Na een retour dat niet helemaal goed gegaan was contact opgenomen met Shein, hierna hebben zij hier eerst netjes reactie op gegeven, maar toen ik het er niet mee eens was, zag ik geen reactie meer teg... Toon meer
Update: Na deze post heeft Shein alsnog een terugbetaling voorgesteld. Superfijn en supersnel. Bedankt Shein. Wel jammer dat ik dit eerst moest doen 😀. Nu nog uitbreiding/meer variatie in het... Toon meer
Nooit geen problemen gehad met Shein tot nu.. Ik heb 8 produkten terug gestuurd, in 1 verpakking, en van 2 produkten geld terug gekregen. Waar zijn mijn andere produkten gebleven?? Via de klantens... Toon meer
Ondanks een negatieve ervaring Met 5 bikini's die onterecht niet terug betaald werden. heeft de klantendienst binnen 24u. 4 van de 5 bikini's terug betaald. Waarvoor dank. Jammer van de 1 bikini... Toon meer
Fashion for every girl! We bring you the latest trend items at amazing prices. SHEIN is an exciting online fast fashion retailer with 200+ new styles launched on a daily basis. SHEIN APP is ranked top 10 in retail apps, with 10 million registered users from over 200 countries.
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Mijn pakketjes worden iedere keer bezorgd door slechte en rare bezorgdiensten die nooit fatsoenlijk je pakket af kunnen leveren.

Antwoord van SHEIN
Mijn bestelling niet op tijd geleverd.
Ik hat een magnetische reklame sticker besteld voor mij aanhanger i.v.m evenement.
De sticker niet op tijd geleverd dus eigenlijk overbodig.
Kan het niet terug sturen omdat het een gepersonaliseerd artikel is.
Dit is dus echt een rede om zoiets niet te bestellen bij Shein.
Tot nu toe nog geen reactie waar mijn pakket nu is of wanneer het geleverd gaat worden.
Maakt ook eigenlijk niet uit,want het evenement is al begonnen.
Echt helemaal waardeloos dit.
J.Meijer

Antwoord van SHEIN
Net een mail gehad van Schein geen geld terug maar me pakket kon door iedereen meegenomen worden. Zeer slechte ervaring met schein ze zeggen afgeleverd en doen verder niks na verschillende klachten. Bestel daar maar niks wat de bezorgdienst is waardeloos en dat is GOFO Nederland Van middag mail gehad ze hebben netjes het geld terug gestort.Dat wilde ik even door geven.Dus schein staat toch achter zijn klant.

Antwoord van SHEIN
Iemand heeft mijn domeinnaam misbruikt om meedere accounts aan te maken bij Shein. Blijkbaar gebruiken deze kneuzen geen enkele manier om e-mail adressen te controleren en nu krijg ik iedere dag meerdere e-mail met aanbiedingen en andere ongewenste rommel. De "unsubscribe" link in deze mails werkt niet en de enige manier om van Shein's rotzooi af te komen is ieder gebruikt e-mail adres te blokkeren. Goed gedaan, Shein!

Antwoord van SHEIN
Ik heb iets besteld bij Shein met achteraf betalen via Klarna. De bestelling is afgedaan met geleverd, maar ik heb niets ontvangen, ik probeer een Call back te bewerkstelligen, heb mijn 06 nummer opgegeven, maar geen reactie.

Antwoord van SHEIN
Ik bestelde o.a kleding en schoenen. Wat een flut spul. Schoenen waren niet wit maar ecru,en zagen eruit alsof ze reeds waren gebruikt. Bovenop de neus vd schoen zaten diepe putjesen lichte beschadigingen. De maat 42 EU maat paste iemand met maat 39 nipt. Dan de bijbestelde witte blouse.zo flinterdun,en stof dat eruit zag alsof het al maanden in vochtige plek had gelegen.zat vol gele vlekken.enige van dit was een lange broek,die erg breed uitviel,maar die heb ik nog op maat gemaakt.zo jammer aangezien ik eerder bij hun had gekocht,en dit allemaal inorde was. Duur is het allemaal niet,maar als je meerdere flops hebt,is het weggegooid geld. BESTE SHEIN, IK HEB MIJN ACCOUNT LATEN VERWIJDEREN,DUS IK KAN NIKS MEER. VERDER TERUGSTUREN BEGIN IK NIET AAN,

