Shadeflair Reviews

1,4

Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Toon meer

Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later ko... Toon meer

Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waar is bestelling

Pasop deze firma .Heb mijn bestelling nog steeds niet aangekregen,ook al herhaaldelijk een mail gestuurd waar mijn bestelling blijft, maar geen antwoord .

15 januari 2026

Lesje geleerd

Lesje geleerd, voortaan altijd even Trustpilot checken voor ik een online bestelling plaats bij een firma die ik niet ken. Voor wie geen zin heeft om verder te lezen, de boodschap in het klein: NIET BESTELLEN BIJ DEZE FIRMA!!!!
Fietslichten besteld op 18 september, we zijn ondertussen bijna 3 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Helaas pas paar dagen geleden Trustpilot geraadpleegd en wat meermaals vermeld wordt klopt: je koopt bij een leverancier in China, eigen voorraad hebben ze niet, dus het duurt heel lang voor de bestelling aankomt. Contact opgenomen met de klantendienst, waar ze je uiteraard met een lullige uitleg proberen aan boord te houden, uiteindelijk de aankoop willen annuleren maar blijkbaar kan dat pas na levering. Retourkosten zijn dan voor de aankoper, retouradres is Room 304, Unit 2, Building 9, Phase 2
Jinxiu Jiangnan, Minzhi, Longhua District
Shenzhen, Guangdong, China
Postcode: 518000. Klacht bij het Europees Centrum voor de Consument is in opmaak, want als deze manier van werken al wettelijk is, dan ruikt het in realiteit toch naar oplichting.

8 oktober 2025

Oplichters

Zeer slechte levering, weken wachten zonder updates, het zijn gewoon oplichters!!

2 oktober 2025

De 7" draadloze achteruitrij camera is niet geleverd.

De 7" draadloze achteruitrij camera van € 150 niet ontvangen.
Na een maand kreeg ik een pakje met een bedrade camera van 4,5". Aangetekend retour gestuurd. Dit moest door mij naar China worden gestuurd. Geen verdere berichten ontvangen. Ook geen teruggave.
ik heb in Winterswijk een goede camera gekocht.

14 augustus 2025

min vijf sterren

Ik bestelde voor mijn Opel deurbeschermers met logo van Opel voor een prijs hoger dan 20 EUR. Na lang wachten ontving ik een pakje met 4 strips. Speelgoedkwaliteit, nog niet 1 euro waard en het Opel logo, waarvoor ik extra betaalde was er ook niet bij.
Als je hier iets besteld wordt je met 100% zekerheid opgelicht. De één ster is dus veel te royaal, min vijf sterren zou juister zijn.

28 mei 2025

Hallo John,

Wat spijtig om te lezen dat u zo’n teleurstellende ervaring heeft gehad met uw bestelling — dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak en het gevoel dat u hieraan heeft overgehouden.

Het is uiteraard niet acceptabel als u een product ontvangt dat niet overeenkomt met wat u besteld heeft, zeker niet wanneer er expliciet een Opel-logo vermeld stond. We willen dit graag rechtzetten en u een passende oplossing bieden, of dat nu in de vorm is van een vervanging, terugbetaling of een ander voorstel.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@shadeflair.nl met uw bestelnummer? Dan pakken we dit persoonlijk met u op en zorgen we dat u netjes wordt geholpen.

We begrijpen uw frustratie, maar hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken. Mocht u alsnog tevreden worden gesteld, dan zouden we het uiteraard erg waarderen als u uw review zou willen heroverwegen.

Groet,
Sophie

Net een groot pak bezorgt een eindelijk…

Net een groot pak bezorgt een eindelijk me bestelde auto Kussens.
Daar ze in voorraad stonden genoteerd bleven ze wel heel lang weg.
Maar in""voorraad"" dat bleek in China te zijn en daar waren problemen van allerlei aard.
Ik heb ze nu en ze zijn goed gekeurd.
Wees duidelijker in je beschrijvingen en de lever data Shade,dan komen er ook geen harde verwijten zoals nu door jullie klanten op Trust Pilot. Veel succes verder

28 mei 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw geduld gedurende het leveringsproces. We begrijpen dat de verwarring over de levertijd vervelend was, en we waarderen het dat u dit met ons deelt.

