Heb Jl voor mijn auto assesoires besteld. Het bestelde artikel kwam ruim op tijd aan mijn track en trace werkte perfect , pakket goed verpakt. Dus hier geen klachten. En de achteraf betaling met Klarn... Toon meer
Blijkt een dropshipping organisatie. Heel slecht te bereiken per mail. Ik had een tracker besteld, welke verdwenenn was bij de post instanties. Vervolgens bestelling geannuleerd, maar weken later ko... Toon meer
Heb op een eerdere review reactie gehad van Shadeflair, met het verzoek alle gegevens zoals order (14903), naam en afleveradres te bevestigen, dan zouden ze een nieuwe set remklauwcovers bestellen.... Toon meer
Ik bestel een vertaalpen, krijg er een uit China met een Chinese handleiding. Tien keer duurder dan wanneer je die zelf via Alibaba koopt. Ik vraag om een Nederlandse handleiding waarna medewerker jol... Toon meer
Welkom bij ShadeFlair – Uw Expert in Auto Accessoires! Bij ShadeFlair streven we ernaar om elke autorit comfortabeler en stijlvoller te maken. Gevestigd in België en actief in zowel België als Nederland, specialiseren we ons in hoogwaardige autoaccessoires die zowel functionaliteit als finesse aan uw rijervaring toevoegen. Ons Aanbod: Van innovatieve opbergoplossingen tot luxe autostoelhoezen, ShadeFlair biedt een uitgebreide selectie van producten die zijn ontworpen met uw comfort en auto’s esthetiek in gedachten. Elk product is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Tegengevallen? - Vermeld alstublieft uw ordernummer! Wij willen dit probleem oplossen, maar we kunnen dit niet weten zonder correcte informatie.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Ik had ook beter eerst de reviews…
Ik had ook beter eerst de reviews gelezen. Het retour adres naar China is economisch en voor het milieu niet verantwoord. Ik bestelde de handgrip voor Renault, maar helaas hebben ze het logo nog niet aangepast naar het nieuwe logo. Terugsturen is geen optie, zal meer kosten dan het product zelf. Mijn raad is BESTEL HIER NIET. Totaal geen service.

Sleutelhanger opberghoesje voor een Honda
Sleutelhanger opberghoesje voor een Honda besteld a 19.95 euro!. Er werd 4 weken later een hoesje geleverd van een Volvo. Dus contact opgenomen en moest een foto opsturen van het hoesje, dat dus gedaan en ze zouden een ticket aanmaken voor een nieuwe sleutelhanger met het excuus erbij en een nieuwe opsturen. 5 weken later eens maar weer gereageerd, krijg je te horen dat ze de sleutel van de Honda allang op hadden gestuurd , ik zei wanneer dan? ja 9 weken geleden heeft u de Honda sleutelhoes ontvangen, ik zei nee dat was een Volvo sleutel!.Ik heb jullie foto's ervan opgestuurd, dus dan begint het hele geleuter weer van voren af aan. Ik ben er klaar mee en steek die Sleutel maar op een plek waar de zon niet schijnt. Nooit erbij bestellen want ze houden je gewoon aan het lijntje. Ik heb mijn leergeld betaald en never nooit meer erbij bestellen.

Bestel hier niet
Bestel hier niet!
Bestelling: UltraTrack | Krachtige Magnetische GPS-Tracker × 2. Verzonden is een tracker die werkt met een simkaart die je moet opladen met voldoende beltegoed of een simkaart met een abonnement. Mooie verkoop filmpjes maar het product werkt geheel anders dan beschreven.

HIER NOOIT BESTLELEN
Ik had van te voren beter vooronderzoek moeten doen. Dit is dus zo'n tricky (lees: grijs) dropshippingbedrijf.
HIER NOOIT BESTELLEN

Verkeerde artikel geleverd
Afgelopen week de anti flits folie hier besteld. Gisteren het pakketje opengemaakt zit er klittenband in ipv folie. Slechte zaak!

Antwoord van Shadeflair
Ik heb 27 augustus 24 een geur hanger…
Ik heb 27 augustus 24 een geur hanger voor de auto besteld. Ik kreeg toen een pakketje met een horloge erin. Contact gehad via de mail, foto's gestuurd maar er wordt niets meegedaan. Steeds weer andere mensen die een mail terug sturen met excuus...maar actie ho maar. Zelfs de post nl de schuld in de schoenen schuiven terwijl deze mensen niet weten wat er in het pakket zit. Zo te zien ben ik mijn geld kwijt en dan durven ze me nog mail te sturen dat ze me gemist hebben voor een volgende bestelling....nu niet, dan niet, nooit niet meer.

