Ik probeer al een maand mijn Stripe-account op te zetten, maar loop vast op een triviale postcodefout die niet opgelost wordt, ondanks meerdere (inmiddels 23 heen en weer) e-mails. Krijg veelal middel... Toon meer

Niet gebruiken! Ik ben een klein, beginnend bedrijf en dacht dat ik alles goed deed, totdat mijn account zomaar zonder duidelijke reden werd bevroren. Dit is ontzettend frustrerend, want het belemme... Toon meer

We kunnen uw betaling niet vinden zei de online tool, neem contact op. Maar contact opnemen kan alleen als je een account aanmaakt en een account aanmaken kan alleen als je een bedrijf bent. Dus geen... Toon meer

Laat ik eens een positieve review schrijven tussen alle negatieve 😃 echt vervelend dat jullie alle negatieve reviews van mensen die hun pakketje niet hebben ontvangen op jullie bordje krijgen,... Toon meer

1. Betalingsdienst

Millions of businesses of all sizes—from startups to large enterprises—use Stripe’s software and APIs to accept payments, send payouts, and manage their businesses online. It's the payment infrastructure for the internet

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

17K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zonder aankondiging en zonder…

Zonder aankondiging en zonder machtiging werd er een incasso gedaan met omschrijving Stripe by Stripe via PPRO - Onacceptabel!

1 januari 2023

Antwoord van Stripe

Hallo, we willen dit graag voor je onderzoeken. Stuur een e-mail naar heretohelp@stripe.com en we nemen rechtstreeks contact met u op om dit op te lossen.

OPGELET, fraude met bankrekening door STRIPE (BY STRIPE PPRO)

OPGELET, STRIPE BY STRIPE PPRO heeft zomaar meer dan 3000 euro van onze rekening gehaald via een bedrijf waar wij nog nooit van gehoord hadden. Dit bedrijf weet zelf ook niet hoe dit kon gebeuren en is dus mede slachtoffer van dit betaalplatform. STRIPE geeft geen antwoord op mails, zelfs niet aan het bedrijf met wie ze samenwerken en dus ook niet weet waarom en hoe STRIPE dit heeft kunnen doen. Wij hebben inmiddels melding gedaan bij de politie en gaan nog melding maken bij FOD economie. Weet dus dat STRIPE zonder autorisatie geld van uw rekening kan halen omdat iemand anders, al dan niet per ongeluk, een verkeerd rekeningnummer ingeeft voor de domiciliëring.
UPDATE 16/12/2022: Stripe reageert hieronder blijkbaar dat we dit moeten bij de bank, al gebeurd. Dat we hen mogen contacteren, is gebeurd. Het enige dat niet is gebeurd is dat zij antwoorden en verklaren vanwaar dit komt. Die verklaring hebben ze namelijk niet anders moeten ze toegeven dat zij fraude plegen natuurlijk met bankkaarten.

13 december 2022

Antwoord van Stripe

Hello, thank you for writing about this. We suggest contacting your bank to dispute the payment. Please feel free to contact us at heretohelp@stripe.com, and we would be happy to take a closer look at this for you as well.

Prachtig betaalplatform

Mooi interface, goede documentatie, snel uitbetaald.
Overgeschakeld van Ingenico, een wereld van verschil.

7 november 2022

Antwoord van Stripe

Bedankt voor de positieve review!

Ik heb een vraag gemaild naar Stripe HQ…

Ik heb een vraag gemaild naar Stripe HQ wat ze kunnen doen in de kosten als ik overstap van Mollie naar Stripe. Als grote non-profit organisatie ontvang ik bij Mollie een discount op de transactiekosten. Ik wacht nu al een paar weken op een reactie van Sales. Is dit herkenbaar?

26-10: Ook mailen naar heretohelp stripe geeft geen response. Nog maar eens een reminder gemaild. Echt drama.

20 oktober 2022

Antwoord van Stripe

Hi there — we'd like to look into this for you. Although we don't offer support in Dutch here, we can assist in English. Please email us at heretohelp@stripe.com with more details about your issue, and we'll do our best to assist you.

Houden geld te lang vast, telefonisch niet bereikbaar, en ongevraagd geld geblokkeerd.

Vrij recent een blokkering van uitbetalen gehad, het is niet te achterhalen hoe dit kan. In het verleden succesvol met Mollie gewerkt deze PayProvider is altijd iedere dag telefonisch te bereiken met mensen die Nederlands spreken, daarbij betalen zij iedere dag uit, wel zo netjes. Onze huidige reserveringssysteem Guestplan werkt uitsluitend met Stripe, zij houden het geld minimaal 3 werkdagen vast, dit kun je niet anders instellen, dit is voor de cashflow niet bevorderlijk. Ik ga nogmaals aan Guestplan vragen of wij kunnen overstappen op Mollie aangezien we bij Stripe ook geen verbeteringen zien.

27 juli 2022

Antwoord van Stripe

Hi Tygo! Thank you for your message! Currently we do not offer support in Dutch via Trustpilot. However, you can contact us via email at https://support.stripe.com/contact. We're happy to help you further.

De support is ridicuul slecht

De support is ridicuul slecht. De medewerkers hebben geen idee wat ze aan het doen zijn en het duurt uren wachtend aan de lijn om iets voor elkaar te krijgen.

In mijn geval vond Stripe van de ene op de andere dag dat de website van een klant van mij niet meer zou bestaan, dus gingen ze de uitbetalingen blokkeren.

De website bestaat gewoon, maar de medewerkers hebben geen idee hoe het op te lossen.

