Shadeflair Reviews

1,4

Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Toon meer

Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later ko... Toon meer

Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Toon meer

Ik bestel een vertaalpen, krijg er een uit China met een Chinese handleiding. Tien keer duurder dan wanneer je die zelf via Alibaba koopt. Ik vraag om een Nederlandse handleiding waarna medewerker jol... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles ging mis

Alles ging mis. Een bestelling gedaan en bijna 4 weken later een deel van mijn bestelling gekregen, die dan ook nog eens onvolledig was. Voel mij een bedrogen klant en zou shadeflair zeker NIET aanraden.

7 januari 2025

Goedendag,

Onze excuses voor dit voorval! Als u problemen heeft met uw bestelling of levering, verzoeken wij u dringend om contact met ons op te nemen via support@shadeflair.nl

Het heeft verder weinig zin om anoniem een klacht te plaatsen zonder verdere gegevens, want zonder uw naam of bestelnummer kunnen we u helaas niet op deze manier helpen. Stuur ons een e-mail en we lossen dit graag voor u op.

Het Shadeflair-team

Laat dit een waarschuwing zijn

18 november 2024 is in een mail aangegeven dat "ik bevestig dat we momenteel druk bezig zijn met het gereedmaken van het vervangende pakket" en "zodra het vervangende artikel gereed is voor verzending, wordt er een track&trace nummer gestuurd." Ondertekend door Annie R. Klinkt crimineel zoals Age M. Of Ali B. ofzo.
De realiteit is dat ik niets meer heb vernomen van Shadeflair.
Het kan niet anders zijn dat positieve reviews gemanipuleerd zijn door Shadeflair.

Re: zaak is door Shadeflair al behandeld?? Dan vraag ik me af uit welke actie dit heeft bestaan. Ik zou een nieuwe gps tracker opgestuurd krijgen. Dat is nog steeds niet gebeurd en ik heb zelfs nog geen track&trace gekregen. Dat is heel slecht, beneden elk niveau van zaken doen. Lijkt meer op diefstal. Ik zal niet via e-mail reageren omdat dit een zinloze weg is, nooit antwoord. Dit is via Trustpilot door anderen ook te lezen. Wie gaan ze meer geloven, Shadeflair of een bekazerde klant. Tel uit je winst.

6 januari 2025

Beste,

Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat je vertrouwen beschadigd kan zijn door deze situatie.

We zien dat we deze zaak al hebben behandeld. Alle reacties worden door ons binnen 48 uur verwerkt. Mocht er toch iets onduidelijk blijven of vragen oproepen, laat het ons dan weten door rechtstreeks contact op te nemen via support@shadeflair.nl. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt.

Het Shadeflair Team

Ik heb begin november wat besteld …

Ik heb begin november wat besteld hier uit eindelijk geen track en trace gekregen en geen pakket ontvangen als ik contact probeer op te zoeken dan krijg je steeds een standaard mailtje dat ze het kwijt zijn en een nieuwe sturen we zijn inmiddels een paar maanden verder en nog steeds niks gehad en als ik een e-mail stuur voor een terug betaling of contact probeer te zoeken word er reageert met een automatische e-mail als er überhaupt op gereageerd word zwaar teleurgestellend dit ….

13 november 2024

Beste klant,

Dank u voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Zonder een ordernummer of naam is het voor ons helaas niet mogelijk om uw bestelling te traceren of uw situatie verder te onderzoeken.

We willen u vragen om ons een e-mail te sturen naar info@shadeflair.nl met uw bestelnummer en contactgegevens, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en eventuele frustraties. We staan klaar om u verder te helpen.

slechte communicatie

Goedemorgen

Ook hier helaas een zeer negatieve ervaring met dit bedrijf...het telefoon nr op de website is niet bereikbaar......ik had ook gehoopt voor de kerst pakket te krijgen begin december besteld....pakket kwijt...vervangend artikel zou verstuurd zijn..maar ook dat is niet te zien...vervolgens zou het orginele pakket 17 dec geleverd zijn...maar er is niets geleverd....wil mijn geld terug..maar dan lijkt het alsof je weer een computer antwoord krijgt..sorry excuses...aub adres bevestigen voor nieuw pakket...terwijl ik vraag om geld terug

17 december 2024

Goedemorgen,

Dank voor je bericht en onze excuses voor de teleurstellende ervaring. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn. Volgens ons systeem is er een vervangend artikel verzonden, maar we zien dat er helaas opnieuw vertraging is opgetreden.

