SHEINReviews

351.996
TrustScore 4 uit 5

3,9

Na een retour dat niet helemaal goed gegaan was contact opgenomen met Shein, hierna hebben zij hier eerst netjes reactie op gegeven, maar toen ik het er niet mee eens was, zag ik geen reactie meer teg... Toon meer

Update: Na deze post heeft Shein alsnog een terugbetaling voorgesteld. Superfijn en supersnel. Bedankt Shein. Wel jammer dat ik dit eerst moest doen 😀. Nu nog uitbreiding/meer variatie in het... Toon meer

Nooit geen problemen gehad met Shein tot nu.. Ik heb 8 produkten terug gestuurd, in 1 verpakking, en van 2 produkten geld terug gekregen. Waar zijn mijn andere produkten gebleven?? Via de klantens... Toon meer

Ondanks een negatieve ervaring Met 5 bikini's die onterecht niet terug betaald werden. heeft de klantendienst binnen 24u. 4 van de 5 bikini's terug betaald. Waarvoor dank. Jammer van de 1 bikini... Toon meer

1. Kledingwinkel

Fashion for every girl! We bring you the latest trend items at amazing prices. SHEIN is an exciting online fast fashion retailer with 200+ new styles launched on a daily basis. SHEIN APP is ranked top 10 in retail apps, with 10 million registered users from over 200 countries.

Houd rekening met het volgende

Goed

TrustScore 4 uit 5

352K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(351.996)

37.979 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ons pakket is kwijtgeraakt door de vervoerder

Ons pakket is kwijtgeraakt door de vervoerder. Dit is ook bevestigd door de vervoerder. Shein doet er niets mee, alleen beroepen op dat de verwerkingstijd verstreken is. De vervoerder heeft erg lang over het onderzoek gedaan waardoor we nu de spullen en geld kwijt zijn. Bestellen bij Shein is compleet geen service en denk niet mee met klanten. Zelfs met bewijs krijg je niets terug. Ik bestel er nooit meer en verwijder mijn account daar. Een zeer slechte service of eerder geen service. Waardeloos.

14 april 2026

Oplichters!

Altijd vaste klant geweest, maar Shein is opeens bezig met oplichtingspraktijken. Ze hebben nu tegenwoordig een 'controleteam'. Ik heb mijn gehele bestelling geretourneerd maar opeens krijg ik een melding dat 3 broeken verkeerd zijn geretourneerd. Sturen ze dan ook foto's van. 2 broeken kwamen niet overeen met de foto, dat had ik al gezien. Ik vond ze niet mooi, dus gewoon terug in het zakje gedaan. Gaat om 2 exact dezelfde broeken, alleen verschillende maten. Een L en XL. Shein beweerd nu dat ik andere broeken heb teruggestuurd. Hoe dan? Toevallig ook 2 dezelfde broeken? En dan de 3e broek: een beige broek. Op hun foto staat ook een beige broek. Maar volgens hun is deze verkeerd. Hoe dan??? Ik heb contact met de klantenservice maar ze gaan nergens op in, ze blijven zeggen: ons controleteam heeft geconstateerd dat het andere broeken zijn. Ga weg man, dat zijn de broeken die JULLIE me hebben toegestuurd en welke ik netjes in de originele verpakking heb teruggestuurd. Ik heb via Klarna besteld, ik ga dit dus zeker NIET betalen. Dit is gewoon oplichterij. Ik heb Shein zelfs voorgesteld om de zogenaamde verkeerde broeken dan naar mij terug te sturen want ik ga niet betalen voor broeken die niet meer in mijn bezit zijn. Ook daar krijg ik geen antwoord op. Zijn gore oplichters geworden, bah.

De standaard reactie die ze hieronder geven, zegt ook genoeg. Ze nemen je totaal niet serieus!

