smartasaker.dk Reviews 353

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel
  2. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Handsken findes kun i en størrelse som…

Handsken findes kun i en størrelse som iflg. producenten skulle dække alle størrelser. Dette passer ikke. En person der har en XL str. hånd, kan ikke bruge den.

23 februari 2025

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på denne slags feedback, så har vi nemlig mulighed for at forbedre os😊

Mvh Smartasaker

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ikke her! Varer modtages ikke. Kundeservice er ubrugelige.

For 3 uger siden har jeg bestilt nogle varer. De er stadig ikke dukket op, og jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange. Får forskellige beskeder fra forskellige medarbejdere, der alle modsiger hinanden. De er 2-3 dage om at svare på hver besked, hvilket gør sagen utrolig lang.

Efter 2 uger konkluderes det at den første pakke er blevet væk, så de fortæller mig de har sendt en ny, hvilket de ifølge Budbee ikke har.
Efter næsten 3 uger får jeg besked om at de ikke kan levere den ene af mine bestilte varer, hvilket er underligt når de jo (ifølge 2 medarbejdere) allerede har sendt mine varer ad to omgange. Har fået tracking nr hver gang.
Jeg beder dem så om at annullere hele min ordre, hvorefter jeg får en 3. mail om at en pakke er afsendt til mig, denne gang uden den vare de har skrevet de ikke kunne levere.

Nr. 2 forsendelse bliver så sendt til min hjemadresse i stedet for pakkeboks som jeg havde valgt. Jeg gør Smartasaker opmærksom på at den ikke kan leveres på min hjemadresse, og en medarbejder svarer efter 3 dage at den er sendt til pakkeboks. Jeg kontakter derefter Budbee som skriver at leverandøren har valgt levering til min hjemadresse, ikke til pakkeboks og det kan ikke ændres!

Nu 5 dage efter min sidste henvendelse reagerer de på at min ordre skal annulleres, selvom jeg lige har fået besked fra Budbee om at min pakke bliver leveret i dag (på min hjemadresse). Dog ved jeg ikke hvilke varer der ville være i pakken, og nu er den altså annulleret. Nu afventer jeg i spænding om jeg så får mine penge tilbage.
Kan virkelig ikke anbefale at købe hos Smartasaker. De har ingen samarbejde i kundeservice og er lang tid om at svare på beskeder selvom man allerede har en sag i gang. Derudover lyver de og modsiger hinanden.

4 maart 2025

Hej Maria,

Vi er frygtelig kede af at læse om din oplevelse her.
Det er bestemt ikke sådan det skal være at handle ved os, og det er feedback som vil tage videre. Mange tak for at tage dig tid, til at fortælle os om disse problemer - det giver os en chance for forbedring.

Vi kan desværre ikke lokalisere korrespondancen med dig ud fra dit fornavn. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med din henvendelse, men mangler en mail at række ud til. Du må derfor meget gerne kontakte vores kunderservice på: kundeservice@smartasaker.dk, så vi kan finde en løsning og kompensere dig med det samme!

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din henvendelse og er kede af at høre om din oplevelse.

Mvh SmartaSaker

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skrev at brugsanvisningen til mit…

Jeg skrev at brugsanvisningen til mit købte produkt ikke kunne udføres i virkeligheden som vist på tegningerne og fik svar på noget helt andet, så jeg måtte skrive det igen lidt mere uddybende.

Så kun 1 stjerne indtil videre.

14 februari 2025

Hej,
Det beklager vi meget.

Vi kan desværre ikke set at du har været i kontakt med os, så du må meget gerne kontakte kundeservice på kundeservice@smartasaker.dk, så vi kan finde en god løsning sammen!

Du må have en rigtig god dag.

Fint udvalg - hurtig levering

Var på jagt efter nogle særlige '"*isbeholder" fra Tovolo. Et brand der ikke er så nem at finde i EU. Mulighed via Amazone - men dyr i indkøb og fragt.
Fandt produktet hos "smartasaker". Fin pris og levering inden for få dage. "What's not to like"

25 januari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte 3 spray flasker og en af dem…

Jeg købte 3 spray flasker og en af dem var utæt hvad gør jeg?

13 januari 2025

Hej
Det beklager vi mange gange. Vi skal bede dig sende os billeder af produktet samt et ordrenummer til kundeservice@smartasaker.dk.
Hav en god dag.

Nyttigt

Fint og meget anvendeligt stykke "værktøj"😀

30 december 2024

Hej Torben,

Vi sætter pris på det! Tak for de pæne ord🌟

Mvh. Smartasaker

Lees meer over geverifieerde reviews.