De site is overzichtelijk, configurator gebruiksvriendelijk , veel keuze om te personaliseren en je krijgt een duidelijke prijs . Verzending gebeurd met trackingcode en op tijd een mail met de status... Toon meer

Goed georganiseerd, kwalitatief top kleding en alles geheel maatwerk. Ook de mogelijkheid om proefshirts te bestellen zodat de maten makkelijk te bepalen zijn en de software biedt alle mogelijkheid om... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant

customized sportswear

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

top service!

Prijs kwaliteit top
snelle levering
Bekijken zelf het ontwerp en geven feedback
top service!

14 augustus 2025

Hoi,
geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het product en onze service. Bedankt voor je mooie woorden!
Hartelijke groeten uit Keulen,
Je spized-team

Eenvoudig te ontwerpen en goede kleding…

Eenvoudig te ontwerpen en de controle die de grafische afdeling doet is perfect, ze hebben mijn ontwerp naar een hoger niveau gezet.
Kwaliteit is 100% goed en de kleuren zijn geweldig, mijn volgende kleding ontwerp ik weer via Spized
Fijne kleding👍

5 augustus 2025

Hi Patrick,
Super fijn om te horen dat onze grafische afdeling je ontwerp heeft kunnen verbeteren en dat je blij bent met de kleuren en kwaliteit. Bedankt voor je vertrouwen in spized!
Veel groetjes uit Keulen
je spized-team

Fantastische shirts! Ally dartpolo.

Uitzonderlijk goede kwaliteit, perfecte snit en zéér aangename stof! Onbeperkt aantal logo's en vrije tekst, gemakkelijk te positioneren.
3-D simulator is ook heel gemakkelijk te hanteren. Eindeloze combinaties van ontwerpen en achtergronden. Team Spized checkt de resolutie van de geüploade logo's én past ze aan indien nodig. Wat een service! Shirts van Spized zijn ongeëvenaard!♥️

1 augustus 2025

Hoi Jurgen,
hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn heel blij dat je zo enthousiast bent over de 3D-configurator en onze kwaliteitscontrole. Veel plezier met je bestelling, we kijken uit naar je volgende ontwerp!
Veel groeten uit Keulen
Je spized-team

Voor ons dartteam 9 shirts besteld

Voor ons dartteam 9 shirts besteld, zijn van echte top kwaliteit!
Zeer blij mee!
Spized kan ik iedereen aanraden voor shirts!

28 juli 2025

Hoi Ben,
super om te horen dat jullie zo blij zijn met de shirts voor jullie dartteam! Fijn dat je de kwaliteit als top ervaart – zo hoort het ook. Bedankt voor je aanbeveling!

Fantastische site

Dartshirts zijn van uitstekende kwaliteit en aangenaam om dragen. Resolutie van de logo's wordt verbeterd door het team indien nodig. Voorstellen om letters of logo's beter zichtbaar te maken, wordt ook door hun team voorgesteld. Logo's en tekst onbeperkt voor dezelfde prijs! Mooie 3-D voorbeelden van het shirt. Alles nauwkeurig te positioneren (best via desktop of laptop). Gewoonweg top site!

14 juli 2025

Hi Conny,
Heel erg bedankt voor je fantastische recensie! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de shirts en onze ondersteuning bij het optimaliseren van je ontwerp. Super om te horen dat je onze site als top ervaart!
je spized-team

Goede ontwerp tool en goed product

Goede ontwerp tool en kwalitatief goed product. Blij met de aankoop.

14 juli 2025

Hoi Dirk,
Dank je wel voor je geweldige recensie! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je blij bent met je aankoop. Kom gerust terug voor een volgend ontwerp!

Goede en betrouwbare website

Goede en betrouwbare website, houden je goed op de hoogte hoe het gaat met je bestelling, echt super!

24 juni 2025

Hoi Christian,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te lezen dat u onze service betrouwbaar vond en dat u zich altijd goed verzorgd voelde. Veel plezier met je bestelling!
per spized-team

Mijn spized review

Jullie leveren altijd optijd. Jullie leveren altijd precies wat ik verwacht of beter. Jullie kwaliteit verrast mij ook altijd.
Wij bestellen bij jullie bijna al onze spullen voor het voetbalteam en wij zullen zeker jullie daarvoor blijven gebruiken.

23 juni 2025

Hoi Seth,
Het is echt geweldig dat je zo blij bent met onze levertijden, kwaliteit en het hele proces! Geweldig om te horen dat je je voetbalteam uitrust met spized - bedankt dat je ons trouw blijft, we kijken nu al uit naar je volgende bestelling!
je spized team

Top!

Heel goede service, je wordt als klant echt betrokken in heel het proces. Ook de kwaliteit van de truitjes is top!

16 juni 2025

Hoi Siebe,
hartelijk dank voor je geweldige feedback! Fijn om te horen dat je je echt betrokken voelde bij het hele proces. We zijn blij dat de kwaliteit van de truitjes aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen snel weer samen te werken!

Leuke samenstelling van de polos,

Leuke samenstelling van de polos,
Heel goeie kwaliteit, vlugge levering.
Al aanbevolen aan kameraden die ondertussen al een bestelling hebben geplaatst.

