Bedrijf heeft geantwoord
Så nöjd med vår sons studiecoach. Lektionerna är anpassade helt efter vår sons behov och dagsform. Att följa utvecklingen där han successivt lär sig strukturera skolarbetet och ta ett större eget ansv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gymnasievalet var en tuff uppförsbacke, men intresset fick gå före och med My Academy's - och särskild Robin's assistans togs udden av projektet. Bra framförhållning; bra återkoppling och en mycket k... Toon meer
De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser. Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.
Scheelegatan 8, 11223, Stockholm, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Chris was wonderful at store 50 he took the time out to go look and see if the item I wanted he was outstanding
Fantastiska!Snabba,engagerade och hjälpsamma.Min dotter fick hjälp med matten...höjde sitt betyg på 8 h med studiecoach Henrik.
Totalt oseriösa. Coachen är under all kritik. Bortkastade pengar. Har inte alls med utbildning att göra. Hoppas de är bättre på städning. Stark varning.
SCAMMERS, I paid a lot of money for a Prop Firm EA subscription and they have listed it out of their web. From the beginning observing the bad results I claimed for a refund but they never held their end agreement. Just a bunch of moneytakers
Vi är mycket nöjda med My Academy: våra barn får kompetent stöd i olika skolämnen och vi får alltid ett proffsigt och vänligt bemötande av vår kontaktperson. Kan verkligen rekommendera.
Jag är imponerad att unga coacher förmedlar lärglädje och ger elever kunskap och självförtroende.
de var väldigt snälla och tålmodiga och såg alltid till att svara på frågorna som vi hade.
På MyAcademy är de snabba, tillmötesgående och tar fram mycket bra studiecoacher. Har använt deras tjänster många gånger och blir lika nöjd varje gång!
Tanken är bra och mycket fungerade. Studiehjälpen var kunnig i ämnen.
Kommunikation i triangeldramat (företaget-coachen-förälder) kan förbättras. Löften från företaget var inte förankrade med coachen, som då kom i kläm.

Antwoord van My Academy
Snabb kundsupport och man får hjälp i god tid.
Vår tonåring har en fantastisk studiecoach i matematik och detta ha resulterat i högre kunskapsnivå och därmed högre betyg.
Mycket bra kvalitet i allt från undervisning till alla de kontakter jag haft. Min son fick en mycket bra lärare, Keivan, som inspirerat och hjälp min son.
My Academy och deras studiecoacher var duktiga på att matcha vår sons skolambitioner under gymnasiet. Magnus hade satt höga mål för gymnasiet och lyckades nå sina mål genom hårt arbete och stöttning av sin studiecoach.
Den anledning till att vi inte ger 5 stjärnor är att vi fick byta studiecoacher några gånger, men det löste My Academy snabbt.
Vår dotter har lektioner med Jana och hon är väldigt glad och tycker att lektioner är bra och ger henne mycket hjälpa. Hon trivs med Jana och hon kan fråga henne om allt och få svar och Jans kan förklara på bra sätt svara uppgifter. Vi har gjort rätt val med att välja MyAcademy.
Mycket nöjda med vår duktiga coach i matematik, Antonio. Hjälpsam, ambitiös skapade goda rutiner för möten. Följde upp resultat och var ett bra stöd.

Antwoord van My Academy
Isak har varit en fantastisk studiecoach för Simon (vår son). Dels har Isak generellt sett lyft studiemotivationen och förmågan till att studera på egen hand hos Simon och naturligtvis har Isak även gett utmärkt pedagogiskt stöd inom dom naturvetenskapliga ämnena. Simon och vi kommer sakna Isak och vi önskar honom stort lycka till i hans framtida karriär.

Antwoord van My Academy
Gustav har en förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt lära ut fysik.
My Academy har verkligen överträffat våra förväntningar. Vi är supernöjda med hela upplägget.

Antwoord van My Academy
Läx-coach har fungerat klockrent för oss.
Utdragna läxläsningar har gått från tråkigt o jobbigt till inplanerat, avklarat o så klart bättre förståelse för ämnet o högre betyg.
Vi är väldigt nöjda med vår son Filips studiecoach Ludvig. Han gör matten lättbegriplig och Filip har börjat göra stora framsteg. Filip är kräsen när det gäller lärare men säger att Ludvig är ”sjukt bra”. Tack!
Vår coach är fantastisk! Välplanerad, motiverande och hjälpsam
Lees meer over geverifieerde reviews.