Stoov heeft echt hele fijne producten die goed werken en lang meegaan. En op het moment dat er toch iets kapot gaat denken de mensen van de klantenservice echt goed mee. In mijn geval ging het verwarm... Toon meer

Mijn klacht over de niet mooi verdeelde warmte in het kussen werd niet serieus genomen. Koop er nooit meer iets ! Geen idee hoe ik op jullie reactie die hieronder staat kan reagere, dus dan op dez... Toon meer
Mooi product, mooie verpakking. Ik vind de warmtekruik niet heel fijn, spijt dat we deze gekocht hebben (zeker gezien de prijs). Ik vind de hoogste stand echt niet warm genoeg. Verder is de kruik vrij... Toon meer
Naast het feit dat het wel wat mailtjes heeft gekost, wederom keurig opgelost, echt heel netjes. Ik heb een nieuw binnenwerk ontvangen voor mijn ploov kussen, wordt weer heerlijk warm. Gelijk maar een... Toon meer

Head Office – No Visiting Address, Arthur van Schendelstraat 500, 3511MH Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Stoov
Heldere website, goede communicatie over verzending en snelle levering. En ook nog eens een heel fijn en mooi product. De warmte werkt ontspannend bij rugpijn.

Antwoord van Stoov
Helemaal wat ik zocht, ik rijd regelmatig rally met een oldtimer en had vaak last van de wind in mn nek… 👍 ook voor t zeilen aan t stuurwiel is dit de oplossing😉

Antwoord van Stoov
De big hugs die ik heb (2) al een jaar of drie heb,bevallen me prima. Ik kan er de hele winter goed mee doorkomen terwijl mijn thermostaat op 18,5 staat.
Daarom heb ik er nu ook een gekocht voor mijn dochters verjaardag. Zij zal er zeker van genieten!

Antwoord van Stoov
Adequaat gereageerd en gehandeld na het melden van het probleem dat de accu niet meer wilde laden.

Antwoord van Stoov
Goed product, je moet alleen opletten wat de afmeting van een rugleuning is. De accu is het tegengewicht, dus als het net past valt bij het gaan zitten de accu in je nek. Ik moest de 1e terugzenden, dus de verzendkosten betalen en vervolgens een nieuwe (grotere) bestellen. Deze past net aan, dus ben nu bezig een oplossing te verzinnen om de accu aan de achterzijde vast te houden.

Antwoord van Stoov
Prima kwaliteit. Zou de korte handleiding verduidelijken met keuze warmte niveau.

Antwoord van Stoov
Mooi kussen, lekker warm.
Wel jammer dat het warmtevak maar aan één kant zit en vrij beperkt is.
Voor dat geld… is het wel weinig warmte.

Antwoord van Stoov
Ik heb de kruik en de kussen. Heerlijk op koude avonden, en vooral tijdens vrouwelijke ongemakken beide erg welkom en prettige comfort

Antwoord van Stoov
Sinds ik een Stoov gebruik, wil ik niet meer zonder. Stoov geeft precies de juiste warmte op mijn stoel — ideaal tijdens werken of ontspannen. Snel warm, meerdere standen en de accu gaat lang genoeg mee.
Comfort gaat echt omhoog en je zit er meteen een stuk relaxter bij. Simpel product, maar werkt gewoon perfect. 🔥💺

Antwoord van Stoov
Enorm goede service en perfect gebruiksgemak producten.
Gewoon een top product!

Antwoord van Stoov
Warmtekussen: wordt niet zo heel warm. Warmte voel je alleen onder in het kussen. Dus wel lekker voor lage rug. Maar mag warmer. Het kussen moet snel opgeladen worden.

Antwoord van Stoov
Echt een super fijne warmte mat ik slaap er vaak mee. Sochtends ben ik sneller soepel door de warmte na 2 rugoperaties . Er was iets mis met de batterij en dit is super snel opgelost door de klanten service top

Antwoord van Stoov
De Big Hug wooly ziet er goed uit, zit lekker en voelt goed warm aan.
5 sterren.
Maar wat een toer om een goede gebruiksaanwijzing te vinden. Waarom een papiertje met minuscule letters en niet een link? Waarom papiertje om het label dat er eerst afgeprutst moest worden om de knop te vinden. Het duurde echt even om daarna de verborgen knop te vinden.
Het lijkt goed bedoeld maar is niet doordacht. En over uw reactie. Geef zelf een goede link om de gebruiker te helpen. Dit was wel een dooddoener.
Nu het werkt, gaat het goed.

Antwoord van Stoov
heerlijke warmte van zowel de sjaal als het deken
zeer fijne klantenservice