Wacht inmiddels al 10 dagen op m’n bestelling die ik nodig heb waar verzending binnen 1-3 dagen op de website stond. Klopt geen reet van dus. Bestelling is ook nog steeds niet verzonden…. Tot... Toon meer
Super tevreden met mijn aankoop bij Segonda. Ik heb een MacBook gekocht en ben erg blij met het toestel. Alles was netjes geregeld en de MacBook was precies zoals verwacht. Goede service en zeker een... Toon meer
Glas van Nokia Lumia 820 was door een ongelukje gebroken. Binnen een dag konden we terecht en werden uitstekend geholpen. Vriendelijke ontvangst (met koffie en thee), leuk gesprek maar vooral prima kw... Toon meer
Segonda is de webwinkel van Mr Used Global, een Apple-specialist aan de Keizersgracht 241 in Amsterdam. We verkopen refurbished iPhones, iPads, MacBooks, Apple Watches en AirPods aan particulieren in Nederland en België. Geen anonieme marktplaats dus, maar een webwinkel met een adres, en een eigen werkplaats. Elk toestel gaat door de handen van onze eigen technici. Scherm, batterij, camera's, poorten, sensoren en software worden op ruim 60 punten gecontroleerd. Welke punten dat zijn, zie je op elke productpagina. De batterij wordt gemeten, niet geschat: altijd minimaal 85% van de oorspronkelijke capaciteit. We werken met drie condities, allemaal met voorbeeldfoto's, zodat je vooraf precies weet wat je in huis krijgt. Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden. Waar de meeste refurbished-winkels één of twee jaar garantie geven, geven wij er drie, ook op het goedkoopste toestel. Gaat er iets stuk buiten jouw schuld, dan repareren we het binnen vijf werkdagen of je krijgt een vervangend toestel. Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd. Bevalt het niet, dan stuur je het gratis terug. Vragen over een toestel of je bestelling? Ons team in Amsterdam helpt je via e-mail en WhatsApp. We lezen elke review en gebruiken die om onze service verder te verbeteren. Refurbished Apple hoort betrouwbaar, eerlijk en betaalbaar te zijn. Dat is waar Segonda voor staat: tech verdient een tweede leven.
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ze denken met je mee en hebben ons weer vriendelijk en vlot geholpen!
iPad Air met gebarsten scherm werd vakkundig en efficiënt gerepareerd. Ik kon er op wachten onder het genot van een kop koffie.
Kosten precies volgens de gepubliceerde prijslijst en zeer acceptabel.
Absoluut aan te bevelen.
Goed en snelle service. Binnen een dag een afspraak en in 30 minuten een nieuw schermpje op me telefoon. Echte aanrader dus!
Helaas m'n telefoon laten vallen, scherm in duizend stukjes. Even gebeld met Smartab, een schermvervanging bleek op voorraad in vestiging Hoofddorp, dus daar een afspraak gemaakt. Terwijl ik een lekkere kop koffie kreeg werd m'n schermpje vervangen, 30 minuten later bellend de zaak weer uit. Prima!
Via de website makkelijk een afspraak te maken om mijn Iphone te laten repareren (geen Wifi verbinding in te stellen)
Op de afgesproken tijd werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik kon op de reparatie wachten. Tijdens het wachten kreeg ik koffie aangeboden.
Na de reparatie werkte de Iphone weer als vanouds (sneller dan voorheen).
Tegenvaller na 1,5 maand was het probleem weer terug.
Probleem werd zonder problemen onder garantie snel weer verholpen.
Ondanks dat zal ik deze zaak toch bij mijn vrienden en bekenden aanbevelen.
Ik ben vriendelijk geholpen. En ondanks dat men niet op tijd kon leveren heeft men toch hun best gedaan om me goed van dienst te zijn.
Vervanging van accu en scherm van Iphone 4S. Samen met dochter meegekeken tijdens reparatie met kopje koffie en ook nog een erg leuk gesprek. Ik weet voortaan waar ik moet zijn voor telefoon of tablet reparaties!
Vlot geholpen, klaar terwijl u wacht, goed bereikbaar, volop parkeergelegenheid. Niets op aan te merken.
heb een afspraak. was op tijd, ze hadden gezegd dat scherm er nog niet was, ze zijn er gelijk achter gegaan. ze hadden mij gebeld nadat het scherm was gerepareerd.erg vriendelijke medewerkers en zou het iedereen aanbevelen!
Op vakantie is mijn iphone gesneuveld door een golf zeewater. Hierdoor hebben de connector voor opladen en de speakers schade opgelopen. De telefoon was niet meer oplaadbaar. Na afspraak was mijn telefoon binnen 10 minuten gerepareerd en wel, hulde!
Natuurlijk wil je liever geen gebruik maken van de diensten van SMARTAB, maar als je toch je tablet of phone per ongeluk hebt laten stuiteren laat hem dan hier repareren! Je kunt zelf in de agenda je gewenste tijd plannen en meekijken bij de reparatie.
De mannen van Smart-tab zijn vriendelijk, denken mee en geven goed advies. Daarnaast zijn de prijzen erg gunstig en is het interessant om te zien hoe de onderdelen (in mijn geval een gebarsten scherm van een Galaxy S4) vervangen worden.
Bij een volgend defect kom ik zeker terug!
De service was fantastisch. Ik kon zelf een tijd inplannen. Bij aankomst wisten ze gelijk mijn naam en wat mijn probleem was. Ik legde uit dat ik er eigenlijk niet op kon wachten dus gingen ze meedenken en kwamen met de oplossing om de telefoon bij mij af te leveren. Wat een service! Ook kreeg ik het vertrouwen om de rekening achteraf online te betalen. Geen moeilijk doenerij; gewoon vriendelijke, snelle en betrouwbare service!
Duidelijke en overzichtelijke website, zeer gebruiksvriendelijke afspraakplanner
De reminder per email voor lopende afspraken wordt waarschijnlijk automatisch gegenereerd maar is goed getimed
Een bedrijf waar je je gelijk welkom voelt. Hele goeie service. Persoonlijk en snel. Kopje koffie tijdens het wachten en meekijken met de reparatie. Zelfs een probleem die ze nooit eerder hadden gezien lossen ze op.
Top!
Heel blij dat mijn iphone 6 plus scherm heel snel gemaakt kon worden. Ziet er fantastisch uit en hele goede service gehad!
Geweldig jongens, de HTC One werkt weer perfect
Snel en voordelig geholpen. Ook de tip voor de verzekering was geweldig alles wordt vergoed. TOP
Vriendelijke mensen, vakkundig en snel geholpen.
Dikke duim voor deze mensen!
Met dank voor de snelle en degelijke reparatie van de iphone