Vriendelijk personeel, goede uitleg en er zijn verschillende mogelijkheden met betalen cash/ of pin Niks teveel kwa kleuren opstelling of dat het elektronisch moet zijn. Zeer zeker aan te bevelen �... Toon meer
Wordt door een collega geïnformeerd dat bij ophaal van de bank niks te hoeven betalen na 1/3 betaald bij bestelling betaald. Ik kom de bank 3 dagen later ophalen ik kan het niet meenemen moet of weer... Toon meer
Een 3 wordt een super 5 .Heerlijk bank. Vriendelijke personeel geholpen. Mevrouw aan balie zeer vriendelijk geholpen .Super snel geleverd en kwaliteit bank
Wij hebben rustig banken bekeken samen met een meedewerker.gelukkig een gevonden die we fijn vonden.gehellen opstelling besproken en eigen stof uitgekozen zeer vriendelijk personeel
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
In De Cramer 74, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Nederland
Personeel was aardig.Maar hebben het mooier gemaakt dan het was.Dit was 19 juni.Had aangegeven dat er een bepaald limiet was.Werd zogenaamd rekening mee gehouden.Maar aangezien ik alleen ben dus niemand heb die kan helpen met vervoer moest ik het vervoer via een flyer van hun regelen.Vanaf 99.00 stond er.Grappig.150 tot aan de voordeur.190 om over de drempel in huis gebracht te worden.15 euro per bank om uit te pakken en 10 euro per bank om de verpakking mee te nemen.En 80 euro per bank om de oude mee te nemen.Dus 400 euro in totaal.Nu staat de bank een week en als je gaat zitten klinkt er een metaal geklik sinds vanavond in de zitting.Terwijl ze garandeerden dat het een goede stevige bank was die lang mee zou gaan.En wil je een klacht indienen moet je er zelf voor zorgen dat de bank daar terug gebracht wordt om te kijken of het klopt!En waar zou ik dan moeten zitten.Hoe?Met wat voor geld zou ik dat moeten betalen?En we hadden nog wel met zijn drieën daar gekocht.Mijn zus,mijn zoon en ik.Nou ik voel me bedrogen.En erg teleurgesteld.En mijn zus houdt haar hart vast want de hare is in bestelling.En ohh ja wil je de deal stoppen raak je 50% van je aankoopbedrag kwijt.14 jaar op een tweedehands bank gezeten die al meer als 25 jaar oud was.Eindelijk kon ik een nieuwe kopen.Ben er moedeloos van geworden

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Wij gingen gisteren geheel blanco naar de zaak in Heerlen. We werden welkom geheten door een hele vriendelijke verkoper. Er werd gevraagd of we al wisten wat voor soort bank we wilden. We gaven aan dat we nog geen idee hadden en dat we graag even rond wilden kijken. We kregen een boekje mee en we konden rustig en op ons gemak door de winkel heen lopen. Er werd ons tussendoor wel nog een kopje koffie en/of thee aangeboden, dit was zeer prettig. We hadden interesse in een specifiek model en de verkoper had dat opgemerkt. Hij kwam heel vrijblijvend vragen of hij ons kon helpen. We zijn op dat aanbod ingegaan en we hebben goede info van de verkoper gekregen. De bank die wij graag wilden hebben, met de voor ons perfecte afmetingen, had de winkel nog één van in het magazijn staan. We hebben met de vriendelijke manager een zeer goede prijs kunnen afspreken en de verkoper heeft met ons de koopovereenkomt in orde gemaakt. In de koopovereenkomst staan de overeengekomen afspraken zeer duidelijk vermeldt en beide partijen hebben dit ondertekend.
Samengevat: we hebben een hele fijne ervaring gehad in de winkel in Heerlen. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en totaal niet opdringerig. We werden goed en eerlijk geholpen. We raden deze winkel ten zeerste aan!
Groetjes aan de medewerkers van Seats en Sofas in Heerlen!
Familie Liebens.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
zeer slecht, connector van de nieuwe bank kapot bij levering, vervolgens 12 weken voor een nieuw connector wachten.
word je eindelijk gebeld dat die binnen is moet je zelf de transportkosten van 60€ betalen voor het te laten maken voor een connector wat 0.50€ kost.
bank was kapot geleverd door hun en erkend door hun.
nooit meer