Antwoord van SHEIN
Ik maak hier dingen mee die bij de concurenten veel beter geregeld worden: zo heb ik een aantal keer een ander artikel ontvangen dan ik besteld had. Sheins oplossing: stuur retour en bestel opnieuw (als het artikel er dan nog is…) Alleen… retourneren is ook nog lastiger gemaakt, omdat er enkel nog retourlabels verstrekt worden, geen QRcodes. Dus als je zelf niet kan uitprinten en je servicepoint enkel QR accepteert, hang je, want Sheins oplossing is dan: stuur retour op eigen kosten. Nee, niet blij mee, het wordt steeds klantonvriendelijker…..
————
Antwoord op de reactie van Shein: ja, jullie antwoord was 1) Mondial gebruiken (wat niet helpt, krijg ik hetzelfde gedoe), 2) het label laten uitprinten bij servicepoint (wat niet kan, kan enkel met QRcode), 3) op eigen kosten retour sturen (dat is dus niet gratis).
Jullie latere oplossing was bijgevoegd retourlabel aan servicepoint laten zien. Kan niet, er zat geen retourlabel in het pakket…
Kortom, aan de oplossingen heb ik nix, anders had ik deze review ook niet geschreven…..

Antwoord van SHEIN
De verzendkosten vind ik wel echt belachelijk! Soms zijn ze hoger dan het artikel zelf. En waarom betaal in verzendkosten per product inplaats van op “een bestelling” hierdoor bestel ik dus minder op Shein. Soms moet je iets terugsturen en heb je verzendkosten voor niets betaald!!

Antwoord van SHEIN
Zeer slechte bezorgservice via GOFO.
Pakket wordt voor deur gekwakt aan de openbare weg. Bij thuiskomst na mijn werkdag was het pakket verdwenen.
Shein blijft volhouden dat ik het pakket wel ontvangen heb en moet gewoon betalen.
Met als bewijs een foto dat mijn pakket voor de deur ligt.
Voor mij geen Shein meer.
Na deze slechte recensie kreeg ik een gedeelte van mijn geld terug. Dus vandaar nog een ster erbij. Alleen jammer dat daar eerst een slechte recensie voor nodig is terwijl ik exact hetzelfde eerder al had besproken met shein.

Aan wie het betreft,
Op 13 november 2025 heb ik een draadloze Turbo Jet ventilator gekocht bij uw bedrijf Shein.com onder bestelnummer GSO1Q206700116R. Na het product slechts driemaal te hebben gebruikt, is het gebrekkig gebleken en gestopt met functioneren.
Ik heb 06-05-2026 contact gehad met uw klanten service, maar zonder resultaat of oplossing.
Ik wil u wijzen op uw wettelijke verplichtingen als handelaar onder de Nederlandse consumentenwetgeving. Artikel 7:17 van het Burgerlijk Wetboek stelt dat de aan mij geleverde goederen aan de overeenkomst moeten beantwoorden. In dit geval is dat duidelijk niet het geval. Verder stelt artikel 7:21 van hetzelfde wetboek dat bij gebreken u als handelaar verplicht bent dit binnen een redelijke termijn en zonder ernstige overlast voor de consument te herstellen. Gezien uw weigering om een oplossing te bieden ondanks het feit dat het product niet functioneert zoals bedoeld, lijkt u deze wettelijke verplichting te negeren.
Naast bovengenoemde pogingen om een oplossing te vinden voor dit probleem, heb ik ook geen vertrouwen meer in uw bedrijf. Daarom verzoek ik u vriendelijk om mij het volledige bedrag dat ik voor de draadloze Turbo Jet ventilator heb betaald, terug te betalen.
Ik hoop op een snelle en bevredigende afhandeling van deze klacht.
Goedemorgen, ik heb u inmiddels een korte video gestuurd van het defecte artikel

Beste Shein
Ik ben al jaren trouwe klant en besteller heb ook al meegedaan voor gratis artikelen maar nog nooit iets gewonnen zou ook wel eens gratis artikelen krijgen zou wel eens een leuke verassing zijn om zoiets thuis te krijgen onverwacht een zeer trouwe en vaste klant Nancy plaskie victoriestraat 40 9120 kallo
Nu al 2x iets besteld en pakketje word niet op adres afgeleverd. . Eerste keer midden in de hal van ons appartement complex en 2e keer bij ons voor deur . Dit was dan ook de laatste bestelling. Verder kan he nergens een klacht indienen en chatbox werkt voor geen meter

Shein heeft geen manieren
Ze horen een klantenservice te hebben
Ik keur hun Manieren af

