Ik ben vandaag keurig geholpen door Sidestep! Ik had 2 maten van eenzelfde paar Dr Martens aangeschaft. Heb uiteindelijk 1 paar gehouden en het andere paar retour gestuurd. Het geretourneerde paar lee... Toon meer

Nikes besteld zaterdag en vandaag maandag is de order gecanceld door site steps. Nog steeds zie ik deze schoenen in aanbieding op site staan. Nu is mijn zoon erg teleurgesteld en ik baal ervan want di... Toon meer

Hier ook schoenen besteld online. Waren eindelijk in de aanbieding. 2 dagen later bericht, Sorry niet meer op voorraad. U krijgt uw geld terug. Maar begrijp dat meerdere mensen dit ervaren bij sides... Toon meer

Ik was huiverig door alle slechte recensies, toch besteld omdat de puma sneakers een goede aanbiedingen hadden. Binnen 4 dagen had ik de schoenen al in huis! De schoenen zijn helemaal goed. Super... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Couturewinkel
  4. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Buy Online at SIDESTEP ✔ Large Selection ✔ Free Shipping from £69 / €85 ✔

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Informatie op de site klopt niet.

Schoenen besteld en betaald. En kreeg de bestelling bevestigd. Werd echter niet verzonden. Na 4 dagen gebeld met klantenservice. De vriendelijke dame aan de telefoon gaf aan dat ze niet op voorraad waren maar er was net een paar teruggekomen dus ze zou deze laten versturen. In de avond een mail gekregen dat de bestelling was geannuleerd omdat ze niet op voorraad waren. Gekeken op de site en daar waren ze nog steeds te bestellen (nog 6 paar aanwezig). Een extra ster omdat het geld wel direct ( enkele uren)is teruggestort. Maar waardeloze informatie waar je niet van uit kunt gaan. En nu heb ik nog steeds mijn schoenen niet.

9 september 2021

De van kleur veranderende Nike air…

De van kleur veranderende Nike air force van mijn dochter, bleken na 2 weken niet meer te verkleuren. Dit was onduidelijk bij de verkoop van het product dus enorme teleurstelling. Na een aantal keer contact (in eerste instantie zou het onze eigen fout zijn en hadden we het kunnen weten dat het een tijdelijk effect is), was de manager het eens met de mening dat ze ons beter hadden moeten voorlichten. Mijn dochter mocht twv het volledige bedrag nieuwe schoenen uitkiezen uit het hele assortiment. Echt fantastisch!

31 augustus 2021

Geweldig

Ik kende sidestep niet dus ik had me ingelezen met de reviews. Best wel wat negatieve ervaringen ertussen, maar besloot toch de nike air force one voor mijn zoon te bestellen, dan wel via klarna. Alles is gegaan zoals het hoort, ik ga zeker vaker hier bestellen. Helemaal top!

29 augustus 2021

Duur tasje

Wij kochten afgelopen week schoenen in de winkel in Maastricht. Thuis gekomen zie ik op de bon een shopping bag staan a 1,50.
Echt belachelijk om zonder duidelijk aan te geven dat het bijgeleverde tasje 1,50 kost dat toe te voegen.
Contact gehad met winkel en klantenservice...ik word van de een naar de ander gestuurd....niet bepaald klantvriendelijk ..en geld terugstorten schijnt niet te kunnen. Niet bepaald
service en geen reclame voor deze zaak wat mij betreft.

20 augustus 2021

Perfectn

Ik heb 2 dagen geleden new balance schoenen besteld en had ze vandaag binnen. Top service!

12 augustus 2021

Verschrikkelijk vieze schoene…

Verschrikkelijk vieze schoene meegekregen die al gedragen waren. Degoutant. De maat werd snel even nagekeken en in de doos gestoken. Bij thuiskomst gemerkt dat de zolen vies waren, nestels vies en duidelijk al gedragen. Wat een vies bedrijf

31 juli 2021

Deze winkel heeft veel negatieve…

Hoewel deze winkel veel negatieve beoordelingen krijgt, wil ik graag mijn positieve ervaring delen. Mijn bestelling kwam snel aan en ik ben er erg blij mee!

29 juli 2021

Goed opgepakt

Eerste keer Nike AF1 besteld maar toen kreeg ik bericht dat ze niet meer op voorraad waren. Maar eergisteren weer besteld (terwijl hij op andere sites uitverkocht was) en netjes de volgende dag geleverd. SO naar jullie!

15 juli 2021

Tevreden klant!

Had eerst de reviews gelezen. Maar mensen plaatsen sneller een negatieve review dan een positieve review. Ik heb schoenen besteld en die zijn keurig netjes afgeleverd! Ik kon via de mail ook makkelijk zien of ze onderweg waren en hoe laat ze kwamen. Super tevreden!!

13 juli 2021

Koop hier NIET!

Schoenen besteld waarbij stond dat ze binnen 3 dagen geleverd werden. Kreeg maar geen bericht dus uiteindelijk zelf erachteraan gegaan. Schoen niet voorradig en ook geen mail ontvangen dat dit het geval was en hoe nu verder. Medewerker gaf aan dat ze het bedrag zouden retourneren. Maar je kan wel een week op je geld wachten.

Dit is geen manier van zaken doen. Als jullie systemen niet goed werken is het niet de fout van de klant maar de fout van side step. Als ik geen contact had opgenomen was mn geld nooit terug bij mij gekomen.

Het zijn oplichters die reclame maken met producten die ze niet hebben(in mijn geval geen enkele andere winkel in Nederland, daarbuiten weet ik niet), om je vervolgens geld uit je zak te kloppen om er rente over te vangen of hopen dat je helemaal geen contact opneemt.

13 juli 2021

Dit is een oplichter website

Dit is een oplichter website. Ik bestel een product, retourneer ik. Vervolgens krijg ik gewoon de eerste 2 maanden mijn geld niet en geven ze aan dat het pakketje niet is ontvangen terwijl ik de track en tracé nog heb !!!!! Als jij je geld kwijt wilt bestel hier

12 juli 2021

Echt tevreden

Echt tevreden. Over is de schoen uitverkocht maar hierbij Sidestep was hij op voorraad. Binnen 2 dagen ook thuis gekregen. Top service!!!

14 juni 2021

Vorig jaar een bon gehad van sidestep…

Vorig jaar een bon gehad van sidestep van een retour. Ik kan deze tegoed kaart alleen maar in de winkel gebruiken. De schoen die ik wil hebben ze alleen online....de medewerkers van side step denhaag willen dat dam niet bestellen voor me. Klantenservice niet te bereiken.....wat een zaak. Triest!!

11 juni 2021

Is dit jouw bedrijf?