Seats and Sofas - Groningen Reviews 370

TrustScore 4 uit 5

4,2

Energieweg 13, 9743AN Groningen, Groningen, NL

Nav advertentie vandaag kopen vanavond zitten? Boelshit, heb 18 januari een bank gekocht en wacht nog steeds, wordt aan het lijntje gehouden, geen oplossing, nu zal deze wss pas week 24 geleverd ga... Toon meer

Bij binnenkomst in Groningen hartelijk ontvangen. De bank die we het eerst zagen, was em meteen! Enthousiast personeel gaf ons alle relevante informatie. Voor de zekerheid toch nog een rondje door de... Toon meer

Na een eerdere wat mindere ervaring (ruim 20 jaar geleden) waren we wat sceptisch over S&S. Wij zijn deze keer echter zeer prettig geholpen. We wisten precies welk type bank wij wilden en hebben deze... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Energieweg 13, 9743AN, Groningen, Groningen, Nederland

• 503180353

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

alles ok jammer van de lange wachtijd…

alles ok jammer van de lange wachtijd levering

12 oktober 2024

Beste Bvd Haren,

Hartelijk dank voor uw feedback! We vinden het fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, maar begrijpen dat de langere wachttijd voor de levering vervelend kan zijn. Wij doen ons uiterste best om onze levertijden zo kort mogelijk te houden en waarderen uw geduld hierin. Mocht u vragen hebben over de voortgang van uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Seats and Sofas

Slechte bankstellen goed behandeling…

Slechte bankstellen goed behandeling tot de betaling daarna wordt de probleem niet opgelost na bijna een jaar nog thuis met bankstellen dat niet besteld en wel gekregen nooit meer.... zo spijt.....

14 september 2024

Beste Cristina,

Wij vinden het heel vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen en bieden onze welgemeende excuses aan voor het ongemak. Wij willen dit graag voor u oplossen en kijken hoe we uw situatie kunnen verbeteren. Wilt u ons uw contactgegevens sturen via WhatsApp op +31 6 53654103, zodat we u verder kunnen helpen?

Prima winkel, fijn personeel

Ik ben prima geholpen, verkoper nam alle tijd, en had heel goede suggesties! Ik ben een heel tevreden klant.
Bank is heel mooi, en zit prime!

10 oktober 2024

Beste mevrouw Tolman,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw ervaring in onze winkel in Groningen. Het is geweldig om te horen dat onze verkoper u goed heeft kunnen helpen met suggesties en de tijd voor u heeft genomen. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en dat uw nieuwe bank zowel mooi is als goed zit! We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw review bevestigt dat we hierin geslaagd zijn.

Seats and Sofas

het was de eerste werkdag bij seat and…

het was de eerste werkdag bij seat and sofas van de de jonge dame die mij hielp . Ze luisterde goed en had goede suggesties en tips en kon zich goed in mij verplaatsen, zeer vriendelijk en overwegend door haar heb ik deze relaxstoel gekozen en gekocht

30 september 2024

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Het is geweldig om te horen dat de nieuwe collega in Groningen u zo goed heeft geholpen op haar eerste werkdag. Het klinkt alsof ze echt de tijd heeft genomen om naar uw wensen te luisteren en u heeft kunnen voorzien van nuttige suggesties. We zijn blij dat u tevreden bent met uw relaxstoel en hopen dat u er lang van zult genieten.

جميل

Die Banks is echt mooi

27 september 2024

Beste Abushalha,

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de bank. We doen ons best om hoogwaardige producten aan te bieden en zijn blij dat u dit waardeert. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Seats and Sofas

Zeer fijn geholpen en goed advies…

Zeer fijn geholpen en goed advies gekregen over m’n nieuwe bank. Ik kom zeker terug!

23 september 2024

Beste Sabrina,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zeer goed geholpen bent en tevreden bent met het advies voor uw nieuwe bank. We zijn blij dat u van plan bent om terug te komen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Fijn geholpen

Ben heel vriendelijk en op een zeer goede manier geholpen .Kwam totaal niet opdringerig over,zelfs drinken aan geboden.🙌👍🌹🌹🌹

18 september 2024

Beste Tineke,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo vriendelijk en goed geholpen bent, en dat de service in de winkel aan uw verwachtingen voldeed. Het is altijd ons doel om klanten op hun gemak te stellen en fijn dat u dit ook zo ervaren heeft.

