Wolfswinkel Groentechniek Reviews

3,7

Bestellen via de website was eenvoudig. Door dat ze een technische tekening van de heggeschaar op de site hebben staan was het juiste onderdeel makkelijk te vinden. Afhalen en betalen is de winkel... Toon meer

2,5 jaar geleden een robotmaaier van Husqvarna gekocht van meer dan €5.000. opeens een storing, conform de handleiding schoongemaakt, doet het alsnog niet. Zegt de eigenaar van Wolfswinkel Groentechn... Toon meer

Zondagavond zou ik online bestellen, niet gedaan en omdat ik maandag toch vrij was even telefonisch contact gehad met de vraag als ze ook een fusieke winkel waren, het is gewoon een winkel dus 's... Toon meer

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

85 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling en levering prima gegaan

Bestelling en levering prima gegaan. Geen klachten over.
Onduidelijkheden over een product wordt echter minder goed (lees: bar slecht) opgepakt. Mails worden niet (of na tig keer aandringen) beantwoord en de klachtenprocedure is niets meer dan schijn (bestaat volgens de site maar wordt ook niet op gereageerd). De vraag over het product blijft bestaan, duidelijkheid hierover is NIET gegeven. Telefonisch zijn ze NIET bereikbaar.
Zodra de bestelling geplaatst is en het product verzonden is, houdt de service volledig op. Erg jammer. Ik geef hier geen cent meer uit.

3 november 2021

Zeer slechte after service.

Helaas is mijn eerdere beoordeling op Trustpilot over Wolfswinkel weggehaald / niet geplaatst. Hierin haad ik mijn ongenoegen geuit over de handelswijze van van Wolfswinkel. Ik had hier een benzine bladblazer gekocht die ik zelf opgehaald had in de winkel (vooraf online betaald). Na een aantal weken kreeg ik een email dat mijn bestelling klaar stond om opgehaald te worden in hun filiaal. Ik heb toen keurig netjes laten weten dat ik het artikel allang had opgehaald maar dat ik er nog geen factuur van had ontvangen en dat deze ook niet in mijn account stond op hun website.

Nadat ik na een dag of 8 nog maar eens een email heb gestuurd omdat ik nog niets gehoord had, kreeg ik na een dag of 10 een email met een reactie "We hebben de aanpassing gedaan in ons systeem en zorgen ervoor dat uw factuur zo spoedig mogelijk alsnog per mail volgt".

De factuur was echter bijgesloten in de email dus een vreemde reactie.

Het ergste vind ik persoonlijk echter dat Wolfswinkel blijkbaar mijn eerlijkheid niet erg kan waarderen, want ik heb geen enkele reactie of dankjewel ontvangen over het feit dat ik het product al had afgehaald.

Een bedankje zou ik toch wel enorm hebben gewaardeerd. Ik had al betaald, dus als ik het artikel in de winkel had opgehaald had ik er 2 gehad voor de prijs van 1. Hoewel ik in de winkel netjes te woord ben gestaan kan ik de afhandeling van Wolfswinkel dan ook niet hoger beoordelen dan een zeer magere 1ster.

31 december 2020

17 dagen zonder bestelde product

Bestelling geplaatst op 30 augustus. Tot vandaag (16 september) het pakketje is niet geleverd. Ook geen informatie van de winkel over bezorgtijd en beschikbaarheid van de product. -10 van 0 tot 10 :(

16 september 2020

Ze halen de filers uit de verpakking en verkopen ze los!!

Heb hier filters gekocht van 3m. 10 filters in het totaal(5x2 verpakt).
Toen ik de bestelling aankreeg zag ik dat 2 filters al uitgepakt waren dus geen beschermfolie meer hadden. Dit is waarsch omdat ze de filters per stuk verkopen op hun site zodat het lijkt of je niet veel betaald voor de filters maar uiteindelijk heb je er wel 2 nodig dus moet je de prijs ook maal 2 doen.
Dus wanneer iemand er 5 bestelt krijgt deze er 2 verpakt aan en 1 los. Hierdoor hebben ze er waarschijnlijk meerdere losse filters liggen en heb ik deze gekregen.
Ik vind dit niet kunnen dat een winkel filters die niet mogen uitgepakt worden verkopen als losse filters. In deze tijden van corona zeker niet. Ik weet niet wat er met de filters zijn gebeurt, hoe ze zijn bewaard, hoelang deze al uit de verpakking zijn.
Heb hier ook een mail over gestuurd maar nooit antwoord van gekregen.
Nooit meer koop ik nog iets bij hun en wil de mensen hierbij ook waarschuwen als ze hier iets willen kopen. Pas op!!!