Antwoord van SHEIN
Mijn vrouw heeft jarenlang met plezier bij SHEIN besteld, maar sinds een paar maanden gaat het mis. Retourpakketten worden wel ontvangen, maar vervolgens claimt SHEIN dat bepaalde artikelen defect zijn. Daardoor krijgen wij ons geld niet terug, zonder duidelijke reden of bewijs, zoals foto’s van de vermeende schade.
Dit voelt als pure oplichting als dit zo doorgaat. Ik raad anderen aan om voorzichtig te zijn en SHEIN voorlopig te vermijden. Daarnaast krijgen we alleen nog reacties van AI-bots, waardoor het vrijwel onmogelijk is om een echt antwoord of oplossing te krijgen.

Antwoord van SHEIN
Ik bestelde vaker bij SHEIN en ging eigenlijk altijd goed. Levering werd vaak gedaan door partijen als Post NL, DHL. Nu komen levering met GOFO en gaat het steeds mis. Ze leveren pakketten bij afwezigheid niet af bij buren of een pakketpunt. Klantenservice doet ook niks. Helaas ga ik niet meer bestellen bij SHEIN aangezien ik mijn pakketten niet meer krijg.

Antwoord van SHEIN
Ik kocht iets heel leuks aan. Het paste perfect. Tot ik het beter ging bekijken. Achteraan een streep in op de broek. Kon deze dus niet aandoen. Kocht het aan met een kleine korting omdat ik verschillende dingen aankocht. Ik stuurde het terug en vroeg me een ander op te sturen. Doen we niet u mag het zelf terug aankopen. Met 7€ extra verzendkosten… ze gingen het wel terug betalen.

Antwoord van SHEIN
Het is een zeer goed bedrijf door de goeie prijzen maar deze prijzen zijn natuurlijk laag omdat de kwaliteit echt laag is. Als je een normale/goeie kwaliteit wil is dit altijd voor kleding 30 of hoger. Ook is de verzending vermoeiend, gratis verzending bij meer dan 15 euro, meestal krijg je hier speciale kortingen bij waardoor je altijd 25 of 20 euro uit geeft om gratis verzending erbij te krijgen. Gemiddelde wacht tijd van deze verzending is dan 1,5 of soms 3 weken lang. Zeker niet handig als je wat dringends nodig hebt. Ik blijf de website wel gebruiken maar vind de kortingen slecht omdat ze altijd op producten staan die al laag zijn en niet op producten van €30+.

Antwoord van SHEIN
Helaas meerdere slechte ervaringen met terugbetalingen bij Shein. Elke keer wanneer ik een bestelling retourneer, krijg ik niet het volledige bedrag terug. Zelfs wanneer ik de artikelen netjes terugstuur (soms in meerdere pakketten, zoals ik ze ook heb ontvangen), ontstaan er steeds problemen.
Het lijkt alsof er standaard iets wordt ingehouden zonder duidelijke reden. Dit zorgt voor veel frustratie en weinig vertrouwen in het retourproces. Klanten moeten erop kunnen rekenen dat ze gewoon hun volledige geld terugkrijgen wanneer ze alles correct retourneren.

Ik ben dom geweest.
Ik heb me laten verleiden.
8 stuks kopen voor 60 euro... ik had het niet mogen geloven.
Door het gebrek aan kwaliteit moest 6 van de 8 stuks terugsturen.
Geen makkelijke opgave want hoewel alles in 1 zak geleverd werd moest ik wel verschillende "leveringen" samenvoegen voor de retour.
Ik verstuurde via een pakjesautomaat.
Nooit kreeg ik enige update over deze retour! En meer dan een maand later heb ik mijn geld ook nog niet teruggezien.
Ik ben ondertussen al sinds 1 april in contact met de klantendienst.
Ik heb altijd dadelijk gereageerd en ook doorgestuurd wat er mij gevraagd werd.
Buiten het arrogante bericht dat ik " geduld moet hebben en dat ze mij een gelukkig leven wensen" komt er gewoon geen vooruitgang.
Wat een complete afzetterij!!!

Oplichterij
Ik heb 3 producten gekocht met korting coupon daarvan 2 geretourneerd nu moet ik alsnog voor 3 producten betalen omdat ik die coupon heb gebruikt ben hier totaal niet mee eens en er staat ook niks van in hun retourbeleid
Na het bericht hieronder weer contact opgenomen en ze komen niet met een oplossing belachelijk