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
wij wilden deze bank (Loretta 1 R-arm +CE en Loretta1 L-arm +CE )graag nieuw kopen voor onze dochter die naar een instelling verhuist.
in de winkel is ons aangegeven dat dit heel moeilijk werd omdat het om een compleet bankstel ging van een 2 zitter en een 3 zitter.
Wij konden wel het showroom model kopen.
Voor € 1900 !
24 mei hebben wij de bank opgehaald. Hij was keurig in de plastic verpakt.
Bij thuiskomst bleek er een behoorlijke vlek ( lijkt waterschade) aan de achterkant te zitten. En een beschadiging aan het metaal.
Blijkt nu dat dit wel degelijk mogelijk was om los te kopen. Staat ook op de site vermeld; 2 zitter OF 3 zitter.
Wij hebben contact gehad met Heerlen over de beschadiging en de verkeerde info over showmodel verkoop.
Kort door de bocht, moesten wij maar melding doen in Sliedrecht.
Het was een showroom model dus we moesten het er maar mee doen! Geen garantie niks.
Wij hebben dit alles als zeer klantonvriendelijk ervaren!
Op ons servicebericht van 26 mei is niet gereageerd.
Update 23-6:
Na het per omgaande, toesturen van de gevraagde info, wederom geen reactie.
De review blijft van kracht.!

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Vriendelijk. Denk wel een goede aankoop. Even afwachten of de kwaliteit navenant is.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
We kwamen met een concrete wens voor een bank binnen. We werden door alle verkopers vriendelijk verwelkomd.
Geen “agressieve aandringers”, maar wel goed advies en goed geluisterd naar de wensen.
Snel een prima deal gesloten en super service en hulp met inladen.
Niks op aan te merken

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
De bezorging van de bank is waardeloos.
Er is geen fatsoenlijke afspraak te maken met het bedrijf die voor Seats en sofa’s verzorgt.
Het kan alleen op hun moment er zijn geen andere opties mogelijk dan steeds weer 2 weken wachten tot er een nieuwe rit word gepland. Welke ook weer alleen op dat ene moment kan anders begint het proces weer van voor af aan.
Tijds vak krijg je niet. Je kan in de ochtend de chff bellen en hopen dat ie op neemt.
Daarbij word er aangegeven dat het ong 100 kost. Maar eigenlijk kost het 160 euro om de bank binnen neer te zetten.
Waardeloos…..
Mijn advies hoe dan ook zelf de artikelen ophalen.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Ik heb tien jaar geleden al een bank gekocht bij Seats en Sofas en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bank.
Maar nu werd het eens tijd voor iets nieuws!
Dus weer naar Seat en Sofas in Heerlen,ik werd hier super geholpen door heel erg vriendelijk en gekwalificeerd personeel en we zijn wederom tot een deal gekomen.
Ik ben super blij en heel erg tevreden met mijn nieuwe bank.
Gr.M.Jansen

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Wat een fijn bedrijf, zeker geen opdringerig gevoel gehad, verkoper liet me ruim de tijd om na te denken over de kleur etc. Kwam ook zelf met de opties die mogelijk waren zonder opdringerig te zijn. Het was mijn eerste keer winkelen hier, maar zeer zeker niet de laatste. Koffie stond ook inderdaad klaar en service was super. Ik ben een zeer tevreden koper want voor een mooie prijs een super fijne bank gekocht met 2 stoeltjes

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Na anderhalve maand is de bank al doorgezeten, terwijl de verkoper me op het hart drukte dat het wel "ècht koudschuim is hoor". Ik heb de afmetingen van mijn trappenhuis doorgegeven, aangezien ik in een appartement woon, dit was allemaal geen probleem.... Uiteindelijk mocht ik de bank zelf door het keukenraam naar boven takelen. Ik voel me dubbel gescamd.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
wij zijn prettig geholpen door sharmeh en sahar . Gelukkig niet opdringerig maar eens een keer met goede en leuke info. Bankje gekocht .

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Een hele vriendelijke verkoper, die echt met ons meedacht en ons niet het gevoel gaf perse iets te willen verkopen. Alle geduld met ons en oprecht vriendelijk. Niet opdringerig.
Heel tevreden een aankoop gedaan en overtuigd van een goede keuze.
We verheugen ons op de bank !

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Seats and Sofas. Wat me vooral positief opviel, was de service in de showroom: ze hebben de hele opstelling van de bank aangepast zodat ik kon zien hoe mijn gekozen model eruit zou zien in een andere vorm. Dat gaf me echt vertrouwen in mijn keuze. De bank zit heerlijk en past perfect in mijn interieur. Aanrader!

