Seats and Sofas - Oosterhout Reviews 560

4,5

Meerstoel 14, 4904 SV Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam in het geven van info. Zijn geduldig en nemen de tijd om te luisteren wat je wensen zijn en alle vragen te beantwoorden.

Zeer slecht ervaring!!!! We hebben 29-12-2025 een set van banken besteld, een stukje voorbetaald, en nog niks ontvangen. De medewerkers kunnen niet duidelijk antwoord over het status van onze besteli... Toon meer

Vandaag bij Seats en Sofa in Oosterhout geweest. In eerste instantie geholpen door een zéér vriendelijke jongeman. Omdat we de prijs toch iets te hoog vonden kwam er een andere medewerker/manager bi... Toon meer

We werden geholpen door verkoopster Tamara. Hele fijne en vriendelijke verkoopster. Gaf extra opties zonder te pushen. Liet ons ons gangetje gaan en kwam later vragen of ze nog iets voor ons kon betek... Toon meer

1. Zitbankenwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Woonwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Meerstoel 14, 4904 SV, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

• 162460000

4,5

Uitstekend

Rai heeft ons erg goed geholpen

Rai heeft ons erg goed geholpen en goed meegedacht bij het uitzoeken van de geschikte bank. Hij wist goede modellen uit te zoeken en was duidelijk gemotiveerd om mee te zoeken.

Beste Ina,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat Rai u zo goed heeft geholpen en met u heeft meegedacht bij het kiezen van een passende bank. Wij geven uw complimenten graag aan hem door.

Seats and Sofas

Super ervaring en heel vriendelijk en…

Super ervaring en heel vriendelijk en goed geholpen raad iedereen deze winkel aan

Beste Cindy,

Dank u wel voor uw warme woorden. Wat fijn dat u een super ervaring heeft gehad en zo vriendelijk en goed bent geholpen. We waarderen het enorm dat u onze Megastore aanbeveelt.

Seats and Sofas

Rai super duidelijk en vriendelijke…

Rai super duidelijk en vriendelijke verkoper!
Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen in de winkel!

Beste Gerida Kowsoleea,

Hartelijk dank voor uw fijne woorden. Geweldig om te horen dat Rai u zo duidelijk en vriendelijk heeft geholpen. We waarderen uw aanbeveling zeer.

Seats and Sofas

Rai heeft me goed geholpen met het…

Rai heeft me goed geholpen met het kizen van mijn bank gewelidig!

23 november 2025

Beste arghavan shahmohammadi,

Dank u wel voor uw positieve review. Wat fijn dat Rai u zo goed heeft geholpen bij het kiezen van uw bank. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Seat en sofa perfect

Heb slechte ervaring in Zaltbommel de seat en sofa,zijn nu wel goed en vriendelijk geholpen

23 november 2025

Beste J.C. Alink,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u in de Megastore Oosterhout goed en vriendelijk bent geholpen, zeker na een eerdere mindere ervaring. Wij waarderen uw terugkoppeling.

Seats and Sofas

Super goede service en fijn geholpen

Super goede service en fijn geholpen. Fijne nieuwe bank aangeschaft! Door Tamara!

21 november 2025

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u super goed bent geholpen door Tamara en met een fijne nieuwe bank naar huis bent gegaan.

Seats and Sofas

Vriendelijk ontvangst veel banken en mogelijkheden

Vriendelijk ontvangst. Vragen stellen geen probleem en lieten je ook vrij om rond te lopen. We hadden al eerder hier een bank gekocht en zijn gewoon teruggekomen.

16 november 2025

Beste Fam. Danen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Geweldig dat u zich vrij voelde om rond te kijken en dat u opnieuw bij ons bent teruggekomen. Wij waarderen uw loyaliteit.

Heel vriendelijk geholpen!

Heel vriendelijk geholpen!

14 november 2025

Beste Femke,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u zo vriendelijk bent geholpen in onze Megastore.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, veel persoonlijke aandacht en een mooie deal kunnen maken.

9 november 2025

Beste Lot,

Wat leuk om te lezen dat u vriendelijk bent geholpen en een mooie deal heeft kunnen sluiten. Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijke aandacht krijgt en waarderen uw positieve woorden.

Dacht goed mee

Dacht goed mee
De verkoper heet Nishan

9 november 2025

Beste Esma,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat Nishan u goed heeft geholpen en heeft meegedacht bij uw keuze. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

Filiaal Oosterhout

We konden in het filiaal Oosterhout rustig rondkijken nadat we vriendelijk begroet waren en een prijslijst hadden gekregen, af en toe kwam de verkoper even vragen of het allemaal lukte maar was niet opdringerig dit ervaarde we als fijn en ongedwongen. Uiteindelijk hebben we besloten om de aankoop van een relax sta op stoel de doen na een mooie korting hebben we het showmodel wat er keurig en schoon uitzag te nemen, deze werd zorgvuldig ingepakt en in de auto gezet wat we heel fijn vonden. Al met al een goede ervaring dus. Het enigste minpuntje is dat er mondeling gezegd werd dat we 2 jaar garantie hebben maar dat dit niet op de bon vermeld staat waardoor ik dus geen poot heb om op te staan mocht er in die 2 jaar iets mankeren aan de stoel dat is dus minder. Kan daar aan gewerkt worden??

8 november 2025

Beste meneer Beijer,

Dank voor uw uitgebreide feedback. Fijn dat u tevreden bent over de ontvangst en service in onze Megastore Oosterhout. Wij begrijpen uw opmerking over de garantie en nemen dit punt graag intern mee ter verbetering.

