Banner for Stoov

Stoov Reviews 16.910

4,3

Stoov heeft echt hele fijne producten die goed werken en lang meegaan. En op het moment dat er toch iets kapot gaat denken de mensen van de klantenservice echt goed mee. In mijn geval ging het verwarm... Toon meer

Mijn klacht over de niet mooi verdeelde warmte in het kussen werd niet serieus genomen. Koop er nooit meer iets ! Geen idee hoe ik op jullie reactie die hieronder staat kan reagere, dus dan op dez... Toon meer

Mooi product, mooie verpakking. Ik vind de warmtekruik niet heel fijn, spijt dat we deze gekocht hebben (zeker gezien de prijs). Ik vind de hoogste stand echt niet warm genoeg. Verder is de kruik vrij... Toon meer

Naast het feit dat het wel wat mailtjes heeft gekost, wederom keurig opgelost, echt heel netjes. Ik heb een nieuw binnenwerk ontvangen voor mijn ploov kussen, wordt weer heerlijk warm. Gelijk maar een... Toon meer

1. #6 van de 12 beste bedrijven in Verwarmingsapparatuur leverancier
  2. #85 van de 113 beste bedrijven in Decoratie- en interieurwinkel

Over Stoov

We warm people, not the planet

Artboard design Artboard design Artboard design

About us

Welcome to the warm side! Since 2014, Dutch B-Corp and experts in personal warmth Stoov, have been keeping 1.5 million Stoov'ers cosy and comfortable with our range of infrared warmables. We know that warmth is personal and everyone experiences it differently depending on your gender, you're age, your lifestyle and the change of the seasons. We know that comfort needs vary throughout the course of the day, the month and your life which is why we have redefined personal warmth as you know it. Our warmables provide cosy comforting warmth for wherever and whenever you need. The warmth revolution is here. Warmth, your way! Will you join?

stoov.com

Shop our collections:

Homey Electric Hot Water Bottle Ploov Heated Cushions Big Hug Heating Pads Kokoon Huge Hug

Benefits

Stoov Icons Cordless up to 14 hours
Stoov Icons Energy saving
Stoov Icons Warmth up to 58°
Stoov Icons 30 day return policy

Warmth your way

Discover all our warmables on Stoov.com

4,3

Uitstekend

17K reviews

Vraagt klanten om een review

Zeer fijne draadloze warmtekussen voor…

Zeer fijne draadloze warmtekussen voor stoel

22 oktober 2025

Hallo Karin,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review. Geweldig dat je zo geniet van je draadloze Stoov op de stoel.

SuperFan

Prachtige Producten...
Ik ben al jaren Superfan ennwat een fijne Klantenservice hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren...

17 maart 2026

Hallo Van Baal,

Wat een mooie woorden, dank je wel. Geweldig om te horen dat je al jaren superfan bent en onze klantenservice zo waardeert.

Myron | Stoov

Kussen van zeer goede kwaliteit.

Kussen van zeer goede kwaliteit.
Snel geleverd.
Wel prijzig.

16 maart 2026

Hallo G.A,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering.

Wat een klantenservice

Wat een klantenservice! We hadden een probleem met onze stoov en deze is kostenloos omgeruild. We hebben er 3 in gebruik en zijn zeer tevreden!

15 maart 2026

Hallo Lisette,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en zelfs drie Stoovs in gebruik hebben.

Goed dat we het probleem snel voor je hebben kunnen oplossen en dat de omruiling naar wens is verlopen. We wensen jullie nog veel warme en comfortabele momenten met jullie Stoovs!

Lange levertijd

De levering duurde best wel lang en gezien het hoge bedrag gaf dat wel onrust. Daarnaast ontvingen we leuke sales aanbiedingen waarvan het grotendeels al was uitverkocht. Het bedrag werkt zoals verwacht.

1 januari 2026

Hallo Ophelia,

edankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het product naar verwachting werkt.

We begrijpen dat de levertijd in combinatie met een aankoopbedrag als deze wat onrust kan geven. Bedankt dat je dit aangeeft. Ook je opmerking over de aanbiedingen waarvan al veel was uitverkocht nemen we mee, zodat we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je Stoov en waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

Myron | Stoov

Kussen vlot in huis alleen was zonder accu geen problemen diezelfde dag nog opgestuurd gekregen toppie stoof en ik geniet er heerlijk van zo van dat kussen toppie…

Kussen vlot in huis alleen was zonder batterij geleverd maar een mail naar hun en ze hebben diezelfde dag de accu opgestuurd mijn complimenten daarvoor.🌹WAT een heerlijk kussen❤️

30 december 2025

Antwoord van Stoov

Fijn om te horen dat je zo blij bent met je Stoov en bedankt voor je compliment! Mooi dat het snel opgelost kon worden en dat je nu lekker kunt genieten van de warmte.

Gebruiksaanwijzing

Had graag een duidelijke gebruiksaanwijzing erbij gehad. Verder werkt hij prima!

11 maart 2026

Hallo Gerda,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het product goed werkt. Jammer dat je een duidelijke gebruiksaanwijzing hebt gemist, dat is waardevolle feedback.

Mocht je specifieke punten hebben waarvan je denkt dat ze in de handleiding ontbreken, dan horen we dat graag. Zo kunnen we onze informatie verder verbeteren voor toekomstige gebruikers.

Heerlijk die warmte

Heerlijk die warmte. Zeker als de spieren in je onderrug vast zitten. Alleen dat kleine aan en uit schakelaartje had voor mij niet gehoeven.

