SHEINReviews

351.997
TrustScore 4 uit 5

3,9

Na een retour dat niet helemaal goed gegaan was contact opgenomen met Shein, hierna hebben zij hier eerst netjes reactie op gegeven, maar toen ik het er niet mee eens was, zag ik geen reactie meer teg... Toon meer

Update: Na deze post heeft Shein alsnog een terugbetaling voorgesteld. Superfijn en supersnel. Bedankt Shein. Wel jammer dat ik dit eerst moest doen 😀. Nu nog uitbreiding/meer variatie in het... Toon meer

Nooit geen problemen gehad met Shein tot nu.. Ik heb 8 produkten terug gestuurd, in 1 verpakking, en van 2 produkten geld terug gekregen. Waar zijn mijn andere produkten gebleven?? Via de klantens... Toon meer

Ondanks een negatieve ervaring Met 5 bikini's die onterecht niet terug betaald werden. heeft de klantendienst binnen 24u. 4 van de 5 bikini's terug betaald. Waarvoor dank. Jammer van de 1 bikini... Toon meer

1. Kledingwinkel

Fashion for every girl! We bring you the latest trend items at amazing prices. SHEIN is an exciting online fast fashion retailer with 200+ new styles launched on a daily basis. SHEIN APP is ranked top 10 in retail apps, with 10 million registered users from over 200 countries.

Houd rekening met het volgende

Goed

TrustScore 4 uit 5

352K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(351.997)

37.974 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een waardeloze klantenservice

Wat een waardeloze klantenservice! Al 5 weken bezig met een klacht! Ik heb 6 verschillende mensen gesproken. Je klacht wordt niet serieus genomen en iedereen stelt opnieuw dezelfde vragen en wilt dezelfde bewijsstukken? Ik heb 6 weken geleden een pakketje ontvangen met alleen maar karton en plastic. Hier heb ik gelijk na het uitpakken foto’s van gemaakt. Klantenservice gechat en gebeld geven aan het pakketje retour te doen voor onderzoek en dsn zou ik een terugbetaling krijgen. Dit heb ik uiteindelijk maar gedaan. 28 mei is het pakketje aangekomen bij hun. Nu heb ik de klantenservice weer benaderd waar de terugbetaling blijft! MAAAR NU MOET IK DUS WEER HELEMAAL alles opnieuw uitleggen! Zeggen ze ‘ controleer uw pakketje zorgvuldig aub’? Ik heb het toch retour gedaan? Dat zie je toch? Ik heb sterk het gevoel dat klachten niet serieus worden genomen!!

8 juni 2026

Hallo!
Op basis van de informatie die u heeft verstrekt, heeft ons team een ​​oplossing voor uw bestelling verzonden. Controleer uw e-mail voor updates. Als u geen e-mail heeft ontvangen, is deze mogelijk in uw spammap terechtgekomen. We hopen snel van u te horen. :)

Pakket nooit ontvangen en geld nooit…

Pakket nooit ontvangen en geld nooit niet terug gezien. Ik ben hier al MAANDEN met hun over aan het sturen en nog steeds niet in orde.
Altijd hetzelfde liedje: we sturen dit door naar de juiste dienst. Dit zal 3-5 werkdagen duren. En dan niets meer horen.

28 januari 2026

Hallo!

Op basis van de informatie die u heeft verstrekt, heeft ons team een ​​oplossing voor uw bestelling gestuurd. Controleer uw e-mail voor updates. Als u geen e-mail heeft ontvangen, is deze mogelijk in uw spammap terechtgekomen. We hopen snel van u te horen. :)

Bestellingen niet geleverd

Bestellingen niet geleverd. En dan staat er bij de bestelling als het te laat is krijg je een compensatie van 500 punten bij te laat geleverd bestelling 5 juni zouden we een bestelling krijgen niks gekregen dus 500 punten compensatie 6 juni zouden we ook een bestelling krijgen ook niks gekregen maar geen 500 punten het gaat hier om twee verschillende bestellingen en wat zegt SHEIN eerst heb geduld tot 11-6 en dan zeggen ze de compensatie punten worden maar eenmalig verstreken dus dat komt er op neer bij elke bestelling die te laat word geleverd krijg maar 1 x 500 punten dus rest is misleiding

6 juni 2026

Het spijt ons oprecht dat u een onaangename ervaring heeft gehad.

