Lamp kwam na 10 dagen aan, zonder tussentijdse statusupdate. Het snoer bleek een halve meter korter dan aangegeven op de website. Hierover contact opgenomen. Ik kon mijn geld terug krijgen, maar koos... Toon meer
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met deze online meubelwinkel. De website is overzichtelijk, de productbeschrijvingen zijn duidelijk en de foto's komen overeen met het geleverde product. Mijn bes... Toon meer
Een mooie wandspiegel besteld die helaas gebroken vanuit Duitsland bij mij aankwam. Retour gezonden naar Düsseldorf, maar PostNL had daar ruim anderhalve week voor nodig. Daarna vrij snel een nieuwe s... Toon meer
Lamp gekocht niks ontvangen, geen contact kunnen leggen met een persoon alleen een stomme ai die je niet kan helpen. hier koop ik niks meer. dit is de eerste reactie die ik kreeg van u nadat ik mee... Toon meer
Welkom bij SediaXL, het online warenhuis in huis & tuin producten ✔ Alles voor huis en tuin: dierenbenodigdheden, bureaustoelen, lampen en meer. ✔ Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. ✔ Standaard gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. ✔ Eenvoudig online bestellen met snelle levering! Waarom SediaXL? Breed Assortiment: Van comfortabele zitmeubelen tot praktische kantooraccessoires, alles onder één dak. Top Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Snelle Levering: Uw aankopen snel en betrouwbaar bij u thuis bezorgd. Veilig Winkelen: Vertrouw op onze veilige betaalmethoden en bescherming van uw gegevens. Klanttevredenheid: Lees de lovende beoordelingen van onze tevreden klanten. Bij SediaXL streven we naar een aangename winkelervaring. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod voor uw huis, tuin en (thuis)kantoor. SediaXL – waar kwaliteit en service samenkomen!
Nederland
15 april bestelling gedaan met 2 dagen in huis, dus mooi vlot. Helaas een andere kleur en model dan besteld. Na ruim2 weken en veel email contact eindelijk de retour code toegestuurd gekregen. Direct retour gedaan en nu op 3 juni eindelijk het geld terug. Ook weer na veel email contact. Iedere keer excuses en is er bij SediaXL iets niet goed gegaan.
Ik ben dit beslist niet gewend bij andere internet winkels

Antwoord van Sediaxl
Half april Bestelling geplaatst, was op voorraad. 2 weken gewacht en na een bericht van mij automatisch antwoord van een robot dat het artikel niet voorradig is. Kan wat langer duren Weer 2 weken gewacht, weer na een bericht van mij een automatisch antwoord dat het de robot spijt dat het product er nog niet is. Geld terug gevraagd, dat zou binnen 2-5 werkdagen terug worden gestort. 6 werkdagen later geen geld. Weer een bericht gestuurd en antwoord van de robot dat vanwege technische problemen de credit niet was verwerkt. Het zou weer 2-5 werkdagen duren. 5 werkdagen later weer een bericht gestuurd en antwoord van de robot dat er weer technische storing is en dat het tussen 2-5 werkdagen wordt teruggestort.reinste oplichting is sedia, verwacht niet meer dat ik de 229 euro terug ga krijgen dus dan gaan we maar aangifte doen van oplichting. Sedia bedankt hoor voor de fijne communicatie dat is echt top, enne meneertje robot dit is negatief bedoeld.
Vandaag 9-6 een lichtpuntje op bovenstaande review van mij. Ik heb me geld terug mogen ontvangen, blijft bij mij toch een zuur gevoel over dat je enkel iets kan bereiken wanneer je gaat dreigen. Scheelt me wel nu een ritje naar de politie.
Ik ga -ondanks het verzoek van sedia- mijn review/ervaring niet verwijderen want dat strijkt in tegen mijn principes.

Antwoord van Sediaxl
Bestelde product na 1 week Levertijd netjes, maar totaal onverwacht afgeleverd. Er werd geen track en trace meegeleverd waardoor je ongewis was over het bestelde product. Wel moest ik een app, "Shop" genaamt downloaden waar ik mijn bestelde product kon bekijken. Maar dat was het dan ook wel. Doordat er geen track en trace meegeleverd werd, geef ik dit bedrijf geen 5 maar 4 sterren met de hakken over de sloot. Het is wel een puntje van aandacht om dit te verbeteren.

Antwoord van Sediaxl
Snelle bezorging. Netjes ingepakt. Zonder schade en goede kwaliteit schoenenrek heb ik ontvangen.

Antwoord van Sediaxl
Lamp besteld met voor 22.00 uur besteld meteen verzonden. Dit is niet waar. Ik wacht al een week en ze roepen steeds dat hij onderweg is.
Ik krijg geen geld terug want dat kan pas bij terugsturen. Maar het komt niet aan...
Heb een geschil geopend bij webwinkel keur.
Mijn advies: kijk zelf even of het in China te koop is en bestel het zelf. Gaat een stuk sneller.. Hier niet kopen in iedergeval!
Sediaxl wil graag dat ik mijn review verwijder dus ik zal hem aanpassen met een update:
Dank zij de bemiddeling heb ik uiteindelijk mijn geld teruggekregen.
Het pakket is inmiddels na weken wachten aangekomen en lag in de bosjes in mijn tuin. Bijzondere plek.
Nu ik wacht ik op het toegezegde retourlabel. Ik wist niet dat het aanmaken hiervan zo ingewikkeld was...

Antwoord van Sediaxl
ik had een kast besteld en meteen in elkaar gezet
en ik kom er dus achter dat het de verkeerde kleur kast is
contact gehad met de klantenservice
De klantenservice heeft meteen actie ondernomen en
het probleem goed opgelost

Antwoord van Sediaxl
Hele andere kleur gouden lamp geleverd gekregen dan afgebeeld. Lamp leek voor geen meter op waar ik het voor gekocht heb. Contact gezocht via mail om kosteloos te retouren, geen enkele reactie gekregen.

Antwoord van Sediaxl
Een deel van mijn bestelling was helaas niet aangekomen. De klantenservice van SediaXL reageerde elke keer snel en vriendelijk. Het duurde even voordat er een oplossing was gevonden, maar uiteindelijk netjes het product opnieuw verzonden gekregen.

Antwoord van Sediaxl
Bestel weer bij een NL bedrijf blijkt het weer een Dropshipper van AliExpress te zijn. Product is prima

Antwoord van Sediaxl
De communicatie via e-mail was redelijk en professioneel genoeg, maar de reactietijden waren soms wat traag en sommige informatie was niet helemaal duidelijk. Over het algemeen een gemiddelde ervaring.

Antwoord van Sediaxl
Kwaliteit van het houten rek is minder stevig dan verwacht. Dunne latten en geen voorgeboorde gaten, waardoor het hout splijt als je er een schroef in draait.

Antwoord van Sediaxl
Geweldige klantenservice. Ze reageren altijd binnen 15 minuten.

Levering duurde 7 dagen, maar het artikel werkt goed

Antwoord van Sediaxl
Ik ben tevreden met deze winkel.

Antwoord van Sediaxl
Bijzonder blij met de industrielr boekenkast

Antwoord van Sediaxl
Bestelling topper 24-5 geplaatst.
Nog steeds niet binnen! Waardeloos