We willen je verzoek graag correct afhandelen. Kun je ons een e-mail sturen op info@shadeflair.nl met je bestelnummer en naam? We zullen je opties, inclusief een terugbetaling, direct bekijken en zorgen voor een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Team ShadeFlair

Ben benieuwd of geld terug krijg

Ben benieuwd , na 14dagen mijn track en trace kwijt . Sinds 11dec geen update en ergens in China . Contact gehad met service of ik mijn gegevens wil bevestigen dan kan een her verzending in werking gesteld worden .
Aangegeven dat dit geen optie meer is op dit moment en aangegeven dat ik mijn geld terug wil .
Uiteraard is nu de mail ff stil behalve met reclame van ze .
Nu maar ergens anders besteld om het voor kerst te krijgen .

Nu zie ik hier een responds op zondag , vrijdag al verzocht om terug betaling en geen reactie daarop .

20 december 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de ontstane situatie. Om je te helpen met je verzoek om een terugbetaling, vragen we je vriendelijk om contact op te nemen via info@shadeflair.nl en je bestelnummer door te geven. Wij zorgen ervoor dat je verzoek snel wordt opgepakt.

De Sterke Magnetische GPS-Tracker

Ik heb de Sterke Magnetischer GPS-Tracker gekocht. Bekijk het filmpje. Je laat de tracker op, er zit een sterke magnaat aan en je kunt hem overal plaatsen. Maar zo werkt het niet. Ten eerste je hebt een mobiel abonnement nodig. Oké, gekocht. Dan kun je de tracker overal plaatsen. Helaas! Hij moet aangesloten blijven op een stroomvoorziening in het voertuig. Dit is totaal niet hoe het verkocht wordt. Ook na de omruilperiode contact gezocht en als dit echt niet is wat ik wil, dan zullen ze helpen met terugsturen. Super netjes! Op het moment dat ik het wil terugsturen krijg ik de melding dat de 14 dagen voor terugsturen verlopen zijn. Succes ermee! Bedankt oplichters!!!!! De productinfo is onvolledig en de service is super slecht als het ze niet uitkomt.

19 december 2024

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We begrijpen je frustratie en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Hoewel de aankoop inderdaad buiten de retourtermijn valt, willen we je graag ondersteunen om een passende oplossing te vinden.

Neem alsjeblieft contact met ons op via info@shadeflair.nl met je bestelnummer en details van je situatie. We zullen ons uiterste best doen om je te helpen en na te gaan wat we voor je kunnen betekenen.

Team ShadeFlair

Had ik maar eerst naar de review…

Het was wel lang wachten en veel mailtjes maar is toegekomen en was prijs kwaliteit oke

15 december 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht. We hebben je bestelling nagekeken en deze is onderweg naar jou toe. De levering valt nog binnen de verwachte termijn. We begrijpen dat wachten soms vervelend kan zijn, maar we willen je geruststellen dat het pakket onderweg is.

Indien je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@shadeflair.nl. We staan voor je klaar om je te helpen.

Ik moest wel 1 ster aanduiden

Ik moest wel 1 ster aanduiden, maar eigenlijk een dikke 0. Betalen gaat hier vlot, maar is ook het enige. Sinds September tevergeeft aan het wachten, maar nog niets ontvangen! Wel mails met excuses en geduld hebben. Wel hier koop ik niets mee. Geduld is op. Voelt sterk als bedrog. Nooit meer!

7 december 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen dat je al enige tijd wacht op je bestelling, en dit is natuurlijk niet de service die we willen bieden.

