Update: Na deze post heeft Shein alsnog een terugbetaling voorgesteld. Superfijn en supersnel. Bedankt Shein. Wel jammer dat ik dit eerst moest doen 😀. Nu nog uitbreiding/meer variatie in het... Toon meer
Nooit geen problemen gehad met Shein tot nu.. Ik heb 8 produkten terug gestuurd, in 1 verpakking, en van 2 produkten geld terug gekregen. Waar zijn mijn andere produkten gebleven?? Via de klantens... Toon meer
Ondanks een negatieve ervaring Met 5 bikini's die onterecht niet terug betaald werden. heeft de klantendienst binnen 24u. 4 van de 5 bikini's terug betaald. Waarvoor dank. Jammer van de 1 bikini... Toon meer
Fashion for every girl! We bring you the latest trend items at amazing prices. SHEIN is an exciting online fast fashion retailer with 200+ new styles launched on a daily basis. SHEIN APP is ranked top 10 in retail apps, with 10 million registered users from over 200 countries.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Update gisteren een reactie gehad van Shein waarin mij een tegoed van €20 wordt aangeboden, dat binnen 10 werkdagen wordt toegekend. Dat is voor mij absoluut onacceptabel. Ik word gewoon gedwongen dat hier een 20 euro tegoed. Tegen mij wil in ik heb niet erom gevraagd. Nee.Ook al langer dan 24 uur voorbij op mijn reactie in de ticket geen reactie (staat klantenservice doet er alles eraan om u te bereiken) IK HEB LETSEL OPGELOPEN SHEIN.
Ik heb letsel opgelopen. Wat heb ik aan een tegoed van €20? Ik heb behandelingen nodig na lange tijd van herstel van mijn huid. Daar gaat de 20 euro tegoed niet bij helpen. Logisch dat je niet aan winkelen kan denken als je letsel hebt opgelopen. Is gewoon een belediging. Dit is toch niet menselijk. Dit voelt alsof de ernst van de situatie totaal niet wordt erkend. Door jullie product heb ik al maanden pijn blaren een litteken en veel ongemak en gaat mijn herstel lang duren. Een tegoedbon is hiervoor geen passende oplossing. Het door u geleverde product is levensgevaarlijk. Tijdens het gebruik kwam er zwarte rook uit het apparaat de handvatten en werden deze extreem heet. Ondanks het dragen van beschermende handschoenen heb ik brandwonden aan mijn hand opgelopen. Bovendien kwam het handvat dat niet heet behoort te worden, in contact met mijn voorhoofd, waardoor ook daar een grote brandwond is ontstaan. Ik maak mij ernstige zorgen over de veiligheid van dit product. Wat als het product was ontploft in mijn gezicht? De mogelijke gevolgen hadden dan aanzienlijk ernstiger kunnen zijn.
Ik wacht inmiddels al bijna vier maanden op een fatsoenlijke afhandeling. Op 24 april is er een ticket aangemaakt en ik heb destijds alle gevraagde bewijsstukken aangeleverd. Toch nog steeds hetzelfde. Je word gewoon opgelicht.
Ik ben deze gang van zaken meer dan zat. Als jullie deze kwestie op deze manier blijven afhandelen, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. Het is onacceptabel dat er slachtoffers worden gemaakt en dat hier vervolgens op deze manier mee wordt omgegaan.
Ik verzoek jullie met klem om deze zaak serieus te nemen en zo spoedig mogelijk met een passende oplossing te komen. Ik heb in de ticket gisteren ook terug gereageerd. Ik heb niet zoveel geduld of tijd meer want 4 maanden bijna jullie hebben genoeg tijd gehad..
Heb 5 badpakken en schoenen geretourneerd maar nu krijg ik bijna geen geld terug. De strips zouden niet aanwezig zijn. Heb 3 badpakken nog geneens uit de verpakking gehaald en de schoenen ook niet. Sturen ze wazige foto’s waar ik niks op kan zien. Klantenservice neemt me niet serieus, krijg steeds hetzelfde standaard bericht. Ben zwaar teleurgesteld en voel me opgelicht! Ik wil mijn geld terug.

