Onlyspins Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Onbetrouwbaar en slecht bedrijf. Ook handelend onder de naam Dispirel. Had katoenen overhemden besteld in de maat XXL. Ik kreeg een dwergenmaat overhemden van 100% polyester. Direct na binnenkomst ger... Toon meer

1. Damesmodewinkel
  2. Kledingwinkel

Onlyspins is een vooruitstrevend online gaming platform dat speciaal is gebouwd voor spelers die verlangen naar eindeloze actie en premium beloningen. Als je op zoek bent naar een digitale omgeving waar elke draai maximale spanning en indrukwekkende winsten biedt, ben je hier absoluut aan het juiste adres. Stap binnen in een zorgvuldig samengestelde bibliotheek met duizenden toptitels van de meest innovatieve softwareontwikkelaars uit de industrie. Ontdek een uitgestrekte wereld vol videoslots met een hoge RTP, razendsnelle crash games en legendarische progressieve jackpots. Voor liefhebbers van real-time strategie bieden onze live dealer studio's high-definition blackjack, roulette en baccarat, rechtstreeks op je scherm gepresenteerd door professionele croupiers. Jouw avontuur begint met een ongekend financieel voordeel. We verwelkomen nieuwe spelers met een enorm welkomstpakket, inclusief royale stortingsbonussen en een gigantische hoeveelheid gratis spins om je startkapitaal direct te maximaliseren. Om de actie gaande te houden, biedt onze promotiekalender wekelijkse reload boosts, waardevolle VIP cashback en exclusieve loyaliteitsbeloningen, allemaal gekoppeld aan kristalheldere en eerlijke voorwaarden. Als je wint, is wachten geen optie. Onlyspins maakt gebruik van een razendsnel en veilig financieel systeem. Dankzij betrouwbare, wereldwijde betaalmethoden staan jouw opnames in recordtijd op je rekening, volledig zonder verborgen kosten. Claim vandaag nog jouw epische welkomstbonus en beleef het ultieme digitale gaming avontuur!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is niet eens een ster waard

Het is niet eens een ster waard! Vorig jaar mei 2 jumpsuits besteld, die na wekenlang wachten eindelijk binnenkwamen en natuurlijk niet leuk stonden. Keurig reactie gehad op mijn vraag voor het retourformulier. Alles netjes teruggezonden, ze op de hoogte gebracht dat ik het heb verstuurd (met daarbij de belachelijke kosten van €25 om te betalen). Inmiddels heb ik een incassobureau op mijn dak omdat de kleding nog niet betaald (via Klarna besteld) is omdat Sierra-Ivy verzaakt heeft om het pakket van het depot af te halen omdat ze 'niet op de hoogte waren dat het pakket was gearriveerd in China'.

Helaas was ik nog niet op de hoogte van deze reviews aangezien mijn aankoop in mei 2022 is geweest en de eerste review hier van juni 2022 is.

Inmiddels Radar ook op de hoogte gesteld. Misschien hoe meer mensen dit doen hoe meer aandacht het gaat krijgen?

1 maart 2023

Antwoord van Onlyspins

Bedankt, Ingrid, dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We waarderen iedere review die met ons wordt gedeeld.

Zeer onbetrouwbaar nooit zaken mee doen

Op 15 juli 2022 heb ik vijf blouses retour gezonden omdat de maten niet overeenkwamen. KOSTEN EURO 25,55, omdat het retour adres in CHINA is. Tot op heden blijven de blouses in china op het depot liggen en heb ik nog steeds het betaalde bedrag niet retour ontvangen. Ook niet na diverse reminders en klachten die ik heb ingediend. ZEER ONBETROUWBAAR

15 juli 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor uw review, Yvonne. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Oplichting, dit bedrijf zou verboden moeten worden.

Helaas las ik de reviews pas nadat ik veel te veel geld betaald had voor Chinese troep. Het retour sturen duurde vreselijk lang, en moest op eigen kosten, maar toen het uiteindelijk lukte heb ik nooit geld terug gezien. De mailtjes vooraf lijken heel vriendelijk, ook nog tijdens de retournering, maar daarna krijg je gewoon geen reactie meer op meerdere mails. Het was mij niet duidelijk dat ze producten uit China haalden, de maatvoering is daarom helemaal anders en ik ken helaas ook niemand die zulke smalle en korte broeken zou passen. Heel zuur dit. Wat mij betreft zou dit verboden moeten worden, wel flink voor een retour laten betalen en alsnog geen geld terugstorten. Schandalig.