Na grondige controle hebben we vastgesteld dat je bestelling ergens is vastgelopen. We hebben inmiddels een terugbetaling in gang gezet om je zo snel mogelijk te compenseren. Je ontvangt hiervan nog een bevestiging per e-mail.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Shadeflair

Krijg geen duidelijke antwoorden op…

Krijg geen duidelijke antwoorden op mijn vragen, track and trace werkt niet, wordt aan het lijntje gehouden, met halve antwoorden en zogenaamde vertragingen.
Geef ze nog een paar dagen en dan gaat het via faceboek en heel veel vrienden de wereld over

7 december 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht. We willen je graag verder helpen, maar zien helaas geen specifieke gegevens over je bestelling. Zou je ons alsjeblieft een e-mail kunnen sturen op info@shadeflair.nl met je bestelnummer en de naam waarmee de bestelling is geplaatst? Zo kunnen we je situatie direct bekijken en oplossen.

Onze excuses voor het ongemak en we zien je bericht graag tegemoet zodat we dit snel kunnen afhandelen.

Team Shadeflair

Beste mensen alstublieft!!! DIT ZIJN OPLICHTERS!!!!

Beste mensen alstublieft!!!. Bestel niks ..het zijn echter BEDRIEGERS. OPLICHTING. ZE HOUDEN JE AAN HET LIJNTJE!!!!.IK WAARSCHUW IEDEREEN .!!! KIJK UIT
Ik bestellen matten het zag te goed uit .dom van me dat ik hier niet eerder op keek .was te blij met wat ik had besteld en dacht bedrijf in Antwerpen 20 minuten rijden van hier .1e keer bestelling kwijt 5x sorry maanden verder ..maar ze gaan dan andere toon in hun mails zetten .weer gewacht en jahoor pakketje kwijt toen pakket binnen moest ik met creditcard betalen ook nog gedaan wilden mijn automatten hebben .toen heeft mijn bank ingegrepen en card geblokkeerd. En nog mails krijgen en dat woordt sorry kwam me strot uit .heb hun site bekeken alle producten..maar geen matten voor mijn auto tiktok gebruiken ze ook hiervoor kijk uit .stuurde een mail voor mijn geld terug !!! Geef ze 1 dag ..ik ga naar de FIOD. En gooi alles op internet heb overal mails van schreenschots enz deze mensen moeten gestopt worden dat ik een ster moet geven is schande wat dit bedrijf doet .sorry een garage !!! Ik weet dat ze dit lezen .en zal niet stoppen voor ik mijn geld terug heb .het is om te janken .deze mensen moeten gestopt.worden al drie maanden!!!!

5 december 2024

Beste,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat deze situatie erg frustrerend is geweest maar we hebben dit al in de mail afgehandelt. Volgens onze gegevens is je bestelling op 5 december volledig afgehandeld en is het bedrag gerestitueerd.

We bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en verwarring die is ontstaan. Het was zeker niet onze bedoeling om je ontevreden te maken. Mocht je nog verdere vragen hebben of aanvullende hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@shadeflair.nl.

Oplichters,bedriegers.

Heb 2 dodehoekspiegels daar besteld en uiteindelijk ontvangen voor €19,99, Made in China. Plakken beiden niet volgens mij door ouderdom. 3 x gemaild voor retourzending incl. Foto krijg gewoon geen reactie.
Trouwens deze zelfde spiegels zijn bij Alie press voor €3,60 te koop. Heb ik inmiddels daar besteld.
Voorstel of dezelfde spiegels of iets anders uitkiezen van € 19,99. Was niet te vinden dus 2 andere artikels besteld en gevraagd om link voor bijbetaling door mij van €8,
Dit kon niet moest in categorie 19,99. Al’s ik het geld terug wilde moest ik het op mijn kosten op sturen naar China met een adres van wel 10 plaats en en 50 cijfers. Wat een bedriegers.

Mensen pas op ze doen zich voor als een Europese webshop, maar laten alles voor woekerprijzen uit China komen.

22 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. We hebben een interne dispute aangemaakt en de betreffende dienst benaderd om jouw situatie op te lossen. We streven ernaar om dit zo snel mogelijk af te handelen en je verder te informeren.

Mocht je aanvullende vragen of opmerkingen hebben, stuur ons gerust een e-mail via info@shadeflair.nl. We zijn er om je te helpen en hopen je alsnog een passende oplossing te kunnen bieden.

