smartasaker.dk Reviews 353

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel
  2. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Meget positiv oplevelse

Købte en refleksovertræk til mig arbejdstaske/-rygsæk. Superlækkert materiale og overtrækket er ren refleks. Nu kan jeg ses af alle når jeg går hjem på en mørk vej 🤗
Og superhurtig levering. Positiv oplevelse.

14 december 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for refleksovertrækket og føler dig mere synlig og tryg i mørket 🤗✨
Dejligt også, at leveringen gik hurtigt.

Hurtig god service

Hurtig god service

3 december 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige og gode service

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Innovative produkter og gode priser.

Gode innovative produkter til fornuftige priser.

28 november 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du synes vores produkter er både innovative og til fornuftige priser

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin fugle vandautomat! Super og hurtigt service!

Jeg købte en rigtig fin vandautomat til de fugle, der kommer i haven. Toppen er glas og bunden er metal. Jeg spurgte firmaet, der sælger den, om de vidste om den kan tåle frost.. det fik jeg fint og hurtigt svar på. Det kan den i princippet godt, bare det ikke er det man kalder hård frost, hvor den ‘bund-fryser’, for så springer den nok. Jeg holder øje med temperaturen og vil tage den ind, hvis vi kommer langt under frysepunket om natten.
Automaten er smart, hænger oppe på en krog, så fuglene kan ikke komme til at droppe afføring i den - (som i fuglebadet på jorden) derfor er vandet rent hele tiden. Jeg har dog ikke set fuglene benytte den endnu.

1 november 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med både vandautomatens design og den hurtige, hjælpsomme service. Vi håber snart, fuglene også vil nyde den 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og hurtigt at bestille

Jeg købte nogle store vakuumposer til opbevaring af havehynder. Poserne er af en fin kvalitet og nemme at anvende.
Pakken modtog jeg hurtigt fra Pakkeshop uden problemer.

23 november 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten af vakuumposerne og den hurtige levering

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varen ubrugelig

Jeg havde bestilt en led lyskilde skifter der skulle gøre det nemt at skifte led pæren i spotlights. Den kom hurtigt. Men den virker slet ikke. Jeg kan ikke på nogen måde få det til at fungere. Den suger sig ikke fast og den lille tap man skal trække i er meget lille og svær at holde ved og kort. Der er ingen rigtig vejledning med.

21 november 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Vi er kede af at høre, at din LED-lyskilde ikke fungerer som forventet 😔
Vi sørger for at kontakte dig, så vi sammen kan finde en løsning og sikre, at du bliver tilfreds

Pålidelig👍🏼

Hurtig levering, produkterne er lidt dyrere men fin kvalitet!

3 juni 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og kvalitet, og vi sætter stor pris på din feedback.

Forsinkelse.

Jeg modtog varen med let forsinkelse, men blev fint informeret om forsinkelsen.

17 november 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Vi er kede af at høre, at du ikke har modtaget din vare 😔
Du må meget gerne kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde ud af, hvad der er sket, og få det løst hurtigst muligt

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kvalitet

Regnslaget til cykelkurv var fuldstændig ubrugeligt: utæt lynlås og åben bund hvor vand kan sprøjte op nedefra. Er returneret

15 november 2025

Kære Signe,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at regnslaget ikke levede op til forventningerne og forstår din frustration 😔
Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre os fremover.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os

God oplevelse

Super god oplevelse. Meget hurtig levering så der for får i 5 stjerner fra mig 👌🏼

6 november 2025

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte næsefiltre mod allergi.

Købte næsefiltre mod allergi.
Virker efter hensigten, alt var som beskrevet på hjemmesiden.

16 juni 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at næsefiltrene virker, som de skal, og at du synes, alt var som beskrevet. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får glæde af dem.

Gode kvalitetsvarer

Gode kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser

26 mei 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og priserne. Det betyder meget for os! 🌟

Tilfreds medd købet.

Produktet en bogside holder virker ok, men er endnu ikke testet. Hurtig levering.

8 oktober 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og vi håber, at bogsideholderen lever op til dine forventninger, når du får testet den mere.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt og rimelig hurtig levering

Nemt og rimelig hurtig levering

26 september 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en nem bestilling og hurtig levering. Det betyder meget for os at høre, at vores service fungerer for vores kunder.

God kvalitet produkter

God kvalitet produkter.
Hurtig levering.
Jeg var helt tilfreds med min første ordre.

10 september 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen – og at din første ordre levede op til forventningerne. Vi glæder os til at hjælpe dig igen

Lees meer over geverifieerde reviews.