Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Toon meer
Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Toon meer
Ik bestel een vertaalpen, krijg er een uit China met een Chinese handleiding. Tien keer duurder dan wanneer je die zelf via Alibaba koopt. Ik vraag om een Nederlandse handleiding waarna medewerker jol... Toon meer
Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
1ster is nog te veel
1ster is nog te veel. Tracking magneet besteld nooit aangekomen. Maar nooit ontvangen. Maar zij beweren dat ik het ontvangen heb op de dag dat zij zeggen dat het geleverd werd was ik werken. En kan dat aan tonen. Geen antwoord op mail. Maar nu moet ik van klarna wel betalen. Ik doe het niet dat ze me dan maar voor rechter trekken. Was verzekerde verzending maar je hebt er geen zak aan. Enigst mail dat ik krijg is sorry voor overlast wij kunnen u kortingbop volgende bestelling aanbieden. Wat denk je nu dat ik nog is ga betalen voor iets dat niet aankomt. Vergeet het nooit bestel ik nog. En ik wil dat ze factuur teniet doen . Ik betaal niet.
Beste het bewijs dat jullie gestuurd hebben is van yun express niet bewijs van pakjesdienst hier. Dus geen bewijs
Spijtig dat ik het zogezegde bewijs hier niet kan posten

Handgrip
Totaal geen waar voor me geld. Allemaal chinese troep. Nooit meer iets bestellen daar.

Oplichters
Oplichters! Douche dorpel welke voor geen meter werkt. Dus aangegeven dat ik mijn geld terug wil, krijg ik alleen (na ook nog eens heel lang wachten) antwoord dat ze een nieuwe toesturen. Dat wil ik niet, ik wil mijn geld terug omdat het een rete slecht product. Wordt niet op gereageerd na meermaals mailen. Om vervolgens te horen dat een nieuwe bezorging buiten het zogenaamde 14 dagen beleid valt (en nogmaals, ik wil geen nieuwe hoevaak moet ik dat nou nog zeggen). Dus hebben ze gelogen over een zogenaamde nieuwe bezorging en ook nog eens mijn geld niet terug.

⚠️Volstrekt onbetrouwbare webshop - NIETS KOPEN‼️
Bestel en betaal voor bijna €100 een stel “superdeluxe’ automatten. Maand onderweg: ze weten niet waar het pakket is. Matten zijn onbruikbaar door manier van verpakken met onherstelbare vouwen. Dus retour sturen, nou…op eigen kosten €25 dan naar China? Wel 5-6 x gemaild. Mails zijn onleesbaar, tekst staat over elkaar heen. Ongevraagd €50 teruggestort gekregen en de matten mag ik houden. Maar ik wil gewoon m’n geld terug en die matten terugsturen op kosten van deze charlatans, naar Antwerpen, China of Timboektoe, maakt mij niet uit. Al weken niets meer gehoord op mijn emails. Schandalig dit. NIETS BESTELLEN BIJ SCHADEFLAIR - OPLICHTERS!!!

Antwoord van Shadeflair
Gladde levering en uitstekende kwaliteit!
Mijn ervaring met de recente aankoop is buitengewoon positief. De levering verliep soepel en was snel, en het product werd in perfecte staat afgeleverd dankzij de secure verpakking.De kwaliteit van het product zelf is onberispelijk, wat getuigt van de aandacht voor detail van de verkoper. Deze aankoop heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen en ik ben zeer tevreden met de geboden service en productkwaliteit. Ik kan deze verkoper van harte aanbevelen.!!!
Ik zou hier niets bestellen!!!!
Ik zou hier niets bestellen. Het product kwam uit China en ziet er goedkoop uit. Daarnaast werkt het ook niet naar behoren en is het naar mijn idee defect. Het bedrijf doet erg moeilijk over het retourneren. Meerdere keren gemaild, maar nog steeds geen retourformulier mogen ontvangen. Hopelijk komen ze met een gepaste oplossing..
15-09-2024: Erg bijzonder dat ik hier wel een reactie ontvang, maar verder nog niets van jullie heb mogen ontvangen per mail. Ik begrijp uit de reactie dat jullie 'moeilijk' kunnen doen over een retour, om zeker te weten dat er niets mis mee is. Ik heb van jullie een product ontvangen welke niet werkt......

Jammer genoeg iets besteld
Heb jammer genoeg iets besteld bij dit bedrijf en d'r levering is tussen de 5 en 12 dagen zeggen ze op hun site....grappenmakers.
Denk dat ik al 5 mailtjes verstuurd heb en 0 reacties....hoe kansloos kun je zijn.
Track en tracé slaat ook nergens op.
Laat dit bedrijf links liggen want het zijn gewoon oplichters!