Pure oplichterij bedrijf

Ik heb begin November iets besteld normaal worden geleverd na twee weken Wij zijn bijna eind van de maand ik heb altijd geen bestelling ontvangen en ik heb twee mail mails gestuurd om mijn geld terug te storten al geen reactie mijn pakje volg ik zie die weken in dezelfde plaats geen beweging en geen geld dat is een heel slecht bedrijf En oplichterij

7 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ervaren ongemak. We hebben je situatie nagekeken en zien dat de terugbetaling inmiddels is verwerkt. Daarnaast is jouw bestelling nog onderweg en zal deze spoedig geleverd worden. Hierdoor was een refund eigenlijk niet nodig.

Mocht je verdere vragen hebben of hulp wensen, stuur ons gerust een e-mail op info@shadeflair.nl, en we staan klaar om je te assisteren. We hopen dat je tevreden bent met je bestelling zodra deze aankomt!

Kijk uit!!! Dropshipping! Geen kwaliteit en duurder

Ik kwam laat achter dat het om dropshipping gaat. Artikelen die veel duurder worden verkocht. 1 zending is kwijtgeraakt, en dat was dan mijn eigen probleem. Een artikel die ze drie keer zo duur hebben verkocht terwijl je ze ook bij Temu/Ali Express of Wish kan kopen.
Je wordt aan het lijntje gehouden. Schaamteloos

23 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen en willen graag een paar punten verduidelijken.

Wij werken samen met diverse leveranciers om unieke producten aan te bieden, inclusief kwaliteitscontrole en klantenservice die je bij platforms zoals Temu of AliExpress mogelijk niet hebt. Helaas kunnen er in uitzonderlijke gevallen problemen ontstaan tijdens het verzendproces. We willen dit graag met je oplossen. Zou je ons kunnen e-mailen op info@shadeflair.nl met je ordernummer en de details van je zending?

We doen ons uiterste best om de service en ervaring voor onze klanten te verbeteren en stellen je geduld zeer op prijs.

Lang gewacht op bestelling

Lang gewacht op bestelling
Achteraf krijg ik te horen dat het geleverd is.
Vooraf geen trace en track.
Maar na dat het zogenaamd geleverd is
Dan sturen ze wel tracé en track dat het geleverd is.
Gehaaide oplichters.

18 november 2024

Beste Rachid,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. We hebben je bestelling nagekeken en volgens onze gegevens is deze inderdaad geleverd. We begrijpen echter dat dit verwarrend kan zijn zonder vooraf duidelijke track & trace-informatie.

Om dit verder te onderzoeken, willen we graag samen met jou de details doornemen. Zou je ons kunnen e-mailen op info@shadeflair.nl met je ordernummer en eventueel aanvullende informatie? We zullen dit zo snel mogelijk oplossen.

Team ShadeFlair

1 ster is nog te veel.wat een…

1 ster is nog te veel.wat een waardeloos bedrijf.bestelling gedaan denk een maand of 3 geleden en nog niets ontvangen en wanneer je zegt stort mijn geld maar terug willen ze dat niet doen.je krijgt amper antwoord van ze .advies bestel hier niets.

14 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. We hebben uw bestelling nagekeken en uit onze gegevens blijkt dat deze al geruime tijd geleden is geleverd en zelfs handmatig is afgetekend bij ontvangst.

Mocht u hier vragen over hebben of verdere hulp nodig hebben, dan horen we dat graag. Neem contact met ons op via info@shadeflair.nl en vermeld uw ordernummer, zodat we dit samen verder kunnen uitzoeken.

Waardeloos

Waardeloos, product niet ontvangen en ze zeggen dat ze wel hebben gestuurd.

Nooit hier iets bestellen ,want ze liegen alles bij elkaar en elk antwoord wat je krijgt is een standaard copy past verhaal.

Zoals iedereen hier al schrijft, waardeloos

12 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Uit ons systeem blijkt dat uw bestelling is geleverd. We hebben een Proof of Delivery (POD) aangevraagd om dit verder te verifiëren. Zodra we deze informatie hebben, nemen we direct contact met u op om dit op te helderen.

We begrijpen dat dit frustrerend is en willen dit graag samen met u oplossen. Stuur ons gerust een e-mail op info@shadeflair.nl met uw ordernummer, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Oplichters je geld kan je vergeten

Oplichters je geld kan je vergeten

13 november 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen over uw zorgen. Helaas kunnen we zonder specifieke gegevens of een ordernummer uw situatie niet direct onderzoeken of oplossen.

