SquidFactor Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är mycket nöjd! Scorade 9 av 10 på logiktestet till en jobbintervju tack vare detta. Hade tillgång till testerna endast tre dagar. Det enda jag skulle önska är att man kunde ha lite olika prisplan... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Riktigt oseriöst agerande. Ett månadsabonnemang dras under namnet ”PLAIN LEARNING” utan tydlig information om vad betalningen avser, och utan någon mejlbekräftelse efter debiteringen. Det gör det o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag rekommenderar SquidFactor. Man utvecklar sig när det gäller problemlösning. Nervositeten minskar och man känner att en minut inte är för kort. Sammanfattningsvis känner man sig tryggare när det är... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Squidfactor är en briljant tjänst!! Skulle göra flera olika tester när jag sökte jobb (och på begränsad tid dessutom), vilket är enormt stressande! Tack vare Squidfactors tjänst kunde jag öva i lugn o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Educatieve testservice
  2. Volwassenenonderwijs

Over SquidFactor

Geschreven door het bedrijf

SquidFactor förbereder dig inför begåvnings- och personlighetstester med hjälp av simulerade tester och ett flöde av övningsfrågor och unik återkoppling utvecklad av SquidFactor. Flödet utformas efter dina förutsättningar och hittar rätt svårighetsgrad för att du ska utvecklas. De simulerade testerna är enbart till för att vara förberedande inför själva testsituationen, och de har därför inga förklaringar - men resultaten används i utformningen av flödet. SquidFactor erbjuder dig också en stor mängd inspelade webbinarier, som ger dig möjligheten att få förklaringar på logik i ett annorlunda format. Några gånger per månad spelas nya webbinarier in, och du som användare är välkommen att vara med!

Tiotusentals personer har blivit hjälpta av SquidFactor, som siktar på att du ska förstå logiken bakom frågorna.

Bland de tester SquidFactor förbereder sina användare inför finns:

• Alva Labs Logics
  • AON Scales cls, lst, verbal och ix
  • Matrigma (både Klassiskt och Adaptivt)
  • Talogy Logiks
  • UNIQ (för antagning till Polishögskolan)
  • Personlighetstester, däribland Neo-Pi-R, Adept-15 och DISC

Tjänsten är en prenumeration, och det finns varken uppsägningstid eller bindningstid. Säg upp tjänsten direkt om du redan från början vet att du ska använda tjänsten endast under ett par dagar.

Skulle SquidFactors övningar inte förbereda dig inför ett test vi säger att vi förbereder inför kan du få pengarna tillbaka enligt våra villkor - detta är vår pengarna-tillbaka-garanti.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyvärr så är hela användarflödet…

Tyvärr så är hela användarflödet väldigt dåligt. När man får en fråga som man inte förstår, så vill man inte gissa fel, man vill ha en steg för steg lösning som är enkel att förstå. Det är ett väldigt fram och tillbaka mellan frågorna och överblicken, istället för att bara direkt kunna visa hints eller hjälp och kunna gå igenom lösningen steg för steg. Det har även varit vissa fel i rättningen. Förklaringarna är inte heller anpassade för olika nivåer utan är en och samma oavsett, detta fungerar ju uppenbarligen inte. Språket är ej heller positivt eller förankrande, man tappar lust och känslan att fortsätta när man sitter med de här tyvärr. Produkten fyller säkert någon funktion vid övning, men den är också väldigt begränsande. Inget man behöver ha mer än en månad för så mycket finns det inte.

18 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lärande, roligt och funktionellt

Ger verkligen möjlighet att bekanta sig med många olika kombinationer av modeller. Givande att sitta med även utan en ev. stundande intervju osv. Skärper hjärnan/tänkandet :)

8 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta skiten jag köpt .överlag hade…

Sämsta skiten jag köpt .överlag hade jag 75% rätt på scuidfactors tester å prov men fick underkänt nere i malmö på polistestet .trodde jag kunde😂skulle vilja ha pengarna tillbaka.

24 februari 2026

Antwoord van SquidFactor

Hej Björn. Att du fått underkänt på Polistestet beror kanske inte på SquidFactor, hur skulle resultatet ha sett ut utan övningarna?

Varför kontaktade du oss inte under tiden som du övade om du hade problem - vi finns alltid här för att hjälpa till när du övar inför ditt begåvningstest (oavsett om det är inför polistester, Matrigma, AON scales, Talogy eller någon av de andra tester vi förbereder inför). Vi har även en pengarna-tillbaka-garanti, vilken du kunde nyttjat om du var missnöjd med hur vi förberedde dig.

Vänligen,

Johan/SquidFactor

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Good practice before a Matrigma

Really good practice before a Matrigma test and excellent explanations, but please note that it differs from the real test in a few important ways. The real test has 6 possible answers and a different time bar which was a bit of a surprise.

6 februari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helps a lot!

Helps a lot!

12 december 2025

Antwoord van SquidFactor

Thanks! It's our aim to help everybody who wants to prepare for aptitude tests. We do it with our own individually formed interactive feedback and huge set of questions. The service is available in both English and Swedish and it will soon be available in other languages as well.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Få exempel på verbala o numeriska…

Få exempel på verbala o numeriska tester. Det var samma frågor om o om igen. Det ger inte bra övning

30 november 2025

Hej Mimmi!

Kul att du hittade till SquidFactor för att öva inför numeriska och verbala tester.

Vi har tagit till oss av din kritik och förbättrat utbudet av olika verbala och numeriska frågor i t.ex. AON scales verbal, SHL, Talogy och I-provet (som används vid antagningen till polisutbildningen). Hoppas att du hittar tillbaka till oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra sätt att öva upp sin logiska förmåga

Många olika sätt att öva och bli bättre på logiska test, med återkoppling som oftast är pedagogisk och givande. Ibland har jag upptäckt motsägelser eller fel, och fått snabbt svar när jag påpekat det.
Min strategi har varit att träna lite varje dag, under längre period.

4 december 2025
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.