Dropshippers en oplichters!!!
Dropshippers en oplichters!!!! Een gepersonaliseerde lichtmaan besteld om vervolgens een product te ontvangen met foto van een ander. Niet aannemelijk dat het om een fout gaat. Niet meer bereikbaar via de mail. 60 euro weggegooid

Antwoord van Shadeflair
Top Klantenservice, Snel Antwoord!!!
De klantenservice heeft snel gereageerd op mijn vraag en het kleine probleempje met mijn bestelling direct opgelost. Levering was snel en efficiënt.!!!
oplichters!!!
Mijn zoon had bij deze webshop iets besteld voor in zijn auto. Echter heeft die deze bestelling nooit ontvangen.
We hebben dit bedrijf verschillende keren gemaild, maar deze worden niet beantwoord. klantenservice niet bereikbaar. De artikelen komen kenbaar uit China, gezien de track en trace in het chinees is. De reviews zijn kennelijk ook vervalst. Ik wil iedereen waarschuwen, bestel niet bij deze webwinkel. Het enige wat ze willen is je geld. Deze mensen hebben geen geweten, alles in eigenbelang.
NIEUWE UPDATE!!!! Na het plaatsen van deze review werd er ineens gereageerd op de mail die mijn zoon gestuurd had. Het artikel was zoekgeraakt en er werd een nieuwe opgestuurd. We zijn nu al enkele weken verder en mijn zoon heeft nog steeds niets ontvangen. Opnieuw een mail gestuurd en je raadt het al, geen antwoord. ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ze kunnen beter stoppen als ze zo met klanten blijven omgaan.

Antwoord van Shadeflair
Snel Antwoord en Geen Enkel Gebrek!!
Ik ben zeer te spreken over de klantenservice. Mijn vraag werd snel beantwoord, en de bestelling kwam zonder enig gebrek aan. Het assortiment van de winkel is ook opvallend goed. Kortom, een zeer bevredigende ervaring!!!
Perfecte cadeau!!!
Deze brandblusser die eigenlijk een drankopslag is, heeft mijn bar een stijlvolle upgrade gegeven. Een leuke en unieke manier om favoriete drankjes te bewaren. Een must-have voor elke drankliefhebber!!!
Uitstekende Klantenservice en Vlotte Levering!
De klantenservice van deze winkel verdient alle lof. Mijn vragen werden snel en efficiënt beantwoord, en de levering was verrassend snel. Alles was in perfecte staat bij aankomst. Een geweldige ervaring van begin tot eind!
Romantisch en Praktisch
De Loveblanket heeft mijn nachten opgefleurd! Waterdicht, wasbaar en perfect voor intieme momenten. Echt een aanrader!
Chinese producten en retour naar China!
Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later komt toch nog een product binnen. Door te laat leveren wilde ik het retour sturen, maar moet naar China... kosten over de 20 euro.
Advies: Bestel hier niets!

Antwoord van Shadeflair
Absoluut niet de moeite waard
Absoluut niet de moeite waard. Verschrikkelijke klantenservice. Toch betalen, ondanks je het hebt teruggestuurd??

Antwoord van Shadeflair
Dit is een dropshipping organisatie
Dit is een dropshipping organisatie. Ik had iets besteld waar ik niet tevreden over ben en nu moet ik het op eigen kosten terugsturen naar China... En die kosten zijn vele malen duurder dan het product zelf. Ook het adres waarnaar het retour moet is onduidelijk met zo veel kenmerken dat het niet duidelijk wat nu de plaatsnaam is om naar terug te sturen etc.
Bestel hier niets!

PAS OP!! Neppe reviews op hun websites
Ik heb gelukkig NIETS gekocht.
Ik zie op hun websites (zij hebben ook de website Bazelaar .nl), alleeeeen maar mooie 'geverifieerde' succesreacties van Trustpilot.
Maar als ik hun mooie verhalen opzoek op Trustpilot dan zie ik deze verhalen NERGENS terug, sterker nog..... ik zie alleen maar 1-sterren reviews. HEEL MISLEIDEND!!

Ook ben ik ingetrapt
Ook ben ik ingetrapt . Dit zijn oplichters. Het product komt van aliexpress en als je wilt retourneren betaal je een vermogen

Antwoord van Shadeflair
Het bestelde komt wel maar werkt slecht.
Uiteindelijk reageert men wel op mail en wordt het bestelde bezorgd. De kwaliteit van mijn bestelling was slecht en na 1x gebruiken kapot. Een nieuwe bij Bol gekocht voor dezelfde prijs en die was wel prima. Doen we nooit meer.