Ik ben vandaag keurig geholpen door Sidestep! Ik had 2 maten van eenzelfde paar Dr Martens aangeschaft. Heb uiteindelijk 1 paar gehouden en het andere paar retour gestuurd. Het geretourneerde paar lee... Toon meer
Nikes besteld zaterdag en vandaag maandag is de order gecanceld door site steps. Nog steeds zie ik deze schoenen in aanbieding op site staan. Nu is mijn zoon erg teleurgesteld en ik baal ervan want di... Toon meer
Hier ook schoenen besteld online. Waren eindelijk in de aanbieding. 2 dagen later bericht, Sorry niet meer op voorraad. U krijgt uw geld terug. Maar begrijp dat meerdere mensen dit ervaren bij sides... Toon meer
Ik was huiverig door alle slechte recensies, toch besteld omdat de puma sneakers een goede aanbiedingen hadden. Binnen 4 dagen had ik de schoenen al in huis! De schoenen zijn helemaal goed. Super... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Buy Online at SIDESTEP ✔ Large Selection ✔ Free Shipping from £69 / €85 ✔
Tiroler Straße 26, 45659, Recklinghausen, Verenigde Staten
- sidestep-shoes.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wat een k****r bedrijf!
Wat een k****r bedrijf!! Eerst 3 weken wachten tot mijn schoenen er zijn en vervolgens stront kwaliteit leveren. Schoenen geretourneerd, een maand verder nog geen geld ontvangen. Alle gedupeerde raad ik aan om aangifte te doen. Klaar met dit bedrijf
Bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Wij hebben hier 3 week geleden besteld tot op heden niks ontvangen. Contact gezocht middels: Klantenservice, Facebook en Instagram pagina wij krijgen nergens reactie op. Er zijn tientallen mensen opgelicht door deze fraudeurs.
BESTEL HIER NIET!!!!!
Schoenen retour
Schoenen retour gestuurd tot op heden nog geen geld terug op mijn rekening
Nike air max besteld en las daarna pas…
Nike air max besteld en las daarna pas de reviews. Een beetje huiverig ivm negatieve reviews 2 dagen na bestelling de schoenen al binnen. Het verloop van de levering keuring in beeld stap voor stap. Ik vermoed ivm Covid-19 dat de levering zoals bij vele andere online sites wat stagnatie opgeleverd heeft. Hierbij dus een zeer tevreden klant met schoenen die heerlijk zitten en snel in huis.
Spijt dat ik hier heb besteld
Spijt dat ik hier heb besteld. Bestelling bleek op de site op wachten op goedkeuring staan. Klantenservice gebeld, 59 minuten in de wacht gestaan. Foutje van hun kant, kan gebeuren! Ze gingen het direct oppakken en ik zou op de hoogte gehouden worden. Als ik nu inlog op de site is mijn hele bestelling verdwenen en ik heb niets meer gehoord van de klantenservice. Vandaag maar een mail gestuurd, benieuwd of ik een reactie krijg. Gelukkig betaald via credit card, dus zou in ieder geval moeten kunnen terugkrijgen...
Nike air max besteld via side step .
Nike air max besteld via side step .
Was een beetje twijfel ivm de recensies.
maar netjes in 4 dagen geleverd ,en bij te houden via de track en tracé van dhl
Schoenen retour gestuurd, wacht al sinds 22-06-20 op mijn geld
Ik wacht al ruim een maand op mijn geld, gebeld, gemaild. Totaal geen reactie. Slechte naam voor Footlocker!
Snelle levering, net bedrijf!
Ik heb nike air force shadow besteld via sidestep, toch een beetje twijfelachtig door de reviews maar toch maar gedaan want dit was de enige plek waar ze ze nog in mijn maat hadden. Keurige bevestigingsmail en binnen twee dagen had ik ze in huis. Het ging allemaal via footlocker wat toch wel een groot en betrouwbaar bedrijf is. Ik heb de schoenen niet retour ofzo moeten sturen, dus ik kan niks zeggen over hoe dat allemaal gaat. Al met al heel tevreden!!
Ik snap al die negatieve reacties niet.
Bestelling gewoon netjes binnen Nike schoenen. Na 4 dagen binnen, is gewoon via Footlocker verstuurd. Dus prima, geen oplichting. Je kan gewoon Klarna als betaal middel selecteren. Snap die slechte reacties hieronder ook niet. Laat je dus niet afleiden daardoor.
WAT IS DIT EEN SLECHT BEDRIJF
WAT IS DIT EEN SLECHT BEDRIJF! Ik ga hier nooit meer bestellen. Ik wacht al 2 weken op een paar sneakers, dit is toch werkelijk waar triest.... nog nooit meegemaakt
Twee keer gemaild, nooit een reactie gekregen. Als je ze belt wordt je 50 minuten in de wacht gezet. Wat voor bedrijf is dit in godsnaam???