We vragen u vriendelijk om ons te e-mailen op info@shadeflair.nl met uw orderinformatie, zodat we dit kunnen nakijken en u verder kunnen helpen. We streven ernaar om problemen op te lossen en onze klanten tevreden te stellen.

Team ShadeFlair

De bestelling zou opgestuurd zijn met…

De bestelling zou opgestuurd zijn met track and trace! De track and trace code werkt al niet!
Product is uiteindelijk nooit aangekomen.
De klantenservice reageert in eerste instantie wel, daarna nooit meer. In eerste instantie zeggen ze er werk van te maken en zsm een nieuwe te versturen. Rarara, dat gebeurt nooit. Shadeflair is oplichting
NIET DOEN

Op de trustpot ervaring reageren ze ineens weer “begripvol” met allemaal smoesjes.
De bestelling is afgeleverd op een ophaalpunt konden ze zien, mogen we het bestel nr nogmaals van u……….

NIET BESTELLEN BIJ schaduwbloem

16 oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We hebben je situatie nagekeken en het lijkt erop dat de bestelling naar een afhaalpunt is verzonden, maar nooit is opgehaald.

Kun je ons een e-mail sturen op info@shadeflair.nl met je bestelnummer? We kijken graag met je mee om dit verder op te lossen en ervoor te zorgen dat je alsnog je bestelling ontvangt of een passende oplossing krijgt.

Onze excuses voor de verwarring en het ongemak, en we willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten.

Team ShadeFlair

Verkeerd product en slechte klantenservice

Jammer genoeg de reacties niet gelezen op Trustpilot over Shadeflair.
Ik had een product besteld en kreeg een totaal ander opgestuurd. Na contact met de ‘klantenservice’ kreeg ik dit antwoord:

Beste

Dank u wel voor uw geduld en excuses voor het ongemak. We willen graag een nieuwe zending voor u verzorgen, geheel kosteloos. Kunt u ons laten weten of u het oorspronkelijk bestelde product wilt ontvangen, of misschien een ander product binnen dezelfde prijsklasse?

Ik zie ernaar uit om dit snel voor u op te lossen.

Annie R.
ShadeFlair klantendienst

Ik vroeg om het juiste product op te sturen aangezien een refund niet mogelijk is. Nu drie weken verder en evenveel mails, nog steeds geen antwoord gekregen of product.

Dit zijn oplichters.

17/11 reactie: u vraagt me gegevens op te sturen. Ondertussen heb ik al drie keer hetzelfde antwoord gekregen nl

Beste

Bedankt voor je mail.

We hebben de foto’s in goede staat ontvangen, bedankt hiervoor.

Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor het ongemak.

Graag bieden we je de volgende oplossingen aan:

1) We sturen je een nieuw pakket.
2) Je kunt een ander product uit ons assortiment kiezen, mits dit in dezelfde prijsklasse valt als je huidige bestelling.

Indien een ander product is gewenst, ontvangen wij graag een linkje van het product met de gewenste maat/kleur.

Laat me alsjeblieft weten welke optie je voorkeur heeft.

Sherihan,

Het is genoeg geweest met info door te sturen.
Na 8 mails!!!

21 oktober 2024

Beste klant,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor de ervaring die je hebt gehad. Helaas hebben we op dit moment onvoldoende gegevens om je bestelling te traceren en je situatie verder te onderzoeken.

Kun je ons een e-mail sturen op info@shadeflair.nl met je bestelnummer en naam? We willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen en ervoor zorgen dat je het juiste product ontvangt of een passende oplossing bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen dit snel naar tevredenheid voor je op te lossen.

Oplichting

Oplichting. :( iets gekocht, kapotte goederen gekregen, ondertussen is website offline. Was zogezegd winkel uit Antwerpen. Chineese maffia... :(
Oplichters!!!!

24 oktober 2024

Beste Klaas,

Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het ontvangen van kapotte goederen en een niet-bereikbare website erg frustrerend is. Wij willen graag deze situatie onderzoeken en een passende oplossing bieden. Neem alsjeblieft contact met ons op via info@shadeflair.nl met je ordergegevens zodat we je verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We nemen dit zeer serieus en staan klaar om dit recht te zetten.

Shadeflair