Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Esta empresa aproveita a pouca literacia de uns e a forma dissimulada de pedir o número de telemóvel para cobrar um serviço da treta. No meu caso foi logo após a instalação de uma APP. Até pensei que... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og svindel helevejen! Min 10 årige søn faldt også i fælden, fik en indholdstakseret sms, de trak 150kr + 45 kr ugentligt. Vi har brugt 14 dages fortrydelsesret, men kundeservice svarer aldrig,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig været på shoopadoo hjemmeside og har aldrig modtaget baggrund, spil, ringetoner, apps eller andet fra dem. Jeg skulle betale 2 stk. indholdtakserede tjenester kl. 04:42:55 og 04:42:59... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min søn er blevet snydt af det her…

Min søn er blevet snydt af det her latterlige firma! Der er fortrydelsesret, men man kan ikke finde frem til hvor og hvordan man gør brug af dette..?!!
Hvis ikke jeg får penge refunderet, bliver i simpelthen anmeldt!
I SKULLE SIMPELTHEN SKAMME JER!
TÆNK ENGANG AT UDNYTTE BØRN!

8 maart 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen levering, ingen annulering og ingen kundeservice

Min søn er narret til at svare YES på en SMS. Han annullerede med det samme via samme SMS. Alligevel blev 150kr trækket uden at nogen service blev leveret.

Shoopadoo teamet svarer ikke på email og tager ikke service telefonen. /dk/contact.html siden ser ud til at være vildledning.

5 februari 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utroligt i har samvittighed til dette.

Utroligt i har samvittighed til dette.
Min datter har været udsat for samme fupnummer og jeg har netop sendt jeres svindel "firma" en mail med krav om at få tilbagebetalt beløbet på 150 kr.
I udnytter børns manglende dømmekraft i en sådan grad at i burde skamme jer.
Håber i det mindste i efterkommer mit ønske, da en politianmeldelse for bedrageri er meget nært forestående.

17 januari 2019

Scam, og fup

Scam, der blev trukket 150 kr . Hvar nød til at gætte mig til ordet for at blive refunderet... Ordet er "Stop"

26 mei 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fuldstændig ligesom hovedparten af…

Fuldstændig ligesom hovedparten af anmeldelserne her inde.
FUP og svindel.
Min lille dreng, har via sms svaret "YES" som har kostet ham 150 kr.
I deres sms oplyses det, at man har 14 dages returret. Kan ikke helt finde ud af hvordan man benytter sig af det!

14 mei 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Oplevelse af dialog med Shoopadoo

Ligesom hovedparten af anmeldelserne har vores oplevelse været negativ.

Vores yngste familiemedlem har via sms svaret "YES" til et tilbud.
Svaret fra Shoopadoo er en indholdstakseret SMS til en pris af kr150.

I deres sms oplyses det, at man har 14 dages returret.
Mindre end én time efter det afsendte "YES" sendte jeg en e-mail til den oplyste adresse (info.dk(at)ccsupport.biz) og gjorde brug af fortrydelsesretten.

Adskillige opkalde til deres "servicetelefon" på 7089 9920 har været forsøgt, men ingen svarer på opkaldene.

Yousee oplyser at Shoopadoo har sendt krav om betaling og oplyser også, at Yousee ikke har mulighed for at gribe ind.

Jeg afventer nu svar fra Shoopadoo, så denne sag kan afsluttes på ordentlig vis og med respekt for de lovede 14 dages fortrydelsesret.

Opdatering...
Dagen efter denne anmeldelse modtog jeg svar på min mail.
Firmaet anerkender min brug af fortrydelsesretten og refunderer snarest kr150,00.
Tre dage senere bekræfter en henvendelse til mit teleselskab, at beløbet er nu blevet refunderet.

14 mei 2018

Rent fup!!!!

Rent fup!!!!

Øv at sjæle fra børn......
Vil gerne benyttet mig, at min fortrydelsesret på 14 dage.
Håber Shoopadoo har nosser nok til at vende tilbage med en ordenlig forklaring og ikke sende et fup telefonnummer.....

Returner venligst min søns 150 kr.

1 mei 2018

Bondefangeri

Min søn er netop blevet forsøgt fuppet til at købe et spil hos Shoopadoo ,via en sms.
Jeg har straks skrevet en mail og ophævet købet. Nu håber jeg at dette sker!!
Utiltalende måde at forsøge at snyde børn på.

14 april 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bondefangeri af mindre årige!

Bondefangeri af mindre årige!

Min søn sendte SMS og afbestilte umiddelbart efter da der stod det kostede penge - men dette er ikke nok - selvom SMS bekræfter det er annulleret - man skal ligeledes ringe og gør man ikke det bliver der faktureret... svindel.

