Stoov heeft echt hele fijne producten die goed werken en lang meegaan. En op het moment dat er toch iets kapot gaat denken de mensen van de klantenservice echt goed mee. In mijn geval ging het verwarm... Toon meer

Mijn klacht over de niet mooi verdeelde warmte in het kussen werd niet serieus genomen. Koop er nooit meer iets ! Geen idee hoe ik op jullie reactie die hieronder staat kan reagere, dus dan op dez... Toon meer
Mooi product, mooie verpakking. Ik vind de warmtekruik niet heel fijn, spijt dat we deze gekocht hebben (zeker gezien de prijs). Ik vind de hoogste stand echt niet warm genoeg. Verder is de kruik vrij... Toon meer
Naast het feit dat het wel wat mailtjes heeft gekost, wederom keurig opgelost, echt heel netjes. Ik heb een nieuw binnenwerk ontvangen voor mijn ploov kussen, wordt weer heerlijk warm. Gelijk maar een... Toon meer

Head Office – No Visiting Address, Arthur van Schendelstraat 500, 3511MH Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Direct mijn Stoov vervangen die niet meer werkte. Super service 👍👍👍

Dik tevreden
Ik heb 2 stoel verwarmer en 1 kussen en heb de handwarm ge pre-orderd. Dus zeer tevreden met alles

Antwoord van Stoov
Ik had een probleem met mijn Stoov kruik. Ze hebben heel goed meegedacht wat het probleem kon zijn. Ook al is mijn Stoov inmiddels 1,5 jaar oud. Uiteindelijk een nieuwe binnenkant opgestuurd. Dit bleek daarna toch niet het probleem te zijn. Dit lag bij de batterijen. Vervolgens hebben ze ook twee nieuwe batterijen opgestuurd. De extra grote versie. Die ik zelf niet had. Echt een ontzettend goede service!!

Antwoord van Stoov
De batterij gaat minder lang mee dan geadverteerd. En het kussen is maar aan één kant warm. Ik vind het alsnog erg fijn!

Antwoord van Stoov
Prachtig product maar er is altijd ruimte voor verbetering!
Al zou alleen de prijs maar aangenamer worden😉

Antwoord van Stoov
Ik gebruik het kussen om te slapen. Door de warmte in mijn nek heb ik geen pijn meer en slaap ik beter.
Klein minpuntje: het kussen zou moeten kunnen bijgevuld worden wanneer het wat doorlegen is.

Antwoord van Stoov
Tevreden met de producen, maar wel aan de dure kant (met name de accu's, maken het duur).doet wel wat het beloofd.

Antwoord van Stoov
Netjes geleverd. Mooi product! Had nog m’n iets warmer verwacht op hoogste stand

Hele fijne en degelijke producten. Ik gebruik ze dagelijks. 😊
Wat wel opvalt is dat het knopje waarmee je de deken aanzet een stuk stroever gaat dan die van het kussen (productie foutje misschien). Ik kan mij voorstellen dat als je niet veel kracht in je vingers hebt dit best lastig kan zijn. En bij de deken had ik verwacht dat de hele deken verwarmd zou zijn i.p.v. alleen de middenste strook. Ik zal wel niet goed gelezen hebben.
Verder enkel lof over Stoov.

Antwoord van Stoov
Hij is fijn en bijna niet weg te denken met koude dagen. Alleen vind ik de prijs abnormaal hoog.

Antwoord van Stoov
De deken heeft een minimaal bereik van warmte. Echt maar een paar centimeter…

Antwoord van Stoov
Gebeld met de klantenservice het stoov kussen werd niet meer warm. Was net 2 jaar oud dus net buiten de garantie. Dat was geen probleem er werd een nieuw binnen kussen gestuurd. Binnen 2 dagen in huis gemonteerd en ja hoor weer lekker warm. Een dikke pluim voor dit merk top.

Antwoord van Stoov
De warmte mat was kapot en nu vervangen.

Antwoord van Stoov
Snelle levering goede site en fijn product kussen een maand in gebruik

Antwoord van Stoov
De batterij is wel heel snel leeg.
Ik heb speciaal voor Stoov gekozen omdat ik bang was dat imitatie een stuk minder zou zijn.
Voor de door mij betaalde prijs ben ik niet enthousiast.

Antwoord van Stoov
Fantastisch geholpen. Had problemen met verwarmingselement en meteen een nieuwe gekregen.