Het klopt dat sommige producten rechtstreeks vanuit ons magazijn in het buitenland worden verzonden, en we realiseren ons dat dit niet altijd even duidelijk is geweest. We nemen uw opmerkingen dan ook ter harte en zijn inmiddels bezig om onze website-informatie en verwachte levertijden duidelijker te vermelden, zodat toekomstige klanten precies weten waar ze aan toe zijn.

We zijn blij te horen dat de auto kussens inmiddels goed zijn aangekomen en dat u tevreden bent met het product. Als u dat gevoel ook enigszins in uw review zou willen weerspiegelen, zouden wij dat enorm waarderen. Uw aangepaste beoordeling helpt ons enorm om een eerlijk en compleet beeld te geven aan andere klanten.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard voor u klaar.

Shadeflair

DROPSHIPPER EN OPLICHTERS

OK SHADEFLAIR IS EEN DROPSHIPPER EN DE LEVERING DUURT ERG LANG. NIET 5-12 WERKDAGEN, MAAR 26 WERKDAGEN. MAAR ZE LEVEREN NIET WAT ZE OP DE WEBSITE LATEN ZIEN MAAR EEN MINDER GOED PRODUCT EN GOEDKOPER PRODUCT

25 mei 2025

Beste,

Dank u voor uw bericht. Wat spijtig om te horen dat u deze indruk van ons heeft. We begrijpen dat het frustrerend is als een bestelling niet op tijd geleverd wordt — dat is uiteraard niet hoe wij het willen doen.

Wij zijn géén partij die bestellingen zomaar laat verdwijnen. Als er iets mis is gegaan met uw levering, lossen we dit graag met u op. Neem alstublieft contact met ons op via info@shadeflair.nl, zodat we dit direct voor u kunnen nakijken en afhandelen.

Als het probleem naar tevredenheid wordt opgelost, zouden we het zeer waarderen als u uw review zou willen herzien. Dat helpt niet alleen ons, maar ook andere klanten die op ervaringen vertrouwen.

We horen graag van u.

Sophie

Zelfs 1 ster verdienen ze niet!!

Zelfs 1 ster verdienen ze niet!!! Ik heb maandenlang een opbergdoos besteld . Het is beschadigd aangekomen , het stond in het systeem van de Bpost ! Ik heb meteen foto’s , clipjes naar shadeflair gemaild !! Ze hebben maanden met mijn voeten gespeeld ! Eerst vroegen ze aan mij foto’s , clipjes . Dit deed ik ook ! Dan zeggen ze we sturen een nieuwe op ! Geen reactie ! Dan komen ze terug met het vraag .clipjes, foto’s ! Wat voor werking dat ze doen ! Ik kan hier niet mee omgaan !!! Een klant moet je goed behandelen en niet met hun voeten spelen !!! Verdomme !!!!!!!!

23 mei 2025

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u zich zo behandeld voelt. Uw frustratie is volledig begrijpelijk, zeker als u maandenlang hebt moeten wachten en geen duidelijke oplossing kreeg voor een beschadigd product.

Wij willen u hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Dit is niet de ervaring die wij voor onze klanten willen – en zeker niet na het insturen van foto's en filmpjes. Dat dit proces zich bleef herhalen zonder resultaat, nemen we zeer serieus.

Kunt u ons nog één keer een bericht sturen op info@shadeflair.nl met uw ordernummer? Dan zorg ik persoonlijk dat dit direct en correct wordt opgevolgd — zonder nog meer herhaling of vertraging.

Mocht het probleem naar tevredenheid worden opgelost, zouden we het zeer op prijs stellen als u overweegt uw review aan te passen. We willen laten zien dat we wél luisteren en verantwoordelijkheid nemen.

Dank dat u dit heeft gedeeld. We doen ons best om het alsnog goed te maken.

Leuk item

Leuk item. Levering liet wel wat op zich wachten.
Heb mail gestuurd met bijkomende vraag maar krijg geen respons hierop

12 mei 2025

Beste,

Bedankt voor uw bestelling en uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het item zelf — daar doen we het voor.

Wat jammer om te lezen dat de levering wat langer duurde en dat u geen reactie op uw aanvullende vraag heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de service die wij nastreven, en we willen dat graag rechtzetten.

Zou u ons uw ordernummer of e-mailadres kunnen doorgeven via info@shadeflair.nl? Dan kijken we direct wat er is misgelopen en zorgen we dat uw vraag alsnog beantwoord wordt.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen en feedback!

