smartasaker.dk Reviews 353

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel
  2. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig forsendelse.

29 juni 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både hjemmesiden og leveringen – det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var som forventet og det samme…

Varen var som forventet og det samme med forsendelse - så fint

30 juni 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både varen og forsendelsen levede op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Du er altid velkommen tilbage hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smartasaker er den eneste butik

Smartasaker er den eneste butik, jeg kan finde, med rigtige punkterfri dæk. Nemt at overskue. Dækkene kom hurtigt til pakkeboks.

20 juni 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du fandt det, du ledte efter hos os – og at både bestillingen og leveringen levede op til dine forventninger.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bestilte om tirsdagen, og kunne hente min pakke i pakkeboks fredag.
Anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 juni 2025

Hej Lotte,

Mange tak for din tilbagemelding! Det er vi så glade for at høre :)

Den passer ikke til en iPhone 15

Den passer ikke til en iPhone 15, jeg læste den passede til alle iPhone 6 og op efter.

3 juni 2025

Hej Dorthe,

Mange tak for din tilbagemelding!
Vores kundeservice team har sendt dig en mail direkte angående den ordre, så vi forhåbentlig kan finde en god løsning på dette 😀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt køb

Dejligt køb, nu kan jeg have min telefon med mig rundt i huset, uden at tænke på om der er lommer i mit tøj, tak for det

28 mei 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du kan have din telefon med rundt uden besvær. Vi sætter stor pris på din feedback!

Godt sted at handle.

Jeg er glad for at alt gik som forventet. Godt udvalg, god pris og hurtig levering.

22 mei 2025

Hej Sune,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er vi så glade for at høre :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Du er på egen hånd, hvis varen er defekt – skræmmende serviceforløb

Jeg vil advare andre mod at handle hos Smartasaker, hvis du forventer ordentlig behandling ved reklamation. Jeg modtog en defekt Zipforce-motor (til cyklen), som ikke kunne oplades. Efter en del kontakt fik jeg 22. april skriftligt løfte fra kundeservice om fuld refundering og dækning af returporto. Jeg returnerede varen som anvist.

Herefter skiftede de uden varsel mening og sendte produktet til reparation, uden min accept. Jeg gjorde det klart, at jeg ønskede refundering som aftalt, og henviste til både købeloven og deres eget tilsagn.

I stedet har jeg nu – mere end tre uger senere – fået besked om, at den reparerede vare er sendt retur. Mine mails bliver ignoreret, og deres svar undgår konsekvent at forholde sig til mine reelle krav.

Det har været et manipulerende forløb, hvor virksomheden virker venlig på overfladen, men reelt skubber ansvaret fra sig og håber, kunden giver op.

Jeg har mistet al tillid til virksomheden og vil ikke anbefale nogen at handle her, medmindre du er indstillet på at være helt på egen hånd, hvis noget går galt. Det har været et forløb præget af ansvarsforskydning og passiv modstand mod lovpligtige forbrugerrettigheder.

9 mei 2025

Hej Fabian,
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke det serviceforløb, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi beklager den forvirring og frustration, der er opstået.

Vi sender dig en mail med en opdatering på din sag snarest muligt, så vi kan få fulgt ordentligt op og finde en løsning.

Smartasaker

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse at handle ved…

God oplevelse at handle ved Smartasaker. Let at bestille på hjemmeside. Lynhurtig levering.

30 april 2025

Hej Helle,
Det er vi så glade for at høre! Vi ville glæde os til at se dig igen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et godt produkt og leveringen…

Jeg købte et godt produkt og leveringen gik hurtigt

18 april 2025

Hej Gerner,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi så glade for at høre og vikle glæde os til at se dig igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har returneret mit produkt

Jeg har returneret mit produkt, hvilket jeg selv skulle betale for, og har 14 dage efter stadig ikke fået mine penge tilbage😔

25 maart 2025

Antwoord van smartasaker.dk

Hej! Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når pengene ikke er blevet refunderet endnu. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få dette løst. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på din sag og sikre, at du får din refundering hurtigst muligt. 😊

Fin kundeservice

Fin kundeservice.
Varerne lever op til mine forventninger..

30 maart 2025

Hej Pia,

Det er vi så glade for at høre! Mange tak for din fine anmeldelse.

Dårlig kundeservice ved reklamation

Købte en fin taske og en Beurer Bagagevægt. Vi benytter bagagevægten til en kuffert og to vejninger viser ca det samme omkring 21 kg. Da vores datter når frem vejer lufthavnen kufferten til 10 kg. Vi har derefter prøvet at veje forskelligt og ser nu at vægten vejer helt hen i vejret.
Vi skriver til Smartasaker og de vil nu have os til st dokumentere med videoer og billeder og så kan vi henvende os igen.
Jeg mener de bør tage bagagevægten tilbage og selv teste den dårlige kvalitet.
Jeg synes det er dårlig service at vi ud over at have fået et produkt der ikke virker så skal vi filme og lave nærmest en dokumentar før vi kan gøre os håb om en ombytning.
Det bliver absolut sidste køb ved Smartasaker.

Update:
Efter jeg skrev til Smartasaker, at jeg fandt deres måde at skulle have beviser på hørte jeg intet fra dem. Men vupti - kort efter, at jeg giver dem én stjerne på Trustpilot, så kan de pludselig godt se problematikken og kan også tage bagagevægten retur.
Og nu skriver de også at vi under alle omstændigheder ville have fundet en løsning vi ville blive tilfredse med. Den eneste løsning vi ville være tilfredse med, var kun at få vores penge retur og så kunne de have givet os det med det samme.
Og de skriver vi har fået en dybdegående forklaring. Sikke noget pladder. De har skrevet mindre end her på Trustpilot, hvor de skal få det til at se ud som om de er SÅ servicemindede.

Det er simpelthen for ringe behandling af deres kunder.

9 april 2025

Kære Hanne,

Tak for din ærlige anmeldelse!

Vi er super kede af at du har haft en dårlig oplevelse med denne reklamation.

Som et normalt led i vores reklamations procedure beder vi alle kunder om at fremsende en form for bevis så vi kan se, hvad det drejer sig om. Herefter vil der så blive oprettet en reklamation og fundet en løsning på problemet som du vil være tilfreds med.

Vi kan dog godt forstå at dette er en lidt anden sag da det er svært at skulle fremsende disse beviser af ens baggage på bagkant. Vi har derfor valgt at lave en undtagelse og refundere dig for vægten. Vi har ydermere sendt dig en mail angående dette og med en dybdegående forklaring.

Vi beklager endnu engang denne hendelse og ønsker dig en rigtig god dag!

Mvh,
SmartaSaker

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering ..Ja

Hurtig levering, men produktet duer ikke til adskillelse i bestik skuffe. Noget dingelvæk .

14 maart 2025

Hej Ruth,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du modtog dine vare hurtigt.
Vi er kede af at produktet ikke lever op til dine forventninger.
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kunderservice, så sider de klar til at hjælpe dig videre med en klage.

Mvh Smartasaker

Utroværdig!

Utroværdig!

11 maart 2025

Hej Morteza,

Vi er utrolig kede af at høre, at du finder os utroværdige.
Dette er bestemt ikke hensigten.
Vi vil meget gerne opfordre dig til at kontakte vores kunderservice, så sider teamet klar til at hjælpe dig videre med din klage.

Mvh Smartasaker

Lees meer over geverifieerde reviews.