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Op 2e paasdag naar Seats and Sofas in Heerlen. Wilden eigenlijk geen hoekbank maar zagen opeens een geweldige u-bank met slaapfunctie. Verkoopster Claudia hielp ons heel fijn aangezien we toch nog twijfelden. Uiteindelijk toch besloten de bank te kopen. Toen werd duidelijk gezegd dat de bank binnen 2 dagen opgehaald moest worden zodra hij binnen was. Omdat we direct over een aanhanger kunnen beschikken was dat voor ons geen probleem. Gisteren kregen we een mailtje dat de bank al binnen was. Dus twee weken levertijd ipv 6. We hebben de bank gelijk opgehaald en weer geholpen door het supervriendelijk personeel. Hielpen gelukkig ook even met het inladen van de bank op de aanhanger. Bank staat inmiddels en ben er heel erg blij mee. Hij zit prima (pocketvering) en de stof is ook prachtig. Jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen. Bedankt team Heerlen.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
We werden warm verwelkomd er werd gevraagd of we bekend waren met hun werkwijze en prijslijst waarna we rustig konden rond snuffelen.vervolgens vriendelijk geholpen door Claudia waarna er werd overlegd met de storemanager.een mooie deal vriendelijk en behulpzaam personeel.dank daarvoor!

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Op een mooie donderdagochtend liep ik snel even binnen bij Seats & Sofas in Heerlen. Ik had een heel specifiek model bank in mijn hoofd en wilde eigenlijk alleen even kijken of ze het model hadden, dat ik mijn hoofd had. Ik vertelde Luuk wat ik in mijn hoofd had, hij snapte het meteen en liet me 3 modellen zien. 1 van de 3 was exact wat ik in mijn hoofd had. Kleur/stof was nog even een dingetje want van de ene staal vond ik de stof goed, maar was het de kleur net niet. Luuk ging net zo lang door totdat ik ook de juiste match had in stof en kleur.
Vervolgens maakte hij een mooi aanbod en liep ik met de koopbon naar buiten.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Seats and Sofas Heerlen; een bank besteld op 07-02-2025. Een folder erbij gekregen over de externe bezorger met daarop de bezorgkosten. Hiermee ingestemd bij verkoop en aangegeven hier graag gebruik van te maken. 197€ zou het kosten om onze bank in de woonkamer te krijgen en al het verpakkingsmateriaal te laten meenemen. Niet goedkoop, maar prima. Vandaag een belletje mogen ontvangen, dat onze bank as woensdag wordt geleverd. Daarbij werd ons verteld dat het complete bezorgplaatje 360€ zou gaan kosten. Dat is een andere prijs dan op de folder staat aangegeven. Hierover gebeld met Seats and Sofas Heerlen en uitgelegd welke prijslijst wij voorhanden hebben. Mevr vertelde dat het een ander extern bezorgbedrijf betreft, het andere bedrijf van destijds was failliet gegaan. Dit kan gebeuren en is zeker niet hun schuld, echter hebben wij nooit van hun een update ontvangen over de gewijzigde bezorgkosten. Wanneer dit over 2 a 3 tientjes zou gaan, dan zouden we daar niet over gebeld hebben, echter is 160€ euro wel een fors bedrag en de totale kosten van 360€ zijn absoluut niet goedkoop. Hierover had gecommuniceerd moeten worden door Seats and Sofas Heerlen. Mevr vertelde na overleg met de manager dat het niet hun probleem was. Wanneer wij het niet eens waren met de kosten, konden wij de bank komen afhalen of zelf een bezorgbedrijf moesten inschakelen.
Zij schuiven hun eigen verantwoordelijkheden in de schoenen van de klant, dat is niet oké. Wanneer zij op de hoogte zijn van gewijzigde bezorgkosten, moeten zij de klanten op de hoogte stellen over dit gewijzigde bedrag. Dit vind ik persoonlijk geen goede service. Hopelijk is de bank wel naar behoren en kunnen we hier een aantal jaren met veel plezier op zitten. Wellicht dat mijn review na bezorging van meer sterren voorzien gaat worden. Wat betreft de service en hun verantwoordelijkheden, is dit echt 1 ster waard.

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Goede ervaring, snel geleverd nu nog zit bij besteld om
Onze bank nog groter te maken

Antwoord van Seats and Sofas - Heerlen
Wij hebben onlangs een 2 pers bankstel en 2 Losse fauteuils gekocht.
Je wordt vriendelijke geholpen door de verkopers, zij weten al je antwoorden te beantwoorden zij weten waar ze over praten.
Er is ook ruimte om te onderhandelen.
Wij hebben het bezoek bij seats and sofas als prettig ervaren.
Er was wel een klein dingetje mis gegaan betreft type fauteuils maar zij hebben dit netjes opgelost voor ons.
Wij raden dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.