Suitebeds Reviews 185

2,7

Bed besteld via de site, op de site stond duidelijk betaling bij levering van het bed. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat ik een aanbetaling moest doen van 250 euro zodat ze het proces van mij... Toon meer

Dit jaar me eigen verwend met een elektrische boxspring met tv lift, GEWELDIGG ze denken met je mee wat precies bij de klant past goede communicatie bezorger netjes gebeld hoelaat hij precies zou aa... Toon meer

1. Beddenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Suitebeds.nl

2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Slechte service

Ik December 2020 een geweldig bed gekocht. In Januari 2025 onvangen met een 5 jaar garantie. Probeer al weken contact met ze te krijgen omdat mijn matras helemaal onder de deuken en scheuren zit. Geen antwoord van mijn emails en telefoon nummer is niet meer in gebruik. Waarvoor heb ik een 5 jaar garantie dan als ik ze niet kan bereiken?

20 maart 2024

top bedrijf

In juni een geweldig bed gekocht (hoog Laag)
en inmiddels 7 maanden verder is het slapen en natuurlijk loungen een geweldige ervaring
Ikzelf sliep na de eerste nacht als een roos
mijn vrouw had wel ff wat langer nodig om te wennen
maar ook nu slaap zij als een roosje
Service is top kan in mijn ogen ook niet beter
Daarom schrok ik van de negatieve reacties
daar kan ik mij helemaal niet in vinden

25 februari 2024

Service bijzonder slecht, kwaliteit oké

Dubbel gevoel overgehouden aan de bestelling van mijn op maat gemaakte boxspring bij Suitebeds. Voordat de boxspring verkocht en aanbetaald was super geholpen, maar toen die eenmaal besteld een aanbetaald was begon de ellende. Op de dag dat de boxspring geleverd werd wordt je 2 uur van tevoren gebeld dat het bed niet gaat komen. Vervolgens eigenaar gebeld, appje gehad dat het bed dag erna komt. Vervelend voor mij, maar hij was ziek en dus moest ik nog even wachten. Volgende dag weer hele dag gewacht en weer geen bed. Eigenaar tot vervelends toe gebeld en gewoon geen reactie... dag 3: weer een dag later en weer hele dag niks. Maar weer bellen, bellen en bellen. Uiteindelijk eigenaar een Tikkie gestuurd met de boodschap dat hij het geld (aanbetaling) terug over kon maken en ik anders andere stappen zou ondernemen. Een paar uur hierna werd ik ineens gebeld door een andere medewerker van de fabriek dat mijn bed de volgende dag kon komen. De volgende avond kwam het bed tegen 19.45 uur eindelijk. Opzich aardig tevreden over het bed, alleen geleverd met andere poten dan afgesproken en ook de afwerking had echt een stuk beter gekund. Het is duidelijk te zien dat het bed nog helemaal niet klaar was en dus last minute in elkaar gezet is (stiknaden niet recht, nietje dwars door het hoofdbord welke ter hoogte van mijn hoofd gewoon uitsteekt en boxen/matrassen die niet mooi op elkaar aansluiten). Het bed was net gemonteerd en de bezorgers stonden al met een telefoon onder mijn neus met het bedrag wat ik nog moest betalen. Netjes betaald, maar erg jammer dat ik niks geen excuses of coullance heb gehad voor het feit dat ik 4 nachten lang op een matrasje op de grond heb kunnen slapen. Gemiste kans voor de eigenaar, want familieleden van me welke ook een bed wilde bestellen zullen hier nu zeker niet meer gaan kopen. Hopelijk veranderd de manier van werken en zal dit bedrijf verbeteren in de toekomst. Ook meerdere reviews gelezen en mensen persoonlijk gesproken die betaald hebben en al maanden wachten op spullen. Tip: Zorgen dat het bedrijf bereikbaar is, zodat mensen weten van hoe of wat en als afspraken niet nagekomen kunnen worden zorg dat de klant op tijd geïnformeerd wordt. Een excuus of coulance was ook op z'n plaats geweest. Ik ben zo netjes alsnog 3 sterren te geven, maar geef iedereen wel het advies om 2x na te denken en niet aan te betalen.