17 juli 2022

Antwoord van Stripe

Hé, het spijt ons ongelooflijk dat de ervaring hier minder dan positief is geweest. We willen uw account van onze kant nog een keer bekijken. Stuur ons een e-mail rechtstreeks op heretohelp@stripe.com, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ooit eens iets gekocht via instagram

Ooit eens iets gekocht via instagram. Schijnbaar heb ik mij door de aankoop aangemeld voor één of ander abonnement. Er wordt dus al 4 maanden €12.95 van mijn rekening afgeschreven, ik zag het nu per toeval maar dit had mij flink geld kunnen kosten. Online staat dat een lidmaatschap slechts €9.95 is dus ook bijzonder dat ik (zonder mij ergens aan te melden) €12.95 moest betalen. Oplichters zijn het

26 april 2022

Antwoord van Stripe

Hi there—we'd like to look into this for you. Although we don't offer support in Dutch here, we can assist in English. Please email us at heretohelp@stripe.com with more details about your issue, and we'll do our best to assist you.

Wegblijven bij Stripe

Wegblijven bij Stripe, totale oplichtingspraktijken.

Geen gebruik van maken. Mijn zakelijke account is vier maanden geleden plots geblokkeerd, terwijl ik al ruim anderhalf jaar - probleemloos - klant was bij Stripe. De reden was dat ik niet (meer) voldeed aan hun 'voorwaarden', maar wat ik fout heb gedaan konden ze mij niet vertellen.

Nu, vier maanden later, mijn geld nog steeds niet ontvangen. Ik ben al weken bezig met e-mails, maar krijg telkens geen, of een nietszeggend antwoord.

Slimme manier om rijk te worden.

1 juli 2021

Klant voor 3 jaar zonder pardon account gesloten

Mijn bedrijf gebruikte Stripe sinds begin 2018 om betalingen te accepteren, Wij zijn een SaaS bedrijf en snappen niet waarom Stripe dit besluit heeft genomen, wel heel toevallig is dat sinds kort (2 weken max)
wij pas gebruik maken van de micropayments fee's en hier ook aan voldoen. Ik vraag me af of dit de oorzaak is?

Wij behandelen per maand 800 tot 1400 transacties.

2 februari 2021

Problemen met plotseling afsluiten…

Problemen met plotseling afsluiten account. Stripe reageert niet op vragen via mail. Klanten krijgen betalingen terug gestort. Nu alle hoop op Wix gezet om met oplossing of alternatief te komen

23 januari 2021

Ook mijn account is door stripe…

Ook mijn account is door stripe uitgeschakeld waardoor mijn geld niet wordt uitgekeerd. Mijn business en website zou niet voldoen aan hun 'terms'. Echter geen verder uitleg. Er worden ook alleen nog maar standaard mails gestuurd op mijn vragen via de support dienst. Wie kan ons helpen aub?

16 januari 2021

Waardeloos Scam!!

Waardeloos.

Na 2 maanden komen ze ineens dat ik niet meer gebruik kan maken van hun diensten omdat wat ik aanbiedt niet aan hun richtlijnen voldoet. Ze willen niet zeggen welke richtlijnen.

En het bedrag wat nog openstaat en nog moet krijgen krijg ik pas over 4 maanden.

Als ik dan mail waarom ik het resterende bedrag pas over 4 maanden gestort krijg geven ze geen antwoord

15 december 2020

Stripe is de grootste…

Stripe is de grootste oplichtingspraktijk ter wereld, we hebben een omzet van 23.000 gedraaid en kosten van 18.000 - 19.000 gemaakt, en stripe wilt dit niet meer uitbetalen, vooral in deze corona periode is dit vreselijk, ik ben me aan het voorbereiden op een faillissement,

14 december 2020

klanten ''service''

klantenservice? niks service. je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, er wordt niks gecommuniceerd, alles wordt bij jou neergelegd en niks bij henzelf. bij mij hadden ze Ideal opeens geblokkeerd, waar ik pas achter kwam toen mijn klanten boze e-mails stuurden waarom hun geld was teruggestort. Ze kunnen niet uitleggen waarom dit gebeurd is, hebben er nooit contact over opgenomen en als ik uitleg vraag blijven ze mij dingen vragen die er niks mee te maken hebben. Het is dat mijn WIX site nou eenmaal met Stripe werkt anders was ik allang weg!!!

4 december 2020

Super slechte service

Super slechte service, wij gebruikten guderende 2 jaar stripe, plots krijgen we te horen dat we geen gebruik meer mogen maken van hun platform (zonder geldige reden) wij hebben NOOIT een retour gehad via stripe en alles gebeurde correct. Nu staat er nog een bedrag van 4.3K op ons account dat ze nog niet willen uitbetalen na 3maand. Wij mogen geen gebruik maken van hun platform maar geld terugstorten kunnen/willen ze niet doen. GEEN ZAKEN DOEN MET STRIPE!

25 september 2020

Verschrikkelijk :(

Verschrikkelijk :(
Iemand heeft mij gescammed via een gestolen Mastercard uit de Filipijnen, het geld is letterlijk van mijn Stripe account afgehaald ondanks ik alle aankoop, verzend en persoonlijk contact bewijzen had. De reactie die ik krijg is dat ze niets kunnen doen. Houden hun handen er van af want ze zijn 'slechts een tussenpersoon'.

Echt geloof me laat nooit je geld bij deze 'tussenpersoon' staan want voor je het weet is alles weg... :(

15 augustus 2020