Ik vond Cider via een Instagram advertentie. Ik werd hierdoor getrokken, gezien het me een perfect kerstcadeau leek. Toen ik erachter kwam dat Cider vanuit China verzend, was ik best sceptisch. Ik g... Toon meer
Voor de tweede keer bij cider bested; eerste keer keek ik niet naar de afmetingen die aangegeven werden, alleen de maat die ik in Nederland in de winkel pas. De kleding eerste keer was te krap op somm... Toon meer
Kleren zijn net binnengekomen! Was eerst een paar dagen wachten, omdat een paar kleren uitverkocht waren maar zodra die was verzonden was het er binnen 3-4 dagen al! Ook leuk dat je punten kunt verdie... Toon meer
Ik was bang na het lezen van alle slechte reviews, maar ik heb het er toch op gewaagd om te bestellen en als betaalmethode gekozen voor Klarna, voor het geval er iets mis zou gaan met de bestelling... Toon meer
Cider is a globally-minded, social first fashion brand. We ship anywhere possible, and make clothes for a new generation. At Cider, you are also making the industry less wasteful. We are committed to a pre-order model, only producing specific styles we know people want in controlled amount. Together, we can make a zero-inventory future possible.
Hong Kong
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
De prijs en kwaliteit van bvb naaiafwerking is erg goed. En de correcte maten! Een 38 is ook echt een 38.
Een medium, ook een medium.
Nooit iets moeten terugsturen.

Antwoord van Cider
Blij met de service ik kreeg shop tegoed voor dz peoducten diz niet paste

Antwoord van Cider
Mijn pakket heb ik geretourneerd in december en heb nog steeds mijn geld niet terug
2 Maanden Later!
Toen ik eindelijk in contact ben gekomen met de klantenservice hebben ze mij erg snel geholpen en ze hebben mijn geld terug gegeven!

Antwoord van Cider
Prima levering van mooie trui , die helaas te klein was . Na retour bleef er 10 euro op mijn rekening staan, verzendkosten heen en terug , dit is voor mij reden om in het vervolg niet meer te bestellen.
Naar aanleiding van reactie :
Het is niet erg dat product niet past. Ik vond het erge hoge verzendkosten (10 euro)

Antwoord van Cider
Hallo , graag zou ik het adres en QR code ontvangen om 1 artikel terug te sturen .
Hoe kan ik contact hebben in België.
Groeten

Antwoord van Cider
Ik krijg het niet eens voor elkaar een pagina te openen voor een maat of kleur te selecteren. Alle pagina 's staan op freeze.

Antwoord van Cider
In december voor het eerst een bestelling gedaan van een paar jurkjes, 1 gehouden, zag er prima uit.
Maar wat een ellende met de retourzending. Eerst moest een ander retourlabel aangemaakt worden, toen verzonden maar door Cider niet gemeld bij Klarna, waardoor ik het volledige bedrag moet betalen.
Contact via chat en mail maar allemaal geautomatiseerd waardoor Cider niet begrijpt wat ik bedoel en bijlages blijkbaar niet leest. Cider bevestigt zelf met een chat bot dat ik de retour verzonden heb en dat het bij hen verrekend is, maar geeft dit niet door aan Klarna.
Vervolgens voorstel ter compensatie en dat zij het verder uitzoeken maar daarna wordt de vraag door het systeem gewoon afgesloten. Dus het komt er waarschijnlijk op neer dat ik e 60 moet betalen terwijl ik e 21 verschuldigd ben.. Nooit weer dus.

Antwoord van Cider
Verschillende keren besteld en dingen uitgeprobeerd, maar kwalitatief echt slecht. Op zich te verwachten voor deze prijzen, maar na 1x wassen is de totale vorm eruit. Maten kloppen niet en niets is zoals op de foto’s.
Terugsturen is op eigen kosten (€3,99). Wordt netjes vermeld en is ook niet per se heel erg.
Ik heb mijn account verwijderd. Sinds deze review ontvang ik bijna wekelijks e-mails van uw klantenservice! Stop daarmee! Ook dat heb ik nu al meerdere malen aangegeven. U wordt nu geblokkeerd!

