Dartshirts zijn van uitstekende kwaliteit en aangenaam om dragen. Resolutie van de logo's wordt verbeterd door het team indien nodig. Voorstellen om letters of logo's beter zichtbaar te maken, wordt o... Toon meer

De site is overzichtelijk, configurator gebruiksvriendelijk , veel keuze om te personaliseren en je krijgt een duidelijke prijs . Verzending gebeurd met trackingcode en op tijd een mail met de status... Toon meer

Spized had per ongeluk mijn ontwerp verkeerd gedrukt. 1 mailtje was alles wat nodig was om dit op te lossen, Spized heeft me een nieuw (correct) shirt toegezonden, zonder dat ik het incorrecte shirt h... Toon meer

Goed georganiseerd, kwalitatief top kleding en alles geheel maatwerk. Ook de mogelijkheid om proefshirts te bestellen zodat de maten makkelijk te bepalen zijn en de software biedt alle mogelijkheid om... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant

customized sportswear

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top product

Ideaal om zo je eigen shirt te ontwerpen, perfecte service en uitstekende kwaliteit!

24 april 2025

Hoi Frank,
mega dat je zo tevreden bent! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met de 3D-configurator, de kwaliteit en de service. Heel erg bedankt voor je geweldige feedback en veel plezier met je bestelling!
Je spized-Team

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf, goede service. Goede kwaliteit shirts met oneindig veel ontwerp mogelijkheden!

23 april 2025

Hoi Thom,
Het is geweldig dat je zowel de variatie in de 3D-configurator als de kwaliteit van onze shirts waardeert! Dat is precies wat we je willen bieden - bedankt voor je beoordeling!
jullie gespized team

Super blij met mijn nieuwe (werk)kleding

11 april 2025

Hoi Reinier,
wat fijn dat je zo enthousiast bent over je nieuwe (werk)kleding! Bedankt voor je bericht – we hopen dat je er veel plezier van hebt.
per spized-team

Superveel keuze en toffe designs!

Superveel keuze en toffe designs!
Ik had een vraag en kreeg supersnel een reactie op mijn mail. Echt topservice! Ik raad Spized zeker aan!

5 april 2025

Hoi Mathieu,
top dat je blij bent met de ruime keuze en het designaanbod! Fijn ook dat je zo snel reactie kreeg op je mail – dat is precies wat we willen bieden. Heel erg bedankt voor je feedback en je vertrouwen!
Uw spized team

Zeer goede kwaliteit shirts

Zeer goede kwaliteit shirts, je kunt ze prachtig designen! Ook de costumer service reageert super snel.

7 april 2025

Hi Tim,
wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de shirts en het designen ervan! Ook top dat onze customer service zo snel kon reageren – bedankt voor je mooie review!

Zeer mooi gemaakt

Zeer mooi gemaakt! geleverd volgens de aangegeven termijn !

28 maart 2025

Hi Kurt,
bedankt voor je mooie woorden! We vinden het geweldig dat je tevreden bent met de kwaliteit en de levering – daar doen we het voor!

Duidelijke site

Duidelijke site, genoeg opties om een gepersonaliseerd ontwerp te creeeren. Ben ook erg tevreden met het eindresultaat!

25 maart 2025

Hoi Joost,
bedankt voor je fijne review! Top dat je het ontwerpen via onze 3D-Konfigurator als overzichtelijk en veelzijdig hebt ervaren. En natuurlijk helemaal gaaf dat je blij bent met het uiteindelijke resultaat.
je spized-team

Heel goeie service en opvolging.

Heel goeie service en opvolging.
Ook het aanpassen van men truitje was zonder problemen, kijk uit naar de levering

14 maart 2025

Hi Kris,
super om te horen dat je tevreden bent met onze service en opvolging! Fijn dat de aanpassingen aan je truitje vlot verliepen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over de levering. Veel plezier ermee!

Perfecte service, snelle respons

Wij hebben nu al voor de 2de mail een bestelling geplaatst en telkens loopt alles zeer vlot.
Bij vragen wordt je direct geholpen, aanpassingen worden direct doorgevoerd.
Perfect zoals je het wil.

6 maart 2025

Hi Christ,
fantastisch dat jullie zo tevreden zijn met onze service! Directe hulp en snelle aanpassingen zijn voor ons heel belangrijk, dus leuk om te horen dat het naar wens is. We kijken uit naar nog veel bestellingen in de toekomst!
jullie spized-team

Tweede keer een bestelling gedaan

Tweede keer een bestelling gedaan. Mooie kwaliteit, bedrukking erg mooi. Binnen drie weken in huis. We gaan weer genieten van het wielrentenue.