30 mei 2025

Hoi Koen,
wat leuk dat je zo enthousiast bent over de samenstelling van de polo’s en de kwaliteit! Dankjewel dat je ons aanbeveelt – daar worden we blij van!

Het ontwerpen is kinderspel

Het ontwerpen is kinderspel ! De grote keuze is fijn !
Ik test dit nu met 1 wielertruitje en als dit mooi & kwaliteitsvol is en vooral op tijd geleverd dan volgen er zeker nog bestellingen.

3 juni 2025

Hoi,
geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over het ontwerpen en de ruime keuze! We zijn benieuwd hoe je eerste wielertruitje in de praktijk bevalt – hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen.
je spized-Team

Shirt is 100 procent zoals ik hem 3d…

Shirt is 100 procent zoals ik hem 3d ontworpen heb, de kwaliteit van mijn eigen logo's op het shirt zijn uitmuntend en ook de kwaliteit van het shirt zelf is echt goed, ga zeker nog vaker shirts bestellen

19 mei 2025

Hoi Arjan,
super om te horen dat je zo tevreden bent met je shirt! Het is geweldig dat het precies zo is geworden als je het in de 3D-configurator hebt ontworpen en dat de kwaliteit van je eigen logo's en het shirt zelf zo goed is. Dankjewel voor je feedback en we kijken ernaar uit om nog meer shirts voor je te maken!
je spized-team

Goede site om zelf te ontwerpen en…

Goede site om zelf te ontwerpen en snelle afhandeling.

14 mei 2025

Hoi Marc,
geweldig om te horen dat onze website je bevalt en dat de verwerking van je bestelling soepel en snel was. Bedankt voor je positieve feedback!
jouw spized-team

Goede service, goed bereikbaar en hele goede kwaliteit shirts! Zeker een aanrader en voor andere sportshirts kom ik zeker een keer terug.

19 mei 2025

Hoi Samuël,
super dat onze service en de kwaliteit van de shirts je zo goed bevallen! We vinden het fijn dat je ons aanbeveelt en kijken uit naar je volgende bestelling voor sporttrikots. Bedankt voor je vertrouwen!
jouw spized-team

De levering was zo vroeg mogelijk

De levering was zo vroeg mogelijk, volgens de aangegeven datum. Kwaliteit van de shirts is hoog, zijn excellente sportshirts. De bedrukking is zeer goed gelukt. Zeker een bedrijf om te gebruiken voor je eigen bedrukte sportshirts!

15 mei 2025

Hoi Gijsbert,
wat fijn dat alles vlot en volgens planning is verlopen en dat je zo blij bent met de kwaliteit van de shirts. Bedankt dat je voor spized gekozen hebt – tot de volgende keer!
je spized-team

Voor de tweede keer wielershirts…

Voor de tweede keer wielershirts besteld. Op mobiel oké, maar doe jezelf een plezier en pak een desktop/laptop erbij. Wat een plezier.
Bij mijn laatste bestelling bleek een kleine fout te zijn, Spized een mail gestuurd. Snelle reactie én ontwerp aangepast 👌🏻
2 - 3 weken levertijd. Dikke prima

21 april 2025

Hoi Paul,
dank je wel voor je fijne review! Leuk dat je weer bij ons besteld hebt en goed om te horen dat je tevreden bent over de levertijd en de klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar!
je spized-team

Spized had per ongeluk mijn ontwerp…

Spized had per ongeluk mijn ontwerp verkeerd gedrukt. 1 mailtje was alles wat nodig was om dit op te lossen, Spized heeft me een nieuw (correct) shirt toegezonden, zonder dat ik het incorrecte shirt heb moeten terugsturen. Kwaliteit is zonder meer gelijk aan voetbalshirts van grote merken. Ik ga 100% opnieuw een shirt ontwerpen en bestellen!

2 mei 2025

Hoi Niels,
Bedankt voor je begrip en de vriendelijke feedback! Het is fijn dat we het misverstand snel en gemakkelijk hebben kunnen ophelderen. Het feit dat je onze kwaliteit vergelijkt met die van grote merken is een groot compliment - dank daarvoor! We kijken nu al uit naar je volgende ontwerp!
Uw spized team

Kwaliteit van de milremo wielershirts…

Kwaliteit van de milremo wielershirts en broek zijn top!

1 mei 2025

Hoi,
Wat leuk dat je de kleding van Milremo zo mooi vindt! We gebruiken materialen van hoge kwaliteit - dat is fijn om te zien. Bedankt voor je feedback en veel plezier op je volgende ritten!
je spized team

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Zeer snelle reacties en goede hulp. Bedankt!

29 april 2025

Hoi Rico,
super dat alles zo vlot en probleemloos is verlopen! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze support. Bedankt voor je feedback en tot de volgende keer!

In 1 woord top

Super kwaliteit en perfecte uitvoering van het ontworpen tenue

28 april 2025

Hoi Marcel,
top dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en uitvoering van je tenue! Bedankt voor je geweldige feedback en tot de volgende bestelling!
je spized-Team