Om uw probleem beter te kunnen oplossen, hebben we specifieke informatie van u nodig, zoals uw bestelnummer. U heeft een e-mail ontvangen met als onderwerp "Request for information about your experience.". Controleer uw inbox (en spammap) en beantwoord deze e-mail met de benodigde informatie.

Uw feedback is onze drijfveer voor continue verbetering en we stellen uw mening zeer op prijs. We kijken ernaar uit u zo snel mogelijk verder te helpen zodra we uw reactie hebben ontvangen. :)

Ondanks dat je dingen terugstuur is het…

Ondanks dat je dingen terugstuur is het goed om te checken of ze wel het juiste bedrag terugstorten. Bij mij hebben ze 10,- achtergehouden en als ze dit bij iedereen doen snap ik waarom ze zo goedkoop kunnen zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor 2

30 mei 2026

Verschrikkelijke klantenservice

Ik heb altijd met tevredenheid besteld bij Shein. Sinds 4 maanden kan ik niks meer bestellen en ben ik al een heletijd bezig met de klantenservice. Ze kunnen me geen reden geven waarom en ik moet maar afwachten. Op Social Media verwijzen ze continu naar de klantenservice chat, waar ik ook niet geholpen word. Ik krijg elke keer hetzelfde te horen, maar als klant heb ik het recht om te weten wat er is gebeurd en eventueel een verklaring te kunnen geven. Ze doen bij elke social media klacht alsof ze je willen helpen. Maar uiteindelijk helpen ze je niet en moet je het maar uitzoeken.

Vandaag weer een poging gedaan, maar alweer hetzelfde verhaal. Je kunt als klant stikken.

Bestel hier aub niet, want als er wat is dan doen ze er niks mee.

Waardeloze service, bestel voortaan wel bij Temu.

Update 15/06 Ik krijg een mail op mijn review. Ze geven precies hetzelfde aan wat ze al bijna een half jaar doen.
Ze helpen niet en de koper is ook niet belangrijk voor ze.

22/06/2026
Ze sluiten zomaar de klantenservice chat af en nog steeds kunnen ze mij geen verklaring geven. Waaaaaardeloos

1 juni 2026

Hallo!

Laatste keer dat ik nog iets bestel bij…

Laatste keer dat ik nog iets bestel bij shein. Ik stuur alles terug behalve 1 item. De rest is geretourneerd. Klarna stuur telkens melding dat er iets mis is en shein mijn retour afwijst. Uiteindelijk moeten betalen wat ik heb teruggestuurd?? Schandalig

31 mei 2026

Snelle reactie.

Helaas was het product te groot. Binnen 5 minuten was alles afgehandeld en terug betaald.

30 mei 2026

Nooit meer

1 ster, nou voor mij zou het zelfs nog lager mogen, ik ben echt zo boos,
Ik heb een pakket besteld met jurken wimpers zonnebril
Enige wat ik heb ontvangen is een zonnebril en wimpers,
En ze blijven zeggen nee hoor alles zat in de verpakking, nu moet ik serieus 100 euro betalen aan iets wat ik niet ontvangen heb, ik was een trouwe klant maar dit gaat mij te boven, ik ben WOEST

30 april 2026

Het spijt ons oprecht dat u een onaangename ervaring heeft gehad.

Om uw probleem beter te kunnen oplossen, hebben we specifieke informatie van u nodig, zoals uw bestelnummer. U heeft een e-mail ontvangen met als onderwerp "Verzoek om informatie over uw ervaring". Controleer uw inbox (en spammap) en beantwoord deze e-mail met de benodigde informatie.

Ik denk dat ze bij SHEIN een olieveld…

Ik denk dat ze bij SHEIN een olieveld hebben opgekocht, alles in plastic hebben omgevormd en daar vreselijke kleding van maken, die nog niet 10% in de buurt komt van hun AI foto's. Wat een troep. Een set, blouse en 'linnen' broek gescoord. Plastic, zwetende rotzooi. Ik gooi het meteen weg. SHEIN verwijderd. Trap er niet in. Goedkoop = duurkoop!

25 mei 2026

Hallo!