NIET DOEN!!

NIET DOEN!!
Ordinaire drop shipper
Reageren nergens op, asociaal!
Duurt echt heel lang als je het überhaupt binnen krijgt.
Zeer onvriendelijk retourproces
Tip: Via Temu is het 4x zo goedkoop!

17 april 2025

Beste,

Wat spijtig om te lezen dat uw ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat een lange levertijd en gebrekkige communicatie frustratie oproepen – dat is uiteraard niet hoe wij het willen doen.

Hoewel we inderdaad met internationale leveranciers werken, staan klanttevredenheid en bereikbaarheid bij ons juist centraal. Als u contact met ons opneemt via info@shadeflair.nl, lossen we dit alsnog graag netjes met u op, ook als het om een retour gaat.

We willen graag laten zien dat we wél meedenken en servicegericht zijn. Mocht u openstaan voor een oplossing en tevreden gesteld worden, dan zouden we het zeer waarderen als u uw beoordeling zou willen herzien.

Dank voor uw feedback – hoe kritisch ook, het helpt ons verbeteren.

Sophie

Te veel betaald voor een slecht product

Led strips voor de dorpel van de auto besteld. Blijkt het gewoon een dropshipper te zijn dus het komt direct uit China. Op zich geen probleem, maar twee van de vier strips werken niet naar behoren. Ze gaan niet aan als de deur open gaat en als je ze dan aan zet en de deur dicht doet dan doen ze het daarna weer niet meer. Dan nog maar een keer opladen, maar ook dat geeft geen zin. Twee andere (1 lange en 1 korte) werken wel.

Mijn tip: de soortgelijke led strips van Action doen het gewoon en zijn een stuk goedkoper. Die heb ik al een paar weken op mijn andere auto zitten en werken gewoon.

29 maart 2025

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Vervelend om te horen dat twee van de vier led-strips niet naar behoren functioneren – dat is natuurlijk niet de bedoeling, en we begrijpen uw teleurstelling.

Hoewel we inderdaad met internationale leveranciers werken, willen we wel gewoon kwaliteit leveren. Het mag niet zo zijn dat u een product ontvangt dat deels defect is. Kunt u ons een e-mail sturen via info@shadeflair.nl met uw ordernummer en eventueel foto’s of een korte beschrijving? Dan zorgen we graag voor een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling.

We waarderen uw eerlijkheid en nemen uw vergelijking met andere aanbieders serieus. Mocht dit alsnog naar tevredenheid worden opgelost, zouden we het enorm waarderen als u uw review zou willen bijwerken.

Nogmaals dank voor uw melding – we staan klaar om dit recht te zetten.

Sophie

waterdichte tape bestelt 15 dagen…

waterdichte tape bestelt 15 dagen geleden nog niets gehad en altijd dezelfde automatische mail terug gehad dat je geduld moet hebben tot 3 maal dezelfde automatische mail als antwoord !!!!!!!

17 maart 2025

Beste,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het ontzettend frustrerend is om zo lang te moeten wachten en alleen automatische mails te ontvangen. Onze excuses voor de ontstane situatie.

We willen u graag informeren dat wij de webshop sinds april hebben overgenomen. Helaas kunnen er in de overgang soms vertragingen optreden in de afhandeling van bestellingen.

Graag zouden we dit voor u willen rechtzetten. Zou u uw ordergegevens naar info@shadeflair.nl kunnen sturen? Dan zorgen wij dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt opgevolgd en dat u persoonlijk een update krijgt.

We hopen dat we u hiermee kunnen helpen en dat u ons een kans geeft om het vertrouwen te herstellen. Mocht het probleem naar tevredenheid worden opgelost, zouden we het zeer waarderen als u uw review zou willen herzien.

Sophie

6 maanden geleden wat besteld nog…

6 maanden geleden wat besteld nog altijd niets ontvangen blijven mailen reactie komt eraan uiteindelijk krijg ik een vrachtbrief per mail in het chinees dat ze de spullen aan de andere kant van Nederland bezorgd hebben.
Bij dit bedrijf bestel ik nooit meer iets en raad het niemand aan 1 ster in nog te veel….😡

17 februari 2025

Ik bestel een vertaalpen

Ik bestel een vertaalpen, krijg er een uit China met een Chinese handleiding. Tien keer duurder dan wanneer je die zelf via Alibaba koopt. Ik vraag om een Nederlandse handleiding waarna medewerker jolien mij om een videofilm vraagt om het probleem te kunnen beoordelen. Pure oplichters.