Snelle levering, mooie Nike schoenen.
Twijfelde eerst vanwege de slechte recenties hier maar heb ze de voordeel van de twijfel gegeven ook omdat de schoenen die mijn dochter graag wilde alleen daar nog beschikbaar waren in haar maat. 15de besteld en de 17de binnen. Ik ben tevreden.
Schoenen retour, geen geld terug
Op 18-5-2020 heb ik een paar schoenen gekocht via de website. Deze waren niet naar wens en heb ik op 25-5-2020 weer retour gestuurd. Via de track & trace heb ik gezien dat deze op 03-06-2020 is ontvangen. Helaas heb ik nog geen ontvangstbevestiging en/of geld terug. Ik heb telefonisch contact gezocht met het bedrijf (zonder succes). Op 22-6-2020 heb ik een mail gestuurd, waar tot op heden nog niet op is gereageerd. Zeer slechte service!
Bestelling duurt al meer dan 1.5 week
Ik wacht nu al 1.5 week op mijn schoenen. Op de DHL website staat dat de zending is aangemeld, maar dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen. Dit staat er al zeker een week. Geen idee wat de daadwerkelijke status is. Geen enkele respons op contact. Ik kan iedereen aanraden om hier niks te bestellen!
Had ik maar eerst de reviews gelezen…
Had ik maar eerst de reviews gelezen op trustpilot. Wat een slechte webshop is dit totaal geen service. Heb een bestelling geplaatst op 9 juli nog steeds geen bevestiging van mijn bestelling! Of een mail wat de status nu is en het bedrag is afgeschreven van mijn creditcard!
Telefonisch niet bereikbaar krijg een voicemail dat er meer dan een uur wachttijd is en dan wordt de verbinding verbroken. Je wordt doorverwezen naar het contactformulier op de website van SIDESTEP.
Al tig keer gedaan ook geen reactie! Kon ik maar O sterren geven. Bestel hier nooit meer en zou het ook niet aanraden aan anderen!!
Een week geleden een besteling…
Een week geleden een besteling geplaatst. Hier heb ik niks over gehoord? Er staat: als wij uw betaling binnen hebben gekregen maken we uw pakket klaar. Dit duurt toch geen week?!
Service is ronduit slecht
Service is ronduit slecht. Ik heb 2 mails gestuurd jaar de klantenservice. Die worden na 5 werkdagen niet beantwoord. Daarom nu al 2 keer gebeld. 45 min wachttijd. Eerste keer werd er verteld dat de desbetreffende medewerker erachteraan ging. Bij de tweede keer bellen bleek dat deze medewerker 1 keer naar het andere kantoor heeft gebeld. Toen dat niet opnam heeft hij niks meer met mijn bestelling gedaan. Pas bij de tweede keer bellen kwam ik daar achter. Nog steeds geen track info, geen schoenen, en het geld mag nog niet teruggestort worden omdat de bezorgdiensten het pakket in bezit kan hebben. Al het contact moet uit jezelf komen als iets fout gaat. Niets wordt voor jou geregeld. Paar schoenen van 110 euro kopen is het niet waard als je voor dat geld vervolgens 2 uur aan het bellen bent om je geld terug te krijgen (wat dus nog niet eens is gelukt).
Even geduld, het komt goed.
Ik vond het even spannend, omdat het twee dagen duurde voordat ik bevestigd kreeg dat het item zou worden verzonden. Daarna gaf de track&trace code geen informatie, maar na in totaal twee weken werden de schoenen ineens bezorgd. Ze zien er goed uit, niks mis mee en voor 50% korting!
Dit bedrijf heeft het denk ik gewoon erg druk. Onze ervaring is: even geduld, het komt goed.
Heb bestelling geplaatst en betaling…
Heb bestelling geplaatst en betaling gedaan maar vervolgens wordt mijn bestelstatus niet aangepast. Krijg ook geen terukoppeling op mail. Telefonisch is men onbereikbaar of je moet meer als een uur in de wacht staan. Begrijp dat het druk is maar begin nu wel twijfels te krijgen over dit bedrijf
Goed bedrijf maar heeft het op dit…
Goed bedrijf maar heeft het op dit moment gewoon ontzettend druk doordat mensen vanwege corona liever via internet bestellen. Moest dit keer erg lang wachten op de retour bevestiging maar toen die er eenmaal was stond het retour bedrag dezelfde dag nog op mijn rekening. Heb al vaker schoenen bij Side Step besteld en toen ging het allemaal ook keurig netjes en ook snel. Geduld kan dus nu soms even noodzakelijk zijn maar de hoofdzaak is: het komt goed!
Goede ervaring voor mij netjes het …
Goede ervaring voor mij netjes het track en tracé nummer en na 3 dagen in huis