Antwoord van Shadeflair
Ze schrijven alleen antwoord als…
Ze schrijven alleen antwoord als mail.Maar artikel komt nooit.Pas op voor uw geld.Mijn geld is weg!En nooit artikel ontvangen!

Antwoord van Shadeflair
Uitstekende ervaring met de levering!
Snelle aflevering en goed verpakt. Alles arriveerde in uitstekende conditie. Zeer tevreden!
Heb al 2 september een drone besteld de…
Heb op 2 september een drone besteld de eerste zijn ze kwijtgeraakt de tweede het is nu 27 september. Dus meer dan 3 weken later nog steeds niet binnen. Krijg track and trace nummer van hun voor post nl maar deze schijnt niet te kloppen. Contactmet post nl gehad maar hun geven aan van niks te weten. Ben ook bang opgelicht te zijn. Ga proberen juridische stappen te ondernemen.

Antwoord van Shadeflair
Niet doen is opligting totaal
Niet doen is opligting als je app installeert krijg je een wit scherm ,maar eerst bet €050 via credit of appelpay ,volgende dag schrijven ze nog eens €49,50 af doe je niks aan dus Niet kopen is opligting en ook niet via klarna kopen, kost je veel tijd/ dagen ik moest 1 ster geven maar dat zijn zijn ze zelfs nog niet waard 😡😡😡😡😡 op 18-9-2024 bericht gekregen van trust voor meer info op 16-9-24. ik heb na 4/5 x mails geschreven met foto’s/vedeo,toen k het zat was vroeg ik om een retour adres ,welnu ik zit niet op een standaard andwoord te wachten hier van hun ,ik heb dit itum gekocht bij shade flair via klarna dus hun moeten dit itum retour nemen en geen Chinees bedrijf in China , dan koop ik zelf wel bij Wish of zo, daar kunnen ze echte Service, daar kan SHADE FLAIR een voorbeeld aan nemen!!! kosten naar China, Nu nog eens meer dan €20,00 daar ga ik niet mee accoord ,ik heb dit itum via klarna besteld ,want dat doe ik altijd via klarna,dit is ook bij klarna in onderzoek bet doe ik nooit desnoods ga ik het juridisch uitzoeken ,wat een armoe dit bedrij,en voor 50% korting voor een nieuw produkt , echt niet!. NOOIT kopen hier mensen ,je wordt Opgeligt. Nu totale kosten € €80,00 en Suport is heel ver te zoeken bij hun , wat u hier onder lees van hun is larie koek ik heb nu 8 mails naar ze geschreven , en nog niks verder geholpen!!!!!
Voor z’n gps Tackertje 😡😡😡😡 H Mosch

Antwoord van Shadeflair
Oplichters zij bestellen de artikelen…
Oplichters zij bestellen de artikelen bij Temu of AliExpress en sturen het dan door let maar op de stickers onder jouw adresgegevens allemaal nep en duurt mega lang voor je iets krijgt bovendien opdringerig als je retour wilt sturen en dat gaat allemaal heel snel maar, voor je de retourzending kunt doen ben je weer een paar mails verder en ik heb het retour label nog niet ontvangen. Opletten want de retouren zijn voor je eigen rekening en die zijn ook nog eens heel erg duur dus maakt het niet uit dan kun je het artikel beter houden want anders is het puur verlies uit eigen portemonnee. Dus verzint voor u hieraan begint. Ik ben nog nooit zo boos geweest niets is wat het lijkt tegenwoordig kan iedereen zomaar een webshop beginnen en mensen besodemieteren. België - Nederland verzending via de lucht (lachertje) duurt meer dan een week belachelijk!! IK Bestel hier nooit meer 🤬

Romantisch en Praktisch
De Loveblanket heeft mijn nachten opgefleurd! Waterdicht, wasbaar en perfect voor intieme momenten. Echt een aanrader!
Ik zit al 2 weken te wachten voor een…
Ik zit al 2 weken te wachten voor een drone en is nog steeds niet binnen, mijn berichten worden genegeerd en er is geen goede manier om je bestelling te volgen. Ik ben 75 euro voor niks kwijt, Ongeloofelijk

Antwoord van Shadeflair
slecht info over besteling duurd telang…
slecht info over besteling duurd telang voor levering

