Vi var i butikken 2 gange. Første gang mødte vi en meget informativ og entusiastisk medarbejder, der var forklarende og imødekommende. Anden gang not so much. Men alt i alt var oplevelsen OK og vi fik... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en cykel for ca. 3 mdr siden, som viste sig at have en fejl. Efter tre forgæves forsøg på at finde/løse fejlen, gik handlen tilbage få dage før en cykelferie… Butikken hjalp med at finde en ande... Toon meer
God telefonrådgivning, så jeg kunne vælge den rette cykel til min 9-årige søn - type og størrelse. Leveringen forløb gnidningsfrit. Cyklen var klar til brug ved ankomst. Prisen virker god, og produkte... Toon meer
Købte en ny samlet MTB til vores datter af deres flinke mekaniker Jonas. Da jeg kom hjem, var der desværre en løs bremsekaliber foran, plus bagdækket var poppet af fælgen. Fik læsset cyklen... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Smartcykler.dk - Powered by Støvring Cykler fører vi et bredt udvalg af blandt andet elcykler, mountainbikes, citybikes, racercykler, børnecykler og ladcykler. Klik ind på vores hjemmeside www.smartcykler.dk eller besøg vores showroom i Støvring - 30 km syd for Aalborg, hvor vi holder åbent åbent alle ugens dage.
Contactgegevens
Porsborgparken 11, 9530, Støvring, Denemarken
- info@smartcykler.dk
- smartcykler.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God support.
Jeg købte en scott spark 950 til 16000kr + levering men så kom den også samlet og dæmperne var pumpet til min vægt .
Efter 3 ture mistede jeg en speciel bolt der holder dropper remoten .
De sendte mig en ny uden brok på 5 dage, det er god service .😀
Er desværre blevet solgt nogle ting til…
Er desværre blevet solgt nogle ting til min ny cykel, som jeg ikke kan bruge. En bagskærm og støttefod.
Alt virkede som det skulle
Havde lige en rettelse på styret der…
Havde lige en rettelse på styret der var noget der ikke virkede du skiftet med noget nyt med det samme så rigtig god oplevelse god service
Meget tilfreds 😀 god cykel og god pris
Meget tilfreds 😀 god cykel og god pris
jeg købte en cykel med udstyr
jeg købte en cykel med udstyr, som ikke var den rigtige da den kom frem. Fik alle pengene retur og stor hjælp fra kundeservice
Marius som vejledte os var sgu en cool…
Marius som vejledte os var sgu en cool ung fyr der var hurtig til at fange hvad min søn ønskede sig af en cykel. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse.
Super oplevelse
Jeg fik virkelig kompetent og nærværende vejledning i køb af ny cykel. Der blev lyttet og taget hensyn til mine ønsker og de var ikke bare ude på at sælge mig den dyreste cykel, men derimod den der var bedst for mig. Det var en rigtig god oplevelse at handle med Smartcykler. Alle spørgsmål jeg stillede, blev besvaret uden den mindste slinger i valsen. Der var tydeligt en stor viden om alle aspekter af de forskellige cykler jeg kiggede på.
Alt forløb fuldstændig trygt og problemfrit. Vil til hver en tid anbefale Smartcykler!
Super professionel og venlig betjening
Super professionel og venlig betjening. Mads gav virkelig god rådgivning, og værkstedet ydede en toppræstation.
Hurtig online vejledning og levering
I bought a MTB couple of weeks ago and…
I bought a MTB couple of weeks ago and I am very happy for that. In one sentence, I would say: High quality, fast service.
Thanks Smartcykler😊🙏
Go service og en rigtig fin…
Go service og en rigtig fin mountainbike til prisen 🙂
Knægten blev i hvert fald meget glad for den .
Bøvlet forløb men endte godt til sidst
Jeg havde glædet mig til at skulle ud og kigge på min første el-cykel, som skulle mig en masse gode oplevelser i den danske natur og landeveje.
Cyklen blev valgt og jeg cyklede den hjem (20 km), da den var klargjort. Allerede på hjemturen begyndte jeg at kunne høre en mislyd (kliklyd).
Jeg kontaktede forhandleren den efterfølgende hverdag og fik den på værksted. De brugte 2 timer mens jeg fik lov at stå at vente (ingen fortalte, at man kunne sidde ovenpå før lige i sidste øjeblik), og da man mente at det var fikset, kørte jeg igen. Allerede på vej hjem, hørtes lyden igen, men jeg kunne ikke komme igennem på telefonen, så valgte at cykle de 20 km. hjem, for jeg var faktisk ved at være godt træt!
I løbet af de første 14 dage var cyklen på værksted tre gange (sidste gang over flere dage), med forskellige medarbejdere ind over. Sidste gang på værkstedet var efter at jeg havde skrevet til en mail med hændelsesforløbet, for jeg var ved at være godt træt og frustreret over, at jeg stadigvæk stod med en cykel, der ikke var ok. Det var jo halvdyr, ny cykel, så jeg mener ikke, at jeg skal kunne forvente, at der er mislyde fra starten. Så skulle det i hvert fald være nævnt, da jeg fik den fremvist.
Der kom først til at ske noget, da Mads responderede på min mail, og til sidst endte vi med at blive enige om, at jeg skulle have en ny. Den skulle dog først bestilles hjem.
Jeg fik en ny cykel efter yderligere 14 dage, men havde en lånecykel stillet til rådighed i mellemtiden.
Min oplevelse af forløbet er, at der er alt for mange "kokke" inde over et køb, især, hvis det også krydres med en reklamation. Jeg måtte også efter en uge rykke efter en opdateret kvittering på den nye cykel. Den var glemt eller faldet mellem to stole?!
Der mangler en rød tråd og opfølgning på, at man er nået i mål. Den opfølgning ligger hos kunden lige nu, men efter min mening bør den ligge ved forhandleren. Især når man vælger at købe i butik og ikke bare på nettet. Det er kundeservice!
Fremvisning af cykler (3-4 medarbejdere) vil jeg give 4 stjerner
Modtagelse af cykel 3 - ingen hjælp til om styr og sæde var korrekt i forhold til min højde.
Gentagne reklamationer 3, dog vil jeg sige at de medarbejdere der var inde over, gjorde hvad de kunne.
Hele forløbet var mangelfuldt, bøvlet og langt (en måned) og vil ligge på 2, men pga. Mads´opfølgning på min mail, ender jeg ud med at give 4, ellers havde vi været på 2 stjerner.
Rigtig god oplevelse med god betjening
Rigtig god oplevelse med god betjening.
Svar også altid lyn hurtig på mail 👍
5 stjerner til smartcykler.dk og Rasmus…
5 stjerner til smartcykler.dk og Rasmus 🙌
Fandt ønske cyklen til knægten på hjemmesiden, klart den skarpeste pris på markedet! Bestilte også bøjle beskytter til gearskifter med.
Kort tid efter modtog jeg en mail fra Rasmus, for at lave en aftale om leverings tidspunkt 🙌
Cyklen kom på ingen tid, 100% samlet og lige så lækker som forventet!
Virkelig en god oplevelse og en hurtig og god service - Den får andre cyklerforhandlere altså svært ved at leve op til 💪
TAK! Det er ikke sidste gang, vi køber cykel hos Smartcykler.dk!
Super betjening.
Super betjening.
Da jeg skulle købe en elcykel men bor langt væk, var der en del skriveri frem og tilbage. De var meget hjælpsomme og sendte billeder for at vise mig bl.a. hvor og hvordan batteriet var monteret.
Modtageren af cyklen er MEGET tilfreds med den.
Kan klart anbefale Smartcykler.dk
Dit is Trustpilot