25 februari 2025

Hi Winni,
geweldig om te horen dat je al voor de tweede keer een bestelling hebt geplaatst! Dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering, maakt ons superblij. Veel fietsplezier en bedankt voor je vertrouwen!
je spized-team

Super mooie shirts binnen gekregen

Super mooie shirts binnen gekregen. Kwaliteit en bedrukking zien er goed uit.

27 januari 2025

Hoi,
wat een fijn bericht! Geweldig dat de shirts mooi zijn aangekomen en dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit en de bedrukking. Dat horen we graag!
Groetjes uit Keulen,

Super, vanaf 1 item i.p.v. vanaf 200stuks

Het is super! Omdat je zelf iets kunt ontwerpen. Kan ook gewoon met 1 item, i.p.v. dat er meestal pas iets kan vanaf 200stuks ofzo.
Niet verwachten dat je het supersnel in huis hebt, maar geweldig hoe het eruit is komen te zien!

28 december 2024

Hi Michelle,
super dat je zo enthousiast bent over onze mogelijkheid om al vanaf één artikel te ontwerpen en te bestellen! Fijn ook dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier ermee en tot de volgende bestelling!

Topkwaliteit

De verzending duurt wel een drietal weken. Maar heel mooie polo. Degelijk van stof, mooi afgewerkt, de bedrukking is verwerkt in de stof en is er niet opgeplakt. Top

17 december 2024

Hi Evelien,
wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de hoogwaardige stofkwaliteit en onze toegepaste sublimatiedruk. Veel plezier met je gepersonaliseerde product – we kijken nu al uit naar je volgende ontwerp!
je spized-team

Mooi en op tijd geleverd

17 december 2024

Hi Lieven,
wat fijn dat alles volgens plan is verlopen en dat je tevreden bent met je zelf ontworpen product. Heel erg bedankt voor je geweldige reactie!

Awesome customer service!

Working with Spized was very plezant. And special thanks to Lena!

13 december 2024

Hi Niels,
thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re so satisfied and that our customer support could assist you.
Greetings from Cologne,
your spized team

Goede kwaliteit en veel keuze

Prettige website, veel keuzemogelijkheden, waardoor je echt iets helemaal naar eigen smaak kunt creëren. Verzending duurt even, maar het resultaat is geweldig. Mooie kwaliteit en heldere kleuren. Zeer tevreden en blij mee.

9 december 2024

Hi Yvonne,
geweldig dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de vele ontwerpmogelijkheden! Het is fantastisch om te horen dat het resultaat precies aan je verwachtingen voldoet. Heel erg bedankt voor je positieve feedback – dat betekent veel voor ons!

Tevreden klant

Geweldig hoe vlug je feedback krijgt op je vragen, ik wilde van paar tekeningen de zwarte achtergrond weg en de zelfde dag krijg ik al een 3D van de polo met de aanpassingen en hierop geef je gewoon je akkoord zo simpel
Voor mij is dit de beste Darts polo maker die er is

9 december 2024

Hi Koen,
super dat je zo tevreden bent! Het is fantastisch om te horen dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen en dat alles zo eenvoudig voor je was. Jouw lof betekent enorm veel voor ons – bedankt voor je geweldige feedback!

Ongekend goede klantenservice!

Wat een toppers werken er bij Spized!! Ze denken mee en doen hun uiterste best om alles op tijd bij hun klanten te krijgen. Superrrr bedankt Malte voor je goede hulp!!

4 december 2024

Hi Bas,
super om te lezen dat je onze klantenservice zo waardeert! Het team zullen blij zijn om dit te horen. Bedankt voor je geweldige review en vertrouwen in ons.
Groetjes uit Keulen,

Super service en kwaliteit

Online tool om je shirt te ontwerpen werkt perfect, service tussendoor met vragen wordt snel gereageerd en aanpassingen worden doorgevoerd en gecontroleerd. Resultaat voor onze tafeltennisvereniging is echt een super, een betere opkomst als club met Spized kun je niet krijgen.

25 november 2024

Hoi Peter,
super dat je zo tevreden bent met onze 3D-configurator en klantenservice! We zijn enorm blij dat de gepersonaliseerde shirts jullie tafeltennisvereniging enthousiast hebben gemaakt en jullie verwachtingen hebben overtroffen. Zulke feedback motiveert ons enorm – bedankt daarvoor!

Betrouwbaar en behulpzaam

Betrouwbaar en behulpzaam om zo goed en mooi mogelijk een zelf ontworpen shirt als eindresultaat te krijgen van goede kwaliteit voor een uitstekende prijs voor jezelf of je hele team.

29 oktober 2024

Hoi Raymond,
super dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze prijzen! Fantastisch dat je blij bent met je trikot en de mogelijkheden voor personalisatie waardeert.