Lees wat reviewers zeggen
Riktigt oseriöst agerande. Ett månadsabonnemang dras under namnet ”PLAIN LEARNING” utan tydlig information om vad betalningen avser, och utan någon mejlbekräftelse efter debiteringen. Det gör det o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Squidfactor är en briljant tjänst!! Skulle göra flera olika tester när jag sökte jobb (och på begränsad tid dessutom), vilket är enormt stressande! Tack vare Squidfactors tjänst kunde jag öva i lugn o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over SquidFactor
Geschreven door het bedrijf
SquidFactor förbereder dig inför begåvnings- och personlighetstester med hjälp av simulerade tester och ett flöde av övningsfrågor och unik återkoppling utvecklad av SquidFactor. Flödet utformas efter dina förutsättningar och hittar rätt svårighetsgrad för att du ska utvecklas. De simulerade testerna är enbart till för att vara förberedande inför själva testsituationen, och de har därför inga förklaringar - men resultaten används i utformningen av flödet. SquidFactor erbjuder dig också en stor mängd inspelade webbinarier, som ger dig möjligheten att få förklaringar på logik i ett annorlunda format. Några gånger per månad spelas nya webbinarier in, och du som användare är välkommen att vara med!
Tiotusentals personer har blivit hjälpta av SquidFactor, som siktar på att du ska förstå logiken bakom frågorna.
Bland de tester SquidFactor förbereder sina användare inför finns:
- Alva Labs Logics
- AON Scales cls, lst, verbal och ix
- Matrigma (både Klassiskt och Adaptivt)
- Talogy Logiks
- UNIQ (för antagning till Polishögskolan)
- Personlighetstester, däribland Neo-Pi-R, Adept-15 och DISC
Tjänsten är en prenumeration, och det finns varken uppsägningstid eller bindningstid. Säg upp tjänsten direkt om du redan från början vet att du ska använda tjänsten endast under ett par dagar.
Skulle SquidFactors övningar inte förbereda dig inför ett test vi säger att vi förbereder inför kan du få pengarna tillbaka enligt våra villkor - detta är vår pengarna-tillbaka-garanti.
Contactgegevens
Stockholm, Zweden
- info@squidfactor.se
- squidfactor.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
bra träning
Bra portal
Jag tycker det är ett mycket bra verktyg/portal för att förbereda sig för de tester man kan komma att behöva göra inför en anställning.
Det är fantastik att kunna öva på tester
Bra träning
Rekommenderar SquidFactor
Jag rekommenderar SquidFactor. Man utvecklar sig när det gäller problemlösning. Nervositeten minskar och man känner att en minut inte är för kort. Sammanfattningsvis känner man sig tryggare när det är dags att göra provet.
Jag är mycket nöjd
Jag är mycket nöjd! Scorade 9 av 10 på logiktestet till en jobbintervju tack vare detta. Hade tillgång till testerna endast tre dagar. Det enda jag skulle önska är att man kunde ha lite olika prisplaner- typ en vecka för 200 kr istället för nuvarande pris.
Det hjälpte mig förstå hur Matrigma…
Det hjälpte mig förstå hur Matrigma fungerar och hur jag skall tänka.
Säkert bra tester men inte bra…
Säkert bra tester men inte bra beskrivningar/instruktioner vid misstag.
Professionell bedrägeri!
Riktigt oseriöst agerande.
Ett månadsabonnemang dras under namnet ”PLAIN LEARNING” utan tydlig information om vad betalningen avser, och utan någon mejlbekräftelse efter debiteringen. Det gör det omöjligt att följa upp betalningen eller säga upp abonnemanget i tid!
Det här känns som en väldigt otransparent och tveksam metod för att tjäna pengar, särskilt när kunder inte får tydlig information om återkommande betalningar!

Antwoord van SquidFactor
Bra testträning som gjorde jobbet
Bra testträning som gjorde jobbet. Hade behövt mer variation (adaptivt) och fokus på de delar som var svårast samt ett ännu bättre förklaringsstöd för 5 stjärnor.
Bra service och trovärdiga tester.
Bra service och trovärdiga tester.
Bra förberedelse för att få in rätt…
Bra förberedelse för att få in rätt tänk inför riktiga tester.
Mycket värde för pengarna
Även om det slutliga matrigmatestet skilde åt från övningarna så hade jag stor nytta av att ha fått in tänket. Servern var nere en stund då jag skulle öva, men jag fick omedelbar återkoppling från Squidfactor när jag mejlade om detta, vilket uppskattades mycket.
Väldigt svårt att orientera sig
Väldigt svårt att orientera sig i appen, hittar inte alls det som jag vill träna på. Det finns visa övningar som jag tycker inte matchar mina förväntningar. Rekommenderar inte denna sida.

Antwoord van SquidFactor
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.