9 januari 2023

Antwoord van Onlyspins

Bedankt, Karin, dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We waarderen iedere review die we ontvangen.

IK ZOU HIER ECHT NOOIT BESTELLEN!!

IK ZOU HIER ECHT NOOIT BESTELLEN!!
De meest onbetrouwbare site die er bestaat.
Je besteld iets en krijgt goedkope troep uit China opgestuurd.
Het past niet, terug sturen naar China á 25,50. Daarna 4 maanden onderweg terug en dan zeggen dat ze het niet alles hebben ontvangen. Dus moet je nog voor spullen betalen die je niet hebt.
Heb me nog nooit zo genaaid gevoeld.

30 november 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor het delen van uw feedback. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten.

Na 7 maanden nog geen geld terug.

in april 2022 2 shirts bij Sierra Ivy besteld. Zeer slechte kwaliteit.
Op eigen kosten terug gestuurd voor 25 euro.
Naderhand niets meer vernomen en er wordt niet gereageerd op mails, of krijg weer ander e-mail adres.
De site zegt toch echt "NIET TEVREDEN? 100% geld terug garantie.
Welke garantie?
Nooit iets kopen bij Sierra Ivy.

24 december 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor uw review. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

opgelicht

in mei 2022 2 broeken bij Sierra Ivy besteld, de broeken ontvangen maar zonder knoopsgaten, dus onaf en zeer slechte kwaliteit. Op eigen kosten terug gestuurd voor 20 euro. Maandenlang hebben ze beweerd nooit iets retour gehad te hebben, nu zeggen ze dat ze 1 broek hebben gehad (ik heb ze gewoon in 1 doos verzonden) en moet ik alsnog de broek betalen. Ga ik niet doen. Ik doe mee als we naar de geschillencommissie oid gaan. Nooit iets kopen bij Sierra Ivy. Het zijn oplichters.

19 december 2022

Antwoord van Onlyspins

> Bedankt voor het delen van uw feedback. We waarderen iedere review en stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen.

Ik ben naar niet bezorgd

Ik ben naar niet bezorgd. NL gestapt. Sierra-Ivy is een zeer onbetrouwbaar bedrijf. Sturen inferieure producten. Als je vervolgens het product retour zend, kost het je €25. Na maanden krijg je eindelijk een mail, dat de retour zending is ontvangen maar brengen ze alsnog €20 in rekening zonder opgaaf van reden....

2 december 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor uw feedback. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw review met ons te delen.

Nog niet eens 1 ster waard

Nog niet eens 1 ster waard. TROEP met hoofdletters! Goedkope zooi. Maatvoering klopt niets van. Materiaal niets waard. En bij retourneren komt het pakketje heel toevallig niet aan. OPLICHTERS!

27 november 2022

Voor bijna 500,- besteld en geen geld terug

Voor bijna 500,- besteld. Omdat het niet op tijd binnen kwam voor mijn vakantie heb ik gevraagd of ik het later retour mocht sturen als dat nodig was. Dat kon niet. Dus mijn buurvrouw alles direct laten terugsturen zodra het binnen was, moest zo'n 40,- afrekenen om het terug naar China te sturen. Na aandringen hebben ze 20% van het bedrag alvast teruggestort maar sindsdien reageren ze niet meer, ga dus voor ruim 400,- de boot in.......

21 november 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor het delen van uw feedback. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw review met ons te delen.

Super slechte kwaliteit

Super slechte kwaliteit en ze geven niet thuis als je het retour wil sturen. NOOIT iets kopen! Jammer dat ik deze reviews pas naderhand lees.

11 november 2022

NIET KOPEN!

Hier eveneens, even opgesomd:

- Voor meer dan 200,- besteld (oh, wat een spijt). Alles retour gestuurd in juli en tot op heden zeggen ze dat ze niks hebben ontvangen in China.

- De kleding die ik ontving was simpel, goedkope troep + ook nog eens onaf (een broek zonder knoopsgaten?!). Er zaten geen labels aan. Bij het retour sturen vroegen ze me vervolgens dat inclusief de labels te doen. Niet te geloven..

- Ik moest de verzendkosten naar China voor de retour betalen (25 euro).