11 april 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Als je kleertjes besteld voor je…

Als je kleertjes besteld voor je zoontje of dochter , pak dan maar een maat groter , tegen je het pakketje ontvangt zijn ze versprongen van maat . Levertijden zijn echt afwijkend en duren soms zeer lang . Ook achteraf betalen lukt opeens niet meer , er staat geen saldo open . Altijd netjes betaald .

10 april 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Voor de zoveelste keer gekreukelde…

Voor de zoveelste keer gekreukelde kleding geleverd! 1 broek was duidelijk gedragen en er waren valse plooien in geperst (in een broek waar geen plooien in horen te zitten) ik heb m gewassen maar dat hielp niet.ik ga over n paar dagen op vakantie dus retour en n nieuwe had ik geen tijd voor!!!! Jammer hoor...was niet de 1e maal.

4 april 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Deel van de bestelling is niet… Zelfde antwoord die je elke keer krijgt, ze hebben zogenaamd afgeleverd. Foto van een pakket op de grond met tegels. Ik woon in een flat... daar zijn geen tegels

Deel van de bestelling is niet afgeleverd maar volgens SHEIN wel, contact op genomen en ze beweerde dat het wel afgeleverd was en lieten ze mij een foto zien wat niet mijn voordeur was.
En ik moest maar doen dat we het gingen terug sturen zogenaamd met de rest van de producten die we niet wilde hebben.
Nog nooit een label gekregen en reageren op een vraag doen ze ook niet meer.

6 april 2026

Ontbrekende artikelen / klantendienst onbereikbaar

Toen ik mijn pakket ging ophalen was het duidelijk bewust geopend. Er ontbreken spullen. Ik probeer al 2 dagen een ticket in te dienen, maar dat gaat niet. Met de chat kan ik niet chatten omdat het te druk is en de telefoon werkt ook niet.

4 april 2026

Hallo!
Op basis van de informatie die u heeft verstrekt, heeft ons team een ​​oplossing voor uw bestelling verzonden. Controleer uw e-mail voor updates. Als u geen e-mail heeft ontvangen, is deze mogelijk in uw spammap terechtgekomen. We hopen snel van u te horen. :)

Pas op, het zijn dieven! SHEIN steelt je geld!

SHEIN steelt je geld! Ik heb een pakketje retour gestuurd. Hierin zaten twee artikelen. Eén hebben ze retour genomen en van de andere zeggen ze dat ze die niet hebben. Dat is wel heel erg bijzonder als de artikelen in één pakket zaten. Dieven! Ze laten klanten betalen voor artikelen die ze niet hebben. Gelukkig had ik met Klarna betaald en heb ik via de aankoopbescherming mijn geld teruggekregen. Want ik had genoeg bewijs waarmee ik kon aantonen dat alle artikelen waren geretourneerd. Zelfs SHEIN had het bevestigd en dat kon ik aantonen via mijn profiel maar als je de klantenservice contacteert krijg je een AI-chatbot. En als je al een mens aan het woord hebt, zijn ze te incompetent en te dom om fatsoenlijk klanten te helpen. Of het is een bewust verdienmodel van SHEIN, om klanten te bestelen en ze te laten betalen voor artikelen die ze hebben geretourneerd. Ik heb ook een klacht ingediend bij Autoriteit Consument & Markt (ACM). Hopelijk grijpen zij in. Het wordt tijd dat SHEIN bij de kraag gevat wordt, we zijn hier immers in Europa en hier gelden wet- en regelgeving waar zij zich aan te houden hebben. We zijn hier niet in China!

12 februari 2026

Hallo!

Vreselijk slechte klantenservice en…

Vreselijk slechte klantenservice en hulp! Artikelen zijn 9 van de 10 keer heel slecht en als je al 1 dagje te laat bent met retourneren dan denken ze nergens in mee.
Nog nooit zo’n slechte klantenservice ergens gehad. Wat een bagger bedrijf!!!!

2 april 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Shein heeft probleem keurig opgelost!

25-3-´26 Ontvingen wij een produkt wat kapot was en schreven we een negatieve review. Shein heeft meteen contact gezocht en het keurig opgelost!
(Wellicht ander bezorg bedrijf nemen?)

