Ik ben vandaag keurig geholpen door Sidestep! Ik had 2 maten van eenzelfde paar Dr Martens aangeschaft. Heb uiteindelijk 1 paar gehouden en het andere paar retour gestuurd. Het geretourneerde paar lee... Toon meer
Nikes besteld zaterdag en vandaag maandag is de order gecanceld door site steps. Nog steeds zie ik deze schoenen in aanbieding op site staan. Nu is mijn zoon erg teleurgesteld en ik baal ervan want di... Toon meer
Hier ook schoenen besteld online. Waren eindelijk in de aanbieding. 2 dagen later bericht, Sorry niet meer op voorraad. U krijgt uw geld terug. Maar begrijp dat meerdere mensen dit ervaren bij sides... Toon meer
Ik was huiverig door alle slechte recensies, toch besteld omdat de puma sneakers een goede aanbiedingen hadden. Binnen 4 dagen had ik de schoenen al in huis! De schoenen zijn helemaal goed. Super... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Buy Online at SIDESTEP ✔ Large Selection ✔ Free Shipping from £69 / €85 ✔
Tiroler Straße 26, 45659, Recklinghausen, Verenigde Staten
- sidestep-shoes.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zondagavond een paar moeilijk te…
Zondagavond een paar moeilijk te vinden/uitverkochte (elders) schoenen besteld en dinsdagmiddag al in huis, Top👍🏼
Gewoon goed
Gewoon goed! Schoenen snel geleverd en retour van schoenen snel verlopen. Ik had het geld binnen 2 dagen weer op de rekening staan. Zalando service waardig.
Positief verrast!
Naar aanleiding van een scherpe aanbieding wilde ik hier een bestelling plaatsen. Na twijfel, door de recensies, besloten om te gaan bestellen. Direct na het plaatsen van de order bleek er een foutje te zitten in de bevestiging. Binnen een minuut op de chat in NL met een medewerker, probleem opgelost. Schoenen in de juiste maat en kleur ontvangen, zondag besteld en woensdag in huis. Prima service! Ga hier zeker vaker wat bestellen.
In twijfel door de recensies: wat mij betreft nergens voor nodig!
Ik was in twijfel of ik wel moest bestellen hier, maar de schoenen die ik wilde hebben waren bij Sidestep in de aanbieding. Besteld met achteraf betalen uit angst dat het mis zou gaan. Helemaal niet waar! Schoenen kwamen netjes 2 werkdagen later binnen en ik heb constant mail gehad van de status van mijn bestelling (verzonden, Track&Tracenummer, etc). Tevreden klant!
Eerst twijfels, nu niet meer!
Na enige twijfel na de andere reacties toch de gok genomen om te bestellen. Nou ik ben zeer tevreden. Snelle levering en de schoenen zien er goed uit! Zeker een aanrader. Bestelling kon je helemaal volgen.
Ondanks alle negatieve reacties toch…
Ondanks alle negatieve reacties toch besteld, netjes op tijd geleverd! Zeer blij met deze aankoop.
Top!
Door de vele negatieve ervaringen durfde ik niet goed te bestellen. Daarom besteld en de betaling achteraf gedaan. Zaterdagmiddag schoenen besteld, dinsdag al in huis. Keurig via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling! Schoenen netjes geleverd in de goede kleur/ maat etc. Ik zou zo nog een keer durven bestellen.
Prima levering
Ik was bang voor de reacties die eerder waren geschreven. Na twijfelen toch maar een paar schoenen besteld. De betaling gaat veilig en vervolgens krijg je ook netjes een bevestigingsmail waarin je factuur staat en dat je op te hoogte word gehouden door een track en trace. Ik had mijn schoenen binnen 3 dagen binnen, de juiste schoen en de juiste maat. Ik raad je aan om hier te bestellen!
Na de review getwijfeld maar echt
Na de review getwijfeld maar echt, superlevering. Netjes binnen afgesprokwn termijn. Top!
