Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.
Contactgegevens
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Zweden
- +45 89 87 29 52
- kundeservice@smartasaker.dk
- smartasaker.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Super hurtig betjening
Jeg købte nogle udendørs led kronelys
Jeg købte nogle udendørs led kronelys, og var lidt i tvivl...
Efter et par gode regnskyl, så virker de stadig fantastisk.
Jeg skal have flere til haven 😃
Kan knap åbnes og lukkes - elendigt produkt
Det her er det værste produkt, jeg har købt i lang tid. Jeg købte disse tandpastatuber til min hjemmelavede tandpasta, men de er så forbandet stive og faste, at man knap kan åbne dem og lukke dem igen. Tuben er simpelthen alt for stiv. Det er et middelmådigt produkt, og det får mig bestemt ikke til at købe noget andet herfra. Det er 164 kroner lige ud ad vinduet. Absolut en kæmpe skuffelse.

Antwoord van smartasaker.dk
Der er fine og gode produkter
Der er fine og gode produkter, ligesom betjening er god, hvis man får brug derfor.
Super
Super at handle hos Havde ikke forventet så fin kommunikation og service
Er glad for dem de kom hurtigt god…
Er glad for dem de kom hurtigt god service ser ind en anden dag
Smartasaker svarer hurtigt på…
Smartasaker svarer hurtigt på henvendelser. Et professionelt firma.
Fik hvad jeg bestilte
Fik hvad jeg bestilte, det kom rimeligt hurtig. Så alt i alt en ok oplevelse.
Pipinette fra smartasaker fungerer fint
Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget ved siden af, og låget sørger for at holde lugten væk indtil jeg kan tømme den i et fælles toilet i gården. Den kan let rengøres f.eks. med kogende vand med sæbe.
Købsprocedure og hjemmelevering fungerede også, der var dog en udfordring med et døgns forsinkelse, men kundeservice sørgede for god information undervejs.
Smartesaker er en platform jeg venter…
Smartesaker er en platform jeg venter mig meget af !
Mvh.Ole
Er super godt tilfreds
Nem og effektiv handel samt sikker og hurtig levering med Postnord.
Handler her igen.

Købte et silikonebånd til 209,-
Købte et silikonebånd til 209,-, plus 49 kr fragt oveni. Da varen ikke passede, sendte vi den retur.
Nu har jeg så fået 130,- tilbage.
Jeg er ikke tilfreds, og ser ingen grund til at handle der igen.
Ordrerne. 101172137.

Købsoplevelse i top
Købsoplevelse i top! Tilgængelighed og service kan ikke blive bedre! Overordnet produktkvalitet synes helt OK!

HAR LIGE DET DU MANGLER
Efter at have ledt længe, fandt jeg "Hårfælde til afløb" på Jeres hjemmeside. Et lille plasticnet, som i al sin enkelhed bare virker.
Her er et væld af fantastiske og finurlige produkter. som ikke findes andre steder.

Antwoord van smartasaker.dk
Fine produkter til lave priser.
Fine produkter til lave priser.
Har handlet hos jer tidligere og er tilfreds med kvaliteten.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.