25 maart 2026

Ik wil items retourneren maar krijg een…

Ik wil items retourneren maar krijg een label dat ik moet uitprinten en heb geen printer. Ik wil alsnog een digitale DHL label.

1 april 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Misleidend, en daar mag jij voor betalen

Shein heeft een nieuw retourbeleid: als je te vaak retourneert, moet je voortaan €4,50 betalen. Erg grappig dit! De maten kloppen van geen kant, producten worden op foto’s gepresenteerd alsof het high-end is, en vervolgens krijg je het binnen en blijkt de kwaliteit nog slechter dan die van een aardappelzak. Logisch dat mensen dan retourneren. Nu moet je dus voor hún tekortkoming en misleiding betalen. Nee bedankt!

1 april 2026

Nieuwe retourprocedure

Ik kreeg een email van Shein omtrent nieuwe regels voor retourneren per 01-04-2026. Dat ze 4,50 euro in rekening gaan brengen indien klanten veel retourneren. Maar als de maten bij jullie foutief staan vermeldt wat best vaak het geval is dan moeten jullie ook zelf passende maatregelen hieromtrent gaan nemen. Heb vaak dat broeken niet gelijk van lengte zijn bij jullie en bij dezelfde maat ook verschil in taille omtrek. Ik geef dit altijd duidelijk aan d.m.v. een review om andere klanten te waarschuwen. Dus ik ga er van uit dat dit soort retouren niet extra berekend gaan worden met die 4,50 euro. Ik zal in elk geval niet meer zoveel bestellen bij Shein na deze email.

31 maart 2026

Afzeggen mails van shine

Ik wil geen berichten van Shine meer ontvangen. Het moet klaar zijn.
Jullie zijn geen ster meer waard. Opzeggen moet eenvoudig zijn.

29 maart 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Helaas maken ze nu gebruik van gofo dus…

Helaas maken ze nu gebruik van gofo dus stop ik met bestellen. De bezorgservice is echt een ramp.

25 maart 2026

SHEIN

Mijn winkelmand kwam op €161 (met…

Mijn winkelmand kwam op €161 (met gratis verzending) wat ik heel raar vond na al de kortingen. Dus ik heb elk item apart nog eens opgeteld en kwam uit op €122.
Ik heb nog eens alles opgeteld met de originele prijzen, dus kortingen van de items genegeerd omdat ik dacht dat ze misschien de kortingen niet hadden berekend en kwam uit op €144,35.

Ik zou dus normaal voor alles eigenlijk €122 in totaal moeten betalen maar ze rekenen bij het uitchecken €39 meer aan.
Wat een scammers!

24 maart 2026

Antwoord van SHEIN

Hoi! Voor eventuele problemen kunt u via de app contact met ons opnemen voor hulp.
Klik op 'ik'-->ondersteuning-->klantenservice-->typ uw vraag rechtstreeks in het berichtvenster om een antwoord of oplossing te krijgen. Als de antwoorden niet overeenkomen, ga je gang en beschrijf het probleem in detail. Wij helpen u graag verder.

Geen zending ontvangen.

Geen zending ontvangen.
Bezorger heeft foto gemaakt van huisnummer en pakketje, maar niet aangebeld., en dus, met pakketje, weer weggegaan. Klantenservice gebeld, naar na 40 min in de wacht, afgwbroken. Pakjetbezorgdienst gebeld, moet ik bewijzen dat ik niks ontvangen heb ...???