Sneakers besteld
Sneakers besteld, prijs was goed. Duurde zeer lang voordat ze binnen waren. Ondertussen elders aangeschaft dus retour gestuurd. 2 paar retour gestuurd. Sidestep blijft beweren dat er 1 paar is teruggestuurd. Na zeer onvriendelijke mailwisseling waarin mij werd verzocht geen contact meer op te nemen heb ik uiteindelijk toch maar betaald. Ik heb dus moeten betalen voor iets wat ik niet heb. Zij geven aan dat ik maar contact op moet nemen met de consumentenbond en blijven volhouden dat de fout niet bij hen ligt. Zij vertrouwen volledig op hun systeem. Ik vind het een waardeloos bedrijf, zeer klantonvriendelijk en adviseer om zeker hier niets te bestellen!!!!!
Snelle bezorging
Zondag besteld, dinsdag in huis goeie levering en snel bezorgd. Veel mails gekregen over de bestelling! Zeer tevreden!
Heel slecht!
Heel slecht!! Levering duurt 2 weken. Geen duidelijkheid wat betreft verzending. Sidestep stelt al vragen voor je de bestelling überhaupt binnen hebt. Op de website staat dat terugsturen via de winkel mogelijk is. Dit is niet het geval allee ruilen van het artikel kan wel.
Snelle levering, supertoffe schoenen! Helemaal tevreden!
Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering. Binnen 24 uur binnen. Precies zoals besteld en keurig geleverd.
Na alle recensies was ik bang omdat ik…
Na alle recensies was ik bang omdat ik het pas zag nadat ik ze gekocht had maar service was goed ik had ze nog gebeld voor een goede uitleg, track and tracé code werkte ook prima en vrijdag besteld dinsdag in huis zoals het aangegeven was. Top ervaring!
Ondanks alle slechte reviews heb ik…
Ondanks alle slechte reviews heb ik hier toch schoenen besteld omdat ze bij andere winkels waren uitverkocht. Ik had vrijdag besteld en maandag begin middag was het er al, niks op aan te merken dus!
Prima winkel
Duidelijke website. Snelle en juiste levering! Ik ben erg tevreden
Gisteren besteld, vandaag in huis!
Na alle recensies die ik hier las, twijfelde ik of ik wel schoenen moest bestellen bij Sidestep. Ik heb ze het voordeel van de twijfel gegeven, en daar heb ik geen spijt van! Gisteren besteld, vandaag al bezorgd. Netjes op de hoogte gehouden via de mail en binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis. Top service!
Verkeerde schoenen, slechte service
Schoenen besteld en volgende dag in huis! Je zou denken wat een fijne winkel, maar helaas de verkeerde kleur!
Contact opgenomen met klantenservice en die kunnen weinig voor mij beteken. FOUTJE in hun systeem. Om de juiste schoenen te kunnen ontvangen kan hij mij ook niet mee helpen, hebben geen telefoonnummer van het magazijn en zijn manager heeft deze ook niet. Bijzonder vind je niet? Ik heb deze binnen 1 minuut gevonden op internet... 0485-550700.
Wanneer je dit nummer bel, krijg je een super vriendelijke meneer aan te telefoon, die alles voor je wil doen. Daar zou deze firma er nog 100 van aan moeten nemen!!! 😉 Helaas heeft hij collega's die mij niet tewoord willen staan...
Uiteindelijk weer contact gehad met de klantenservice en krijg 10% korting op de volgende aankoop en moet ongeveer 14 dagen wachten tot ik me geld terug krijg. Als het goed is word ik straks terug gebeld door zijn manager, maar dat betwijfel ik...
Hopelijk doet deze firma wat aan zijn beleid, service en systeem. Het kan namelijk wel een fijn bedrijf worden 😉 maar eerst afwachten hoe dit gaat aflopen....