SHEIN gebruikt de slechtste…

SHEIN gebruikt de slechtste koerierdienst voor België COLI PRIVE , deze sturen de pakketten direct naar een ophaalpunt 18 km van mijn woonplaats , bij SHEIN is de Klantendienst zeer moeilijk te bereiken met hun chatbot ,zo wordt je verwezen naar coli privé om het probleem op te lossen maar daar krijg je ook geen respons , niet de klant moet het probleem op lossen maar de verkoper in mijn geval SHEIN.Als je iets bij een bedrijf hebt gekocht dat bezorgd moet worden, is het de verantwoordelijkheid van de verkoper om ervoor te zorgen dat het artikel bij je wordt afgeleverd. Als de verkoper een koerier heeft ingeschakeld, moet hij of zij contact opnemen met de koerier om te achterhalen wat er met je bestelling is gebeurd - dat is niet jouw verantwoordelijkheid. Controleer het bezorgadres dat je aan de verkoper hebt doorgegeven.

helaas geen mail ontvangen van SHEIN met een oplossing wel puch meldingen via mail om mijn pakket op te halen 18 km verder dan mijn woonplaats wat ik niet ga doen jammer dat ze hun verantwoordelijkheid niet op nemen en je van het kaste naar de muur sturen , ik zal dan ook niets meer bestellen bij deze winkel .

23 mei 2026

Hallo!

Misleidende informatie retourbeleid - later opgelost

Misleidende informatie rondom retourbeleid - in besteloverzicht staat gedurende gehele bestelling een 'te retourneren voor' datum die ik aanhoud, bij het aanmaken van de retourzending blijkt de retourtermijn van deze productgroep korter en een retour niet meer mogelijk. Klantenservice geeft enkel geautomatiseerde antwoorden waarin beleid herhaald wordt, biedt geen oplossing op mijn vraag rondom de onduidelijke informatievoorziening.

Update: Naar aanleiding van deze review wel in contact gekomen met klantenservice en de retour alsnog mogen aanmaken. Dank voor de hulp!

Geüpdate naar 3 sterren i.v.m. goede uitkomst & hulp toen ik klantenservice eenmaal bereikt had, maar veel moeite moeten doen om juiste kanalen voor klantenservice te vinden (los van geautomatiseerde antwoorden)

18 mei 2026

Hallo!

Minder dan één ster eigenlijk

Minder dan één ster eigenlijk, zou graag nog in de min gaan moest het kunnen. Vreselijke klantendienst met enkel automatische antwoorden en de vraag om geduld te hebben. Meer komt er helaas niet uit na meermaals contact te zoeken en hetzelfde automatische antwoord te ontvangen van zogezegd verschillende medewerkers. Ik bestel alvast niet meer op deze website met bewezen toxische artikelen en daarbovenop ook nog eens vreselijke klantendienst. Voor alles een laatste keer.

Slaag altijd wel bij Shein

Ik besteld nu al een aantal jaren bij Shein, en gaat altijd goed. Zelfs toen ze over begonnen te stappen van bezorgdienst wat nu Gofo heet, ik heb bij mij in de buurt gelukkig een vaste bezorger altijd dezelfde van Gofo en die weet ondertussen mijn adres wel te vinden. Kleding gaat altijd goed hoef zeldzaam wat retour te sturen en als het wel voorkwam kreeg ik netjes een label en na keuring mijn geld terug, of mocht het product gratis houden. Ik heb gelukkig nooit problemen ondervonden met Shein, zijn altijd vlot met verzenden en spullen komen altijd netjes aan. Ik raad alleen aan gewoon goed kijken naar de maten op de website, jezelf goed meten en kijk naar reviews van mensen die beetje gelijke maat aan jezelf hebben dat helpt enorm!

21 mei 2026

Ik bestel bij Shein 2 verschillende…

Ik bestel bij Shein 2 verschillende maten van kleding en schoenen, omdat ik nooit weet welke maat mij past. Ik stuur de ene terug die niet past en dan hou ik de ene die wel past. Maar nu de laatste tijd krijg ik van Shein een bericht. Dat zij niets hebben ontvangen of dat de spullen niet overeenkomt. Terwijl ik alles inlevert en foto’s van maak! Ik vind dit niet kunnen! Het is geen bestelling van 50 euro ik miste laats 85 euro waar zij zeggen dat zij de kleding stukken niet hebben ontvangen. Ik vind dit niet normaal!! Vandaag krijg ik weer een bericht dat de sandalen niet overeenkomen terwijl het is de zelfde wat ik heb besteld! Ik word gewoon opgelicht door shein

Het spijt ons oprecht dat u een onaangename ervaring heeft gehad.

