Studieshop.be Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,0

slechtste ervaring ooit, laatste keer dat ik er mijn boeken bestel! ik heb alles betaald maar een retour duurt 5 weken en de terug betaling nog langer en dan betalen ze nog niet alles terug. Als je bo... Toon meer

Blijf weg van deze bedrijf, ook al wordt dit door scholen gebuikt. heel onbeleefd en telefoon wordt gewoon ingehaakt terwijl zij dat andere flutbedrijf gebruiken POSTNL waar men al meermaals in opspra... Toon meer

Het systeem gaf steeds een foutmelding, na verschillende contacten werden de boeken voor ons besteld. Na een week hadden we de boeken al! Jammere minpunt is dat ik eerst verschillende mails, chats... Toon meer

Gebruiksvriendelijke site om te bestellen. Vlotte levering. Dadelijk alle boeken gecontroleerd (moet je écht doen) én 1 huurboek was beschadigd. Filmpje doorgestuurd van de schade. De week erop al een... Toon meer

Studieshop.be - alles voor je studie

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

41 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Makkelijk om te bestellen

Makkelijk om te bestellen. Wacht nog op een boek maar krijg regelmatig updates.

Prima service

Prima service. Je wordt ook goed up to date gehouden van naleveringen.

Correct en vlot

Ik bestel al sinds aanvang studieshop en nooit problemen gehad; naleveringen, vervanging beschadigingen en vooral een compleet aanbod...

Beste,

Bedankt voor jouw reactie.
Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen.
Veel succes dit schooljaar!

Top service

Snelle levering, compact verpakt, handig te bestellen en zeer gemakkelijk in gebruik. Zeer tevreden!

Beste,

Bedankt voor jouw reactie.
Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen.
Veel succes dit schooljaar!

Het Studieshop-team

Vlotte levering en duidelijke…

Vlotte levering en duidelijke communicatie

22 juli 2024

Studieshop.be

Boeken worden altijd keurig en op tijd geleverd (mits tijdig bestellen). Enkel jammer dat je geen extra boeken uit andere studierichtingen kan toevoegen, waardoor je hiervoor extra verzending en kosten hebt.

15 augustus 2024

Beste,

Fijn om te horen dat de levering keurig en op tijd is. We begrijpen uw punt over de extra kosten voor aanvullende boeken. We zullen uw feedback meenemen om onze service te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website. Duidelijke communicatie via mail.

2 september 2024

Boeken op tijd geleverd

Boeken op tijd geleverd, buiten eentje die nog niet verschenen is, maar hebben ze op school nog niet nodig, dus zeker oké. Netjes verpakt en goede communicatie via mail.

3 juli 2024

Correcte leverancier

De schoolboeken werden besteld op 03/07/24 en dit alles werd na 1 week geleverd.
Alles was netjes verpakt.
De bestelling was volledig in orde en er waren geen beschadigingen.
De website is duidelijk.
Dus alleen maar positieve woorden.

3 juli 2024

Top service!

Top service!

12 augustus 2024

Het Studieshop-team

Studieshop jullie levering was top

Studieshop jullie levering was top!
Op tijd bestellen = alles mooi op tijd ontvangen

top ervaring !

2 juli 2024

Het Studieshop-team

Dit is het 3e jaar op rij dat wij…

Dit is het 3e jaar op rij dat wij studieboeken bestellen bij studieshop. Ik moet zeggen dat onze levering steeds tijdig werd verstuurd en aankwam. Vorig jaar was er een boek verloren gegaan tijdens de nalevering, maar na contact met studieshop is dit boek nogmaals verzonden. Over het algemeen zijn wij tevreden.

Geen aanrader

Levering duurt lang.
Geen updates tussen bestellen en leveren.
Onbereikbare klantendienst.
Heb je 2 of meer Kids, moet je voor elk kind apart verzendkosten betalen.
Vaak 1 of meerdere boeken niet beschikbaar voor start schooljaar, hoewel het bij de uitgeverij wel beschikbaar is. Wil je dan je boek wel optijd, moet je bij studieshop annuleren 2wkn wachten op je geld terug en dan bij de uitgeverij zelf ook nog eens verzendkosten betalen.