20 augustus 2020

Gewoon goed

Gewoon goed! Snelle levering en prima online winkel. Ook het Meindl assortiment is top!

8 juli 2020

Betrouwbare levering, goede prijs.

Betrouwbare en snelle levering plus een goede prijs kwaliteit verhouding.
Op site stonden onderdelen voor mijn grasmaaier uit 2007 met een levertijd van 5 dagen, en inderdaad is het na 5 dagen geleverd. prima dus.
Geen contact hoeven hebben met klantenservice dus hier geen ervaring mee.

5 april 2020

Beloftes versus communicatie.

Ik kreeg een email om een review te schrijven. De negatieve icoon werkte niet. Ik kon geen tekst invoeren.
Grasmaaier was besteld. Levertijd: binnen 5 werkdagen zou die verzonden worden en zou ik een e-mail krijgen met t&t code. Nadat ik na de 6e werkdag niets had vernomen maar eens zelf een e-mail gestuurd wat de stand van zaken is. Geen reactie. Op de site was inmiddels de mededeling verschenen dat ze het druk hadden. Dat is wat mij betreft geen reden om e-mail niet te beantwoorden. Je hebt immers de koopsom reeds vooruit ontvangen. De "service" mag dan wel wat verder gaan dan een berichtje op de site. De prijs is oké daar niet van. Maar als bij een ander voor een vergelijkbare prijs terecht kan probeer ik het daar eens.
Eigenlijk wilde ik 2 sterren geven omdat ik 3 te veel vond, maar de motivering bij 2 sterren weerhield mij ervan, zo erg is het nou ook weer niet. Geen beloftes doen die je niet kunt waarmaken en beter communiceren.

6 mei 2019

Bestelling geplaats 2 dagen geleden

Bestelling geplaats 2 dagen geleden, en order staat nog steeds in verwerking. Zij garanderen levering dag nadien als de bestelling voor 17u00 geplaatst is. Blijkbaar bij dit product 5 werkdagen. wat toch voor enige verwarring zorgt.
Er is contact opgenomen met mij wat ik ten zeerste apprecieer.
Het bedrag gaat mij terug gestort worden binnen 2 werkdagen.

14 mei 2018
Logo Wolfswinkel Groentechniek

Antwoord van Wolfswinkel Groentechniek

Zoals aangegeven bij het product op het moment van bestellen is de verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen.
De bestelling is op 14-05-2018 om 01:23 geplaatst.
En zal dan op basis van deze verwachting ook niet eerder dan 22-05-2018 geleverd kunnen worden. (i.v.m. Pinksteren zitten er meer werkdagen tussen)

supersnelle levering en goede service

Gränsfors Bruks 430 Grote bosbijl / Scandinavian Forest Axe besteld en deze is supersnel geleverd (volgende dag). Bij de levering zou ook een bijlenboekje geleverd worden, deze waren ze helaas vergeten in te pakken. Maar na melding bij de klantenservice ('s avonds na sluitingstijd) kreeg ik meteen de volgende ochtend om 8:23 uur bericht dat ze het boekje direct op zouden sturen. Deze is inmiddels ook binnen, foutje moet kunnen ;-) zeker met zo'n nette afhandeling! TOP! :-)
Het is trouwens ook nog een prachtige en vlijmscherpe bijl (je kunt je ermee scheren)

19 maart 2015

Super

Duidelijke website, bij statuswijziging elke keer mail, goede prijzen en levertijden

23 augustus 2014

Top service

Batterijen besteld om kwart over 5 's middags en de volgende ochtend al in huis. Zeer scherp geprijsd en een supersnelle service.

11 juni 2014