KOOP HIER NOOIT.
Gezamenlijk iets doen sta ik voor open, zo te lezen ben ik niet de enige. Gaat om een hoop geld zo bij elkaar.

28 oktober 2022

Antwoord van Onlyspins

En hier alweer een gedupeerde....

En hier alweer een gedupeerde..... misschien dat we collectief aangifte kunnen doen bij Radar.....

2 broeken besteld en ontvangen en ook hier slechte kwaliteit en vieze geur. Aangetekend in Mei retour gestuurd en nu geven zij geen gehoor. Uitstel van betaling via Klarna, maar nu moet ik dus blijkbaar ook gaan betalen zegt Klarna na een aantal chatsessies terwijl zij weten dat het een dubieus bedrijf is..... Ga toch aangifte doen en dit melden bij Radar of een consumenten site....

Ook wat mijn rechten zijn als consument....

Caren

11 mei 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt, Caren, dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We waarderen iedere review die we ontvangen.

Twee fleece panties PAS OP!!!!!!!

Twee fleece panties besteld. Twee superdunne goedkope panties zonder fleece ontvangen.
Klantenservice blijft stil tot 'het te laat is'.
Dit zijn oplichters, pas op.

27 oktober 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor uw feedback. We waarderen dat u de tijd heeft genomen om een review met ons te delen.

Fleecepanty

De beroemde fleecepanty is binnen. De fleece is ver te zoeken. Is een doodnormale zwarte panty. Nooit hier iets bestellen!!!

25 oktober 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt voor het delen van uw feedback. We waarderen iedere review en stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Ik had 2 fleece panty’s besteld via…

Ik had 2 fleece panty’s besteld via Sierela. Ik heb wel 2 panty’s binnen gekregen maar dan zonder de fleece aan de binnenkant. Product is dus wel binnen gekomen maar niet zoals het hoort. Teleurstellend.

21 oktober 2022

dropshipper

dropshipper. Je kunt hier spullen bestellen voor hoge prijzen die gewoon rechtstreeks uit China komen. Hier dus nooit iets bestellen, voor 10% van de prijs kan je het bij Aliexpress kopen

21 oktober 2022

Antwoord van Onlyspins

Bedankt, Albert, dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We waarderen iedere review die we ontvangen.

GEZEIK MET SIERRA IVY

Hii,

Ik heb bij deze webshop 17 mei 2022 een bestelling gedaan. en het is nu 18 oktober 2022

Heb de bestelling terug gestuurd aangezien hier niks van klopte en ze niet overeen kwamen met de foto's op de website.

Nadat ik dit pakket terug stuurde via DHL moest ik een bedrag van 70,- betalen. uit eindelijk voor niks gedaan aangezien de douane niet de juiste papieren krijgen van de webshop SIERRA IVY. die ook niet reageren op mails en telefoontjes van DHL en Klarna. Zo het pakket weer na mij gestuurd waarbij ik weer het zelfde rideltje af ben gegaan om zo het pakket naar China terug te krijgen!! Ik ga net zolang door tot dit word opgelost!!

14 mei 2022

Al meer dan 2 weken besteld

Al meer dan 2 weken besteld, niks binnen gekregen een track en tracé opgestuurd gekregen die niet werkt. Ik heb ze een aantal mails gestuurd maar er wordt niet geantwoord. Simpel weg oplichters bestel hier niet want je krijgt niets en je geld krijg je ook niet want ze reageren niet op je.

26 september 2022

Antwoord van Onlyspins

Onbetrouwbare webshop en slechte service Klarna

Onbetrouwbare webshop. Artikelen ter waarde van €79,95 ontvangen. Nog geen euro waard. Retourzenden naar een vaag adres in China. Post Nl en DHL wilden/konden het pakket niet versturen. Contact niet mogelijk. Klarna belooft onderzoek te doen, maar eist enkele maanden later toch dat ik ga betalen. Klarna neemt niet zijn verantwoordelijkheid hierin. Er zijn zoveel negatieve recensies. Stop met de samenwerking zou ik zeggen. Veel mensen sturen pakketten terug tegen hoge kosten. Vervolgens geeft Sierra Ivy aan dat het pakket niet ontvangen is en moet de klant alsnog betalen. Ik betaal niet en blijf uit principe STRIJDEN tegen deze corrupte business. Hopelijk neemt Klarna zijn verantwoordelijkheid hierin

5 oktober 2022