Esta empresa aproveita a pouca literacia de uns e a forma dissimulada de pedir o número de telemóvel para cobrar um serviço da treta. No meu caso foi logo após a instalação de uma APP. Até pensei que... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fup og svindel helevejen! Min 10 årige søn faldt også i fælden, fik en indholdstakseret sms, de trak 150kr + 45 kr ugentligt. Vi har brugt 14 dages fortrydelsesret, men kundeservice svarer aldrig,... Toon meer
Jeg har aldrig været på shoopadoo hjemmeside og har aldrig modtaget baggrund, spil, ringetoner, apps eller andet fra dem. Jeg skulle betale 2 stk. indholdtakserede tjenester kl. 04:42:55 og 04:42:59... Toon meer
Okt. 2017. Min søn fik også sådan en sms og skrev no men de blev ved med at sende ham sms så han endte med at skrive yes og blev trukket 3x50kr over mobilabonnementet. De nægter at give pengene retur... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Snyd og bedrag
Min søn blev ligeledes snydt for 150kr som automatisk bliver trukket via tlf regningen.
Han skulle have sendt en besked YES men skrev den ikke selv. Det er bondefangeri. 😈😈
Bondefangeri II
Min søn fik en opkrævning på sin mobilregning hos 3 på 150,- for noget som han ikke har købt. Jeg vil klage til 3 og håber at de vil opsige samarbejdet med et firma som helt åbenlyst og skamløst snyder folk.
Det eneste som undrer mig er at der står 'YES', som min søns svar på den SMS, de sender for at bekræfte købet. Min søn kan ikke huske at have skrevet det svar og vi har ikke 'problemer' med at han køber ting uden at spørge. Hvordan gør de det? Som en del af et spil?
Trustpilot 😞😞😞😞
Trustpilot hvordan kan et firma have 2 stjerner og være under middel, når der er 5 anmeldelser med 1 stjerne på hver anmeldelse?????? Hvilket er det mindste man må give som i dårligt
SNYD
Min datter har ikke modtaget nogen spil eller noget andet af værdi fra dette firma, der på en eller anden snedig snydemåde alligevel har formået at trække kr 150,- fra hendes mobil abonnement???
Bondefangeri
Bondefangeri. Mine børn blev lokket i et mobilspil til at sende SMS. Jeg aner ikke hvad varen er og det mine børn siger de skulle have "køb" har de ikke fået.
Det er DYBT problematisk at lokke børn med den slags ting. De kan ikke skelne mellem "in game currency" og rigtige penge. Returet har man ikke
SNYD!
Jeg skulle betale 2 stk. indholdtakserede tjenester kl. 04:42:55 og 04:42:59 (der sovet jeg nok) på 45,00 kr. og 150 kr, som blev trukket direkte fra min konto hos TELMORE. PS: beløbet er pr. uge.. Hvordan kan de bare tage penge fra ens mobil abonnement??????
Advarsel imod dette engangs tjeneste firma.
Man bliver "fanget" med en fupmedelse om virus på sin mobil - dernæst uden man rigtigt opdager det pga. lidt panik, så bliver man fuppet til at sende et YES til 1963, og herefter opdager man at der bliver trukket kr. 150,- på ens mobilkonto.
Så til alle I mobilabonnenter - PAS PÅ.
Mvh. Kaj Svendsen
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.