9 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat de warmte zo goed helpt bij je onderrug, dank je wel voor je mooie review.

Het kleine schakelaartje is verplicht volgens de Europese wetgeving, maar we waarderen je feedback hierover zeker en nemen dit soort opmerkingen altijd mee om te kijken of we de ervaring kunnen verbeteren.

Myrthe | Stoov

Goede service en goed product

Verwarmingselement deed het niet, na een mailtje kreeg ik binnen een paar dagen een nieuwe opgestuurd. Top service en de big hug is heerlijk zacht en warm

10 november 2025

Antwoord van Stoov

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat we je snel konden helpen en dat je zo geniet van je Stoov. Blijf lekker warm!
Warme groeten

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit! Top service!

10 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geniet volop van je Stoov. Warme groeten, Stev | Stoov

heerlijk warm

Sinds kort heb ik een tweede Stoov besteld: een warmtekussen, maar dit keer het model 'Homey'. Dit is een elektrische kruik die je op je buik of andere plekken kunt leggen. Ik gebruik hem zelf vooral in bed bij het voeteneind, zodat ik warme voeten krijg en sneller in slaap val.

Het is een heerlijk product. Omdat ik al een warmtekussen van dit merk had en er nog een bij wilde, heb ik deze gekocht. Een groot voordeel van Stoov is dat het erg zuinig is en energie bespaart. Hun motto is: "We verwarmen de mens, niet de planeet," en dat maken ze zeker waar.

Ik heb het product rechtstreeks bij Stoov besteld. De prijs vond ik aan de hoge kant, mede doordat ik voor een grotere accu heb gekozen. Je kunt bij hen namelijk kiezen uit verschillende prijsklassen en accucapaciteiten. Helaas zat er bij deze bestelling geen stekker (adapter). Ik had niet gezien dat je deze los moest kopen. Als je dus een kussen bestelt, is het handig om de USB-C adapter erbij te kopen. Mocht je dat niet willen, dan kun je er ook een bij de Action kopen die een stuk goedkoper is; zolang het een USB-C aansluiting heeft, is het goed.

Het kussen wordt geleverd in een mooie verpakking inclusief een hoes. Deze hoes kun je wassen, het kussen zelf uiteraard niet. Het opladen van de accu gaat redelijk snel; met een 30W USB-C adapter is het kussen zo weer vol. De warmte is eenvoudig te regelen met de bediening op het label waar het merk op staat. Je kunt kiezen uit drie standen. Houd er wel rekening mee dat op stand 3 de accu sneller leeg gaat.

Zeker in een tijd waarin de energieprijzen hoog zijn en er onzekerheid is over de gaskosten, is dit product een aanrader. Je kunt verschillende artikelen kopen, zoals kussens en dekens. Ik ben zeer tevreden, ondanks de hoge aanschafprijs. Er zijn goedkopere merken, maar daar lees ik wisselende reacties over wat betreft de levensduur. Mijn eerste Stoov heb ik al meer dan drie jaar en die doet het nog perfect, dus je haalt het geld er dik uit. Een oplaadmoment kost slechts 3 cent; op jaarbasis ben je ongeveer 5 à 6 euro kwijt aan stroom. Vergeleken met de huidige gasprijzen is het zeker de moeite waard om over zo'n product na te denken. Ik heb in ieder geval heerlijk warme voeten tijdens het slapen!

28 februari 2026

Antwoord van Stoov

Dank je wel voor het delen van je ervaring en mooi om te lezen dat je zo geniet van de warmte. Met een 30W USB-C adapter laad je het allersnelste op, en daarvoor kun je ook prima een andere adapter gebruiken.

Geniet van je Stoov!

Myrthe | Stoov

Ik ben erg blij met mijn Stoov Big Hug!

Ik ben erg blij met mijn Stoov Big Hug warmtedeken! We hebben de beige kleur. Hij wordt heerlijk warm op m’n stoel of op de bank. Een ultiem relaxed moment.

8 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo geniet van je Stoov! We hopen dat je nog veel meer heerlijke, ontspannen momenten mag beleven. Geniet ervan!

Warme groeten,
Stev | Stoov

Goede service en fantastische producten

Goede service en fantastische producten. Erg blij met het kussen en de kruik van de 3e generatie.
Goede kwaliteit van de materialen en de infraroodwarmte is verlichtend en relax.

6 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Stoov van de nieuwste generatie! Het doet ons goed dat de warmte en het comfort zo gewaardeerd worden. Geniet er lekker van, elke dag weer.

Warme groeten,

Geweldige service

Geweldige service nadat de oplaadkabe van mijn Stoov van het eerste uur kapot was. Ongeacht dat dit mijn eigen schuld was (eigenlijk de schuld van mijn puppy), werd er een passende oplossing gezocht zodat ik mijn Stoov weer kan gebruiken.

6 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn dat je weer kunt genieten van je Stoov! We doen altijd ons best om je snel te helpen, wat er ook gebeurt. Veel warmte en plezier gewenst. Warme groeten, Stev | Stoov

Stoelverwarmer en sjaal bevallen me uitstekend

Ik heb de stoelverwarmer en de sjaal Kokoon XL. Ze bevallen me erg goed. Door de infrarode verwarming worden je spieren echt een beetje soepeler. Ik raad het iedereen aan, die ook spierklachten hebben.

3 maart 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zoveel comfort en ontspanning ervaart met je Stoov! Geniet van de warmte en blijf lekker soepel. Warme groeten, Stev | Stoov