Kære kunde,
Tak for din henvendelse.
Efter en grundig kontrol af dit nummer, har vi konstateret, at du (dit barn) har brugt en engangs tjeneste Shoopadoo på applikationskode 1963.
Det er en service, der giver muligheder for download af forskellige underholdnings faciliteter, der er placeret på følgende websted: m.dk.shoopadoo
For at man bliver registreret, er det nødvendigt at indtaste sit telefonnummer på hjemmesiden. Dit telefonnummer er blevet indtastet på hjemmesiden den 10.03.2018.
Derefter får man en gratis SMS besked, hvor man engang til bliver oplyst om prisen på tjenesten samt om at man skal sende en sms med YES til 1963, hvis man vil bruge servicen. Du sendte sms besked med teksten YES til 1963 den 10.03.2018. klokken 09:11. Lige så snart man sender sms beskeden får man en indholdstakseret SMS besked med linket til, hvor man kan hente en række indhold.
Shoopadoo er ikke et abonnement. Du vil ikke få flere indholdstakseret sms beskeder medmindre du bestiller tjeneste igen.
Hvis du ville gøre dig brug af din fortrydelsesret skulle du indenfor 14 dage ringe til vores kundeservice på: telefon nummeret 70899920 (fra mandag til fredag fra 09-17)
eller skrive til os på , og du ville få beløbet refunderet.
Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Lis Madsen
_____________________________
Kundeservice
Mail:
Fortrolige oplysninger kan være indeholdt i denne meddelelse. Du må ikke sprede, distriburere, gengive, ændre eller offentliggøre denne meddelelse på nogen måde eller give videre til andre mennesker. Hvis du ikke er opført som modtager af denne meddelelse, skal du slette denne besked fra din computer

13 april 2018

Scam

Scam. Tror min 9-årige søn har spillet et spil på nettet og har indtastet sit telefonnr. Derefter modtag han 2 sms'er fra 1963, den første (mevida) svarede han JA til og blev trukket 150 kr, den næste (shoopadoo) svarede han YES til og blev også trukket 150 kr fra mobilkonto. Han misforstod sms-teksten og troede ikke han betalte for noget. Har nu skrevet mails til begge firmaer om at vi vil benytte os af de 14 dages fortrydelsesret. Og har kontaktet mobiludbyder og har fået installeret børnesikring, så det ikke kan ske fremover. Og sidst men ikke mindst, haft en snak med min søn ;-)

6 maart 2018

Rent bondefangeri

Rent bondefangeri - min søn kom også til at indtaste sit telefonnummer på en side og det næste der skete var at han fik en sms som bad ham taste YES for at få en indholdstakseret SMS tilsendt for den nette sum af 150 kr. På forunderlig vis forårsagede den første sms at der pludselig stod YES i hans dialog og efter kort tid modtog han en ny sms.

Brødebetynget kom min søn til mig straks og jeg skyndte mig at skrive til firmaet og henholde mig til den fortrydelsesret de selv beskriver i deres sms. Denne fortrydelsesret kommenterer de slet ikke I deres svar til mig. Har nu skrevet igen og agter at sende sagen videre i systemet, hvis ikke de 150 kr. refunderes.

16 februari 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snyd og bedrag og dårlig stil

Okt. 2017. Min søn fik også sådan en sms og skrev no men de blev ved med at sende ham sms så han endte med at skrive yes og blev trukket 3x50kr over mobilabonnementet. De nægter at give pengene retur selvom han ikke er myndig og ikke forstår konsekvenserne af hvad han har gjort fordi ifølge firmaet er i overensstemmelse med de gældende regler og forældre skal styre børns brug af mobiltelefoner. Det er så mega groft at køre den over abonnementet fordi det ikke med daværende mobilselskab var muligt at blokere for sådanne ting. Total dårlig firma og dårlig stil at bondefange børn på den måde.

1 februari 2018

Fusk og svindel

Fusk og svindel!
Min søn er faldet i fælden og jeg har desværre opdaget det 500,- senere.
Vi vil følge den helt til dørs....

29 augustus 2017

Forbandet svineri

Er også blevet snydt af dem. I skal skrive en sag til ombudsmanden og tele Ankenævnet. Jeg har CBB som udbyder og de har ikke en aftale med ombudsmanden. Men prøv at ringe til ham da nogle selvskaber har aftaler med ham så I kan få jeres penge retur.
Det selvskab håber jeg bliver lukket da de kun er ude på at snyde folk. Totalt latterligt.

11 april 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.