Seats and Sofas

Ontzettend klant vriendelijk en erg…

Ontzettend klant vriendelijk en erg meedenkend in wat er wel of niet mogelijk is voor jou.

26 augustus 2024

Beste De Geus,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het doet ons goed te horen dat u onze klantvriendelijkheid en meedenkendheid waardeert. Wij streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te weten dat u dit ook zo ervaart. Mocht u verdere opmerkingen of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goede ervaring

Goede ervaring, snel geholpen en goede kwaliteit

24 augustus 2024

Beste Stephan,

Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen tijdens uw bezoek!

Seats and Sofas

Super goede deal kunnen maken

Super goede deal kunnen maken.
En goed geholpen, de maten kunnen we achteraf doorgeven maar de prijs bleef het zelfde. Dit ivm nieuwbouw en nog twijvels over de ruimte en plek waar de bank terecht komt.

20 augustus 2024

Beste Mart,

Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw bezoek!

Seats and Sofas

Heel netjes en constructief geholpen

Ik ben heel netjes geholpen bij Seats en Sofa`s in Groningen, de verkoper dacht goed mee, waardoor we een goede deal konden sluiten

14 augustus 2024

Beste W. van Velthoven,

Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen door ons personeel!

Seats and Sofas

Yes een nieuwe bank gekocht

Zaterdag onze nieuwe bank gekocht. Geholpen in de winkel door Tim. Meerdere keren de winkel doorgeweest, meerdere opties aangedragen en zo heel fijn meegedacht! Tussendoor nog even wat te drinken gekregen. En aan het einde heeft Marcel ons nog geholpen met de prijsonderhandelingen! Een fijne en snelle koop is dit geweest, hopelijk is de bank gauw binnen en kunnen wij thuis genieten van onze nieuwe bank! Groetjes familie Prins

11 augustus 2024

Beste Marscha,

Bedankt voor uw recensie. We vinden het erg aangenaam om te lezen dat u goed bent geholpen tijdens uw bezoek!

Slechte service

Bankstel zakt na 2 jaar en 1 maand op een plek in. Ook kwam er een veer of iets dergelijks doorheen, waardoor er een gat in de zitting is gekomen. Op een andere plek gaat er een stiksel los.
Klachtenformulier ingevuld, verschuilen zich gelijk achter de 2 jaar aankoopgarantie.
Ja, die is net een maand verlopen. In plaats dat er iets van coulance word toegepast, nee niets van dat alles, vinger wordt gelijk naar ons gewezen, wij hebben er in gat ingemaakt en wij moeten maar even bewijzen dat dat niet zo is.
Dat is natuurlijk de wereld op zijn kop!!!

DUS MENSEN WEES GEWAARSCHUWD. BANKEN ZIJN VAN ZEER SLECHTE KWALITEIT EN EEN NOG SLECHTERE SERVICE!!!!

8 augustus 2024

Beste JD,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met uw bankstel en onze service. Hoewel de garantieperiode is verstreken, willen we graag samen naar een passende oplossing zoeken. We begrijpen uw frustratie en willen dit graag verder onderzoeken.

Zou u uw contactgegevens willen sturen naar +31 6 53654103 via WhatsApp? Op die manier kunnen we uw situatie persoonlijk bespreken en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Fijne service

Fijne service! Vooral dat kopje koffie was op z’n plek!

Een bank gekocht boven mijn partner en mijn afgesproken budget dus een goede commissie voor een goede verkoper!

Komt niet vaak voor dat je met een fijn gevoel naar huis gaat als je iets boven budget uitbesteedt hebt.

Dikke duim!

1 augustus 2024

Beste Unknown,

Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u bent geholpen met goede service!

Seats and Sofas

Verkopers waren heel vriendelijk en…

Verkopers waren heel vriendelijk en niet opdringerig. Groot assortiment aan banken en heel veel keuze in verschillende stoffen.
Met een extra bedankje aan Gerrit uit Groningen!

30 juli 2024

Beste Ni,

We waarderen het ècht dat u deze recensie heeft geplaatst. Dank u wel voor deze mooie woorden over ons personeel!