Pakketje zou al 5 mei bezorgd zijn bij…

Pakketje zou al 5 mei bezorgd zijn bij shein maar ik heb me geld nog niet terug .mijn Pakketje heeft door een fout van dhl een nieuwe tracking gekregen maar shein zegt dat ze het pakketje niet ontvangen hebben omdat ze nog steeds naar de oude tracking kijken.ook via klantenservice krijg ik hier geen hulp bij

Oplichting

4 juli UPDATE: na een hoop heen en weer mailen nog altijd geen oplossing en blijf dezelfde standaard reacties ontvangen. Deze zin zegt al genoeg ze geven er helemaal niks om aan alle slechte reacties te zien en het zijn grote oplichters ‘Uw feedback is onze drijfveer voor continue verbetering en we stellen uw mening zeer op prijs. We kijken ernaar uit u zo snel mogelijk verder te helpen’. Ik ga NOOIT meer iets bestellen bij dit bedrijf. Wees gewaarschuwd!!

Ik bestel al jaren met volle tevredenheid bij shein maar zoals benoemd bij meerdere ben ik ook opgelicht. Zo heb ik een retour gestuurd en kreeg ik vervolgens vage fotos waarbij je alleen wat stof op de binnenkant zag zitten en zij aangaven dat dit onverkoopbaar zou zijn. Ik heb de jurk alleen gepast. Ik moet nu betalen voor een jurk die zij zelf hebben gehouden en gewoon kunnen verkopen. Vanuit shein totaal geen hulp. Ik ga NOOIT meer iets bestellen bij deze oplichters. Wees gewaarschuwd. Die standaard reacties vanuit shein hier op dit platform zeggen al genoeg. Ik ga het hier niet bij laten zitten en het hoog opspelen

Geen volledige retour betaling

Ik heb nu al voor de 2e keer dat ze niet het volledige bedrag terug betalen van een product dat ik retour gezonden heb. ( maar 10% van het bedrag terugbetaald) De eerste keer had ik schoenen besteld, gepast en een keer heen en weer gelopen door de kamer. Volgend Shein waren de schoenen onverkoopbaar, dus ik kreeg niet het volledige bedrag terug, maar ook de schoenen niet. Dus moest betalen voor iets wat ik niet heb. De 2e keer had ik een rok besteld, gepast en teruggestuurd. Weer hetzelfde verhaal. Op de foto is de rok gekreukt en er zitten een paar witte pluisjes op. Krijg weer niet het volledige bedrag terug. Er is niks mis met de rok op de foto. Nou moet ik wéér iets betalen wat ik niet heb, want ook de rok willen ze niet terugsturen. De klantenservice moet je ook niet oprekenen want dat is AI met standaard antwoorden.

17 mei 2026

Hallo!

Onze excuses voor het ongemak. Uw ervaring is erg belangrijk voor ons 💝

Op basis van de informatie die u heeft verstrekt, hebben we uw vraag via de SHEIN-app ontvangen en onze medewerker van de klantenservice werkt hard aan een oplossing. We garanderen een duidelijk antwoord binnen 24 uur en u kunt de status van uw servicegegevens op elk moment live volgen in "Servicegegevens".

🔹 Stappen om toegang te krijgen:
Open de SHEIN-app → Tik onderaan op "Mijn account" → "Klantenservice" → "Servicegegevens"

Uw feedback is waardevol voor ons. We kijken ernaar uit u verder te helpen.

Niks bezorgd

Ik kreeg een mail dat mijn pakket in de brievenbus was achtergelaten.Niet dus.Met koerierdienst Colis Privé altijd problemen.

16 mei 2026

Verschrikkelijke bezorgdiensten

Mijn pakketjes worden iedere keer bezorgd door slechte en rare bezorgdiensten die nooit fatsoenlijk je pakket af kunnen leveren.

15 mei 2026