Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Esta empresa aproveita a pouca literacia de uns e a forma dissimulada de pedir o número de telemóvel para cobrar um serviço da treta. No meu caso foi logo após a instalação de uma APP. Até pensei que... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og svindel helevejen! Min 10 årige søn faldt også i fælden, fik en indholdstakseret sms, de trak 150kr + 45 kr ugentligt. Vi har brugt 14 dages fortrydelsesret, men kundeservice svarer aldrig,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig været på shoopadoo hjemmeside og har aldrig modtaget baggrund, spil, ringetoner, apps eller andet fra dem. Jeg skulle betale 2 stk. indholdtakserede tjenester kl. 04:42:55 og 04:42:59... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Okt. 2017. Min søn fik også sådan en sms og skrev no men de blev ved med at sende ham sms så han endte med at skrive yes og blev trukket 3x50kr over mobilabonnementet. De nægter at give pengene retur... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svindle og fupnummer

Svindle og fup
1- Kvittering:Du er takseret 60 kr.for DANI uge abonnement Du har 14 dages fortrydelsesret.Opsig abon.SMS:STOP DANI til 1963.Udbyder: Orasetill Tlf.004578730941
Jeg fik 2 beskeder.
2- Svarer du YES til 1963, betaler du 150kr for Shoopadoo. Du har 14 dages fortrydelsesret.
De er svindle fupnummer aktiviteter til at snyde borgere i Danmark. Hold da op snyder I til de gamle og børn.

13 juni 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroligt at der findes så skumle…

Utroligt at der findes så skumle mennesker, som lever af at tage fusen på folk, prøvede at ringe til dem, der bliver bare nærmest læst op af et manuskript, hvis man så bare havde fået noget for pengene i den sidste ende, men intet, jeg er RASENDE, de fatter jo ingenting 😡😡😡😡

25 mei 2020

SVINDEL OG FUP...

SVINDEL OG FUP...
Ja så røg vores søn også i fælden.. ØV ØV..
Spørgsmål til jer andre som desværre også er røget i fælden...
Har i beholdt jeres mobilabb. eller har i opsagt det for at undgå ekstra betalinger til den svindler.. eller er en blokering af nummeret nok så de ikke får en øre mere fra os af..

2 mei 2020

Så røg min søn også i

Så røg min søn også i. Den er tilsyneladende så lusket at den selv havde skrevet yes i hans beskedfelt på forhånd og så blev han forvirret og kom til at trykke send og så klappede fælden.
En udspekuleret svinestreg.

15 april 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige modtaget en SMS ang der lyder…

Har lige modtaget en SMS ang der lyder "Svarer du YES til 1963, betaler du 150kr for Shoopadoo. Du har 14 dages fortrydelsesret"

Men... Jeg har ikke været inde på nogle sites overhovedet der kræver betaling, jeg fik en SMS mens jeg stod og lagde tøj sammen...

Med mindre en eller anden klaphat har givet dem mit nummer (Hvorfor skulle man det...) så ser jeg simpelthen ikke nogen anden grund end at de bare sender SMS'er ud og håber på folk bider på...

16 maart 2020

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL - min søn er blevet snydt, hvad er det for en verden vi lever i? Mit teleselskab beretter at de intet kan gøre for de 150kr andet end de fremadrettet kan stoppe den slags svindel i fremtiden. Hvorfor er det ikke sådan at et teleabbonnement er skabt således at man ikke kan få hævet penge via 3 part. Jeg er rystet og jeg POLITI ANMELDER DET FIRMA FLUKS!!!

8 maart 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min søn røg i samme fælder som alle!!!!

Min søn røg i samme fælder som alle andre der har været i den meget uheldige situration at komme i hænderne på shoopadoo. Historien er den samme som alle andre der har skrevet herinde, jeg har således kigget min 10 årlige søns historik igennem og han har ikke været på deres hjemmeside. Så enten har nogle andre indtastet hans nr ellers er SMS’en fra 1963 kommet af sig selv...
igår forsøgte jeg at ringe til shoopadoo på det nummer man finder på deres hjemmeside men kunne ikke komme igennem, den lukkede bare ned... jeg skriver så en mail om at jeg vil have mine penge retur.
De svarer mig efter mange timer, at de skal se dokumentation på at min søn et mindreårige, i form af billede af hans pas eller sygesikringsbevis.... altså personfølsomme oplysninger på mit barn!!! Dette er simpelthen ikke i orden, jeg tror min kamp bliver meget lang for at se mine penge igen, men jeg har da aldrig kendt mage til svindel!!!

11 februari 2020

Det er fup og svindel.

Det er fup og svindel.
Snyder børn til at skrive yes på en sms uden at levere noget som helst af det lovede.
Er nu 10 dage siden min datter kom til at skrive "YES", og på trods af flere mails frem og tilbage er der intet sket i sagen.
Burde være muligt at lukke sådan en svindelforretning ned!!

27 januari 2020

FUP og SVINDEL

Fup og svindel min søn på 9år er også en af de uheldige han svarede bare ikke yes, men nej og er alligevel trukket 150kr for jeres “tjeneste”
Og man har 14dages fortrydelsesret men hvordan?

15 januari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og svindel helevejen!

Fup og svindel helevejen!
Vi har brugt 14 dages fortrydelsesret, men kundeservice svarer aldrig, hverken telefonisk eller pr mail!
HOLD JER VÆK OG MELD DEM TIL POLITIET!

9 januari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min 10-årige søn belyste mig og hans…

Min 10-årige søn belyste mig og hans mor med denne fantastiske hjemmeside, han sagde at han fik gratis adgang til VIP inde i moviestarplanet, hvis han dagligt betalte 150kr. Som forældre er vi villige til en del, og nu da vores søn er beskæftiget med hans spil, kan konen og jeg endelig slappe af. Jeg vil kraftigt råde jer som forældre at give jeres barn VIP eller andre "pay to win" 'features' i spil, så selvværdet er på plads.

5 januari 2020

Fup og svindel

Fup og svindel
Min 9 årige faldt i fælden men en indholdstakseret sms, og kundeservice svarer meget hurtigt, indtil jeg beder om mine penge retur. Så hørte jeg aldrig fra dem igen

13 november 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.