10 januari 2025

Drama

Drama, zit al 2 maanden op bestelling te wachten

26 januari 2025

Beste Timmer Dolf,

Dank u voor uw bericht en onze oprechte excuses voor de vertraging. Wij begrijpen hoe frustrerend dit voor u moet zijn en waarderen uw geduld.

Na een controle in ons ordersysteem hebben wij vastgesteld dat uw bestelling sinds 26 november stil staat. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren! Wij staan voor transparantie en willen zo open mogelijk communiceren over de situatie. Na uw bericht hebben wij direct het volledige bedrag naar u teruggestort. U kunt het bedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening verwachten.

Wij willen u daarnaast informeren dat ons bedrijf sinds vorige week is overgenomen. Achter de schermen werken wij hard om onze processen, zoals logistiek, leveranciers en klantenservice, te optimaliseren. Ons doel is om de kwaliteit hoog in het vaandel te houden en u een betere ervaring te bieden.

Als u in de toekomst opnieuw gebruik wilt maken van onze producten, adviseren wij om na 10 februari te bestellen. Zoals aangegeven op de homepagina van onze website, zullen wij vanaf dat moment volledig operationeel zijn en deze problemen hebben opgelost.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rochelle
Info@shadeflair.nl

Zo kan ik ook rijk worden

vandaag mijn besteling ontvangen van Shadeflair en tot mijn verbazing kom ik er gewoon achter dat het bij aliexpress vandaan komt .
Zo kan ik dus ook rijk worden 29,95 in rekening brengen voor een paar stickers waarde nog geen 4 euro bij alie .
Vond het al zo raar dat het allemaal zo lang duurde
Dit is wel mijn laatste bestelling die ze van me hebben gehad .
Raad ook iedereen aan als je op hun site gaat kijken vergelijk het eerst met aliexpess of Temu die verkopen exact de zelfde produkten tegen een schijntje.

Dit zijn gewoon oplichters.

14 januari 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je frustratie en willen graag verduidelijken dat wij een Europese klantenservice, kwaliteitscontrole en snelle ondersteuning bieden die platforms zoals AliExpress en Temu niet altijd kunnen garanderen. Ons doel is om een betrouwbare service te bieden, inclusief veilige betalingen, garantie en retourmogelijkheden binnen de EU.

Mocht je verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@shadeflair.nl.

Shade Flair Team

bestelling gedaan 6-12-2024

bestelling gedaan 6-12-2024
1 mail ontvangen

daarna niets meer
ook de truspilot op website is vals

14 januari 2025

Beste,

Wij begrijpen dat je je zorgen maakt, maar we willen je verzekeren dat we meerdere updates via e-mail hebben verstuurd. Het kan voorkomen dat onze e-mails in je spam- of ongewenste map terechtkomen. We raden je aan om deze even te controleren.

Mocht je alsnog geen updates ontvangen, neem dan contact met ons op via info@shadeflair.nl, en we helpen je graag verder.

Shade Flair Team

2 X WAT BESTELD VENTIEL DOPPEN VOOR…

2 X WAT BESTELD VENTIEL DOPPEN VOOR MINI NIET COMPLEET LEDVERLICHTING VOOR DORPELS NIET COMPLEET EN AL EEN KEER GEBRUIK TELF. NIET BERIJKBAAR EEN GROTE BENDE RIEKT NAAR LEGALE OPLICHTING . HAD IK EERST MAAR DE REVIEUWS GELZEN NIKS BIJ BESTELLEN

8 januari 2025

Beste klant,

Dank u voor uw bericht. We willen graag verduidelijken dat we precies hebben geleverd wat er op de productpagina stond vermeld. Dit werd ook vermeld in de mail, we hebben altijd netjes optijd gereageerd. Dus ik vind het wat kort door de bocht om op deze manier dit terug te horen?

Mocht er toch een misverstand zijn, stuur ons dan alstublieft een e-mail naar support@shadeflair.nl, zodat we samen kunnen bekijken of er iets mis is gegaan.

Het Shadeflair-team