Antwoord van Cider
Door de feestdagen lukte het niet binnen 7 dagen de stukken retour te zenden die ik als retour had aangemeld. Het was simpel dit via de chat uit te leggen en het was ontzettend fijn dat er zonder enig probleem direct oplossing werd geregeld.

Antwoord van Cider
Lelijke en goedkoop uitziende kleding. Ze hebben me tien QR-codes gegeven voor de retourzending, waarvan uiteindelijk slechts twee bleken te werken. Erg vervelend, vooral als er een rij staat in de winkel waar ik het moet retourneren. Een derde QR-code moest ik zelf regelen via DHL. Uiteindelijk heb ik het verstuurd, maar na twintig dagen was er nog steeds geen update van de factuur. Dan moet je er zelf achteraan, en opeens kan het dan toch wel geregeld worden.

Antwoord van Cider
Ik ben totaly flabagasted, nog NOOIT heb ik iets besteld waarvan ik dacht dit is cool, er was altijd wat mis.nog NOOIT meegemaakt dat alles okay was maarrrrrrr, deze keer wel, alles was okay en dit is de 1ste keer!!!
Aanrader, goede webshop, alles heb ik gehouden en let wel voor de 1ste X in mijn leven!!! Wat een verademing. Ik raad deze shop ten zeerste aan. De 1ste shop waar ik NIKS hoef terug te sturen. Dat is dus de 1ste keer in mijn leven. Ben gewoon verbaasd dat ik NIKS hoef terug te sturen omdat de maat niet klopt of zo. 5 sterren en blijf hier lekker kopen. Ik was bang omdat NOOIT iets klopt maar nu klopt alles, heb ca. 5 dingen besteld en hoef niks terug te sturen!!!!!!!

Antwoord van Cider
Jurkje is totaal anders. Valt 3maten kleiner.

Antwoord van Cider
Mooie leuke kleding ,goede service is excellent ,goede service ook voor het terug sturen als iets niet voldoet ,maat enzo... Reageren heel snel en adequaat op de app ✨✨✨💥🍀

Antwoord van Cider
Heb hier echt leuke items besteld, en grotendeels tevreden, alleen zijn de jurkjes in mijn maat altijd te kort en kan ik ze niet dragen (aan de voorkant zijn ze lang genoeg maar aan de achterkant zijn ze te kort).
Broeken koop ik voortaan gewoon hier want die zitten veel beter dan die die ik aanpas in fysieke winkels! Geen waist gaps :)
Behalve de jurkjes zijn de onesize panty's ook net wat kort voor mij (ik ben 1.72m voor referentie)
Verder echt zeer tevreden met de kwaliteit, look en feel van mijn gekochte items!
Raad Cider zeker aan :)

Antwoord van Cider
onmogelijk contact met hen op te nemen, retourticket nooit ontvangen, geld kwijt :-(

Antwoord van Cider
Pakket besteld met typfout. Ik heb super veel moeite moeten doen om dat te veranderen, want werd eerst 10 x verwezen naar DHL de pakket service. Toen was dat geregeld was opeens mijn pakket bezorgd, maar heb nooit iets gekregen. Super veel moeite moeten doen om dit wederom te regelen aangezien ik het met DHL moest regelen. DHL is niet te bereiken en nam maar niet op dus echt alles geprobeerd. Uiteindelijk met ene super fijne jongen van de klantenservice gechat en die heeft uiteindelijk geholpen en heb ik mijn geld terug gekregen. Zeer dank naar hem anders had ik nu nogsteeds geen geld of pakketje.

Antwoord van Cider
Er is nooit iets aangekomen, de klantenservice kan alleen maar zeggen als ik contact opneem dat ze er alles aan doen om alsnog te verzenden, maar er gebeurt verder niets. Tip áls je hier wilt bestellen....doe het via Klarna, want zolang er niets geleverd wordt, krijg je ook je geld niet terug...

Antwoord van Cider
Great website and customer service

Antwoord van Cider
Eerste keer bij Cider besteld! Onze eerste toegekomen stuks zien er alvast geweldig uit. We kijken uit naar onze 2de bestelling. 🤩