Seats and Sofas

Seats and sofa’s doen niets met je klacht

Bij de aanschaf van de bank hebben we aangegeven dat we een hond hebben en dat deze ook op de bank ligt. De verkoper adviseerde ons een duurdere stof te nemen. Toen de stof vrijwel direct beschadigde hebben we gebeld en werd ons geadviseerd een klacht in te dienen. Dit hebben we gedaan, vaak gerappelleerd en na 3 maanden krijgen we te horen dat ze hier niets aan doen.

Na onderstaand bericht werd er door de verkoper gelogen en er alsnog niets gedaan met de klacht

12 juli 2024

Beste Marco,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen over uw ervaring met de kwaliteit van de stof en de afhandeling van uw klacht. Wij willen dit graag verder onderzoeken en een passende oplossing vinden. Kunt u uw contactgegevens naar +31 6 53654103 sturen via WhatsApp? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Seats and Sofas

Belachelijk bedrijf ,want ze houden…

Belachelijk bedrijf ,want ze houden zich niet aan de afspraken. Het is nu inmiddels 5 maanden na onze afspraak van 7 maanden. En de manager weet nog steeds niet waar de rest van de banken blijven. Ik ben diep teleurgesteld. Wij hebben jullie tussen 100 winkels uitgekozen, omdat wij dachten dat jullie de beste waren, maar helaas is dat niet zo. Voor volgende keer wees eerlijk tegen jullie klanten.

11 juli 2024

Beste Nael,

We betreuren het ten zeerste om te horen over uw ervaring met onze producten. Dit is zeker niet de standaard die we streven na te leven. Graag willen we dit probleem verder onderzoeken en een passende oplossing bieden. Kunt u alstublieft uw contactgegevens delen via WhatsApp op +31 6 53654103? We willen graag met u in contact komen om deze kwestie te bespreken en een bevredigende oplossing te vinden.

Seats and Sofas

we kwamen binnen en werd netjes…

we kwamen binnen en werd netjes gevraagd ,kan ik u helpen of wilt u eerst kijken? we gingen eerst kijken en
toen om hulp gevraagd . we werden netjes geholpen en voorgelicht . banken besteld en nu wachten . ze moeten nog gemaakt worden .beoordeling een 5.

26 juni 2024

Beste Schudde,

Seats and Sofas

“Goede” service tot en met de verkoop…

“Goede” service tot en met de verkoop daarna wordt je behandeld als……

Alles was mogelijk, niets was te gek, maar toen het bedrag betaald was en we na 10 weken de bank geleverd kregen (velours stof, verkeerd gestoffeerd waardoor intense kleur verschil) was opeens niets meer mogelijk… Nee tuurlijk niet ze hebben het geld binnen.

Contact gehad met het filiaal in Groningen en daar werd gezegd dat het zo hoort 😂 toch werd ons gezegd dat we via de website het klachten formulier konden invullen.

Zo gezegd zo gedaan en nu wordt er over en weer gemaild…..

Al meerdere malen gemaild en continu zeggen ze u kunt opnieuw het klachten formulier invullen. Of te wel, u heeft gewoon pech, kat en muis spel. De bank zit goed, de stof die wel goed is, is perfect maar het andere deel en de service na betaling is echt slechter dan slecht !

3 juni 2024

Beste Francine,

Het spijt ons zeer dat u deze ervaring heeft gehad. We willen dit graag voor u oplossen. Kunt u alstublieft uw contactgegevens sturen via WhatsApp naar +31 6 53654103, zodat we direct contact met u kunnen opnemen?

Seats and Sofas

Veel keuze, veel opties en goede adviesen

Goed geholpen door Wassim! Erg goede adviezen in de winkel en ook goede aftersales. Klein probleem gehad omtrent de levering, maar dat is goed opgelost door de eigenaar :)

6 juni 2024

Beste Rients,

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring na de verkoop niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is niet het niveau van service dat we streven te bieden. We willen graag onze oprechte verontschuldigingen aanbieden voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Kunt u alstublieft uw contactgegevens sturen naar +31 6 53654103 op Whatsapp, zodat we dit verder kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden?