Ik December 2020 een geweldig bed gekocht. In Januari 2025 onvangen met een 5 jaar garantie. Probeer al weken contact met ze te krijgen omdat mijn matras helemaal onder de deuken en scheuren zit. Geen... Toon meer
Bed besteld via de site, op de site stond duidelijk betaling bij levering van het bed. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat ik een aanbetaling moest doen van 250 euro zodat ze het proces van mij... Toon meer
Bed besteld zou binnen 2 weken bezorgd worden. Uiteindelijk 6 weken geworden. Topdekmatras had vieze vlekken. Klantenservice gemaild met de foto's. Moest er telkens achteraan, totaal niet assertief.... Toon meer
Dit jaar me eigen verwend met een elektrische boxspring met tv lift, GEWELDIGG ze denken met je mee wat precies bij de klant past goede communicatie bezorger netjes gebeld hoelaat hij precies zou aa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Suitebeds.nl
Doctor C. Lelyweg 2A, 6827BH, Arnhem, Nederland
- +31(0)6 54731003
- info@suitebeds.nl
- suitebeds.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Alles netjes conform afspraak geleverd…
Alles netjes conform afspraak geleverd en in elkaar gezet!!
De Omaxa ViscoNasa gel 12cm ligt heerlijk!
In eerste instantie dacht ik dat ik een andere topper geleverd heb gekregen dan ik besteld had. Ik was niet blij. De eigenaar zei tegen me maak de plastic maar open en als je niet tevreden bent, halen wij het weer op. Veel commotie om niets dus want het ligt perfect. Aan de verpakking moeten ze nog werken want een doos om het matras, ziet er veel beter en hygiënischer uit.
Pas op, wees gewaarschuwd
Let op! U krijgt niet hetgeen wat de tekst op de website aangeeft.

Antwoord van Suitebeds
Ik vind dat er duidelijkheid moet zijn…
Ik vind dat er duidelijkheid moet zijn over het betalen van het bed! 1 er word een aanbetaling gevraagd ... en dat die aanbetaling ook word meegedeeld aan de chauffeur ....
2 er word geen kaart ofzo aanvaard het is enkel cash! Ik las dat alles mogelijk was en bleek van niet! 3 een fout in de planning waardoor de levering gelukkig maar met 1 dag werd verzet! Mensen gaan werken .... dus 3 belangrijke punten communicatie met de klanten en naar jullie chauffeur is heel belangrijk ! De chauffeur wel heel vriendelijk !
Vriendelijke service
Vriendelijke service, bed tot in de slaapkamer bezorgd en netjes gemonteerd.
Perfecte service en hele snelle…
Perfecte service en hele snelle terugkoppeling via de mail . Een on line bestelling wordt direct verwerkt .Dus een betrouwbaar bedrijf waar je zonder problemen kunt bestellen
Snel een keuze kunnen maken
Snel een keuze kunnen maken, via beddenleeuw wordt het mooi op tijd geleverd, ik mistte alleen het belletje voor de preciese bezorgtijd wat in de mail voorgesteld wordt.
Goed contact met suites, zowel via de mail als telefoon, belde me zelfs terug toen ik geen gehoor kreeg. Kortom..een 9!!
Top service mooi geregeld
Bed slaapt heerlijk ben erg tevreden…
Bed slaapt heerlijk ben erg tevreden met dit bed top
Matras na 2 weken nog steeds niet geleverd!!!
Op 30 maart bestelde we een matras dat op 31 maart geleverd werd. Ondertussen zijn we 12 april en hebben we nog steeds NIETS ontvangen!! Bol.com stuurt ons naar de leverancier, suite beds belooft vanalles en komt het niet na. Ze gingen ons vorige vrijdag zonder fout voor 15u terugbellen maar hebben dit wederom niet gedaan!!!
tv ontvangen nu het bed nog
Super bezorgers
Na wat moeite om te bestellen in deze Corona tijd ( wilde eerst zelf de kleurstalen zien in de winkel en winkel bezoek was even niet mogelijk, de kleurstalen die we kregen opgestuurd gaven nog meer vragen, naast dat de telefonische beschikbaarheid niet super is), ging het bestellen in de winkel super en vriendelijk. De combinatie werd iets later bezorgd dan aangegeven, maar werd door alleraardigste mensen bezorgd, in elkaar gezet en van informatie voorzien. Nu na een aantal nachten kunnen we zeggen dat we super hebben geslapen, hotelervaring!
Topservice
Topservice. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers.. toppers
Top service
Top service, vriendelijke medewerkers en ook nog eens mooie bedden met genoeg keus!
Aardig personeel en ook nog mooi bedden…
Aardig personeel en ook nog mooi bedden en je kan ze ook aan passen naar je wens top. Dankjewel voor jullie top service
Super mooie bedden
Super mooie bedden, hele snelle bezorging en personeel is aardig. Zeker een aanrader
2 weken geleden een bestelling…
2 weken geleden een bestelling geplaatst, En vandaag gelijk kwamen ze monteren!!
Snelle service!!
Top kwaliteit!!
Zeer vriendelijke personeel
Zeer vriendelijke personeel,
Snel geholpen en op tijd bezorgd.
Er werden naar mijn wensen geluisterd heel fijn! Top bedrijf en ik zou het zeer zeker aanraden
Compleet bed besteld met tv lift
Compleet bed besteld met tv lift! Alles verliep online, via de app snelle reactie en ze belde en bevestigde alles via de mail. Kwaliteit is top. Zeker een aanraden.