smartasaker.dk Reviews 353

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har ikke adgang til eget toilet i 6 uger grundet et renoveringsprojekt og har derfor købt en såkaldt pipinette hos smartasaker. Den fungerer fint, er let at bruge stående, der løber ikke noget... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte vacumpåsar både stora och små, inför flytt. Inte en påse har hållt vacumet, de stora släppte inom ett dygn de små i ett par tre dagar! Har varit i upplösningstillstånd iom detta extra tripp... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for den Nøglering KeySmart Original i Sort, som jeg købte til min datter i fødselsdags 🎁gave til alle hendes nøgler🔑🔑🔑🔑🔑 Alt gik perfekt fra køb til hurtig levering. Min aller b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er super godt tilfreds. Gode priser, godt produkt- lige hvad jeg stod og manglede, så jeg ikke får rifter på hænder og især underarme, eftersom mit immunforsvar er nedsat. Nem og effektiv handel sa... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Noviteitenwinkel
  2. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos SmartaSaker finder du innovative gadgets og sjove gaver. Det kan være en gadget, der forenkler hverdagen, og det er endnu sjovere, at det er en svensk opfindelse.

4,3

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Helt ærlig

Helt ærlig, det er ikke andet at sige, end at det gik godt, og at pakken blev afleveret, hvor den skulle. Og at jeg er tilfreds. Vj

2 januari 2025

Hej Jette,

Mange tak! Det er vi så glade for

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her vil jeg helt sikkert handle igen

Opdateret: jeg har modtaget mine varer og de er så fine og i god kvalitet. Jeg er meget tilfreds 👍🏼

29 december 2024

Hej Carina,

Det er vi så glade for at høre! Vi ville glæde os til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super levering fik det 2 dage efter at…

Super levering fik det 2 dage efter at jeg havde bestilt varen 1000 tak for det
Mvh Kim 👍🏻💫

25 december 2024

Hej Kim,

Det er så godt at høre! Vi er glade for, at du har været tilfreds med din levering - Tusind tak!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har skrevet en mail at produktet hund…

Hurtigt levering - ros for det.
Men Har skrevet en mail at produktet hund hørerværn ikke passer til min hund - de sidder ikke tæt ved ørerne. Derved ikke lukker nogen lyde ude og derfor ville returnere produktet tilbage.
Men kan ikke læse hvordan jeg kan returnere

13 december 2024

Hej Maria,

Det er vi så glade for at høre!
Vi håber, at du fik alt den hjælp fra vores kundeservice team, som du havde behov for.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

der virker travlt lige her op til jul

Bestilt vare sidste uge 12. December. Fået ordrebekræftelse men Ikke modtaget noget om levering endnu og når man ringer til dem sker der ingenting og der ligges bare på.
opdatering: Jeg har fået svar nu fra dem på mail.

16 december 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Ledon,

Vi er meget kede af, at høre om din situration.
Du er meget velkommen til at række ud til vores kundeservice, så er vi sikre på, at de kan hjælpe med at løse dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beklager fejlagtig anmeldelse !!

Beklager meget denne anmeldelse, der vedrører et andet firma / har modtaget varen inden for få dage, og varen leveret rettidig og helt i orden - beklager over for firmaet !!!!!!!!!! Total utroværdigt firma - bestilt 23.11.2024 - og endnu ikke modtaget det bestilte - har kontaktet firmaet uden at have modtagen nogen form for tilbagemelding - de skriver at leveringstiden er 2 - 3 dage - nærmere 2 - 3 måneder

28 november 2024

Hej Jens,

Tak for din feedback!
Vi har desværre ikke kunne finde din mail i vores system. Derfor har vores kundeservice nu sendt dig en mail angående din ordre, så vi kan finde en løsning på dette.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke modtaget varen fra jer

Har ikke modtaget varen fra jer.
På nuværende tidspunkt, kan jeg bestemt ikke anbefale jer til andre.

23 november 2024

Hej Olaf,

Tak for din anmeldelse!
Du modtager meget snart en mail fra vores kundeservice team, som ville hjælpe dig med at finde en løsning på dette 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig levering med…

Altid hurtig levering med kvalitetsprodukter

18 november 2024

Hej Petra,

Det er så godt at høre! Mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handler der helt sikkert igen.

Handler der helt sikkert igen.
Gode vare, og god levering.
Købte batteri lys, 3 forskellige (fyrfadslys, bloklys og slanke alm)

14 november 2024

Hej Helle,

Det er vi så glade for at høre! Vi glæder os til at se dig igen.
Mange tak :)

Transfer elstik DK - US

Lynhurtigt bestilt og lynhurtigt leveret - så er alle glade.

5 november 2024

Hej Bente,

Vi er så glade for at høre at du har været tilfreds med din ordre og leveringen!
Mange tak og vi glæder os til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering.
Fuldt tilfreds.

26 oktober 2024

Hej Ulla,

Det er vi bare så glade for at høre! Mange tak for din anmeldelse

Mange geniale ting

Mange geniale ting, som ikke findes andre steder . . . . 👍🏻

24 oktober 2024

Hej Lene,

Det er vi så glade for at du synes! Vi glæder os til at se dig igen

Vi købte reflekser

Vi købte reflekser, som virker til at være gode. Dejligt at blive set, når der er mørkt.

19 oktober 2024

Hej Susanne,

Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med dine reflekser. Mange tak!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

As soon as I stepped inside

As soon as I stepped inside, I was greeted with an explosion of color and creativity. The store offers an impressive selection of novelty items that are perfect for any occasion, whether you're shopping for a gift or just treating yourself.

During my recent visit, I found a stunning collection of retro toys that instantly transported me back to my childhood. I purchased a few items for my own nostalgia collection and even found a couple of unique gifts for my niece and nephew. It’s rare to find a store that caters to both adults and kids so well!

The atmosphere is incredibly welcoming, with friendly staff who truly make the shopping experience enjoyable. They go above and beyond to help you find exactly what you're looking for, and their enthusiasm is infectious. I loved chatting with them about their favorite products and the stories behind them.

Every item I’ve purchased has been well-made and durable, ensuring that I get great value for my money. I also appreciate their eco-friendly options, which show a genuine concern for the environment.

You’ll leave with a smile and some fantastic finds that are sure to brighten your day!

10 februari 2024
Review zonder uitnodiging

Hi Barbara,

Thank you so much for your review!
We are så glad to hear you have been satisfied with your experience with Smartasaker.

With kind regards, Smartsaker

Lees meer over geverifieerde reviews.