Seats and Sofas

Ik voel me gigantisch opgelicht

Ik voel me gigantisch opgelicht. De enige reden dat ik hier een bank heb gekocht, was dat ze een levering service opperde. Na het aankopen, bleek dat de service levering die ze aanboden, maar 1x per week konden rijden. De aanbetaling mag ook niet terug gedraaid worden, tenzij je bereid bent om 50% van de aanbetaling te verliezen. Je moet dus maar toevallig niet hoeven werken wanneer het geleverd kan worden anders ben je gewoon je geld kwijt. Je wordt gewoon vast gehouden. Bij het contact zoeken kreeg ik het antwoord: "huur maar gewoon een busje".

25 oktober 2025

Beste Joris Nope,

Wat jammer om te lezen dat u zich zo voelt. Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is en willen graag met u meekijken naar een passende oplossing. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar oosterhout@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen oppakken?

Seats and Sofas

We zijn fijn geholpen in de winkel en…

We zijn fijn geholpen in de winkel en kregen de ruimte om de tijd te nemen. Wanneer we wat vragen hadden stond het personeel ons netjes te woord en zodra we aangeven weer even verder te willen kijken mocht dit ook. De bank was snel binnen, en we hebben hem ondertussen al thuis staan. Bij het uitpakken zagen we echter wel dat het zwarte doek onderaan de bank gescheurd was en dat is wel een tegenvaller. Uiteraard is dit slechts de onderkant en in de praktijk hopen we er weinig van te merken. De service was verder goed en aan te raden.

19 september 2025

Beste meneer Van Irsel,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over de service. Jammer dat het doek aan de onderkant van uw bank beschadigd bleek. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Stuurt u hierover alstublieft uw contactgegevens naar oosterhout@seatsandsofas.nl, zodat wij dit kunnen oplossen.

Seats and Sofas

Scherpe prijzen een veel keuzes

Scherpe prijzen, met goede voorraad en snelle levering . Echt complimenten aan de magazijn medewerker.

10 oktober 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze scherpe prijzen, ruime keuze en snelle levering. We geven uw compliment graag door aan onze collega van het magazijn.

Seats and Sofas

Super goed geholpen door de verkopers…

Super goed geholpen door de verkopers op de locatie in Oosterhout. Erg vriendelijk en professioneel!!!

28 september 2025

Beste Barbara Hensen,

Wat goed om te horen dat u in onze Megastore in Oosterhout zo vriendelijk en professioneel bent geholpen. Wij geven dit compliment graag door aan onze collega’s daar. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Seats and Sofas

Werd in Oosterhout goed geholpen door…

Werd in Oosterhout goed geholpen door Pieter en nog adequaat snel en duidelijk ook en met een korting van dik 1000euro.
Leuke sfeer ook.

26 september 2025

Beste Francois Keulers,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat Pieter u in Oosterhout snel, duidelijk en met een mooie korting heeft geholpen. We zijn blij dat de sfeer positief is ervaren. Veel plezier met uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

Fantastisch ontvangst met koffie en wat…

Fantastisch ontvangst met koffie en wat lekkers.
Geen opdringerig gevoel, kunt ontspannen rondkijken.
Verkopers zijn vriendelijk en oprecht.

15 september 2025

Beste Nico van Noije,

Wat fijn dat u in onze Megastore in Oosterhout zo hartelijk ontvangen bent met koffie en iets lekkers. Wij vinden het belangrijk dat u in alle rust en zonder druk kunt rondkijken en zijn blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Dank voor uw mooie woorden over onze medewerkers.

Toppers in oosterhout

Ik ben heel goed geholpen in het filiaal van Oosterhout.
Ik moest een nieuwe bank hebben en ze hebben alles uit de kast gehaald om er voor te zorgen dat ik de bank kon krijgen die ik wilde.
En het extra service die ze mij hebben geven is dat die iets langer opgeslagen kon worden. Ik ben heel blij met hoe ik geholpen ben

12 september 2025

Beste Danique,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat mooi dat u in ons filiaal in Oosterhout zo goed bent geholpen en dat onze medewerkers alles in het werk hebben gesteld om ervoor te zorgen dat u precies de bank kon krijgen die u graag wilde. Ook fijn om te lezen dat wij u konden helpen met het iets langer opslaan van uw aankoop. Wij zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Seats and Sofas

Ha Rai..sorry voor de wat late…

Ha Rai..sorry voor de wat late reactie...er kwam hier weer van alles tussen wat we niet in de hand hadden. Je bent een super knul..niet alleen op de job maar ook in het leven..kijk maar in de spiegel naar je ogen. Je bent een verkoper in hard en nieren..en je staat supper voor het bedrijf!! Maar je hebt veel meer kwaliteiten...dus de toekomst staat te wachten!! Groet ad en hilda van loon

3 september 2025

Beste mevrouw Van Loon,

Wat een mooie en persoonlijke boodschap. We geven uw complimenten graag door aan Rai in onze Megastore Oosterhout. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, netjes en behulpzaam,tot aan de kassa bleven ze vriendelijk en netjes echt top daar in Oosterhout, was iedereen op de wereld maar zo vriendelijk voor elkaar net als bij hun,echt mijn petje af

2 september 2025

Beste heer Van Seeters,

Wat een mooie woorden, hartelijk dank! Het doet ons goed dat u zich zo prettig geholpen voelde in onze Megastore in Oosterhout. Wij geven uw complimenten graag door aan het team.