Antwoord van SHEIN
Ik ben enorm teleurgesteld in SHEIN. Ik heb hier al vaak besteld en was altijd tevreden, maar dit keer word ik totaal niet serieus genomen. Ik stuurde meerdere bikini’s netjes retour. Bij een deel ontbraken de hygiënestrips al bij ontvangst, en toch wordt mijn retour afgewezen. Omdat ze zeggen dat die zou ontbreken. Ik krijg dan te horen dat ik geen geld terugkrijg, simpelweg omdat ik geen foto’s had gemaakt bij het openen. Ik vind dat onredelijk en onacceptabel. Ik ben het absoluut oneens met deze afhandeling en blijf erbij dat ik recht heb op terugbetaling. Na jaren vertrouwen is dat nu helemaal weg. Ik hoop dat SHEIN dit alsnog eerlijk oplost. Tot die tijd raad ik anderen aan voorzichtig te zijn en alles direct vast te leggen bij ontvangst.

Antwoord van SHEIN
Ontbreekt een item slecht contact mee te krijgen en nu is het geld weg, ik hoor niks over een oplossing…

Antwoord van SHEIN
SHEIN WIL MIJN GELD NIET TERUGGEVEN NA HET TERUGSTUREN VAN EEN RETOUR. HET GAAT OM 300!! EURO. IK BESTEL AL JAREN REGELMATIG BIJ ZE, EN BEN GESHOCKEERD DAT ZE ZO MET KLANTEN OMGAAN. IK HAD BIKINI'S BESTELD WAARIN EEN HYGIENE STIKKER IN ZIT. ZE BEWEREN DAT ZE NIET OP 'DEZELFDE PLEK' ZATEN ALS BIJ ONTVANGST. DEZE STIKKERS ZATEN AL NIET OP HUN PLEK BIJ HET ARRIVEREN.. PLUS NIET OVERAL ZAT EEN STIKKER IN. WAT EEN OPLICHTERIJ DIT. SHEIN IK WIL MIJN GELD TERUG!!

Antwoord van SHEIN
Nooit meer!!!!! Mensen pas echt alsjeblieft op met het bestellen van bikini’s! Ik heb nog nooit problemen gehad met Shein, bestel er al jaren, maar het is gelijk goed fout ook.
Ik had een paar bikini's besteld, retour gestuurd omdat mijn bestelling helaas te laat binnen kwam voor de vakantie. Nu beweert Shein dat ik alle bikini's terug zou sturen zonder hygiene strip? Hun bewijs is een foto van de bikini in de zak (je ziet dus niet eens de bikini zelf waar de strip nog op zit?!!) en nu moet ik komen met een foto van een hygiene strip die in de bikini zit, terwijl ik het product retour heb gestuurd??? Echt een omgekeerde wereld. Zo jammer want ik bestelde er altijd met plezier maar dit verandert echt alles. IK RAAD HET AF.

Antwoord van SHEIN
Pas op met bikini’s! Ze proberen je heel vies te naaien . Ik kreeg bikini’s binnen waarvan de plakstrip voor hygiëne al los zat. Er ging nog even door mijn hoofd heen dat dit niet handig was en wel eens dadelijk kon worden gezegd dat ik dit zelf gedaan heb. Maar toch ben ik dom genoeg geweest er geen foto’s van te maken. Ik heb 1 bikini van de 4 gehouden en de rest zat, zoals meestal bij SHEIN, niet volgens de juiste maten. De strips zo goed mogelijk laten zitten, nog even aangedrukt zodat het bleef zitten in de pakketjes en teruggestuurd en nu zeggen ze dat ik dit gedaan heb en krijg ik mijn geld niet terug. Ik was er al bang voor. Zo boos op dit neppe bedrijf!!! Altijd goede ervaringen gehad met ze dus dit valt me echt tegen
Van een ander setje wordt gewoon gezegd dat ze deze niet hebben ontvangen. Terwijl ik dit 100 procent zeker erbij in heb gedaan. Ik weet niet wat er bij SHEIN aan de hand is maar de klantenservice is echt niet meer wat het was.

