Banner for Stoov

Stoov Reviews 16.906

4,3

Stoov heeft echt hele fijne producten die goed werken en lang meegaan. En op het moment dat er toch iets kapot gaat denken de mensen van de klantenservice echt goed mee. In mijn geval ging het verwarm... Toon meer

Mijn klacht over de niet mooi verdeelde warmte in het kussen werd niet serieus genomen. Koop er nooit meer iets ! Geen idee hoe ik op jullie reactie die hieronder staat kan reagere, dus dan op dez... Toon meer

Mooi product, mooie verpakking. Ik vind de warmtekruik niet heel fijn, spijt dat we deze gekocht hebben (zeker gezien de prijs). Ik vind de hoogste stand echt niet warm genoeg. Verder is de kruik vrij... Toon meer

Naast het feit dat het wel wat mailtjes heeft gekost, wederom keurig opgelost, echt heel netjes. Ik heb een nieuw binnenwerk ontvangen voor mijn ploov kussen, wordt weer heerlijk warm. Gelijk maar een... Toon meer

1. #6 van de 12 beste bedrijven in Verwarmingsapparatuur leverancier
  2. #85 van de 112 beste bedrijven in Decoratie- en interieurwinkel

Over Stoov

We warm people, not the planet

Artboard design Artboard design Artboard design

About us

Welcome to the warm side! Since 2014, Dutch B-Corp and experts in personal warmth Stoov, have been keeping 1.5 million Stoov'ers cosy and comfortable with our range of infrared warmables. We know that warmth is personal and everyone experiences it differently depending on your gender, you're age, your lifestyle and the change of the seasons. We know that comfort needs vary throughout the course of the day, the month and your life which is why we have redefined personal warmth as you know it. Our warmables provide cosy comforting warmth for wherever and whenever you need. The warmth revolution is here. Warmth, your way! Will you join?

stoov.com

Shop our collections:

Homey Electric Hot Water Bottle Ploov Heated Cushions Big Hug Heating Pads Kokoon Huge Hug

Benefits

Stoov Icons Cordless up to 14 hours
Stoov Icons Energy saving
Stoov Icons Warmth up to 58°
Stoov Icons 30 day return policy

Warmth your way

Discover all our warmables on Stoov.com

4,3

Uitstekend

17K reviews

Vraagt klanten om een review

Super service!

Wat een super service hebben jullie....naast natuurlijk een top product.
Mijn Stoov wilde niet meer opladen. Via de site de test doorlopen, maar helaas mijn Stoov ging het niet doen. Binnen 3 dagen zou ik een reactie krijgen. Op zondag al de melding dat met hoe ik het probleem ik omschreef het in de oplader moest zitten. Kostenloos werd een nieuwe opgestuurd en die was de volgende dag al binnen.
Dank jullie wel!

11 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is opgelost! We doen ons best om altijd klaar te staan en het je zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je weer snel kunt genieten van je Stoov. Dankjewel voor je vertrouwen en deze mooie terugkoppeling. Warme groeten, Stev | Stoov

Goede klantenservice!

Goed bereikbare en klantvriendelijke klantenservice. Ik had ze telefonisch benaderd voor een vraag en nagenoeg zonder wachttijd kreeg ik een kundige en vriendelijke medewerker te spreken. Een zeldzaamheid tegenwoordig.

Ook de levering van een product via de webshop is naar verwachting en soepel verlopen.

16 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat alles soepel is verlopen! We hopen dat je volop geniet van je Stoov. Dankjewel voor je vertrouwen en deze mooie review. Warme groeten, Stev | Stoov

prachtige producten

prachtige producten, zeer snel en degelijk verzonden

16 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Stoov! Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen. Warme groeten, Stev | Stoov

Het kussen is een godsgeschenk voor de…

Het kussen is een godsgeschenk voor de pijn in de ruggengraat

15 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Stoov! Geniet ervan en veel comfort gewenst. Warme groeten, Stev | Stoov

De elektrische kruik wordt gewoon niet…

De elektrische kruik wordt gewoon niet warm. Goeie service, product ziet er top uit maar wordt niet warm. Echt zinloos en nutteloos. Ik begrijp het idee erachter echt niet.

15 januari 2026

Hallo Zoe,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de warmte voor jou niet als voldoende wordt ervaren.

Onze elektrische kruik werkt met infrarood warmte. Dat is een geleidelijke, diepe warmte die anders aanvoelt dan directe hitte en voor veel mensen juist prettiger wordt na een paar minuten gebruik. Hoe dit wordt ervaren, is heel persoonlijk en verschilt per gebruiker.

Fijn om te horen dat je de service en het design waardeert. Als dit product voor jou geen goede match blijkt, kun je uiteraard gebruikmaken van ons retourportaal.

Myron | Stoov

De klantenservice is altijd super…

De klantenservice is altijd super behulpzaam en denkt graag met je mee! Persoonlijke ervaringen in plaats van een bandje of starre klantenservice.

12 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je onze persoonlijke aanpak waardeert! We doen ons best om altijd klaar te staan en echt mee te denken. Geniet van je Stoov en weet dat we er voor je zijn als je ons nodig hebt. Warme groeten, Stev | Stoov

snelle levering

snelle levering, prettig contact met de klantenservicee

Antwoord van Stoov

Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen! Geniet van je Stoov en bedankt voor je vertrouwen. Warme groeten, Stev | Stoov

Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Het enige is dat het even zoeken is voor je hem goed om je heen hebt.

Antwoord van Stoov

Wat fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier en comfort met je Stoov.
Warme groeten, Stev | Stoov

Super!!