5 februari 2026

Bedankt en een fijne dag!❤️

Mijn bestelling is bezorgd maar nog…

Mijn bestelling is bezorgd maar nog niet ontvangen ik bel 3 keer en ik stuur bericht niemand antwoord sorry maar ik heb dat betaald als ik het nog niet ontvangen wil ik wil mijn geld terug en willen jullie mij snel mogelijk helpen alsjeblieft 😡

22 maart 2026

Antwoord van SHEIN

Hallo, sorry voor het ongemak.Om uw privacy te beschermen, raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice via deze link: https://euqs.shein.com/robot?page=navigationBar (https://euqs.shein.com/robot?page=navigationBar.)Typ uw vraag rechtstreeks in het berichtvenster om een antwoord of oplossing te krijgen.Of u kunt per app contact opnemen met de klantenservice.Klik op 'ik'-->ondersteuning-->klantenservice-->typ uw vraag rechtstreeks in het berichtvak om een antwoord of oplossing te krijgen.Als de antwoorden niet overeenkomen, ga je gang en beschrijf je het probleem in detail en dien je een ticket in voor handmatige service. We bieden u zo snel mogelijk een passende oplossing.Bedankt en een fijne dag!❤️

Heb een jurk besteld die te klein was…

Heb een jurk besteld die te klein was terug gestuurd maar ze sturen een je een slechte foto met dat het stuk is dus geven aan dat je gewoon het product of geld niet terug krijgt , staat in de voorwaarden geven ze aan , heb later foto's gestuurd met dat de jurk gewoon compleet is!!

1 maart 2026

Antwoord van SHEIN

Hallo, sorry voor het ongemak.Om uw privacy te beschermen, raden we u aan contact op te nemen met onze klantenservice via deze link: https://nl.shein.com/robot?page=navigationBar (https://nl.shein.com/robot?page=navigationBar.)Typ uw vraag rechtstreeks in het berichtvenster om een antwoord of oplossing te krijgen.Of u kunt per app contact opnemen met de klantenservice.Klik op 'ik'-->ondersteuning-->klantenservice-->typ uw vraag rechtstreeks in het berichtvak om een antwoord of oplossing te krijgen.Als de antwoorden niet overeenkomen, ga je gang en beschrijf je het probleem in detail en dien je een ticket in voor handmatige service. We bieden u zo snel mogelijk een passende oplossing.Bedankt en een fijne dag!❤️

Ik heb mijn pakje netjes retour…

Ik heb mijn pakje netjes retour verzonden krijg ik bericht dat de artiekelen niet kloppen en ik mijn geld niet terug krijg klantenservice helpt niet ik wil mijn geld terug heb netjes alles retour verzonden 3 jurken waar de maten niet van klopten zal hier nooit meer wat bestellen schandalig

22 maart 2026

Hallo!

Op basis van de door u verstrekte informatie hebben we gezien dat ons team al een oplossing voor uw bestelling heeft gestuurd. Controleer uw e-mail voor updates. Als u geen e-mail heeft ontvangen, is deze mogelijk in uw spammap terechtgekomen. We hopen snel weer van u te horen. :)

of ik nog even 44 euro wil betalen na retour

ik koop een product van 88 euro. na ontvangst bleek het niet in verwachtte staat, ik doe een retour verzoek voor dit artikel en dit wordt geaccepteerd. nadat retour goed is ontvangen en gecontroleerd door shein, kwaliteitscontrole was in orde, krijg ik slechts 44 euro teruggestort. ik moet dus nu nog 44 euro betalen. voor wat precies? Voor lucht? Ja voor wat eigenlijk. dit ga ik uiteraard niet betalen. dit is diefstal

19 maart 2026

Hallo!

Onze excuses voor het ongemak. Uw ervaring is erg belangrijk voor ons 💝

Op basis van de informatie die u heeft verstrekt, hebben we uw vraag via de SHEIN-app ontvangen en onze medewerker van de klantenservice werkt hard aan een oplossing. We garanderen een duidelijk antwoord binnen 24 uur en u kunt de status van uw servicegegevens op elk moment live volgen in "Servicegegevens".

🔹 Stappen om toegang te krijgen:
Open de SHEIN-app → Tik onderaan op "Mijn account" → "Klantenservice" → "Servicegegevens"

Uw feedback is waardevol voor ons. We kijken ernaar uit u verder te helpen.