z’n mooie bank

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Afgelopen week heb ik een bezoek gebracht aan de winkel. Ik werd hartstikke vriendelijk en degelijk geholpen door Nadir. Na een uitgebreide vergelijking heb ik een bank kunnen uitkiezen die naar mijn smaak was. Dankzij een goede deal die ik kon sluiten met Richard, de manager is ook de prijs naar de zin. Goede koopervaring dus!

Goed geholpen door Bo in Eindhoven,
Erg attent, vriendelijk en niet opdringerig.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Goede service en vriendelijk personeel. Ze dachten mee in mogelijkheden.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Goede service en vriendelijk ontvangen alles zeer duidelijk uitgelegd

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Vriendelijk, goed kennis over bankstellen.
Al mijn vragen netjes beantwoordt en ook nadat bankstel gekocht. Top

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Warm welkom en goed geholpen door de locatiemanager. Fijne winkel.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Na 7-8 weken wachten kreeg ik dinsdag te horen dat onze bank klaar stond om opgehaald te worden. Toen ik donderdag belde om te vertellen dat we hem maandag komen ophalen kreeg ik te horen dat de bank nog voor maandag weg moest zijn. Waardoor we noodgedwongen voor de door hun aanbevolen bezorgservice van €120,- zijn gaan.
De bank ziet er uit zoals verwacht. Hij zit nog erg hard, ik hoop dat hij met wat meer tijd nog wat zachter wordt.
Ons bezoek:
Wij kwamen op een maandag langs om te oriënteren en wilde woensdag komen met de maten en om te bestellen. Vriendelijke medewerker, maar wel zoals verwacht veel verkoop-praatjes. Er werd ons meerdere keren benadrukt dat er alleen vandaag nog een hoge korting op kon en dat dit niet meer mogelijk zou zijn als ik woensdag terug zou komen.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Netjes behandeld bij binnenkomst. Van verschillende banken mooie en nette prijzen te horen gekregen. Na meerdere malen heen en weer gebeld te hebben waren we eruit. Nu wachten tot hij geleverd wordt! 🙏❤️

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
ik heb een hoekbank gekocht bij seats and sofas Eindhoven,voor mij een mooie bank voor een leuke prijs. ik wilde 3 dagen na aankoop toch mijn hoekbank veranderen iplv rechtse hoek een linkse. dit was absoluut geen probleem,ze namen de moeite om in het systeem te kijken of deze ook direct leverbaar was,en in een ander filiaal was dit zo. dus binnen een week zitten om een mooie hoekbank.dik tevreden.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
De verkoper was zeer vriendelijk en niet opdringerig. We kregen alle ruimte om iets te zoeken naar onze wensen.
Het concept met de prijslijst werkt fijn en makkelijk. Na onze aankoop werden we (met een lekker bakkie) koffie duidelijk en vriendelijk geholpen aan de kassa en bij het ophalen van de spullen.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
We werden vriendelijk ontvangen en er werd ons duidelijk uitgelegd hoe het er aan toegaat. Tijdens de rondgang werden we gesteund door Bo. Dit wordt vaak gezien als vervelend maar wij vonden het heel belangrijk. Zij hielp ons op een heel goede wijze en met veel enthousiasme. Tussendoor kregen we ook nog een bakje koffie. Na veel getreuzel van ons heeft ze heel geduldig afgewacht op wat wij gingen beslissen zonder enige druk op ons uit te oefenen. Wij hadden een hele dag gepland maar zijn naar ons bezoek aan Seats and Sofas weer lekker naar huis gereden. Nu is het wachten tot de bank zal worden geleverd.

Antwoord van Seats and Sofas - Eindhoven
Goed geholpen, voor de derde keer een bank gekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding.