Ik December 2020 een geweldig bed gekocht. In Januari 2025 onvangen met een 5 jaar garantie. Probeer al weken contact met ze te krijgen omdat mijn matras helemaal onder de deuken en scheuren zit. Geen... Toon meer
Bed besteld via de site, op de site stond duidelijk betaling bij levering van het bed. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat ik een aanbetaling moest doen van 250 euro zodat ze het proces van mij... Toon meer
Bed besteld zou binnen 2 weken bezorgd worden. Uiteindelijk 6 weken geworden. Topdekmatras had vieze vlekken. Klantenservice gemaild met de foto's. Moest er telkens achteraan, totaal niet assertief.... Toon meer
Dit jaar me eigen verwend met een elektrische boxspring met tv lift, GEWELDIGG ze denken met je mee wat precies bij de klant past goede communicatie bezorger netjes gebeld hoelaat hij precies zou aa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Suitebeds.nl
Doctor C. Lelyweg 2A, 6827BH, Arnhem, Nederland
- +31(0)6 54731003
- info@suitebeds.nl
- suitebeds.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
De site is meer dan goed en erg…
De site is meer dan goed en erg duidelijk.
We zijn naar de winkel gegaan , om toch even te kijken en te voelen.
Winkel is een beetje rommelig, maar de klantbenadering en de kennis van zaken is erg goed
We zijn tevreden met Suitebeds
We zijn tevreden met Suitebeds, het advies in de winkel, de montage van de bedden en de gratis tv.
We hebben deze winkel en het personeel als prettig ervaren, de communicatie is ook goed.
Bedankt en tot de volgende aankoop!
Prima service en opvolging
Ons pakket werd supersnel overgemaakt, maar de transporteur stuurde het terug omwille van onduidelijk leesbaar adres. Suitebeds reageerde direct via mail en stuurde onmiddellijk de topper terug. Zaterdag ontvangen van de Belgische transporteur in Nederland. Dinsdag terug bij ons in België. Met dank.
Wacht nog op mijn box spring maar tot…
Wacht nog op mijn box spring maar tot nu toe tevreden
Goede service bij Suitebeds
Goede service bij Suitebeds
Mijn boxspring van Suitebeds slaapt heerlijk, en toen mijn topper kapot ging, kreeg ik van hen in de garantie gelijk een nieuwe, inclusief kussens!
Ik ben hier erg blij mee, wat een service. Goed gedaan Suitebeds en dankjewel.
Ik raad Suitebeds aan.
De tijd geven;)
De tijd geven;)
Ik schrok in eerste instantie dat de matrassen opgerold geleverd werden. Het kan toch niet goed zijn, dacht ik. Bij het openen leek het ook beschadigd. Echter een paar dagen later was het schuim ed. terug gesprongen en lag het geheel er netjes bij.
Super mooi bed gekregen
Super mooi bed gekregen, levering dik in orde , snel dingen opgelost en reactie op vragen gekregen! Top service
Bezorging duurde wat langer dan…
Bezorging duurde wat langer dan verwacht maar verder een lekker matras, prima kwaliteit en een goede prijs.
Uitstekende service
Heb begin mei een boxspring besteld die ik graag half juni geleverd wilde hebben. Was allemaal prima geregeld. Het contact met het transportbedrijf verliep uitstekend, ook toen ik de afspraak wilde verzetten werd dit goed opgepakt.
Helaas door omstandigheden de bestelling moeten annuleren kort voor leverdatum. Na het sturen van een mail op een avond, werd ik gelijk de volgende ochtend teruggemaild en kon de bestelling geannuleerd worden.
Hoop op termijn weer gebruik te maken van dit bedrijf.
Top!
Vanuit Breda naar Arnhem gereden en daar zeker geen spijt van gehad. Ontzettend vriendelijk en kundig geholpen en met een zeer blij en goed gevoel vertrokken. Ga zo door!
Levering duurde iets langer dan…
Levering duurde iets langer dan verwacht, tijk was vies maar goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke klantenservice.
De levertijd niet volgens site
De levertijd van de splittopper die ik besteld had, was maar een paar dagen. Na 1 1/2 week heb ik een mail gestuurd hoe het met de levering van de topper stond, omdat ik niets gehoord had en de topper nog niet geleverd was. Nog steeds geen enkel bericht of feedback, alleen een dag later een melding dat de topper plots wel geleverd werd, alsof ze het vergeten waren
Prima service en vriendelijk mensen
Snel met oplossingen
Begin ging niet helemaal goed, orderbevestiging kwam niet binnen. Wel snel opgelost.
Suitebeds, eerlijk en zeer betrouwbaar
Vandaag ons nieuwe bed mogen ontvangen door de firma Suitebeds.
Van verkoop tot aflevering krijgt dit bedrijf een dikke vette 10!!
Precies alles geleverd zoals afgesproken, de montage is perfect en netjes verzorgt door vader en zoon en ze hebben alle plastic en karton meegenonen.
Ik kan dit bedrijf u echt allemaal aanraden.
Ik kan mij ook echt niet vinden in de negatieve revieuws, dat is overal wel waar iets fout gaat, ik denk als dit zo is dat Suitebeds het ook echt wel oplost!!
Wij zullen heerlijk slapen vanacht.....
Suitebeds bedankt voor de goede service.
Groeten uit Reuver (Limburg)
Kwaliteit, dienst en communicatie ✅
een halfjaar geleden een bed gekocht voor onszelf. Ligt nogsteeds heerlijk! Wij hebben de kleur en stof zelf mogen uitkiezen in de winkel. Ook hebben wij advies gekregen over wat voor matras en stof wij zouden moeten kiezen. İk heb zelf hooikoorts en veel rugklachten gehad waardoor ik nogal twijfelde wat goed voor mij zou zijn. Fijn om een op een advies te krijgen. Kwalitatief dienst; dat zit hem er zeker in!
Onlangs contact met team suitebeds opgenomen om een bed te kopen voor mijn ouders. Ze gaven aan het erg druk te hebben waardoor het later dan gewenst geleverd kan worden. Wat ook fijn is om vooraf te weten.
Al met al kwaliteit, communicatie en dienst on point!
Prachtig bed,en snelle bezorging!!
Eerste ervaring zeker positief
Eerste ervaring zeker positief, vriendelijke jongeman die mij hielp en een goede uitleg. Hopelijk is mijn volgende ervaringook zo goed...als mijn bed gebracht wordt en geplaatst.
Zeker aan te raden
Ik heb het bed De Bilt Nasa gekocht. Zeer tevreden met de bezorging, de bezorger was behulpzaam ,snelle levering in één week tijd, heerlijk comfortabel en stevige bed, goede kwaliteit voor die prijs.