26 augustus 2024

Beste,

Het spijt ons dat u lange levertijden en gebrek aan updates heeft ervaren, evenals problemen met onze klantendienst. We begrijpen uw frustratie over de verzendkosten en de beschikbaarheid van boeken. We werken aan verbeteringen en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Tevreden klant!

Dit jaar bestelde we de 1e keer via studieshop.be (daar de school van onze zoon voorheen via een ander platform werkte). Ik vond het een zeer overzichtelijk lijst qua boeken! Mooi vermeld wat verplicht aan te kopen/ huren was en welke items je al kon hebben van een voorgaand schooljaar. De boeken dienden besteld te zijn voor 15 Juli. Er werd aangegeven dat 2 boeken pas binnen kwamen bij studieshop.be op 17/7 en toch waren alle boeken in huis op 18/7! Een vlotte en snelle service waar niets op aan te merken valt!

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, snelle levering en alles in goede staat!

4 juli 2024

Het Studieshop-team

De levering duurt zeer lang

De levering duurt zeer lang, heb 2x verzendkosten moeten betalen voor mijn 2 dochters op hetzelfde adres, waarom wordt dit apart verstuurd?
Nog steeds op een boek van wiskunde aan het wachten en deze was 1 juli besteld.
Zogezegd kan men in schijven betalen, niet dus, alles moet in 1 keer betaald worden en dat is een serieus bedrag, Schandalig!

Beste,

Het spijt ons voor de lange levertijd en de extra verzendkosten. We begrijpen uw frustratie over de gesplitste verzending en het betalingsproces.
Onze klanten kunnen altijd een termijnbetaling vragen.
We werken eraan om deze kwesties te verbeteren en bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Stuur ons gerust uw klantnummer, en wij nemen contact met u op.

Het Studieshop-team

Reeds 2 keer besteld via studieshop…

Reeds 2 keer besteld via studieshop omdat de middelbare school hiermee samen werkt. Wel handig om thuis vanuit je zetel de boeken voor het aankomende schooljaar te bestellen. Ze staan zelfs handig opgelijst welke de school graag heeft dat je bestelt.
Enig minpuntje is de verzendkosten. Je moet voor leveren op een "veilige, droge" plaats best wel wat extra betalen. Soms is dit wel handig want de leveranciers kijken niet naar de weersomstandigheden of plaats en droppen het letterlijk gewoon voor je deur.
Ook als je meerdere kinderen hebt, kan je niet kiezen om gezamenlijk het pakket te versturen. Hiervoor betaal je dus per kind een meerprijs op de verzendkosten.
Wanneer komt je pakket, ook moeilijk in te schatten. Ze wachten tot het pakket volledig is en je krijgt een ruime leveringstermijn waarbinnen het pakket aan komt. Als het pakket niet volledig is, word je op de hoogte gehouden van wat ontbreekt en als dit op een later moment nog toekomt, zenden ze dit nog kosteloos achterna.

kortom, een meerwaarde in de drukke maatschappij om vanuit je zetel te kunnen bestellen en niet naar allerhande winkels te moeten lopen, een duur kostenplaatje aan verzending als je meerdere kinderen hebt.

1 september 2024

Beste,

Dank u voor uw positieve opmerkingen over het gemak van onze service. We begrijpen uw zorgen over de verzendkosten en de levertermijnen. We zullen uw feedback gebruiken om onze processen te verbeteren en de verzendkosten te heroverwegen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Studieshop-team

Eenvoudig bestellen en op tijd geleverd

Het is gemakkelijk om je boeken te bestellen, de bestelling werd geleverd zoals afgesproken. Goede communicatie over boek dat nog nageleverd wordt.
Hopelijk verloopt het inleveren even gemakkelijk

31 augustus 2024