Antwoord van Shadeflair
GPS tracker is echt niet goed. Geen zaken mee doen.
Update 7-10-2024
Inmiddels heb ik misschien wel 20 emails naar dit "bedrijf" gestuurd. Uiteraard geen reacties meer. Dit is niks anders dan een waardeloze dropshipper die de boel belazert. Koop dus NIKS van deze gast. Dit is iemand die de boel belazert. Waardeloos produkt en nog belangrijker: waardeloze "service". Dit is iemand die geen verantwoordelijkheid neemt voor wat hij verkoopt. Ver van weg blijven!
Update 28-9-2024
Op de emails wordt niet meer gereageerd. Via Trustpilot wordt gereageerd. Je moet het niet-goed-werkende artikel van ca 30,- naar China sturen (verzendkosten ad € 20,- is dan voor rekening klant terwijl zij een produkt leveren wat niet goed werkt). Oftewel, het is een demotiverend beleid wat ze voeren. Als je een artikel levert wat niet goed werkt, dan doe je een refund als er een bewijsstuk is aangeleverd waaruit blijkt dat het artikel niet goed werkt. Maar je laat je klant niet zulke hoge verzendkosten betalen (terwijl de indruk gewekt wordt dat het bedrijf in België zou zitten. Met wat zoeken kwam ik overigens op uit dat het bedrijf in Engeland zou zijn gevestigd). En wat doen ze dan met het niet goed werkende artikel? Weer verkopen aan een andere klant die hetzelfde mee gaat maken? Nee hoor, dit bedrijf behoort tot de bedrijven die de boel belazert. Dus, nogmaals, koop niet van dit bedrijf!
Het oorspronkelijke bericht:
Ik heb een GPS tracker gekocht bij dit bedrijf. Na installatie blijkt dat de peiling weinig nauwkeurig bleek te zijn. De opgegeven locatie bleek ca 1 km verwijderd te zijn van waar de tracker zich bevond.
Toen ik dit reclameerde boden ze aan een ander produkt aan te schaffen met 50% korting (?!). Waarom zou ik nog meer betalen voor een produkt die die goed blijkt te werken???
Omdat het produkt teruggestuurd moet worden naar China zijn de verzendkosten erg hoog.
Mijn advies: koop niet bij dit bedrijf!!

Antwoord van Shadeflair
Het is een ordinaire dropshipper die…
Het is een ordinaire dropshipper die rotzooi van aliexpress verstuurd

Drama bedrijf
Drama bedrijf. Eerst bestel je iets bij je, dan heb je een vraag of opmerking moet je weken wachten. Dan komt het product binnen. Is het toch niet naar je wens. Wil je het retour sturen. Moet je een formulier invullen, nou prima. Maar om aan dat formulier te komen moet je eerst dagen mailen om aan zo’n formulier te komen.
Dan komt nog het leukste je moet het terug sturen naar China. Wat je gewoon €30 kost. En als er iets met het pakketje gebeurd in het mijn verantwoordelijkheid.
Ik beveel dit aan niemand aan. En ik hoop dat dit bedrijf snel failliet is.

Product besteld
Product besteld, verkeerd product gekregen. Meteen een mail met foto’s gestuurd van het gekregen product en eigenlijk het verwachtte product. Hierop geen reactie gehad. 2de mail gestuurd wat toevallig buiten de 14 retour-dagen viel. En daarop het antwoord dat mijn reactie-mail buiten de 14 retour-dagen viel en ze niks meer konden doen.
Geen retour oplossing iod. Na nog wat mailtjes excuus voor het niet ontvangen (niet in behandeling genomen) van mijn 1ste mail.
Dus excuus en klaar, zit ik met een product waar ik niks mee kan.
Waardeloos bedrijf!!
Ordernummer ook niet gekregen in een bevestigsmail.
Wel een kenmerk : 7140128831308792
Omschrijving: 69C0W5S
Maar even een update:
Na contact via mail zou je denken dat het zo opgelost zou zijn, maar niks is minder waar. Van 16-09 tot 22-09 bezig geweest met foto’s sturen en hoop gezeik erom. 22-09 excuses en zou het product zo snel mogelijk toegestuurd krijgen. Tot vandaag 07-10 niks meer gehoord of ontvangen. Hoop dat ze stikken in het product! Troep mogen ze houden, waardeloos bedrijf!

onjuiste/misleidende advertentie / artikelen Shadeflair
het volgende is besteld : UltraTrack | Sterke Magnetischer GPS-Tracker × 2. en wat verstuurd is, is een tracker die werkt op een sim-kaart die je moet opladen met (voldoende) te goed of een simkaart met een abbonement
Een gps tracker werkt op/via het (16 voudige) sattelietsysteem en niet via gsm masten
Tracker geretourneerd a € 21,60 naar bedrijf / adres in China. weest u uiterst voorzichtig met wat u daar besteld bij/via Shadeflair. kost u geld ipv dat het u een besparing oplevert en dure retournering naar adres in China.

oplichters?!
Reflectie folie besteld, 2 weken moeten wachten want het gaat om China drop-shipping. Resultaat na 2 weken wachten is dat ik een stapel klitteband heb gekregen en niet de bestelde folie. Telefoon word genegeerd, er word niet gereageerd binnen de 12-24 uur zoals beloofd.