Ik probeer al een maand mijn Stripe-account op te zetten, maar loop vast op een triviale postcodefout die niet opgelost wordt, ondanks meerdere (inmiddels 23 heen en weer) e-mails. Krijg veelal middel... Toon meer
Niet gebruiken! Ik ben een klein, beginnend bedrijf en dacht dat ik alles goed deed, totdat mijn account zomaar zonder duidelijke reden werd bevroren. Dit is ontzettend frustrerend, want het belemme... Toon meer
We kunnen uw betaling niet vinden zei de online tool, neem contact op. Maar contact opnemen kan alleen als je een account aanmaakt en een account aanmaken kan alleen als je een bedrijf bent. Dus geen... Toon meer
Laat ik eens een positieve review schrijven tussen alle negatieve 😃 echt vervelend dat jullie alle negatieve reviews van mensen die hun pakketje niet hebben ontvangen op jullie bordje krijgen,... Toon meer
Millions of businesses of all sizes—from startups to large enterprises—use Stripe’s software and APIs to accept payments, send payouts, and manage their businesses online. It's the payment infrastructure for the internet
510 Townsend Street, 94103, San Francisco, Verenigde Staten
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Opgelicht... aankoop via Instagram. Meedere e-mails in omloop, geen reacties en de site in de e-mail inmiddels niet meer bereikbaar. Gelukkig geen groot bedrag maar toch jammer dat mensen zo zijn.

Antwoord van Stripe
Ik heb een dagcreme met slakkenspul besteld en betaald. Gevraagd om een bevestiging per mail, deze niet gekregen. Ook geen produkt ontvangen.
Oplichting dus.

Antwoord van Stripe
Oppassen voor deze bedrijf, ik heb een betaling van 1000€ gedaan anno nu 2 maanden later nog steeds niks. Het is een grote scam bedrijf die willekeurig mensen uitkiest en je geld enof product is weg !!! Afstand houden van stripe !!!

Antwoord van Stripe
Ik heb een bestelling gedaan echter nog steeds geen product ontvangen. Graag retour.

Antwoord van Stripe
6 juli 69 euro overgemaakt voor een koffiezetapparaat. Tot op heden niks ontvangen

Antwoord van Stripe
Ik heb geen idee of Stripe Technology deugd maar ik heb een bestelling gedaan bij "Steamsrory* en via Stripe betaald en nooit meer iets vernomen of ontvangen.Dus inderdaad
doet Stripe zaken met
bedrijven die oplichten .
Ik zou graag in contact komen of er een manier is om mijn geld terug te krijgen en Stripe te waarschuwen geen zaken te doen met "Steamsrory*.
O

Antwoord van Stripe
Reactie op stripe: Het probleem is dat jullie me 2 weken geld schuldig zijn en maar van 1 week hebben overgemaakt. Wanneer komt het volgende bedrag??Er zijn al maanden voorbij!!! En nog steeds doen jullie alsof jullie niet weten wat er aan de hand is. Maak gewoon het geld wat je schuldig bent over!

Antwoord van Stripe
Wat besteld en betaald en niks krijgen en je hoor er niks meer van
Dat mogen jullie gaan regelen vindt ik

Antwoord van Stripe
Bestelde in goed vertrouwen een fietszadel. Zou dezelfde dag nog verzonden worden.
Dat was op 11 juli.
Nooit meer iets van vernomen.

Antwoord van Stripe
Via flash flow een adidas jas gekocht en nooit ontvangen. Website is onbekend en geld is weg! Ik hoop dat u deze oplichters kunt vinden trustpilot en mijn geld terug kunt geven.
Naam: FLASH FLOW via Stripe
Omschrijving:
payatt3OMlKWFnz3PD6M7G0wStU5Nn
0220809195335257 FLASHFLOWN.COM
FLASH FLOW
IBAN: NL41CITI2032304805
Kenmerk: 13-12-2023 06:50 0220809195335257

Antwoord van Stripe
Stripe werkt samen met oplichters.
Wij hebben eetkamer stoelen besteld bij meubel-outlet.com in Amsterdam, na weken wachten nooit iets ontvangen.
De Ideal betaling is naar jjspartyhouse gegaan via stripe technology europe ltd.

Antwoord van Stripe
Mijn trader werkte met Sprite.
Inmiddels wordt er al meer dan een half jaar niet uitbetaald.
Telkens vragen ze om meer gegevens en betalen ho maar.
Ik en andere wachten dus al lang op ons geld en geen idee wanneer ze van plan zijn terug te betalen.
Een bedrijf met miljarden omzet wereldwijd kan dit dus zo maar doen. Alleen bij mij is het al ruim 30K.

