Ik vond Cider via een Instagram advertentie. Ik werd hierdoor getrokken, gezien het me een perfect kerstcadeau leek. Toen ik erachter kwam dat Cider vanuit China verzend, was ik best sceptisch. Ik g... Toon meer
Voor de tweede keer bij cider bested; eerste keer keek ik niet naar de afmetingen die aangegeven werden, alleen de maat die ik in Nederland in de winkel pas. De kleding eerste keer was te krap op somm... Toon meer
Kleren zijn net binnengekomen! Was eerst een paar dagen wachten, omdat een paar kleren uitverkocht waren maar zodra die was verzonden was het er binnen 3-4 dagen al! Ook leuk dat je punten kunt verdie... Toon meer
Ik was bang na het lezen van alle slechte reviews, maar ik heb het er toch op gewaagd om te bestellen en als betaalmethode gekozen voor Klarna, voor het geval er iets mis zou gaan met de bestelling... Toon meer
Cider is a globally-minded, social first fashion brand. We ship anywhere possible, and make clothes for a new generation. At Cider, you are also making the industry less wasteful. We are committed to a pre-order model, only producing specific styles we know people want in controlled amount. Together, we can make a zero-inventory future possible.
Hong Kong
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn pakket is niet bezorgt door dhl Cider heeft het opgelost en gaat mij direct een nieuw pakket opsturen. Erg netjes opgelost door Cider

Antwoord van Cider
Heel tevreden met deze webshop. Mooie kleding, redelijk snel geleverd en customer service is echt goed en snel!

Antwoord van Cider
Ik heb de eerste maan besteld met een bang hartje. Maar mijn bestelling was binnen 7 dagen ter plekke.
Mooi verpakt in aparte zakjes en prachtig van kwaliteit.
Ik heb net mijn 2de bestelling aangekregen, deze was even perfect als de eerste.
Heb net al een 3de bestelling gedaan.
1 nadeel : je geeft veel geld uit 😜

Antwoord van Cider
Mijn ervaring met Cider was behulpzaam, Helaas was mijn pakket zoekgeraakt richting retour. Met beide partijen op een behulpzaam en respectvolle manier opgelost.

Antwoord van Cider
De bestelling was erg snel binnen en de kwaliteit is echt ontzettend mooi voor het geld dat het heeft gekost! Ik ben helemaal tevreden. Er zat ook nog een cadeautje bij.

Antwoord van Cider
Mijn eerste bestelling en ik moet zeggen dat het mij erg positief heeft verrast. Mooie zware kwaliteit. Mooi vallend en flateerd het vrouwenlichaam. Zit heerlijk. Het is voor mij persoonlijk iets te lang maar ik ben dan ook maar 160cm......

Antwoord van Cider
snelle levering, mooi kwaliteit materiaal, duidelijke track & trace

Antwoord van Cider
Ik kan de kleding niet verkrijgen in Spanje?????

Antwoord van Cider
Prachtige wijde broek, perfecte maat, snelle levertijd, ik ben blij :-))

Late bezorging
Zit al bijna 3 weken te wachten voor 1 ding

Antwoord van Cider
Goede communicatie bij vragen . Snelle levering, mooi en origineel vest

Antwoord van Cider
Late bezorging (7 werkdagen, 11 dagen overheen gegaan) voor een dure shipping prijs.

Antwoord van Cider
De kwaliteit van de kleding is heel slecht en wordt in China gemaakt, waar ze niet heel duidelijk over zijn. Je krijgt GEEN geld terug als iets niet bevalt. Je hoeft het ook niet terug te sturen. Je krijgt een credit die je binnen drie maanden bij Cider moet opmaken.

Slechte kwaliteit kleding
Retouren worden niet verwerkt en er worden niet werkende retourlabels opgestuurd
NIET KOPEN OP DEZE SITE!

Antwoord van Cider
Groot probleem met retour heb nergens in buurt punt van mondial relay !!!!