Antwoord van SHEIN
HELAAS SHEIN lost niks op mensen bestel geen bikini’s en zorg je overal foto’s van maakt ze naaien je waar je zelf bij zit 229 moet ik betalen voor 6 bikini’s 2 broekjes body en n legging echt schandalig voor woorden LET OP BESTEL GEEN BIKINIS
Ik ben niet de enige die hier last van heeft
Mensen bestel geen bikini’s bij SHEIN
In 2 bestelling bikinis besteld gecombineerd geretourneerd wat niet paste , alles netjes verpakt maandverbandjes alles erin en nu toch doen ze moeilijk 14 artikelen retour gestuurd over 4 doen ze nu moeilijk omdat volgens hen niet goed ingeleverd is , nu is alles daar en willen ze foto’s van hoe ik het ingeleverd heb , nergens staat dat ik dit moest doen voor ik het terug ging sturen en over de andere artikelen hebbben ze het niet , ze willen nu 200 voor 6 bikini’s 2 broekjes n body en n legging de prijzen die ze op de site gaven komen ook al niet overeen met wat er nu bij klarna staat ik heb via hun de betaling lopen , ook verhogen ze de bedragen paar dagen geleden was het bedrag nog lager , wil je app met de klantenservice duurt dagen nu alweer meer als een week verder en krijg gewoon weer dezelfde mail echt heel slecht . Maar met een oplossing komen doen ze niet waardeloze service ik ben klaar zo met SHEIN bestellen en nu houden hun de bikini’s en verkopen ze waarschijnlijk gewoon weer door en zie hier al veel meer mensen problemen mee hebben allemaal hetzelfde

HET IS ZE GELUKT !!!
Hallo,
Ik geef het op!! Jullie doelstelling is behaald. Klanten met voorbedachte rade laten "overgeven" aan o.a. jullie Dark Pattern methode. Sludge, etc.
Van harte, doelstelling bereikt!!!!
Ik stop ermee na 29 dagen, trekken aan een dood paard
2 JUNI: ONTVANGST ARTIKEL. BLIJKT NAMAAK.
2 JUNI: DIRECT MELDING HIERVAN GEDAAN.
TIENTALLEN EMAILS, BERICHTEN EN CHATS VERDER....NUL(!) RESULTAAT/OPLOSSING
VANDAAG, 1 JULI..GEEF IK ZE GEWONNEN.
GELUK ERMEE.
IK WENS U SUCCES IN DE TOEKOMST, MET DEZE WIJZE VAN SERVICE ,IN MIJN GEVAL, NIEUWE KLANT(EN)

Antwoord van SHEIN
Pakket retour gestuurd, pakket is kwijt geraakt bij bpost dus ik neem contact op met bpost word er mij gezegd dan moet je contact opnemen met shein en zij moeten klacht indienen want zij hebben het retourticket aangemaakt. Shein vertikt het om klacht in te dienen en zeggen gewoon, moet je contact opnemen met bpost , wij kunnen dat niet doen. Dus word van het kastje naar de muur gestuurd. Kortom pakket kwijt, niemand die iets wil doen en dus ook mijn geld kwijt.

Antwoord van SHEIN
Bezorging is wel een beetje traag, maar dat staat van te voren duidelijk aangegeven. Prijzen zijn laag, wat super fijn is. Als je op een product klikt staan alle afmetingen bij het product gegeven. Echter is de kwaliteit soms wel een beetje slecht, maar dat is ook wel een beetje te verwachten met deze goede prijzen.
Na een retour dat niet helemaal goed gegaan was contact opgenomen met Shein, hierna hebben zij hier eerst netjes reactie op gegeven, maar toen ik het er niet mee eens was, zag ik geen reactie meer tegemoet. Nu via een review toch opnieuw met ze in contact gekomen en ik moet zeggen dat ze het probleem nu netjes en snel voor mij hebben opgelost. Jammer dat het iets meer moeite koste, maar wel netjes hoe het bedrijf het nu opgelost heeft! Verder altijd wel tevreden geweest met het bedrijf!