6 februari 2023

Naar aanleiding van mijn bestelling en…

Naar aanleiding van mijn bestelling en onze overeenkomst zou het bed met tv lift, hoofdbureau en hockers met 3 laden, compleet geleverd worden op 5 januari 2023 tussen 17.00 en 20.00uur. Helaas is dit niet geleverd, terwijl er een aanbetaling is voldaan.
Geen contact mogelijk en ondanks dat mijn contactgegevens zijn gegeven ook geen contact jegens de verkoper.
Dan maar rechtsbijstand inschakelen, als er niet binnen 24 uur een levering conform afspraak en kwaliteit heeft plaatsgevonden.

4 januari 2023

Geen contact

Topper besteld op 5 nov tot op heden nog niets ontvangen wel betaald . Is telefonisch niet te bereiken en ook via hun chat steeds geen antwoordt . Ook via mail geen respons . Dus totaal niet bereikbaar

13 december 2022

Geen contact mogelijk!

Ik heb bij dit bedrijf een bestelling gedaan, wat daadwerkelijk een stom foutje van mijn kant was, omdat dit niet het bed was wat mijn zoon eigenlijk wilde hebben. Na minder dan 24u kwamen wij erachter en ik wilde natuurlijk voor beide partijen dit asap herstellen. Dus probeer ik sindsdien tevergeefs in contact te komen om van mijn recht gebruik te maken de bestelling te annuleren. Niks, geen reactie, niet telefonisch te bereiken. De moed zakt in mijn schoenen als ik enkele reviews hier lees, geen enkel vertrouwen dat dit nog makkelijk is op te lossen. Ik weet niet verder. Mensen wees gewaarschuwd!

18 november 2022

Zo jammer

Helaas weet ik nog niet eens hoe het bed ligt,het staat nog steeds ingepakt in de woonkamer te wachten tot ik de juiste bestelde poten eindelijk zal krijgen.Tot die tijd heb ik ook nog niet betaald en veel gedoe hiermee sinds 3augustus 2022 tot heden 1 november....Het nummer wat je moet bellen is niet bereikbaar, telkens krijg je een bandje.Tsja ik hoop dat het toch nog goed komt,zo ben ik nou eenmaal.

3 augustus 2022

Slechtste bedrijf waar ik ooit gekocht…

Slechtste bedrijf waar ik ooit gekocht heb , houden zich totaal niet aan de afspraken, je moet er tot in den treure zelf achteraan mailen en bellen en reageren nergens op. Ook de kwaliteit van de topper die ik besteld had staat absoluut niet in verhouding tot de prijs. Retour sturen heeft me veel geld gekost.

5 oktober 2022

Rare bezorgtijd, bezorger niet op de hoogte van aanbetaling

Het is een prima bed, over de kwaliteit valt niet te twisten..alleen de bezorgdatum- en tijd was nogal bizar...
Men zou overdag komen maar de bezorger belde later die avond of het nog zin had om vanuit Amsterdam te komen. Ik zei ja, ik rekende op het bed. Dus was het 23:00 voordat het bed werd bezorgd. Toen ook nog korte onenigheid over de aanbetaling die ik al gedaan had. Vreemde manier maar uiteindelijk wel gelukt.

11 juli 2022

Betaal me mijn aankoopbedrag terug

Hier een bed besteld hoofdbord was niet goed en kraakte aan alle kanten. Ook matrassen waren niet goed Meerdere afspraken gemaakt dat ze nieuw hoofdbord en topmatras brengen komen ze niet opdagen en zeggen het ook niet af, laatst keer stonden ze met alleen een topmatras voor de deur na dat ik had aangegeven dat ik het bed niet meer wou en mijn geld terug wilde, het bed is opgehaald, nu zijn ze niet meer bereikbaar nemen niet meer op reageren nergens op ik moet waarschijnlijk gaan aanvechten om mijn aankoop bedrag van €1400 terug te krijgen. Zolang deze review erop staat heb ik mijn geld nog niet ontvangen

7 september 2022

Vieze topdekmatras geleverd

Bed besteld zou binnen 2 weken bezorgd worden. Uiteindelijk 6 weken geworden. Topdekmatras had vieze vlekken. Klantenservice gemaild met de foto's. Moest er telkens achteraan, totaal niet assertief. Klachten worden niet goed afgehandeld. Zou hier niet weer een bed bestellen.

Slechte klantenservice, slechte afhandeling order, bed zelf ligt wel fijn.

15 juni 2022