smartasaker.dk Reviews 353

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel
  2. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Det fungerede super nemt

Det fungerede super nemt, levering og service i top. Her kan du sagtens handle.

Fed side

9 januari 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Det glæder os at høre, at både levering, service og hjemmesiden levede op til forventningerne

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Produktet var for simpelt = Noget bras

Produktet var for simpelt = Noget bras. Det var også i stykker ved ankomst. Har endnu ikke fået svar på reklamation

12 februari 2026

Antwoord van smartasaker.dk

Vi er virkelig kede af, at produktet ikke levede op til forventningerne, og at det ankom beskadiget 😔
Vi sørger for at kigge på det og vende tilbage til dig på den mailtråd, vi allerede har i gang, så vi kan finde en løsning hurtigst muligt

Great experience

Ordered a card game through them, fast shipping and great packaging. Recommend :)

2 februari 2026

Antwoord van smartasaker.dk

Thank you so much for your review! 🌟
We’re glad to hear you’re happy with the fast shipping and packaging, and we really appreciate your recommendation 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en hurtig levering.

Tak for en hurtig levering.
Varen fungerer perfekt.

1 februari 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen fungerer perfekt 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god oplevelse igennem hele handlen.

En god oplevelse igennem hele handlen.
Hjemmeside,købs-oplevelse og levering.
Produktet som jeg købte , levede op til forventning.

1 februari 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra hjemmeside og køb til levering – og at produktet levede op til forventningerne 💛

God service. Hurtig levering

26 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering 💛

Super gode reflexbånd

Fik fat i præcis de reflex-bånd som jeg har “ledt” efter. De er super gode til både børn og voksne og lige til at “sno” om arm / ben så vi er total synlige for bilister her i vintermørket.
Hurtig levering fra SmartaSaker og GLS.

11 januari 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Hvor er det skønt at høre, at refleksbåndene lever op til det, du har ledt efter, og at hele familien nu er godt synlig i vintermørket ✨💛
Dejligt også, at leveringen gik hurtigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Produktet er af rigtig god kvalitet

7 januari 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med kvaliteten 💛

Dårlig kundeservice

Jeg bestilte en vare, men opdagede samme dag, en lørdag, at jeg ikke havde været opmærksom på størrelsen skulle tilvælges. Jeg mailede derfor med det samme til firmaets kundeservice, og bad om en ombytning til den korrekte størrelse. Mandag fik jeg besked om at varen var afsendt fra Sverige, og tirsdag fik jeg en mail om de desværre ikke kunne gøre noget så sent i processen.
Det er en vare til 125,- sendt fra Sverige og fragten kostede 49,-
Det vil nu koste mig 79,- at returnere den, og det vil tage firmaet adskillige dage inden beløbet er tilbage betalt.
Derefter kan jeg genbestille den korrekte størrelse, og endnu en gang betale 49,- i fragt.Det vil sige at mine samlede udgifter beløber sig til 177,- pga en dårlig fungerende kundeservice og en meget usmidig returneringsproces.
Jeg fraråder køb hos Smartasaker.dk, hvis du har brug for din vare kan byttes.

3 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van smartasaker.dk

Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med ombytningen og returneringsprocessen 😔
Vi forstår godt, at det er frustrerende med ekstra udgifter og besvær. Vi tager din feedback alvorligt og sørger for at se nærmere på, hvordan vi kan gøre processen nemmere fremover.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig overskuelig hjemmeside

Rigtig overskuelig hjemmeside med mange ting man ikke ser andre steder.
Købte produktet resqme. Jeg har ikke afprøvet den selv, men min mand har testet knivbladet på et stykke papir og syntes ikke den virkede skarp nok til at kunne skære en sikkerhedsele over.
Men er endnu ikke testet på andet end papir, hvilket knivbladet ikke er lavet til at skære i.
Designet er flot på den og det er rart at have den i nøglebundet hvis man skulle komme ud for at få brug for den.

23 november 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Vi er glade for, at du synes hjemmesiden er overskuelig, og at designet på dette falder i din smag. Din feedback tager vi naturligvis med videre

Bestilte min varer

Bestilte min varer, og havde betalt for hjemmelevering. Men min varer blev indleveret i en pakkeshop, og jeg nægtede at hente den, så den ryger tilbage til jer.
Uskik, når man har betalt for hjemmelevering.
Aner ikke hvordan jeres varer er, men handler aldrig hos her mere - Sorry.
Opdatering: jeres forslag til mig var følgende - I kunne sende varen igen (mod 59kr i betaling for fragt)? Eller også skulle jeg betale et gebyr på 200kr hvis I skulle refundere mine penge?? Forbruger styrelsen kontaktet - de mener at hvis ikke alle mine penge refunderes, så skal I anmeldes for tyveri.

21 december 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Vi er virkelig kede af din oplevelse og forstår godt din frustration 😔
Det er naturligvis ikke sådan, det skal være, når man har betalt for hjemmelevering. Vi sørger for at vende tilbage til dig direkte, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.

God batteritestet

Det er en god batteritester. Godt nytår

17 december 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at du er tilfreds med batteritesteren og rigtig godt nytår 🎉✨

Alt var

Alt var, som det skulle. Der er ikke noget at brokke sig over.

17 december 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at alt var, som det skulle, og at du er tilfreds

Nemt og hurtig levering

det var legende let at bestille, godt produkt

16 december 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Dejligt at høre, at det var legende let at bestille, og at du er tilfreds med produktet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil lige rette min anmeldelse om…

Jeg vil lige rette min anmeldelse om manglende modtagelse af pakke. Jeg har selv lavet en fejl i mit tlf nr ! Så besked fra Budbee er ikke modtaget. Desværre kan man kun ringe til Budbee og der er lukket i weekender

15 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse 🌟
Det sætter vi stor pris på. Vi håber, at pakken hurtigt finder vej til dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe undervejs

Better safe than sorry!

Håber ikke, Resqme, seleskærer og vinduesknuser bliver nødvendig. Men at den giver tryghed skulle det værste ske.

15 december 2025

Tak for din anmeldelse 🌟
Vi håber naturligvis også, at Resqme aldrig bliver nødvendig, men er glade for at høre, at den giver tryghed, hvis det værste skulle ske

Lees meer over geverifieerde reviews.