Antwoord van SHEIN
Ik heb direct na jullie bericht met de vraag om aanvullende informatie alles aangeleverd, letterlijk binnen enkele seconden. Sindsdien heb ik echter niets meer van jullie gehoord en is de situatie nog steeds niet opgelost.
Het gaat om een bedrag van ongeveer €200 dat ik terug hoor te krijgen, maar tot nu toe heb ik nog niks teruggekregen. Daarnaast worden er artikelen als “gedragen” aangemerkt terwijl dat niet klopt.
Ik wil graag dat dit nu serieus en zorgvuldig wordt opgepakt en dat ik het volledige bedrag waar ik recht op heb teruggestort krijg. Ik wacht nog steeds op een inhoudelijke reactie en oplossing.
Klantenservice in de app doet ook niks echt waardeloos pure oplichting!

Antwoord van SHEIN
Pakketjes worden sinds kort bezorgd met GOFO: zij bezorgen op bizarre tijden. Ik kreeg om 2 uur ‘s nachts een melding dat het pakketje bezorgd was. Natuurlijk lig ik dan al te slapen. Toen ik ‘s ochtends ging kijken was er nergens een pakketje te vinden. Contact opgenomen met SHEIN en zij sturen foto’s van de bezorger die duidelijk het pakketje buiten het appartement complex heeft gelaten. Natuurlijk werkt de knop om bewijs te uploaden (hoe wil je ook bewijs uploaden van een pakket dat er niet is? Maar goed) niet, waardoor ik mijn €100 kwijt ben.
Update: ze geven aan een oplossing te bieden per mail, dit is niet zo. Ze herhalen alleen dat het pakket bezorgt is volgens GOFO.

Antwoord van SHEIN
Shein is oplichting, wil je retour sturen is label totaal niet af te drukken.

2 badpakken terug gestuurd die ik zonder maandverband heb gekregen
Eerst zeggen ze dat ik geen geld terug
Krijg omdat de maandverband ontbreekt
Maar na een paar mails heen en weer hebben ze toch mijn geld terug betaald
Bedankt shein

Antwoord van SHEIN
Een aantal bikini’s besteld. 2 gehouden en 8 retour, ik heb van die 8 geen geld terug gekregen want het zou ‘defect’ zijn volgens de klantenservice.
Zij gaven mij telefonisch aan, dat ze mij niet verder kunnen helpen. Via de klantenservice mail kreeg ik wazige foto’s van de buitenkant van de verpakkingen (waarop geen defecten te zien zijn, dus ik betaal onterecht voor producten die ik niet heb gehouden)!
Klantenservice reageert nu ook niet meer telefonisch en via mail ook niet.

Antwoord van SHEIN
Echt super slechte ervaring! Bikini’s besteld en netjes retour gestuurd met hygiene strip. TOCH beweren ze dat dat niet zo is! Foto’s sturen waarvan ik de helft niet eens kan zien? Ik probeer al dagen contact op te nemen met de klantenservice, maar ik word helemaal niet geholpen! Ik wil gewoon mijn retour geld terug!!! Het gaat om tientallen euro’s.

Antwoord van SHEIN
Retourneren gaat erg slecht: soms geen gekocht artikel terug te vinden in betaal geschiedenis, zodat retourneren onmogelijk is.
Ref.nr is dus niet eens terug te vinden.
Ook beoordelen ze teruggestuurde artikelen fout, zodat je je geld niet retour krijgt...erg slecht.

Antwoord van SHEIN
Heel veel besteld altijd. Heb bikini's gestuurd gekregen zonder hygiëne verbandje erin. Niet bij stil gestaan bij het terug sturen. Krijg geen geld meer terug, ook de bestelling wordt niet teruggestuurd. Ga er nooit meer bestellen. Waardeloze service.
Onder de reactie geven ze aan dat ze er via de klantenservice op terug komen. Maar ze blijven zeggen dat de hygiëne strips er niet in zaten in mijn bikini's, en omdat ik geen foto's heb gemaakt voordat ik mijn bestelling retour heb gestuurd (wie doet dat nou..) kunnen ze niks betekenen. Tientallen euro's gewoon weg. Waardeloos blijft het dus.
Lees enorm veel recensies van mensen die de afgelopen dagen hetzelfde meegemaakt hebben, dus 1 grote oplichtersbende.