Ik December 2020 een geweldig bed gekocht. In Januari 2025 onvangen met een 5 jaar garantie. Probeer al weken contact met ze te krijgen omdat mijn matras helemaal onder de deuken en scheuren zit. Geen... Toon meer
Bed besteld via de site, op de site stond duidelijk betaling bij levering van het bed. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat ik een aanbetaling moest doen van 250 euro zodat ze het proces van mij... Toon meer
Bed besteld zou binnen 2 weken bezorgd worden. Uiteindelijk 6 weken geworden. Topdekmatras had vieze vlekken. Klantenservice gemaild met de foto's. Moest er telkens achteraan, totaal niet assertief.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Suitebeds.nl
Doctor C. Lelyweg 2A, 6827BH, Arnhem, Nederland
- +31(0)6 54731003
- info@suitebeds.nl
- suitebeds.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Perfecte nachtrust.
Ná diverse beddenzaken bezocht te hebben(ook de bekende) om een boxspring en matras te vinden die de nachtelijke uren wat makkelijker maakt voor me kapotte sprongewrichten en kraakbeen. Kwam ik via een tip van me moeder uit bij dit bedrijf. Het eerste boxspring en de daarop liggende matras en topper wat ik probeerde was gelijk wat ik zocht. Het beste matras wat ze hadden volgens de vriendelijke verkoper. Vanaf het begin tot het eind zijn we netjes te woord gestaan en op de hoogte gehouden. Levertijden kunnen langer duren. Dat is in deze huidige omstandigheden helaas niet te voorkomen. Het was het wachten meer dan waard. Ja, het is wéér een genot om er vroeg in te duiken. Mocht je op zoek zijn ,kijk is hier. Kijken en vragen kost niets. Voor ieder wat wils.
Super personeel heel vriendelijk en…
Super personeel heel vriendelijk en behulpzaam en ben er heel tevreden mee ook met de bedden die ze verkopen top kwaliteit geniet er nog elke dag van als ik erin lig.
Dit jaar me eigen verwend met een…
Dit jaar me eigen verwend met een elektrische boxspring met tv lift, GEWELDIGG ze denken met je mee wat precies bij de klant past goede communicatie bezorger netjes gebeld hoelaat hij precies zou aankomen montage verliep vlot kan vanavond lekker netflixen op bed TOP!! ik raad het zeker aaan!!!
Bedankt suitebeds
Zeer tevreden over het product en…
Zeer tevreden over het product en service een echte aanrader zelfs met de lockdown hebben ze alles geregeld en zelfs 2 hoofdkussens cadeau gegeven!
Zeer slechte service!
dit: 9 maart 2023
Hele slechte bereikbaarheid. Nu 2 weken lang geprobeerd contact te leggen met deze winkel betreffende een garantie kwestie. Het 06 (!) nummer wordt niet opgenomen, wordt niet teruggebeld en op de mail of contactformulier van de website wordt ook helemaal niet gereageerd.
Zeer slechte ervaringen gehad in het verleden en nu weer! Kom op!
Edit: 5 augustus 2021
Na een slechte ervaring en wekenlang contact om het e.e.a. op te lossen heeft Suitebeds uiteindelijk zoveel mogelijk gedaan wat in hun macht ligt om ons toch van dienst te kunnen zijn.
De producten zelf (bed, topmatras en hocker) zijn super! Goede kwaliteit en ligt/slaapt geweldig!
De reden van de lage score is wel om het volgende:
- De klantenservice kan wat aangescherpt worden
- Ga alstublieft op zoek naar een goede transporteur, ik denk dat het hier 80 procent op mis gaat

Antwoord van Suitebeds
Snelle levering (1.5 weken)
Snelle levering (1.5 weken). Goede communicatie met kantoor over leverdatum, en transportbedrijf over tijdslot. Vakkundig personeel die handig en snel het bed hebben gemonteerd.
Bedden zijn van hele slechte kwaliteit…
Bedden zijn van hele slechte kwaliteit en ze doen heel moeilijk bij retourneren, heel erg klantonvriendelijkheid!! Ik raad iedereen af!

Antwoord van Suitebeds
Goede prijs / kwaliteit en prima service
Bed Eindhoven 560 v/m2 besteld. Snelle levering en handig te monteren. In combinatie met het traag schuim topmatras een zeer goede keuze voor onze dochter. Klein puntje vond ik wel dat de pootjes afwijken van de afbeelding, maar mijn vrouw vind deze praktischer om onder het bed schoon te maken.
Heel net bed
Heel net bed, voor een nette prijs. Op mijn vragen via whatsapp werd gewoon antwoord gegeven. Wel was het jammer dat het hoofdbord niet hetzelfde was als op de foto. Verder zeer tevreden. Vriendelijke bezorger.
Krijg geen contact
Krijg geen contact, verkeerde bed geleverd, ondanks verschillende verzoeken word ik niet teruggebeld. Snelle levering is positief maar verder jammer van alle beloftes.

Antwoord van Suitebeds
Mooie spullen en snel geleverd
Mooie spullen, snel geleverd. Op naar goede nachten slapen op onze nieuwe boxspring.
Korte levertijd.
Probleem perfect opgelost
Er was iets mis gegaan met de bezorging van ons matras, maar het probleem is perfect opgelost. Ook in de communicatie is Suitebeds zeer correct en snel. Groot compliment!
Boxspring met tv lift werd maar door 1…
Boxspring met tv lift werd maar door 1 persoon geleverd waardoor mijn vrouw heeft moeten helpen. Er werd niet meegedeeld dat de tv´s niet vooradig waren en later geleverd word. En kabel en afstandsbediening zat er niet bij.
Communicatie???
Communicatie Suitebeds zo goed als onbestaand.
Een bestelbevestiging en een belofte voor een kadopakket wegens aankoop 2 grote boxsprings.
Alle communicatie verliep via de koerier, wie ENKEL communiceren over de levering en voor de rest doorverwijzen naar Suitebeds; wie niet antwoorden noch informeren.
Bij levering hoofdbord van 1 bed beschadigd, correcte administratie vd chauffeur / correcte nalevering en montage; ook hier geen communicatie van Suitebeds!
Ook kadopakket van 2 dekbedden en 4 hoofdkussens werd gedeeltelijk geleverd (4 hoofdkussens). Ook hier geen communicatie met Suitebeds en dus geen idee of we de dekbedden nog zullen ontvangen?
Geen reactie op vragen hierover.
De bedden op zich slapen heel goed!
Echter bevestiging te licht; enkel de bevestiging aan het hoofdbord (1 per basis) houdt de basissen aan elkaar = uit elkaar schuiven en moeilijke verplaatsing.
Communicatie is niet het sterkste punt…
Communicatie is niet het sterkste punt van Suitebeds. Maar de kwaliteit van het geleverde product en de snelheid van levering maakt alles goed
ZEER BEHULPZAAM
ZEER BEHULPZAAM, toen we met telefonische vragen kwamen werden deze direct opgepakt en nog dezelfde dag afgehandeld. ook de levering binnen twee weken en zelf mogen inplannen, vinden wij erg prettig. Nu nog benieuwd hoe het bed slaapt.