Stoov heeft echt hele fijne producten die goed werken en lang meegaan. En op het moment dat er toch iets kapot gaat denken de mensen van de klantenservice echt goed mee. In mijn geval ging het verwarm... Toon meer

Mijn klacht over de niet mooi verdeelde warmte in het kussen werd niet serieus genomen. Koop er nooit meer iets ! Geen idee hoe ik op jullie reactie die hieronder staat kan reagere, dus dan op dez... Toon meer
Mooi product, mooie verpakking. Ik vind de warmtekruik niet heel fijn, spijt dat we deze gekocht hebben (zeker gezien de prijs). Ik vind de hoogste stand echt niet warm genoeg. Verder is de kruik vrij... Toon meer
Naast het feit dat het wel wat mailtjes heeft gekost, wederom keurig opgelost, echt heel netjes. Ik heb een nieuw binnenwerk ontvangen voor mijn ploov kussen, wordt weer heerlijk warm. Gelijk maar een... Toon meer

Head Office – No Visiting Address, Arthur van Schendelstraat 500, 3511MH Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede warmte producten. Eerder 2 kussen besteld. Nu een stoelverwarming. Heerlijke warmte en de zware accu besteld. Helaas haalt die niet de aangegeven tijd zelfs niet op de laagste stand.

Antwoord van Stoov
Fijne ervaring om iets te kopen via de webshop. Snel geleverd en goede informatieverstrekking. Helemaal tevreden!

Alle slechte communicatie
Zeer slechte mails
Honderd keer moet ik zelfde antwoorden geven en er gebeurd niks

Antwoord van Stoov
Het is voor de 2e keer dat ik een product koop.
Op een gegeven moment was er een onderdeel bij een kruik kapot gegaan. De klantenservice is goed bereikbaar en het onderdeel is snel vervangen.
Nu een warmtekussen gekocht. Wordt heet en blijft ook heel erg lang warm.
Prijzen zijn aan de hoge kant.

Antwoord van Stoov
Perfect voor op de bank én achter mijn bureauIk heb de Big Hug 3 XL Woolly nu ongeveer een maand in gebruik en ik ben er echt super blij mee. Ik gebruik hem vooral op de bank en in mijn kantoorkamer achter de computer daar vind ik hem echt op z’n best. Als je lang achter je bureaustoel zit, is het letterlijk een feestje voor je rug.
In het begin werkte de accu niet helemaal goed. Na contact met Stoov ben ik echter heel netjes en vriendelijk geholpen. Na een paar testen hebben ze direct een nieuwe accu opgestuurd. Deze werkt perfect en sindsdien geniet ik er elke dag van.
De warmte is comfortabel en gelijkmatig, en de Woolly stof voelt heerlijk zacht aan. Ik ben fan en er gaan zeker nog meer Stoov producten volgen!

Antwoord van Stoov
Ik geniet elke avond van de warmte van mijn kussen die ik 2,5 jaar geleden heb gekocht. Alleen jammer dat hij sinds kort niet meer oplaad dus altijd aan het stroom moet om warmte te hebben Maar ik heb ook een nieuwe en een stoel zitting gekocht en die zijn oké

Antwoord van Stoov
Stoov heeft naast fantastische producten ook een geweldige klantenservice. Hulde voor dit fijne bedrijf met items waar je warm en blij van wordt!

Antwoord van Stoov
Ik had zelf al een positieve ervaring met artikelen van Stoof.
Dus een artikel cadeau geven, ging zonder twijfel.

Antwoord van Stoov
Prima producten, technisch goed en fraai vorm gegeven.
Maar ook steeds nieuwe modellen, waardoor vervangende onderdelen, zoals een accu, ineens niet meer leverbaar zijn. Niet duurzaam en eerlijk om een consument een heel nieuw kussen te laten kopen.
Heb ik wel gedaan, omdat ik ze erg mooi vind, maar jammer dat de nu uitvoering steeds anders is, waardoor je nu moet zoeken naar een knopje, een laad-aanduiding bij de kruik aan de achterkant, bij kussen aan de voorkant, dat is allemaal niet handig. Ook de stekker, eerst een magneetstekker, dan een ronde dan weer een mini usb.
Graag een keer goed nadenken en dan steeds dezelfde uitvoering

Antwoord van Stoov
Uitstekende klachtafhandeling, problemen zonder gedoe en razendsnel opgelost.

Antwoord van Stoov
Doet wat het beloofd, prima kwaliteit , gewoon een heerlijk product.

Antwoord van Stoov
Fijn kussen. Werkt goed. Valt onder één van de beste merken. Had hem alleen wel warmer verwacht.
Service en verzending is prima.

Antwoord van Stoov
Heb zowel voor mijn zus en voor mezelf een kussen gekocht van ongeveer 100 euro per stuk. Na 2,5 jaar werken beide niet meer. Vrienden die dezelfde kussen hebben, hebben exact dezelfde klachten. Helaas is garantieperiode maar 2 jaar. Weggegooid geld!

Antwoord van Stoov
Echt niet normaal blij met het kussen, maar vooral de klantenservice! Helaas begaf mijn kussen het, maar na contact met de klantenservice werd er direct gezocht naar een oplossing. Ik kreeg een nieuwe batterij opgestuurd! Dikke aanrader! :)

Antwoord van Stoov
Ik geef 5 sterren voor de winkelervaring, echter maar 2 sterren voor de kwaliteit van de (zware) accu, die we bij het kussen gekocht hebben. Deze is veel te snel leeg en dus minder lang in tijd te gebruiken.
Gemiddeld naar beneden afgerond dus 3 sterren, om de druk op kwaliteitsverbetering te houden.