Antwoord van Stripe
Ik ben ondernemer, klant heeft een fatbike besteld voor meer dan €1000 na 3 weken heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen van stripe. Daarnaast zegt stripe dat het saldo op mijn account niet aan mij beschikbaar word gesteld door artikel 5.6? Ze hebben een "onaanvaardbaar risico vastgesteld" waarvan ik nu nog steeds niet weet wat het probleem is.

Antwoord van Stripe
2 maanden geleden ingeschreven. Wilde terugkerende betalingen ontvangen.
Automatisch systeem werkt niet. Aangegeven.
Ze zeggen mail je ID maar.
We gaan het manueel reviewen.
Gedaan.
Na weken en vele mails krijg ik te horen: "ID mailen hoort niet en mag niet. Moet je uploaden via secure upload link en link gekregen".
Vervolgens dat gedaan. Na weken gehoord dat dit niet werkte.
Stuk of 5x achteraan gemaild.
Vervolgens hoor ik: SEPA activeren is een automatisch process. Daar kunnen we niet manueel tussen gaan zitten.
Je moet weer zoals 2 maanden geleden zelf je document uploaden. 5 x gedaan, elke keer dezelfde foutmeldingen, ondanks dat wat ik upload GOED is.
Ze reageren TRAAG.
Ze volgen elkaar niet op en lezen niet.
Je krijgt tegenstrijdige antwoorden.
Wie weet wat er nu gebeurd met mijn ID kopieen die via de mail zijn verzonden, waarvan ze zelf aangeven dat het niet hoort.
Ik heb nog nooit zon onprofessionele club meegemaakt, waarvan de medewerkers zelf geen enkel idee hebben wat ze nou aan het doen zijn en wat de interne regels zijn.
En nog altijd na 2 maanden is het niet aan de praat en vragen ze om geduld.
1 advies: WEG BLIJVEN.
** Update:
And then the same reaction as always...
if there is something wrong contact us.
And regulation blabla.
Its not the regulation... it is YOUR system that does NOT Work and YOUR employees that keep messing up everything, ask for ID's through mail which they arent supposed to and contradict eachother
Been contacting for 20+ times in 2 months and NOTHING happens. Nothing improves. People KEEP making mistakes and I am getting NOWHERE with this amateuristic service.
They seriously do no serious effort to solve issues.
Please, find another provider if you read this.

Antwoord van Stripe
In september 2023 heeft mijn vader een betaling gedaan aan Stripe voor een rollator, omdat de iDEAL-betaling via By Arce (de leverancier) niet was gelukt. De bestelling kwam niet binnen en toen bleek dat de betaling nooit bij By Arce terecht is gekomen. By Arce heeft ons in contact gebracht met Stripe en we zijn inmiddels al 9 maanden bezig om ons geld terug te krijgen, maar ondanks herhaalde verzekeringen en data voor uitbetaling krijgen we alleen maar excuusmailtjes en aanhoudende vertragingen. Mijn vader is inmiddels radeloos en hoopt dat het eindelijk opgelost kan worden. Niet alleen mijn vader is hier de dupe van, maar ook By Arce, terwijl zij hun klant zijn.

Antwoord van Stripe
Gisteravond genoten van keurig verzorgd buffet
Heerlijk gegeten en top bediend door Tess
Ik heb via Stripe met iDEAL een betaling gedaan bij Tsiny, maar niets ontvangen. Diverse mails naar Currence iDEAL gestuurd. Zij hebben bij Stripe een onderzoek naar de betaling laten instellen, maar Stripe heeft hier niets mee gedaan. Currence iDEAL heeft Stripe drie herinneringen gestuurd met het verzoek contact op te nemen, maar acht weken later heb ik nog steeds niks gehoord.
Mijn bank kan het bedrag niet terugvorderen.

Antwoord van Stripe
Niet te bereiken voor iemand die geen bedrijf is, besteld via minhavida die in samenwerking is met stripe
Opgelicht en nergens contact te krijgen

Antwoord van Stripe
Ik heb een lamp gekocht bij Anversa home.nl maar ben opgelicht. Betaling ga via Stripe Support maar kom niet in contact als particulier met Stripe. Wil door geven dat er een oplichter actief is op het platform!!! Ik ben nu €90 kwijt 😪
pas op, bestel hier geen uittreksel kvk ( staat door seo manipulatie wel bovenaan). kost je 25 euro extra!