Super! Ik heb zowel een kussen als een deken en stoelverwarmer. Heerlijk. Ook een goede service als er iets is, het wordt zo opgelost!!

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Stoov en onze service! We wensen je nog veel warme en ontspannen momenten toe.
Warme groeten, Stev | Stoov

Grote miskoop

De stoellegger XL valt heel erg tegen.
Hij wordt niet heel warm en is na max
3 uurtjes al leeg.
In het algemeen haalt hij dit niet eens.
Verder is het wel een mooi afgewerkt dekje van mooi materiaal.
Helaas ligt hij na twee weken al in een hoek en gebruik ik mijn ouderwets kleine inventum kussentje wat heerlijk warm is. Voor
Mij een echte miskoop!

Hallo Magriet,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat de Stoov XL voor jou niet brengt wat je ervan had verwacht.

Onze Stoovs werken met infrarood warmte. Dat voelt anders dan de directe, hete warmte van traditionele kussens. Het is een meer geleidelijke warmte, bedoeld voor comfortabel en langdurig gebruik. Hoe warm dit aanvoelt, verschilt sterk per persoon en per situatie. De gebruiksduur hangt daarnaast af van de warmtestand en het gebruiksmoment.

Fijn dat je wel de afwerking en het materiaal waardeert. We begrijpen dat dit Stoov voor jou uiteindelijk geen goede match bleek. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Deze feedback helpt ons om verwachtingen zo duidelijk mogelijk te blijven communiceren.

Myron | Stoov

De big hug xl met de grootste accu werd…

De big hug xl met de grootste accu werd zonder verpakking verstuurd. Dit was een kerst cadeau voor mijn vrouw helaas gaf de app niet aan wanneer deze bezorgd zou worden en heeft mijn vrouw deze dus aangenomen. Weg verrassing. Ik heb mijn bevinden bij stoov bekend gemaakt en het enigste wat volgde was excuus en er is beloofd dit te gaan evalueren. Tot mijn stomme verbazing is de prijs enkele dagen na mijn bestelling gezakt met €20. Niet netjes van de firma stoov.

Hi Ruth,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Dat begrijpen we als een teleurstellende ervaring, zeker omdat het om een kerstcadeau ging.

Onze Big Hug wordt bewust zonder extra omverpakking verzonden, zodat de originele productverpakking schoon en duurzaam blijft. We snappen dat dit in jouw situatie ongelukkig heeft uitgepakt. Je signaal hierover hebben we intern opgepakt, juist om dit soort momenten beter te kunnen voorkomen.

Wat betreft de prijswijziging: prijzen kunnen rond acties en feestdagen veranderen. Dat neemt niet weg dat we begrijpen dat dit wrang voelt zo kort na je bestelling.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld. Dit soort feedback helpt ons om onze communicatie en verwachtingen verder te verbeteren.

Myron | Stoov

Goede informatie heb de vest 1 keer…

Na mijn feedback heb ik direct een mail ontvangen met de mededeling dat ik de warmte sjaal alsnog retour mag sturen. Dat is dan een geweldige service stoov Bedankt

26 november 2025

Hallo John,

Dank je wel voor je feedback. Warmte bouwt zich bij dit type product geleidelijk op en komt het best tot zijn recht bij iets langer gebruik. Hoe dit wordt ervaren, verschilt sterk per persoon en is dus heel persoonlijk.

Als het voor jou geen fijne match blijkt, kun je uiteraard gebruikmaken van onze retourservice. Zo kun je in alle rust beslissen wat voor jou het prettigst werkt.

Top product

Ik heb nu 4 Stoov producten en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Ze werken fantastisch, verbruiken weinig elektriciteit en blijven goed werken. De service is ook uitstekend; vragen worden goed en snel behandeld.

Antwoord van Stoov

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je Stoov en onze service! We vinden het fantastisch dat je zoveel plezier hebt van je Stoov en dat alles naar wens werkt. Geniet er lekker van, en weet dat we altijd voor je klaarstaan als je ons nodig hebt. Warme groeten, Stev | Stoov

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice!
Rosa was heel vriendelijk een top medewerker.

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We geven je compliment zeker door aan Rosa. Geniet van je Stoov en als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Handwarmers zelf prima

Handwarmers zelf prima, alleen bijbestelde oplader niet er bij ontvangen (wel betaald)!!!

Antwoord van Stoov

Dank voor je review, dit waarderen we enorm! Ik raad je aan contact op te nemen met ons customer happiness team, zij zullend dit correct oplossen.

Jasper | Stoov

Toen een van onze Stoov big hug niet oplaadde (na 2 of 3jaar) kregen we direct een nieuw big hug opgestuurd

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden! Geniet weer volop van je Stoov.

helemaal blij

na wat leveringsproblemen is het prima opgepakt en mijn meissie helemaal blij

Antwoord van Stoov

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je nu volop kunt genieten van je Stoov. We hopen dat het veel comfort en warmte brengt. Warme groeten, Stev | Stoov

Nooit meer koud achter het bureau!

Super product!ik heb de Big Hug XL gekocht als kerstcadeau voor mijn man.
Die had het altijd koud als hij achter de pc zat te werken en nu niet meer.Dus hij is er helemaal blij mee!

12 januari 2026

Antwoord van Stoov

Wat geweldig om te horen dat je man nu heerlijk warm achter de computer zit! Zo fijn dat jullie samen kunnen genieten van extra comfort. Veel plezier met jullie Stoov en bedankt voor het delen van je ervaring.