Fick snabb kontakt med gänget på SOLDOUT, tyvärr fanns inte ett av paren jag beställde men inga problem alls. Fick kontakt med Fred som var supertrevlig och jättehjälpsam, väldigt flexibla med min ord... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har väntat i två veckor jag har inte fått mitt bekräftelse mail så kan inte se vart orden är, sedan svarar de inte må våra mail. Vi har betalat men inga skor har kommit, jag beställde ett par ni... Toon meer
Inte bara att ni har ett brett sortimentet men fantastiska skor utan riktigt bra på att maila när/om något fel skulle uppstå eller om leveransen bli försenade. Alltid trevliga när man rådfråga om sko... Toon meer
Beställde skorna för ungefär 3 veckor sen. Så var beredda på att leverans tiden är lång! Även ett minus på att dom inte ger en uppdatering om ens leverans. Jag fick själv kontakta dom efter 1 vecka... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Återförsäljare av exklusiva skor och kläder.
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
It’s a scam
It’s a scam, I haven’t revived my order for over two mouth’s when I rest Hed out I was always told that they would arrive the following week. And since I requested my order to be refunded and canceled I’ve just been ignored. Please don’t order from this site it’s a scam.
And they obviously have fake accounts writing reviews for them. Some accounts here have written 10 reviews for soldout whit the most generic praise.
Usel leveranstid
Än har jag inte fått min leverans och idag är det två veckor sedan på pricken som jag la min order. Uselt.
Servicen hade kunnat va mycket bättre
Dålig information om försenad produkt
Har köpt från er tidigare och har alltid blivit bemött på ett bra sätt, men denna gång blev jag sjukt besviken. Fick meddelande om att jag kunde räkna med en leverans inom 5 arbetsdagar men sen tog det stopp, jag mejlade flera olika mejladresser ett ex antal gånger men fick aldrig någon återkoppling eller uppdatering på leveransen - hade uppskattats då min order var tänkt som en födelsedagspresent som nu blev försenad med två månader. De gånger jag fick något svar tillbaka var väldigt ytliga och inte alls informativa om just min order. Jag kan förstå att saker och ting kan ställa till det, men ge då en uppdatering och en förklaring till varför det har blivit som det blev..
Beställ inte från SOLD OUT!
Försökt att maila för att annullera min beställning men har inte fått något svar. Beställde skorna för några månader sedan men de har fortfarande inte kommit fram. Beställ inte från detta blufföretag!
Uselt
Jag beställde ett par skor den 27e januari. Idag är det den 29e mars. Jag har vid upprepande tillfällen mailat SoldOut utan svar. Dem har fortfarande inte svarat på mina mail och vägrar returnera pengarna. Detta är andra gången jag beställer från dem. Första gången hände något liknande, då jag fick vänta 1 månad, detta kompenserades med en voucher på 300kr.
Ytterst dåligt, rekommenderar inte att ni beställer härifrån.
Jag beställde mina skor 14 november…
Jag beställde mina skor 14 november 2022 och fick dem 1 mars 2023. Det tycker jag är grymt dåligt, som kund förväntar man sig att företaget ska svara på mails också men det har brustit även där. Man lovade flertal gånger att skorna var påväg så i ca 5 månader gick jag runt och blev lovad absolut ingenting, tack för de.
Lång väntan
Var enkelt att beställa och fick bekräftelse direkt, allt står hur det går till att beställa på deras hemsida, väntade på att dom skulle hitta skorna hos en underleverantör, väntade i över 2månader, men alltid fått svar så fort jag skrivit med dem, äntligen så hittade dom skorna och som skulle genomgå en koll att de var äkta vara och som det var i detta fall, men på KLARNA står det plötsligt avbruten order, som håller på att kollas upp nu när man inte vet hur man ska betala och när skorna är skickade nu och förhoppningsvis kommer. Så det negativa som gör att det blev bara 3 stjärnor från mig är lång leveranstid och att KLARNA blev avbruten och som jag nu väntar svar på.
Mvh Jessica
Leveransen har tagit alldeles för lång…
Leveransen har tagit alldeles för lång tid. Kommer dessvärre inte att beställa från er igen. Orimligt att det ska ta en månad att få sitt paket (har ännu inte fått det)
Hoppas verkligen att skorna passar min son så man slipper krångla med en retur!
Fick vänta i nästan 2 månader …
Fick vänta i nästan 2 månader för skorna, fick knappt svar när jag fråga vad som hade hänt. Sämsta sidan jag nånsin handlat på
väntat i över 1 månad
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd! Bra service som svarade i god tid vid frågor och gjorde sitt yttersta för att få saker lösta.
Bra service!!
Fick mina as läckra skor som inte är så lätta att få tag i och fick bra upptadering under hela processen 🙏🏻
Frakten tog 5 månader
Frakten tog 5 månader, inte okej när man betala så mycket pengar som för dom här skorna
Gillat att handla hos er för att jag alltid varit nöjd med varan man beställt.
Gillat att handla hos er för att jag vet att man alltid får varan.
Det jag reagerade på och ”ogillade” denna gång var att kundsupporten kunde ta flera dagar för sig att svara på mail. även på instagram.
Skorna kom men det tog alldeles för…
Skorna kom men det tog alldeles för långt tidddddd
good site with good price but delivery…
good site with good price but delivery take a little long time
Rekommenderad butik
Tydliga mail kring vad som kommer att ske härnäst. Svarar snabbt i chatten och på mail om man undrar över något.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.