Bestelling geplaatst 27 juli - geen reactie meer - mailadres bestaat niet meer, via messenger geen reactie.34.95 euro armer. Laatste keer bestelling geplaatst zonder Trustpilot te raadplegen...

Hallo, Tegoedboncode die ik kreeg van smiling socks begin dit jaar werkt niet. Verschillende mail gestuurd hieromtrent maar ik krijg geen antwoord. Tegelijkertijd blijf ik wel reclame mails op... Toon meer

Super slecht!! Enkel de 5 sterren reviews komen tevoorschijn. Bestellingen worden niet geleverd gewoon pure oplichterij! Enkel maar excuses dat ze achterstaan met de e-mails en schuift vervolgens de s... Toon meer

Totaal waardeloos!! In eerste instantie komen Alleen de goede reviews tevoorschijn dus dan maar zo, maar KOOP NIET, HET ZIJN OPLICHTERS! Zodra je mailt over annuleren reageren is helemaal nergens me... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Rustige kleuren, premium kwaliteit en een subtiele vrolijke smiley waar je spontaan een glimlach van op je gezicht krijgt: dat zijn onze Smiling Socks. De sokken zijn ontworpen voor iedereen die graag van het leven geniet en die stijl en kwaliteit belangrijk vindt.

2,7

Slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hey timna,

Is je bestelling aangekomen? Volgens de tracking lag het op 1 december in de brievenbus!

Onze oprechte excuses voor de vertraging en hopelijk heb je het ontvangen!

Ik heb voor 20 paar sokken betaald en…

Ik heb voor 20 paar sokken betaald en maar 10 paar ontvangen,..Heb reeds mail gestuurd en dit zou in orde komen,...
Maar tot op heden,..nog niets ontvangen😩
Groeten
Een ontevreden klant🤔

25 november 2021

Hi Ellen,

wat vervelend zeg.. Is het inmiddels al opgelost?

ik heb nog steeds niets ontvangen

ik heb nog steeds niets ontvangen, vandaar een minder goede beoordeling

24 november 2021

Antwoord van Smiling Socks

Heb je het inmiddels al ontvangen? Wij hadden het destijds met DHL verstuurd, maar de tracking geeft geen info..

Ik hoor het graag! Anders zijn ze bij DHL het pakketje kwijt geraakt..

Op 6 oktober jl

Op 6 oktober jl. kreeg ik van Smiling socks de bevestiging dat de bestelling die ik had geretourneerd, goed was aangekomen en dat ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort zou krijgen. Weken later, en meerdere mails hierover later, krijg ik wel af en toe een reactie, maar het aankoopbedrag vooralsnog niet. Jammer, want anders had ik zeker nog vaker sokken besteld, want die zijn leuk. Ik ga nu maar mijn rechtsbijstand benaderen wat de mogelijkheden zijn.

21 november 2021

Het blauwe paar ontbreekt bij al mijn bestellingen!

Ik heb 2x een pakketje van 10 sokken besteld, telkens ontbrak het blauwe paar, de eerste keer heb ik hierover gemaild, zonder resultaat, dat vind ik erg jammer, vooral omdat blauw de lievelingskleur van mijn dochter is... Ik hoopte bij mijn 2de bestelling, zo'n jaar later, het blauwe paar te ontvangen, weer ontbreekt het, ondanks dat het op de foto afgebeeld staat!

21 november 2021

Ik vind het tot nu een slecht bedrijf

Ik vind het tot nu een slecht bedrijf. Heb een week geleden sokken besteld maar er is nog niks geleverd! Nadat ik heb gemaild kreeg ik wel na een dag antwoord...
Maar tot nu nog geen sok gezien...

19 november 2021

Antwoord van Smiling Socks

Heb je het inmiddels ontvangen?
DHL heeft op 1december geprobeerd om het te bezorgen, houd voor updates of waar je pakketje is dan ook de track & trace even in de gaten!

Het werd een dag later bezorgd

Het werd een dag later bezorgd.
De kwaliteit van de sokken is goed en zitten lekker.

17 november 2021

Antwoord van Smiling Socks

Bedankt voor je review! Onze excuses dat het een dag vertraging had.. helaas kan dit eens gebeuren en ik kan je verzekeren dat de vertraging dan bij het verzendbedrijf ligt en niet bij ons.

Gelukkig ben je wel tevreden met de sokken! Ik zie dat je ons als slecht hebt beoordeeld.. Wellicht wil je dit nog herzien, want ik verneem dat je wel tevreden bent!

In ieder geval veel plezier met de sokken!!